Lördag.

Hejhallå!

Vad har hänt idag då? :) Själv blev jag väckt av att jag hörde Christian och Maximus i hallen vid halv elva, så då skyndade jag mig upp och klädde på mig. Tillsammans så käkade vi pizzeria pizza till lunch och Maximus var lika busig som vanligt! Resten av dagen hände det inte så mycket mer för min del faktiskt, jag låg mest i soffan och tittade på tv/sov fram till middagen.

Melodifestival igen! Vad tyckte ni om resultatet? De där jäkla "Starpilots" var seriöst skitdåliga, och de gick till andra chansen. :S Sedan hade jag lite svårt för operatjejen, visst hon är väl duktig på det hon gör men jag tycker inte att hennes låt var något vidare för Melodifestivalen... Jag blev förvånad och besviken att inte Anna Salehne (?) och Maria Hauka Storeng inte ens gick vidare till de fem bästa. Själv så tycker jag att den låten var bäst, trallvänlig och sådär. ^^ 

Såg ni töntarna!? Haha de där 3 16-17 åringarna som trodde de var så jääävla coola. Iallafall de två första som rappade.
"Seeexy giiirl!" "Esta noche, tú y yo!"
Vilket skämt! xD Totalt värdelöst. x) Eller vad säger ni?

Och tre av fyra gånger så har den internationella juryn valt en låt som redan har kommit till andra chansen; först Carolin af Ugglas, sedan Amy Diamond och den här veckan Sarah Dawn Finer. Veckan emellan denna och då Amy vann juryns röst, så valde de den där grekiska låten. Grekisk låt i en svensk melodifestival!? Jesus Christ. Jag tycker det är lite dåligt, för då får ju de låtarna TVÅ chanser, så det är ju roligare om en helt annan låt kan få sig en andra chans. :)

Imorgon ska jag som sagt åka till Lidingö, så jag kanske skriver när jag kommer hem därifrån om jag inte hinner slänga ihop något innan... Well, we'll see. (:

PUSS OCH KRAAAM!

Another meaningless day for me.

Hallojsan papegojsan!

Hur mås det med folket? Med mig är det samma som igår, högra ansiktshalvan värker och den har gjort det hela dagen lång. Mamma misstänker att det är tanden som spökar, det gör ju faktiskt väldigt ont där. Men det gör ju också ont i resten av benen i den delen av ansiktet. Man får väl ta och besöka tandläkaren snart eller något... suck.

Men vad har hänt idag då? Jo, ingenting. Jag har kollat på tv, ätit korv med bröd och suttit vid datorn. Sedan vid fem tiden fick jag nog av att inte vara utanför dörren på två dagar i sträck så jag begedde mig mot centrum där jag köpte premier cola och lite godis. Sucksuck, magen kommer aldrig hinna bli trimmad och fin till sommaren om jag ska fortsätta stoppa i mig så mycket onyttigheter, men det ska nog bli ändring på det. I övrigt har jag vart hyffsat duktig... Eller egentligen så har jag ju inte det, det har vart mycket slarvande med maten och mams har blitt argsig på mig. Men det är ju inte så att jag har en ätstörning, jag är bara latare på lovet. :P

Imorgon så ska jag iallafall nyttja dagen. Klockan elva (enligt frökens order) så ska jag möta Emma utanför Solakuten i centrum och så ska vi sola solarium där. Härligt att få bli lite brun! :D Så där går det väl 40-50 spänn, men det är ju knappast någonting som svider (förutom om man får en solbränna... ha ha ha.) då jag har varit duktig med spenderandet den här månaden. Anyways, så är det ju värt det för det blir stor skillnad och det är fortfarande färg kvar från förra gången, så nu blir det nog superbra!
Efter solningen så ska vi gå ner till farsta hallen och pumpa mucklerna ett tag och efter det ska vi bada lite i badanläggningen. Ska bli riktigt skönt. Sedan kanske vi går ner till centrum igen och äter lite och checkar in nya kläder i affärerna. Jag har hittat några intressanta föremål på Gina Tricot, så jag hoppas att man kommer hem med något.

På söndag så ska vi tydligen till Lidingö, där min brother from the same mother bor. Hans flickvän Linda fyller nämligen 29 år då så vi ska dit och fira henne. :) Det ska bli trevligt, som vanligt. Förutom trevligt folk så får man ju även träffa Maximus och lila yorkien Tyson, så det är ett stort plus såklart!

Jädrans, vilket långt inlägg det blev idag. Menmen, jag behövde skriva lite kände jag hur intressant eller ointressant det nu blir. :) Om en kvart börjar mitt älskade Scrubs, så till det ska jag nog knäcka min andra premier cola. ;) Och imorgon ska jag träna av den med råge! Hehe.

Ha en underbar kväll! <3

Nej, no, nein.

Det blev inte en rolig dag.
Jag har varit hemma hela dagen utan någon trevlig att umgås med (well..except for mami and the cats) och segat. Sedan har jag i flera timmar haft hemsk värk, både i huvudet och värken fortsätter även ner i högra halvan av ansiktet. Alltså det känns som om någon borrar i mina "ansiktsben" och i huvvet. Inte trevligt. Mami sa att det kunde vara någon lätt migrän eller så. Om det här är lätt migrän, så vill jag verkligen inte känna på hur en tung känns. Aja, det är väl bara att stå ut antar jag, har käkat två panodil idag men de vill inte heller hjälpa. :( SUCK.

Hoppas att det känns bättre imorgon, så kanske någon trevlig själ vill umgås med mig... Men alla verkar vara busy så jag får väl ta mig en ensam promenad eller något. x)

Hoppas eran dag har vart bättre än min... Puss och kram!

onsdagidag.

Hejsan!

Igår var jag med Mic på dagen igen, vi möttes innan 12 och gick ner mot simhallen och badade lite i bassängen, bubbelpoolen och bastade. :) Det var trevligt, men det var också kallt. De höll nämligen på och byggde om inne i hallen så det var en ruta i taket som var helt borta. :S hmpf. Aja, men mysigt hade vi det allt ändå. :)

När jag kom hem så bakade jag och mamma semmelbullar och kanelbullar. Kanelbullarna blev riktigt smaskiga om jag får säga det själv. ;) Det kan nästan inte bli för mycket kanel, socker och smör, hehe.

Framåt sju så gick jag och Mic ner till centrum för att handla något gott, vi skulle nämligen till Emma och ha det lite skoj. :) Vi köpte en smultroncider, jag köpte en påse geléhallon och Mic köpte en påse gifflar. Hemma hos Emma så "reminisade" vi och kollade på gamla digitala berättelser som gjordes i två omgångar i åttan. Haha, jag är glad att min stil har ändrats sedan dess. JAG HADE SNETOFFS. Hög snetoffs. Usch, vad fult. Och klädstilen var inte direkt ett modelejons dröm heller. :P Men det var faktiskt riktigt kul att se. Sedan kollade vi även på andra gamla filmklipp från back in the days känns det som, och så kollade vi på massvis med bilder från Emmas dator och så lyssnade vi på rolig musik och dansade. ^^ Så det var en mycket trevlig kväll! :D

Idag är jag rädd att dagen får spenderas själv i mitt rum, om jag inte lyckas haffa någon snart. Klockan är ju ändå bara lite över 12 så än lär det inte vara försent hoppas jag. Jag vill ju helst utnyttja alla dagar på lovet med att göra roliga saker med folk. Visst kanske man ska ta det lungt och bara vara, men då kan man ju lika gärna bara vara med någon annan också, eller hur? ;)

Hoppas ni har roligare än vad jag har iallafall, och att ni får en jättebra dag idag! :)

Puss och kram! :)<3


All out.

Tjoflöjt!

Wazzap? :) Med mig är det finemang, är bara väldigt trött. Idag har dagen mestadels spenderats med min käre Mic. Först begedde vi oss till centrum och åt på sushibaren, själv beställde jag en supersmaskig yakitori och Mic tog sig en stor sushitallrik. Efter det gick vi ut och lekte lite i snön. Det gick inte så bra för oss att åka pulka, jag tror nog att vi har blivit lite baktunga på senare dagar. ^^ Sedan gick vi hem till henne och såg på Kung Fu Panda och drack varm choklad. :) Sedan spelade vi burn out revenge en snabbis innan jag skyndade mig hem för att packa inför att vi två samt Emma skulle pumpa musklerna på gymmet. Idag var det riktigt jobbigt, tog i som satiken på rullbandet, och maskinerna också för den delen.

 
 

Bild 1; Mics lilla sushi
Bild 2; Min mumsiga yakitori
Bild 3; Söta Mic :)
Bild 4; Jag är förberedd för snöäventyr! ;)

Nepp, nu ska jag göra mig en drottningsmoothie innan 2½ men börjar. :)
Hade bra, puss och kram! <3

Dagens...

Dagens bästa: Mina hallonmuffins

Dagens "saknar": Min iPod... </3

Dagens cheer up: Nathalie, och att det är lov nästa vecka! :D

Dagens låt: EMDs "Baby Goodbye" eller möjligtvis "Womanizer"

Dagens tv-program: "På spaning med Bridget Jones", den går på trean ikväll klockan nio!

Dagens hoppas: Att jag får göra någonting roligt imorgon!

Dagens humör: Trött och glad!

Dagens dryck: Färskpressad apelsinjuice

Dagens väder: snö, snö och mera snö. O.o

Dagens klädsel: Gråa, ribbade strumpbyxor och tröjan från zara som jag antagligen kommer att bo i den närmsta tiden.

Dagens avundsjuka: Julia åker till Österrike imorgon!

Dagens roligaste: Det har inte hänt så mycket roligt idag men broder Johan drog en vits som jag inte kunde låta bli att skratta åt... :
"Varför ångrar sig aldrig en hjort?"
"Hjort är hjort."

Dagens bild:


Söndagsöndagsöndag.

Hejhallå!

Haft en bra helg? Det har jag. :) Igår var jag, Nadja och Anna inne i stan och fikade. Vi hittade ett jättemysigt café i t-centralen som heter Hurtigs Konditori. De hade jättefräscha och goda grejer!




Jag köpte chokladmuffinsen och rabarber-grädd teét. Den där muffinsen var verkligen att rekomendera, både saftig och god var den. :)
Vi kollade även runt lite i affärer, och på Zara hade de rea och då fick jag med mig den här hem;



Just på den här bilden så syns tröjan inte så bra, men den är mörklila med trekvartsärm och små knappar på ärmarna. Sedan är det ett gulligt tryck på framsidan. :) Det fanns bara en kvar, och den blev min för 29 kronor. :O Även Anna fick med sig en grå tröja med Bugs Bunny (Snurre Sprätt) på, liksom min tröja kostade den också 29 kronor. (:

På kvällen blev det melodifestivalen för min del, och som sagt tidigare så var EMD bäst av alla! Synd att man inte kan hitta låten någonstans... Jag brukar inte tycka så mycket mer än "helt okej" om EMDs music, men den här låten var riktigt trallvänlig! ;)

Idag har jag fått besök av Johan och Nathalie, så då fick jag ställa mig och baka mumsiga hallonmuffins innan de kom. :)

Resten av dagen ska jag bara ta det lungt hemma, mer har jag inte bestämt än så länge.

Puss och kram!<3

Congrats!



Med all rätt så knep EMD sig en plats i den stora Melodifestivalfinalen i Globen, de var helt klart bäst! Grattis! <3
(Och hur snygg är inte Erik Segerstedt!?)

Vecka nio är lika med sportlov!

Hej!

Äntligen, äntligen, äntligen är det lov! :D Det ska bli så skönt med en hel vecka bestående av nöjen, vila och ha det allmänt bra.
Idag hade vi matteprov, och som tidigare prov i ettan så känns det som man har pluggat massor i onödan. >.< hmpf. Men jag hoppas att det gick bra iallafall. :)

Imorgon är det ju lördag, och lördag innebär ännu en delfinal av Melodifestivalen. Som de flesta andra så ska jag självklart kolla. Det känns så himla svenskt att sitta bänkad i soffan med chips och läsk och titta på både okända och kända artister som sjunger, och leka lite jury. Förra veckan var ju favoriten absolut Måns "Mums" Zelmerlöw som sjunger lika vackert som han ser ut. Han var den enda som inte var så tillgjord, alla andra kändes så typiska på något sätt. Denna veckofinal ser vi bl.a. EMD och BWO. Det ska tydligen ha varit "krig" mellan dessa två, med vem som är bäst, snyggast och allt vad det var, men antagligen så är det mest på skoj. ^^
I en duell mellan EMD och BWO så lägger jag absolut min röst på EMD, de känns fortfarande lite fräscha så att säga. ALLT som BWO gör låter likadant och det känns som om man har hört allt de gör. Oftast hör jag inte skillnaden på deras låtar förens de börjar sjunga. Och ska vi prata snygghet så ligger BWO låååååååångt efter. Jag menar... Alexander Bard eller Erik Segerstedt?


 

Alexander eller Erik? Jag hoppas att du inte ger det mer än en mikrosekunds betänketid.

Resten av kvällen ska jag bara mysa och dricka cola, sedan blir det 4x Scrubs som jag inte tänker missa i första taget.  Kanal 6 är verkligen bäst ibland!

Puss och kram!

Yawn.

Hej!

Jag har kommit på att jag har blivit riktigt usel på att uppdatera bloggen på senare dagar. Menmen, jag har så mycket annat i huvudet så jag orkar inte. Igår blev jag tillexempel klar med ett helvettiskt ekologiarbete som jag har arbetat på jag vet inte hur många timmar. Efter nästan 30 sidor text och lite printscreens och tjoblajs så är jag äntligen klar. Jag skickade iväg arbetet och kände mig nöjd och en smula orolig på om det var tillräckligt bra eller inte... O well, det fick duga så.

Idag har det väl varit en helt vanlig skoldag, började 5 över halv 10 och slutade 20 i 2, vilket är väldigt skönt! När jag kom hem så bakade jag en kladdkaka nästan på stört. Den blev supergod! :D
Var även så pass duktig så att jag pluggade en smula matte (ekvationer) inför provet på fredag. Har även 2 lektioner matte kvar innan, plus två eftermiddagar/kvällar som jag kan plugga på, så det borde nog gå vägen. Samtidigt som jag pluggade åt jag de resterande lantchipsen från i helgen. Alltid lika gott! :)

Imorgon ska jag upp med tuppen, närmare bestämt 20 över 6 för att hinna med 10 över 7 bussen. Jag slutar då 5 över halv 4, om jag har tur kan jag sluta jättetidigt, beroende på vad ekologiläraren tycker om en håltimme. ^^ Efter det så ska jag till gymmet med Emma och Nadja. :)

Imorgon ska jag se om jag har några fina bilder som jag kan lägga upp här. Hoppas ni får en bra kväll. :)

Puss och kram!

y'all know what day it is...


Fredag den 13:e = Otursdag?

Hejhallå!

Skönt med helg va? Fastän veckorna går så fort nu för tiden, så är helgen alltid lika välkommen. Jag har ju inte bloggat på ett tag, så jag kände att det var dags. I veckan har jag helt enkelt inte orkat skriva något, jag har varit trött efter skoldagarna och dessutom så har jag pluggat en del, och även slösurfat. Har ni haft någon otur än, då?
Min dag har faktiskt varit väldigt bra! Kanske så är fredag den 13:e en turdag för mig? ^^
När vi kommer till skolan möts vi av ett bord med massa godislådor som man fick ta för sig lite av. YUMMY! Till lunch blev det hjärtformade plättar med sylt och vispgrädde och vi hade till och med möjlighet att sluta lite över en timma tidigare än vanligt. Dessutom så hade vi sovmorgon!

Imorgon är det alla hjärtans dag, vad ska ni hitta på? På dagen ska jag troligen åka in till stan med Emma och kolla runt lite, kanske käka lunch och så ska Emma köpa alla <3-dags present till sin boyfriend Gustav.  Självklart ska jag ha någonting rött på mig! :D
På kvällen kommer lite girls hit, och då ska vi svulla och titta på melodifestivalen. MÅNS ZELMERLÖW är med, min fina älskling! :D Han går ut som nummer 8, alltså sist. Hans låt kommer väl troligen äga ut ALLA, så charmig, talangfull och snygg han är.




Schnyggingen Måns! <3

Ha en underbar kväll. :)

Sunday, bloody sunday.

Hej!

Haft en bra helg? Min har varit helt okej. Jag var barnvakt åt Nathalie i fredags (borde hoppat över det...) och igår så kom alla bröder med barn samt en sambo och en yorkie hit på taco-kväll! Det var mysigt. :)
Idag har jag varit hemma hela dagen, och inte gjort någonting förutom att kolla på tv samt steka och äta plättar. Jag har fortfarande ont i halsen och jag är ganska hostig, men jag ska ändå släpa iväg mig till skolan imorgon... Det ska bli konstigt efter att ha varit hemma i 3 dagar, men jag skulle nog behöva fler för att återhämta mig ordentligt. Jag ska vila från gymmet tills onsdag iallafall.

Nu ser jag på "The Break up" med Jennifer Aniston och Vince Vaughn på trean. :)



Vince och Jennifer.


Ha en fortsatt mysig söndag. <3


That's the reason.

Jag är rätt sjuk och hängig, och det är därför jag är väldigt seg på att skriva här. Faktiskt så har det ju inte hänt något alls idag...så jag har ju ingenting att skriva om. x)
Har tittat på teve, borde ha pluggat men jag har ju inga böcker hemma. jag visste inte att jag skulle vara hemma idag. och jag kommer mest troligt vara hemma från skolan imorgon också, på fredag får jag se hur jag gör beroende på hur det artar sig. har jag ber lite snällt så kanske Anna kan ta med sig en bok eller två från skolan till mig.^^
På fredag kväll ska jag kanske vara barnvakt till Nathalie på kvällen. Annars har jag ingenting bokat till helgen, buhu. :(

puss!

C'est moi! (eller?)



Just plain me. Inget konstgjort leénde utan bara jag. De som känner mig bra, känner nog igen mig mest i sådana bilder. ^^

Ikväll blir det "The Holiday".


Aw!

Hej!

Idag åkte jag, Emma och Mic in till stan för att fika/äta lunch och kolla i butiker. Lagom tills vi satte oss på Coffeehouse by George i SOUK-gallerian så kom älskade Jelena dit och var med oss! :D
Jag hade inte träffat henne sen i september, då Mic fyllde år... :O Det var jätteroligt att träffa henne igen, såklart. :) Jag fick tyvärr inte med mig något fint hem, och det var troligen för att jag inte tog chanserna jag fick. I synnerhet rean på Weekday. >.< Aja, sånt är livet.

Efter en bra bit av "The Green Mile" så började jag kolla på den. Även fast jag inte var med från början så fastnade jag direkt. Och vad jag har bölat!! Det är inte likt mig alls faktiskt. ^^



Jelena. :)

RSS 2.0