Fruits Basket.





Senare idag så ska jag, Mic och Nadja fortsätta att kolla på denna mycket roliga animéserie, "Fruits Basket". Du behöver inte vara ett stort animéfan för att uppskatta denna serie! Den är faktiskt riktigt söt. :)


Ha en bra dag!

I love cats.

Hej!

Jag älskar verkligen katter. Det är ett fullkomligt underbart djur som ger sina ägare sådan kärlek bara en katt kan ge. Katter visar känslor och tyr sig verkligen till sina familjemedlemmar och blir en trogen vän. Jag har alltid levt med en eller flera katter och kan verkligen inte se mig själv att leva utan katt. Man får så himla mycket tillbaka, bara genom att visa de små luddtrollen lite kärlek! :)

Det är just därför jag inte kan förstå hur någon kan behandla dessa små fantastiska varelser illa. Bara ställa undan en kattmamma med sina ungar som om de vore sopor? Strunta i dem? Försöka få en veterinär att avliva dem bara för att personen inte har tid/inte kan ha kvar katten? Osv... Listan kan göras lång med vad människor kan göra med katter, något som de inte förtjänar. De kommer till detta livet, små, oskyldiga och kräver inget mer än en trygg tillvaro. Vilket de inte alltid nödvändigtvis får.

Det som gör mig så otroligt glad i det hela är att det faktiskt finns människor som gör något åt det här. Jag har kollat runt extremt mycket på katthemmets hemsida som har plats för ungefär 70 katter. Där hjälper personalen dessa felbehandlade katter att återfå tilliten gentemot människor. De behandlas, får kärlek, mat, leksaker, sovplatser med mera. Allt som krävs för att dessa katter ska få en värdig chans! Sedan får de genom katthemmet ett tryggt hem där de förhoppningsvis kan leva lyckliga i resten av sina dagar! :) Att jobba på katthem är säkert inte det mest avbetalda yrket, utan det blir säkert väldigt nära volontärarbete. Så jag ser verkligen upp till dessa människor som arbetar för att våra luddiga små vänner ska få en bättre levnadsstandard!

Kika in på katthemmets hemsida. Är du djurkär som jag så kan jag nästan lova att du kommer bli förälskad i ett dussintal med missar! Finns kattungar/ungkatter tillgängliga när jag flyttar hemifrån så skulle jag definitivt kunna ta mig an en där ifrån. :)

Have a good day!

Woohoo!

Hej, hur mås det? :)

Med mig är det väl relativt bra, kan dock inte rå för att jag är lite småsur pga att vädret aldrig vill vända den vackra sidan till. Längtar så efter att det ska bli badvänligt och så... :O Bland det bästa som finns att göra under sommaren är ju att bara ligga och lapa sol på en strand eller en klippa och bara kasta sig i havet/sjön när man blir lite för varm. Äta glass, grilla och äta ute, ha picknick... Sedan har man ju inte tid med sådant så om vädret bara kunde ge mig minst en himlans vecka så vi får njuta lite av den här sommaren! :O

Igår åkte Patrik, min storebror, till lumpen! Jag vet inte hur ofta han har permis men han ska iallafall ha tjänstgöring i Enköping i 11 månader! Det ska bli skönt att ha lite lugn och ro här. ^.^

Idag ska jag kanske,kanske dra mig ner till centrum och köpa gräddfil och dippmix. Jag vet att det är onödigt och fettigt med chips, men de var så billiga på IKEA där jag var igår... Så låt mig göra det bästa av situationen så ska jag försöka skärpa mig sedan. x)

I am so friiiiking tired. Vitaminbrist? Probably.  xP Måste dessutom lägga mig tidigare på kvällen/natten...

Ha en bra dag!

Long day.

Hejsan, hoppas allt är bra!

Igår var en lång dag. Jag blev väckt av mamma innan 11 så att jag skulle göra mig redo att åka till farmor som fyllde lika mycket som en gb-glass igår (tänk på den du!). Vi åkte också och köpte lite dricka som hon behövde, och jag köpte 5 jättefina gladiolusblommor till henne, 3 rosa och 2 vita. :)

Vi kom till farmor vid tolv och sedan droppade folk in. Jag satt mest på en stol och stirrade så tillslut vinkar min farbrors fru med handen framför mitt ansikte. xD Och jag ryckte till som bara den! Fy.. xP Alltså, det var ju trevligt där men...Ja ni förstår säkert.

Sedan var jag så snäll att jag diskade ALL disk, vilket tog ungefär 1,5 timme! :O Sen när klockan nästan var 21 så åkte vi äntligen hem! :D Då fick jag donken mat. :) Det var jätteskönt att få komma hem och slappa, och sedan soooovaaa.

Ikväll ska vi umgås lite, jag och lite peeps. :) Hoppas ni får en trevlig dag och kväll!

Vinn ett armband från bracy.se!

Är du sugen på ett valfritt armband från bracy.se? Här finns fina armband i olika märken och stilar, så det finns något för alla. :) Tävlingen finner du här!

Puss och kram!


Årsta havsbad!






Bild 1: Tuff bild på Emma på bryggan. (:

Bild 2: Det fina havsvattnet. Jag gillade ljuset på denna bild!

Bild 3: Just me, chillin' on the dock. ;)

Bild 4: Fick till en fin bild på en riktigt vacker fjäril!


Ha en bra dag! :)

Marie loves summersale!

He-yooo!

Hur är läget? Med mig är det bara fint, har haft en lugn och skön dag. Imorgon så ska jag följa med Emma till hennes landställe där en plan är att vi ska bada i det fina havet där. :) Hoppas vädret håller vad de lovar med sin strålande sol och 23 grader!
Även fast jag bara har tagit det lungt, så har en tur till centrum med mamma hunnits med. We all love sale, don't we? ;)




Bild 1: "Broken T-shirt" från BikBok. Ord. pris 249:- rea pris 62:-

Bild 2: Vitt halsband med "blingad" (^^) rosett från Ur&Penn. Ord. pris 98:- rea pris 30:-.


Have a grrrreat day!


Wentworth Miller.<3

Sara är gravid med Michaels barn!!!

Michael och Lincoln visade sig inte vara biologiska bröder! O.o

Michaels mamma är ett riktigt asshole.

The General tycker verkligen om att döda folk. Verkar dessutom funnit tycke för Theodore "T-Bag" Bagwell.

PRISON BREAK ÄR STÖRT SPÄNNANDE!



  Bilder från google, collaget gjort av mig.


PICS FROM LANDET.



Bild 1: Fiiiiiiiiire on the grill!

Bild 2: Jag och lillen! :D

Bild 3: Storebror Christian. (:

Bild 4: Christian, mamma och pappa under middagen.

Bild 5: Ursäkta mitt finger i hörnet, men den här bilden var så himla söt så jag var tvungen att lägga upp den! :D

Wrap me up in all your love, that's the oxygen I need.



Denna låt är en av mina nuvarande favoritlåtar. Förutom att jag tycker att den är förbaskat bra, så är det ännu bättre att jag aldrig har hört den på radio. Som de flesta säkert vet, så spelar radio tyvärr sönder alla bra låtar så att man tröttnar på dem. Suck för radio!
Men lyssna på låten, och säg er åsikt om den i kommentarsfältet! Puss!

Haha, what's the deelio?

Hej internetgeeks! ;D

Hoppas allt är bra med er. Som vanligt har jag inte mycket att berätta, vilket är den vanliga anledningen till att jag inte skriver på flera dagar. Det händer ju inte så mycket...Jag är ju ensam hemma och alla närboende kompisar är antingen bortresta någonstans eller så jobbar de. Även mamma och pappa är på landet. Egentligen hade jag tänkt att följa med, men jag har ett jobb som "blomvattnare" hos min kompis Emma. 

I förrigår var jag iallafall med Maja och Julia. Vi var först i centrum och checkade in rean. Med mig hem fick jag en söt, vit kjol från BikBok som tidigare hade kostat 149 kronor som jag fick betala 37 kronor (!!!) för. Även ett jättegulligt, vitt hårband med en stor detalj på för 39,50 kronor som tidigare hade kostat 79 kronor. Efter det så gick vi hem till Julia där vi umgicks en stund och spelade sällskapsspel! :D Kvällen innan det tog vi ett underbart skönt kvällsdopp. :)

Haha, just nu är min äldsta bror Johan här och ehm...umgås med några polers. En av dem tittade på mig... Och sedan kom han upp i mitt rum och typ sa att "han måste säga hur jävla söt jag är" fast än att Johan blev lite putt på han då..^^ Sen kramade han mig! xD Senare kom han upp IGEN med Johan, då Johan berättade att hans kompis ville hälsa på mig (som om han inte redan hade gjort det? xD) och så sa han IGEN att jag var skitsöt. Awkward! xD

Imorgon ska jag iallafall hoppa in i bilen med Christian och lilla Maximus, och så ska vi åka in till landet en dag + en natt och sola och bada. Det ska bli supermysigt! :D Ska ta fina bilder då, som ni får se när jag kommer tillbaka på lördag. :)

Ha det bäst, och ta hand om er! :)

Wooh.

Hej, hur är läget? :)

Det blir väldigt glest med inlägg här i bloggen. Anledningen till detta är väl att jag helt enkelt inte orkar göra någonting längre. Det beror sannolikt på att mina mat- och sovvanor inte är riktigt stabila just nu. Både sömn och mat har inte varit så prioriterade som de borde vara, så just därför har jag inte orkat hitta på roliga saker som jag har planerat att göra, vilket får mig att känna mig väldigt tråkig. Jag måste få ordning på det här bums!

Men ikväll ska jag iallafall träffa Julia, Maja och Nadja. Vi ska ha filmkväll hemma hos Maja, vilket enligt Nadja skulle innefatta massa godis och filmer. Låter trevligt! Men för hälsans bästa så ska jag kanske hålla mig borta från godiset och köra på läsk och kanske någon frukt eller så. Haha, läsk är ju suuuuuupernyttigt! ;D Men sen så vill jag säkert ha godis när jag ser att de andra köper massa snask...Aja, det kanske går att avstå. ^^

Igår grillade vi grillspett hemma, med fläskfilé, chorizokorv och röd+grön paprika! Detta åts med pommesfrittes och en god sallad. Ville berätta detta för att det är ett enkelt och jäääkligt bra mattips! Vill också passa på med ett salladstips - skär i lite honungsmelon eller typ nät/galiamelon i salladen så blir den superfräsch och smarrig. :)

Hoppas att ni alla får en fin dag! :)





Siggebus för några dagar sedan. Han sover verkligen såhär! ^^

Ti-i-i-i-ired.

Hej hallå, haft det bra? :)

Igår så hade jag, Dani och Anna tjejkväll hemma hos mig då mamma och pappa är på kryssning till Riga. Det var super mysigt! Vi åt chips, drack cola, kollade på Paris my new BFF (haha), andra skojiga program, rökte vattenpipa och kollade på ungefär halva Twilight. Natten slutade vid 4 och då blev vi riktigt trötta! ^^ Dani är kvar, och snart kommer Anna the expressbud med donken mat till mig. Får dåligt samvete att hon köper mat till mig och vi inte ens ska sällskapsäta. ^^ Hon fick en femma som tack för besväret! ;D

Idag ska jag käka middag med Emma, för min del blir det nog en smarrig yakitori från Sam & Co. :)
Bilder kommer nog senare idag, puss! :)

Marie+nagelexperiment=not a good combination!

Efter att jag nu i veckan lyckades hyffsat med en lite roligare nagelstyling än att bara måla en simpel färg på naglarna, kände jag för att ta det ytterligare ett steg. Röd grundfärg och söta vita streck på så att naglarna skulle se ut som små polkagrisar.

Resultat: It didn't go well. Allt slutade med att jag blev galen för att de flesta streck blev råfula (såg ut som om en femåring hade vart i farten) och de kladdades ut så fort jag rörde mig. Marie went insane och försökte ta bort kladdet med varmt vatten, tvål och skrubbandes (VI HAR INGEN NAILPOLISHREMOVER ELLER ACETON) vilket resulterade i ÄNNU mer kladd. Då bestämde jag mig för att lacka det rött och låta det vara så. Och efter all frustration så blev inte ens det så fint som det har potential att bli. Får finpolera det imorgon innan jag åker till stan och möter Dani.  



Mer komplicerat än så kan jag tydligen inte prestera! Prickar är ju ändå rätt sött,
får kanske lägga till det på det röda? Repeat I know, men bättre än inget. Or maybe
I will leave it like this, who knows.


Förlåt för ett slarvigt skrivet inlägg, men till mitt eget försvar så är klockan över 3 och jag har haft frustrerande nageläventyr och en not-so-good-day. My bad, jag bättrar mig till imorgon. NU: SÄNGEN.

PUUUUUSS!

Dagens fråga!









VARFÖR MÅSTE FOTOMODELLER/MODELLER/SUPERMODELLER VARA LÅNGA?

Please, ge mig en rimlig anledning!



  Bild lånad från google.

Nadja och Marie på nattliga äventyr!




Bild 1; "On the road again..."

Bild 2; "Do you see castles in the sky?"  No mister, only clouds. :)

Bild 3; "Ehh...where the heck are we!?"  Marie goes comfused.. ^^

Bild 4; Nadja kanske börjar bli trött på att vara "on the road again"? ;D




Anyways, Nadja och jag hade oss en ganska road promenad hem från ett jippo i sköndal. Då vi gick på bilvägen (ajjabajja) fick vi blandade reaktioner från billister, men alla som jag såg gav oss någon typ av blick åtminstone. Någon tråkmåns tutade, en annan vinkade tillbaka till en övertrött och glad Marie! :D
Nadja+Marie+nattpromenad=amusing combination!

Gröna Lund!











1; Pipan och jag goes blowfish!

2; Maja och jag i Katapulten! :D

3; Mic i Tekopparna. :)

4; Anna och jag i....ELEFANTERNAAAA! ;D

5; Maja vann en jätteplopp (med mig som spelsällskap) och några minuter senare vann Mic en jättekexchoklad! :D (Jag säger bara; 43!!!)

6; Strike a pose! Nadja och Julia i Rock Jet. :)

7; Urgullig bild på Mic!!! :D

8; Tobbe The Wizard (Tobbe Trollkarl, dhaa!) som hade en föreställning dagen till ära. Fastän det var riktat åt minstingar kunde jag inte låta bli att bli smått road av tokigheterna han hade för sig. ^^


Någon som saknar en specifik bild? Säg till, så åker den upp! :)

Puss och kraaam!

RSS 2.0