RUBRIK.

Tjoflöjt, haft en bra dag? :)

Själv har jag varit en riktig hurtbulle. Jag gick upp cirka halv 9, åt frukost och vattnade buskar i 2 timmar. Jag har alltså trädgårdsarbete på mitt område som sommarjobb, tjänar då 100 kr/h. :)

Efter det så tog jag det lungt ett tag, innan jag satt ute på tomten med mamma och åt pannkakor som hon hade stått och gräddat, yum! :D

Sedan begedde jag och Mic oss mot centrum. Jag hittade lyckan på H&M där jag äntligen var tillräckligt noggrann för att få med mig ett par snygga, vanliga, vita shorts (98:-). Även ett par söta hårspännen i form av vita rosetter, supersöta! (29,50:-)

Imorgon blir det upp samma tid som idag, eftersom det står GRÖNA LUND på schemat! :D Jag är superexcited, längtar efter klassiker som pop expressen och berg och dalbanan, men även den nya Insane som verkar riktigt häftig. :D Anyhow, jag åker dit med Nadja, Mic, Anna, Maja och Julia! :) För några av oss blir det iallafall att stanna till 23 då de stänger och eftersom vi är där från att de öppnar kl 11 så blir det 12 timmar på nöjesparken. Hur kul som helst! Kameran åker med (and I will be carefull!) så lite fina bilder kommer nog upp. :)

Ha en mysig kväll!

Skööön dag!


De "supercoola" shortsen är enbart hemma shorts, och alltså ingenting jag går ut med. ^^


Efter förra veckans och dagens sol+bad så är jag så här brun! Själv tycker jag det ser ut lite som en utomlandsbränna, och det är ju aldrig fel. :D Det är nog många som håller med mig om att man känner sig som fräschast och snyggast när det är högsommar! :)

Imorgon ska jag upp vid 9 för att vattna i 2 timmar, och sedan vid 11 kanske jag ska bada och göra någon smaskig lunch. Omelett sitter ju alltid finfint! :)

Ha en bra kväll, nu ska jag återgå till tv3 filmen, 50 year old virgin med Steve Carell. ;D

Födelsedagspojke!

Hej alla sommarbarn! :D

Hoppas allt är bra med er i denna hääärliiigaaa värme! Igår så var vi hembjudna till storebror på lidingö, då min underbara brorsson Maximus fyller hela två år idag. Vi var där och firade honom, han öppnade presenter (från mig: golfset i plast!), vi åt tårta, barnen hade fiskdamm och sedan åt vissa pizza. :) Det var en riktigt mysig dag med tropisk värme.
Och eftersom födelsedagen är idag så vill jag bara säga...

ETT STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MAXIMUS SOM BLIR TVÅ ÅR IDAG, ÖNSKAR FASTER MARIE! :)<3


TÄÄÄVLING! (again..)

Shingeling!

Jag är med och tävlar om ett stort "nagel-kit" på Fokis blogg, värt cirka 700 kronor. Ingår massvis med tuffa grejer som nagellack, kristallier, nagellim, lösnaglar och mycket mer!
Är ofta med i olika tävlingar som ni kanske har märkt, så jag hoppas verkligen att jag vinner denna gång nu när det är ett sådant tufft pris också. :)

Tävlingen hittar du här.

Enjoy the sun, girls'n'boys! :)

Sunny days.

Hej hallå, svennebananer och alla andra! :D
How'ya liking tha sun? :) Själv trivs jag som fisken, och jag har blivit riktigt brun! Har dock bränt mig ganska ordentligt på ryggen, men det är bara att härda ut. Ska man bli fin så får man lida pin, som man brukar säga. ;) Idag har jag spenderat dagen med mami. Vi cyklade till flatenbadet där vi solade, badade, åt lunch och fikade i ungefär 4 timmar. Och duktiga som vi är cyklade vi dit och hem, vilket tog cirka 30 min per sträcka. Det var jobbigt, men det känns skönt att få motion.

Here's sum pix from yesterdays day at the beach! :D







1: Utsikten från den ena badbryggan. :)

2: Anna tittar ut mot vattnet med systemkameran i högsta hugg! ;)

3: Haha Emma, kallt? xD

4: Emma och jag, precis innan dagens första riktiga dopp! Kallt, men det blev skönare ju längre man var i.

Med oss på dagen hade vi även Nadja och Emmas Gustav. Dock så var Gustav fotograf med min kamera på bryggan där Nadja tyvärr inte var närvarande, så det är anledningen för bristande bilder på dem.. :(
Nadja däremot, har lagt upp jättefina bilder från dagen som är tagna med hennes proffsiga systemkamera, check'em out!

Snart blir det chill hos Anna med henne, Mic, Emma och Nadja. :)

Kiss and hug!

SUMMAAAA<3

Goddagens, goddagens! :)

Alltså vädret!! :D Jag är så himla glad och varm. ^^

Gårdagen spenderades mestadels med mor. Vi gick ner till centrum där jag köpte en skitsöt bikini från H&M. Sedan fick jag ett par asacoola pjucks av mor som finns att köpa på DinSko, de tänker jag nog inviga imorgon! Sedan satt vi också ute i solen på Majas Café som ligger på torget i farsta centrum, där åt jag hallonpaj med vaniljsås och drack cola. :)
Samma dag på kvällen satt jag, Nadja och Mic ute på Mics baksida och drack "dgd", åt bullar, snackade och så spådde Mic oss med tarotkort. En trevlig dag allt som allt!

Idag cyklade jag och mor ner till dreviksbadet (aka drevan) i hökarängen och tog årets premiärdopp. Lite snopet att första doppet inte kom fören nu, men det har ju inte vart varmt så speciellt länge... Sen åt vi jordgubbar och köpte lite mat i centrum efter det (dessutom fick jag en rea tee från gina tricot!). Efter så hade jag, Anna, Mic och Nadja vattenballongkrig! Det var typ superkul. :D :D


En trött Marie! Rufsig i håret, osminkad men med lite mer färg på kinderna. Fräsigt! Tee'n är från Gina och kostade 49,50 kronor. Rean är redig den, så passa på att handla!


Ett stycke brun arm! :D



Ett stycke suddig bild på mina nya pjucks! De kostar 349 kronor, finns i färgerna svart och tan och man kan som sagt köpa dem på DinSko. De har fått in massvis med snygga grejs där, så där lär du hitta någonting som du gillar! :)
(Bilden är lånad från DinSko.se)


Imorgon ska jag och några vänner åka till Emmas landställe och bada, sola och mysa hela dagen! Det ska bli supermysigt och jag ska allt ta många dopp och bli en hel del brunare. Dessutom är jag förberedd med cola, rostbiff och potatissallad. :) Och min nya, svarta bikini från H&M! Bild på den kommer kanske så småningom. :)

Ha en bra kväll!






Solsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsol!

GOOD NEWS, ALLA SOLKATTER!

Som slavisk följare av prognoserna hos smhi, är jag glad att presentera för alla som har missat att nu kommer högtrycket till vårt kära avlånga land! :D

Måndag: 22 grader, stooor sol
Tisdag: 23 grader, stooor sol
Onsdag: 23 grader, stooor sol
Torsdag: 23 grader, stooor sol

Och om någon källa så bör ju smhi vara den allra säkraste. :) Så passa nu på allihopa att bada, sola, umgås och grilla utomhus samt äta en massa glass och enbart steka! Nu mina vänner så är sommaren äntligen här på riktigt!
Själv så har jag spikat bad på onsdag i årsta havsbad with sum friends. :D

LOADS OF LOVE!<3




MIDSOMMAR.

...Firades på landet med mamma, pappa, bror Christian, brors sambo Linda, brorsson Maximus, moster Carina, mosters sambo Micke, gårdshunden Jenna samt bror Patrik (aka bajskorv).

Det blev midsommarlunch, firandes vid midsommarstången med andra tyresöfolk och grillning på kvällen. Sedan blev det en het diskussion då jag, pappa, Christian och Patrik spelade ett spel kallat "Orangino". Vill ni veta varför, får ni pröva spelet själva...Herrejesus! Jag hade iallafall en trevlig midsommar, och en bild från idag (midsommardagen) visar att jag fick en ny BFF (haha) också. Fast det har jag ju förstås alltid förstått. ;)








1; Cheers! Mousserande jordgubbsvin. ;D

2; Christian vid midsommarfirandet.

3; Den vackra midsommarstången! FYI, midsommarstänger symboliserar det manliga könsorganet, det ni!!

4; En facinerad Maximus. Jag tror att den intresserade blicken var riktat både mot de som spelade instrument och sjöng, men även bullarna och festisarna som nog syntes till där. Godisgrisen himself!

5; Alla av oss, förutom Linda, Maximus och Patrik hoppade säck i olika heat. Jag kom tvåa (men killen innan mig hoppade i heat långt innan. Han var typ tolv och hoppade med de som var 15-25. Hmpf, lättare när säcken passar bra ju.. xP)
Bilden är anyways på Christian (ingen tog bild på mig, buhu!) som helhjärtat kämpade sig i mål då han slog en kullebytta på slutet när han ramlade. :P haha. Placeringen var lite småluddig.

6; Ni ser, ni ser! Lilla Jenna kom själv upp och gosade i mitt knä sådär. Vi hade riktigt trevligt på morgonen när vi låg och solade på altanen på hennes filt. :D


Hoppas att ni hade en mysig och bra midsommar, puss!

Glaciers melting in the dead of night, and the superstars' sucked into the supermassive.



My latest favourite song!! Ni "Twilighters" känner säkert igen den från baseballscenen i filmen? Bästa scenen i "Twilight" och även den bästa låten. Love it!

Kisses and hugs!

Tääääävling!

Som trogen läsare av gaybloggaren Amir var jag inte sen att upptäcka hans senaste tävling! Självklart bestämde jag mig för att delta i denna tävling som innebär att vinnaren får ett presentkort på H&M! Ett mycket generöst pris måste jag säga, och inte kan jag göra annat än att hålla tummarna på att han väljer mig. :)
You go boy, riktig schysst verkligen! :D

(och yes, jag känner att man inte behöver kyssa bakdelar för att kunna ha en chans, ville bara hålla det nice and simple! Holla!)

Blah.

Hejsan svejsan tjohejsan!

Hur är läget?  :) Med mig är det bra, har vart hemma hos Mic med henne, Anna, Emma och Emmas pojkvän. Vi har kollat på "Twilight". Dock så såg jag den i lördagsnatt, men det gjorde inte så mycket. Kan fortfarande inte komma över hur grymt het Edward är där vid restaurangen, mjaauu! Och hur snygg baseballscenen är. :)

Efter det så spelade vi både "Guitar Hero Band", ni vet det som har gitarr, trummor, bas och mikrofon? Micken struntade vi dock i, ingen gillar ju att sjunga på GH haha. :P Myspys var det där iallafall, och jag ska antagligen träffa Mic senare också, sitta ute någonstans och prata eller så. :)

Något som jag inte har sagt är att jag är kattvakt åt Julias fina katter Boris och Thea i två veckor, så där vid mitt på dagen pallrar jag mig över för lite matgivning, vattenbyte samt kel med dem förstås. Idag blev jag däremot lite förvånad då varken Boris eller Thea visade sig, utan en annan svart katt satt på en av köksstolarna och blängde på mig när jag hällde upp mat. Han åkte ut med detsamma, och han var inte det minsta motstretig. Han bara hängde där som vi hade vart polers hela livet! ^^
Men Jullebulles katter är supermysiga, och blir glada när jag kommer och kelar lite med dem, men ännu gladare när jag häller upp maten haha! :D

Nehepp, det var allt viktigt/oviktigt (avgör själv!^^) som jag hade att dela med mig av idag. Puss och kram!

Sött!








På första bilden är det min bror Christian som håller i sin (och min) brorsdotter Nathalie, och min bror Johan som håller i sin (och min) brorsson Maximus. :)

Andra bilden föreställer Nathalies proffsiga fotografering av sig själv, väldigt lyckat haha! Söt är hon ju iallafall. :)

Tredje bilden är på otroligt charmiga lilla Maximus, eller "Masis" som han själv säger. ^^

Fjärde bilden är på "Farbror Johan" som håller i lilla Maximus, otroligt sött det med men min favorit är nog ändå den femte bilden på Christian och Nathalie.
Helt underbar bild! :)

Vi hade alltså en mycket trevlig familjekväll  på lördagkvällen och alla syskon, mamma och pappa, brorsbarn samt brorsan Christians sambo var samlade och vi hade mexikansk mat i form av tacos; skal, tortillas, köttfärs, grönsaker, riven ost, salsa och dipp. Sedan bakade jag en grym kladdkaka med lite riven mintchoklad på toppen som serverades med hallon och vispad grädde, YUMMY!

Imorgon ska jag till Mic, där även Anna och Emma ska befinna sig. Vad jag har förstått det så ska vi kolla på film och spela spel, mysdag med andra ord!
På tisdag ska jag antagligen dra mig in till staden och träffa söta Daniela. :)

Puss och kram!

:)


Vad tyckte du om kakan, Julia?



- Mmmmmmmm!

FASHION AGAINST AIDS.







På första bilden har jag på mig en body designad av Katy Perry, som jag köpte igår för 149 kronor, linnet som är designat av N.E.R.D för 98 kronor samt den cooliga t-shirten designad av Tokio Hotel för 149 kronor fick jag hem på posten idag. Samtliga plagg är då designade för H&Ms kampanj Fashion Against Aids och 25% av priset går till kampen mot aids. Detta innebär att jag har hjälpt till med 99 kronor i kampen, yäy. :)

Kom ihåg att det inte är försent att bidra, och tänk också på att du själv får ett snyggt plagg designat av en reeeal celeberty, hehe. ;)
Och samtidigt är ju plaggen billiga, så vad har du att förlora?



"Just wrap it up! One night isn't worth the rest of your life."

- Katy Perry

RSS 2.0