Nu är jag igång igen...

Jag ger mig verkligen inte! Nu har Foki startat igång ännu en tävling, denna gång om ett namnsmycke. Dessa är mycket fina och jag skulle mer än gärna vilja ha ett i silver, med mitt namn på förstås. :)

 

Personligt Namnhalsband i Silver - Modell: Alice - Klicka på bilden för att stänga



Såhär kan ett halsband se ut, fina right? :)

Sidan som säljer smyckena heter Betties Galleria, och deras hemsida hittar du HÄR.
För att själva komma till Fokis blogg och tävla klickar du HÄR.


Birthday!

Idag har jag gått ut med ett får i ett koppel. Och resterande sex får gick också med någon, så vi var sju pers plus en lärare som samtidigt gick ut med 7 får. Vi gick lite skogspromenad och lite utanför skolan. Vad roligt det måste ha sett ut. :)


Från Turkiet förra sommaren. Då var du 15 - men IDAG är du 17, GRATTIS! :D


Geeeeeeeeeeeeez.

Go'kväll kompisar!

Jag hade fel på vilken tid jag ska gå upp. Jag behöver inte gå upp klockan 6! Jag måste gå upp HALV 6! 5:30!!! Heeeelt galet. På en lördag liksom? Här har ni en som kommer klunka 3 energydrinks för att klara av dagen alltså. Någon som har en koffeintablett att bjuda på kanske? ^^ Hoppas jag är tillräckligt pigg för att vara social på kvällen, tvekar dock på det...

 

 

Kollade ni på idol? Min favorit Jon gick vidare iallafall. :) För er som har kollat vet säkert att det är upp till tittarna vem som ska gå vidare utav Calle och Piotr. Utan den minsta tvekan så är Calle min absoluta favorit utav de båda, och han är även en av de bästa i tävlingen enligt mig. Håller ni med mig så tycker jag att ni ska ringa in och rösta på nummer:

070-414-02

Ja jag hoppas att ni ska få njuta av en härlig fredagskväll och lång lördagssovmorgon, då jag är uppe innan tuppen och jobbar... Har ni inget bättre för er får ni gärna komma förbi Spånga Gymnasiums djurexpo och take a look see. :) På f.m. befinner jag mig i en lektionsal med ett stort akvarium i från klockan 10. Och på e.m. (efter lunch skulle jag tro) befinner jag mig vid klapp-och-kel hörnan.

 

Ha det bäst!


Picture.


Haha, en bild från när jag och Emma var och fotade till hennes fotoläxa. Älskar ljuset på denna. :)

Hej! Hur mås det i stugorna? :) Med mig är det bra, jag har en ledig fredag så man kan ju inte direkt klaga. Mitt internet har varit nere här hemma, hela onsdagen och hela torsdagen. Men sedan lyckades pappa fixa det igårkväll, så det var skönt. Så nu är jag back in business!

 

Dagen idag ska gå ut på att jag möter Nadja och Anna och så ska vi åka in till stan och käka på subway och glutta lite i affärer. :) Det blir nog väldigt mysigt. Ikväll ska jag ta det lungt och gå och lägga mig tidigt för jag måste gå upp klockan 6 (!!!) och jobba i skolan från 8-16! :O Jag ska vara och berätta om en lektionssal som jag inte vet något om (xP) men jag ska även befinna mig i klapp och kelhörnan, vilket nog kan bli roligt. Jag ska ju ändå vara i hörnan med både Dani och Denise så jag är nog rätt safe, haha.

 

Hoppas att ni får en bra dag, så hörs vi kanske senare. :) Puss!


Cocoo.se + Foki= täääääävling!!

Hej! Nu är jag återigen med i en utav Fokis tävlingar, som denna gång går ut på att man kan vinna ett valfritt smycke på Cocoo.se. Självklart är jag med och tävlar, och det borde du också göra! :D

Detta halsband tävlar jag om, är det inte supersött!? :D

Länk: Cocoo.se
Länk: Klicka här för att komma till tävlingen!


En i publiken.





Hej! Idag fick jag mess av Nadja som frågade om jag ville följa med till en liveinspelning av Carolina Gynnings nya tv-program imorgon! Alltså då får jag sitta i publiken, och självklart tackade jag ja. :) Med oss följer även några av Nadjas klasskompisar samt Mic och Anna. De hade tydligen fått detta erbjudande i Nadjas skola och gratis och allt är det. Riktigt najs, pluggandet får helt enkelt vänta tills senare. ;)


Hoppas ni har haft en bra dag, och får en fortsatt trevlig kväll! :)


Good day.

Hej, hur mås det? :)

Jag mår bra, och har haft mig en riktigt bra dag. Söndagar behöver inte vara tråkiga bara för att det är skola dagen efter! Jag och Emma gick och gymmade redan vid 12 och efter det så badade vi i simhallen som ligger ovanför gymmet. Riktigt praktiskt! :) Efter det var jag monsterhungrig ("heeelaaa världeeens hungeeer är samlad i miiiiig") så när jag kom hem så stekte jag två denniskorvar med stora korvbröd och till det ett glas passionsfruktjuice. Den juicen rekommenderar jag starkt, underbart god!

 

Sedan gick jag med mamma och pappa till centrum där jag fick ett par snygga svarta pjucks från Stadium och en söt bh från H&M. :) Så då fick de sig en nöjd dotter, och det kan ju vara bra att ha mig på sin rätta sida så att säga...hehe. ;) Efter det mötte jag Emma igen och följde med henne att fota olika saker till sin fotografisk bild läxa. Jag fick agera modell i grodperspektiv (!!!). Ansiktet blev helmobbad men mina ben såg jättelånga och slanka ut! :D (man får ju faktiskt säga lite positiva saker om sig själv ibland).

 


Haha, jag har lite svårt att se seriös ut på kort ibland...Eller mestadels. Haha tänk er mig på topmodel! xD


Nathalie 7 år!



Min fina brorsdotter fyller år idag! :] Dagen till ära bakade jag en prinsesstårta samt en marängtårta, bakning är verkligen bland det roligaste som finns! :D Av mig fick hon ett starkrosa paraply med rysch samt matchande lila diadem och hårspännen. Av min mami och papi fick hon en dvdspelare och ett par skittuffa pjucks från Reebok. Sedan fick hon kläder och en dvd-film av resten och hennes fader hade gett henne bratz-dockor på morgonen, which she love. ;)


Dagens sovmorgon..



Gick upp klockan 8 och fick ungefär en haltimme senare ett sms av klasskompisen Johanna att första lektionen var inställd! Eftersom det följer stödtimme och lunch efter första lektionen så börjar vi inte förens klockan 13..! Dock så ska jag, Dani och Anna vara i spånga vid 12.30 och käka lunch. Vad tycker vi om den här sovmorgonen? Låt bilden tala... ^^


Veckan går i blixtfart!

Hej alla obefintliga läsare, och förlåt för den dåliga uppdateringen!

Haha, får väl börja tro att jag bloggar för massa låtsaspersoner som inte syns i statistiken och att de inte har skrivfärdigheter vilket är anledningen till att det är torrperiod i kommentatorsfältet. ^^ Anyways, hur har er vecka varit so far? :)

 

Jag har haft en ganska lugn och skön vecka. Inte mycket mer en ett läxförhör på 12 medicinska termer till djursjukvården, lite skrivande på en uppgift som följde med från skansen och lite läsning i "About a Boy". Men veckan har gått rysligt fort, and I totally love it!

 

 

I måndags så köpte jag, Emma och Mic äääääntliiiigeeeen gymkort på farstahallen! Vi körde veckans första pass samma dag, och det kändes verkligen hur bra som helst. :) På tisdagen simmade vi (mer bad än simning, hehe) och idag var vi nere i gymmet igen. Älskar faktiskt att träna, var allt för längesedan vi gjorde det. Kanske blir det gym eller så på söndag. :)

 

Hoppas ni får en mysig kväll, och att ni tittar på idols alla idioter klockan 20, puss!


Slutet på helgen, igen..

Hej, hur mås det i stugorna? :)

Med mig är det finfint. Igår åkte jag som sagt till Dani i tyresö, där hon och jag hade halvt om halvt spontanplanerat en mysig tjejkväll! Vi slöade en stund innan vi drog iväg och handlade supergod pizza som vi och hennes syster åt framför en stunds "Bring it on" som gick på tv. Sedan lyssnade vi på musik på datorn innan vi kollade på "Wild Child" som faktiskt var en rätt kul film med... Emma Roberts tror jag att det var. Sedan satt vi vid datorn och lyssnade på mer musik och gjorde lite övertrötta aktiviteter. ^^ En riktigt lyckad kväll som jag hoppas att vi gör om! :D

 

Ikväll fick jag pizzeria-pizza till middag igen, men inte gjorde det mig något. ;) Eller det kanske gör min hälsa något.. Men imorgon ska jag och Emma (kanske Mic och Nadja också?) börja träna, lovely! Jag har längtat som faen att få börja gymma och köra lite roliga gruppträningar igen! Man känner sig grymt duktig, och så får jag mycket snyggare kropp efter lite träning. That's awesome!

 

Snart ska jag nog kirra lite cola och titta på VMA som går på MTV snart! Sedan blir det upp klockan 6 (!!!) imorgon då jag börjar 8. Men jag slutar åtminstone kl 1 och då ska jag och mamma kolla på birthdaypresent åt Nathalie som fyller 7 år på lördag. Time just fly by nowadays...

 

Ha det så bra, and take care!


 

Tydligen så börjar inte VMA fören klockan 02... (trodde ju att det slutade då) Suck! Då ska man ju upp om 4 timmar.. Men det går en repris så jag får se på den!


Sleepover på tyresö!

Hej, haft en bra dag? :)

Min dag har vart lugn. Vart i affären med mamma och pappa och sedan gått bredvid Maximus som cyklade till parken (med pappa också). Efter det tog jag mig en dusch, så nu är jag fräsig igen!


Strax ska pappa skjutsa mig till bussen då jag ska åka till min käraste Dani där jag ska sova över. :) Vi kommer nog ha det supermysigt där! :D

 

Ha en bra kväll! :)


Så kan det bli.

I don't feel very super right now.


My face these days!

Hejsan hoppsan, lillebror!

Äntligen helg, eller hur?! :D Min vecka har vart sisådär... Vaknade på tisdagen och mådde jätteilla och var öm i hela kroppen så jag stannade hemma tisdag + onsdag. Torsdagen och fredagen har flytit på och nu är det äntligen helg! Vad ska ni hitta på? :) Imorgon så kommer Maximus hit och vi ska vara barnvakt medans Christian har match i älvsjö. I övrigt ska jag väl baka hallonmuffins (äggen var slut så jag kunde inte baka idag..) träffa lite kompisar och eventuellt skriva lite på min hägnuppgift från skansen som ska vara klar om en vecka. Jag har inte så mycket kvar men det är skönt att få det gjort, så jag hoppas jag tar mig tid och ork att jobba på den. :)

 

Vi har även fått i uppgift att läsa "About A Boy" på engelskan, och den runt 200-300 sidor långa boken ska vara klar på 4 veckor... Hoppas att den är bra så att man vill läsa den. ^^ Filmen har jag ju sett miljarder gånger så man kanske kan klara av tillhörande skrivuppgifter även fast man inte har läst klart boken. Sedan är det ju medicinska latinglosor till djursjukvårdslektionen som man ska kunna tills tisdag också, så lite plugg på dem vore nog bra.

 



My facelook of today. Hade inget bättre för mig så jag lekte lite egoamatörfotograf på lilla badrummet. ^.^ Förhoppningsvis blir min helg lite intressantare än så!


Tänkte köra en egen låt, ere OK eller?

 

Igår sparkades årets IDOL säsong igång och då var denna pojk med. RIKTIGT BRA! Älskar hans röst och han har typ världens gulligaste smile. Go Jon!


My lovelies.



Tävling, again.

Hej! Jag är med på falsksannings tävling om ett babydoll linne. Klicka här för att komma till tävlingen!

Nytt från BikBok!



Jeansleggings 99 kr, svart tunika 99 kr ; Båda från BikBok. :)

Snart, snart, snart...!

Hej! Hoppas allt är bra. :)

Idag var det den sista dagen på skansen. Imorgon ska vi summera ihop det hela och visa vad vi har lärt oss genom att ha ett etologiprov... Suck! Jag hatar prov... Man har liksom precis kämpat sig igenom att skriva en etologirapport som ska in imorgon också, sedan vill läraren ha ytterligare en skrivuppgift om ett par veckor...! Geez, här spar vi inte på något. :P


Jag har iallafall pluggat lite med papi, han har förhört mig på instuderingsfrågor och så och han säger att "du kan det ju som rinnande vatten!" Det kändes skönt att höra, och jag bestämde mig för att koppla av från pluggandet och sedan får det helt enkelt gå som det går. Så typiskt mig ändå att även om jag svarar rätt på frågor och i princip kan det mesta som ska vara med på provet så nojar jag om att jag inte kan ett piss och kommer få ig. ^^ If anyone knows where to buy chillpills, I would like to know so I can buy a million of them! ^^ Haha.


Efter provet som slutar senast 11 så ska jag chittchatta lite med syon (om hon är där) och kolla upp mina individuella val som jag vill ändra om jag kan. Efter det ska jag möta upp Emma, Mic och Nadja i stan och kanske äta lunch med dem. :)
Det blir nog supertrevligt! :D Då slipper jag gå runt och sura efter provet, som jag lätt gör. Men jag ska försöka att ta saker och ting med en nypa salt från och med nu. ;) (Det kommer säkert gå bättre än jag tror...hoppas jag!)

Hoppas att ni har en trevlig kväll! <3


Just popped into my head...




Kom på att Dani klagade lite på i mitt Borås-inlägg att de inte var med några av våra fina bilder som vi tog på rastplatsen... Så nu får de komma upp! :) Passar på att önska Dani att hon ska krya på sig, stackaren är ju sjuk! :/

Ha en fin kväll! :)<3


Bill und Tom - 20 yahr alt! (småttisar på bilden ^^)



Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Bill und Tom! <3


RSS 2.0