Kryssning.

Hejsan! Nu åker jag på kryssning med min mami. Jag är borta tills imorgon så ni får ha dets så bra på torra land tills jag kommer hem igen! Puss och kram. <3

Opepp is the word!

Opepp på allt skolarbete.
Opepp på att simma imorgon.
Opepp på bajsvädret.
Opepp på att gå upp 10 i 6 imorgon.

Men galet pepp på sportlov nästa vecka! :D Lek med mig då. :]

Arg.

Pendeln är fortfarande helt jävla störd i huvudet.

Skolan är apmango.

JAG GLÖMDE MINA FUCKING NYCKLAR I SKOLAN. (ber till gud att de ligger kvar eller har blivit inlämnade till receptionen/vaktmästaren...)

Jag slog mitt knä i skrivbordskanten så det började blöda. Då blev jag ledsen.

Jag är arg.

THIS DARNED DAY!

Hallå dääär!


För det första: SL är inget annat än ljugande små slampor. Skriver på hemsidan att trafiken fungerar bra på pendeln förutom mellan Södertälje och Märsta. MEN VAD HÄNDER? Jo, jag får vänta i nästan EN HALV TIMME på det förbarmade tåget. Dessutom var jag framme 45 MINUTER senare än vad jag skulle. Som flest var vi 12 personer av typ 30 i klassen på lektionerna... SUCK. Sen så var det så FUCKING KALLT att jag nästan frös tårna av mig fastän jag hade dubbla strumpbyxor, mysstrumpor ("fodrade") och vinterskor. Geez. Mitt big mistake på hemvägen vill jag inte ens tala om... Och så prov imorgon. Marie = inte ett väldigt glatt barn.

 

Tid för lite positiva tankar! Äntligen var Dani tillbaka i skolan för att förpesta min tillvaro med sin blotta närvaro! Haha, nej men det var jättekul att hon kom tillbaka faktiskt. :) Ganska lugn dag i övrigt och en annan positiv sak med den här dagen är att jag fick mvg på mitt engelska prov i grammatik. Jag blev väldans glad actually, kul när hårt arbete lönar sig lite. Imorgon ska vi se gratis bio (sponsored by tha school), "Snabba Cash" efter skolan. Ska bli kul!

Nä, nu måste jag sova. Godnatt små ärtor!


Morgonblogg!

Godmorgon där ute!

Hoppas allt står väl till med er. Idag gick jag upp 20 minuter tidigare än vanligt då jag trodde att jag skulle behöva åka tidigare pga alla problem med kollektivtraffiken. Men när jag nyss kollade på sl:s hemsida så stod det att det fungerade bra på både pendel (förutom märsta - södertälje, men det är inget jag bryr mig om!) och bussar så jag kan åka som vanligt! :D Kände dock att det inte var någon idé att gå och lägga sig igen så jag klädde på mig och slösurfar lite istället. Idag har jag en relativt kort dag, börjar 8 och slutar kl 1. Sen ska jag träna body pump med Emma och Pipan och så måste jag ju plugga såklart, har prov i mikrobiologi imorgon. Men jag kunde nästan alla instuderingsfrågor så det borde nog gå vägen tror jag. :) Nu ska jag göra mig i ordning och sedan äta frukost med min käre far! :)

 

Ha världens bästa måndag, take caaareee!


Suck.

Det är kul att ni får roa er, men nu är ni bara pinsamma. Jag hade skämts om jag var er.

Efter en 20 minutare...

 

Lite brun, och lite bränd! ^^ Nu är jag alldeles kokhet i ansiktet så om nu vill steka ägg så går det prima ballerina. Skönt dock att känna sig lite levande i vintermörkret!


Sisådär trevligt random!

Igårkväll någon gång innan kl 20 tror jag så ringde det på dörren, jag gick och öppnade;

"LITE FREDAGSMYS FRÅN CITY GROSS, VARSÅGOD!" *Räcker över en kasse från City Gross*


Sen sprang hon iväg igen. Så helt gratis fick vi en kasse med ett 4-pack cola i glasflaskor, en estrella solchips, en gräddfil och en dippmix. Helt gratis och härligt random, haha. ^^

 

Nu ska jag pila iväg till solariet med käre Pipan. Ha det bäst!


Värdo och värt.

Hej bajskorvar! Nu fick jag ett infall att jag ska göra lite listor. Varför vet jag inte, kanske lite inspiration? Saker som alltså känns bra och dåligt just nu. Men man börjar alltid negativt och slutar positivt. Yeah!

Värdo! (=värdelöst..typ.)

* Förkylningsepidemin som verkar pågå. Alla är ju sjuka och jag vill INTE bli smittad!!

* Stress och press. Behöver jag säga mer?

* Trötthet. Jag är jämt trött, hur mycket jag än sover. Kul.

* Loneliness.

* Min egna självbild för tillfället. Ligger i en svacka och förhoppningsvis är den slut snart.

* Min bror. Han är en bajskorv.

* Skolan. Den är ful och dum och jag TYCKER INTE OM DEN!!!

* Snöovädret. Nog är nog och nu räcker det med snö. PUNKT SLUT! Jag ska döda snön.

* Musiken på min iPod. Låtarna är ju bra, men de är alldeles för få och jag tröttnar på de jag har. Suger apmango.

Värt! (det vet vi nog alla vad det betyder. Tvärt emot värdo..typ.)

* Mina vänner. They're awesome!

* Coca-cola, ffs and ftw!

* Loneliness. (yes, it's also good and sometimes superawesome! ;D)

* Body pump och gym. Då känner jag mig asduktig! :D

* Sportlovet som äger rum nästnästa vecka.

* Plants VS Zombies. Tyvärr suger jag på det spelet men det får gå ändå. ^^


Tihi. Ha en bra kväll!


Bajs.

Hej hallå!


En heeelt vaaanlig daaaag. Typ fast inte riktigt. Vi hade en diskussion på engelskan om "Bowling for Columbine" (en dokumentärfilm av Michael Moore) i 3 olika grupper. Jag och Angelica ägde i vår grupp men det verkar man ju bara få skit för. :P Till lunch bjöd skolan på semlor och då insåg jag att jag nog inte tycker att semlor är så märkvärdigt gott. Efter det hade vi bara en obevakad lektion så jag, Bea och Molly smet iväg och drog oss hemåt. Jag var hemma kvart över 1 vilket var jäkligt najs! Då renskrev jag alla frågor och svar till mikrobiologin och gjorde lite på en uppgift i arbetsmiljö och säkerhet. Den är svår, och jag vill inte ha något med den att göra. Ska kanske försöka mig på matten om en stund, pappa sa att han kunde hjälpa mig. :)

 

Nu kollar jag på "Vampire Diaries" som började alldeles precis. Vill ge den några chanser innan jag ger upp. Och jag kan ju alltid vila ögonen på snyggingen som jag la upp en bild på i inlägget under. Mraaow. Imorgon slutar vi också tidigare, typ 20 i två. Så runt 3 ska jag träffa Pipan och träna en skvätt. Och på lördag tror jag att vi ska sola solarium, det blir en 20 minutare för min del. Naaaaaajs.

 

Have a goooooooooooooood evening!


Pathetic.

Hejsan!

Hoppas allt står väl till. Guess what? Jag fick ha min sovmorgon idag, så jäkla nice! Visst föredrar jag att börja tidigt och sluta tidigt än tvärt om, men man behöver iallafall en dag i skolveckan där man slipper gå upp i ottan.

 

Idag blev jag mobbad. Fick två nya smeknamn av käre Jonathan. Marie Kalori och Marie Pedofil. Varför? Vet inte. Eller, på morgonen satt jag och klämde på mitt bukfläsk och då kom smeknamn numero uno. Sedan satt jag på psykologin och kollade ut genom fönstret på barn som gungade, och då kom smeknamn numero dos. Great stuff. Man ska egentligen inte ta så mycket seriöst av vad den jeppen säger. :P

 

Ja annars har det väl vart en helt ordinary day. Vi började kolla på "Det våras för Frankenstein" på svenskan. Den är härligt svartvit och kul! "It pronounces Ajgor!" haha så skön. Det värsta är väl att man ska skriva någon jäkla debattartikel efteråt typ om hur mycket man får experimentera med människor. Kul jul.

 

Alltså seriöst, sötsakspauser funkar inte bra för mig. Egentligen ska jag inte äta godis o.dyl. i veckorna men idag kände jag att jag behövde lite choklad så jag köpte en marabou frukt och mandel 200 gram. Sammanlagt bjöd jag på en rad och åt sedan upp HELA CHOKLADEN på typ 20 minuter. Inte bra inte. Jag hade ju tänkt att äta lite på pendeln och lite hemma ikväll. Things doesn't allways come out the way you want. Så nu smällde jag i mig ca 1040 kalorier på så kort tid. Kanske Marie Kalori blir passande trotsallt? Vet egentligen inte vad jag ville med detta inlägg, tänkte att ni kanske var intresserade av mitt extremt superintressanta liv. Puss på rumpan.


I just can't help myself.



Dear Mr. Ian Somerhalder: If you have to be that attractive, then why wont you come to marry me and have my babies?


(Jag MÅSTE sluta hitta nya killar att gifta mig med... Snart blir det ju svårt att välja och folk kommer bli avundsjuka. Inte lätt inte!)


Fettisdagen.

Hej alla barn!


Hoppas ni har haft en bra dag. Idag började jag kl 8 och slutade 20 över 10, pga håltimmar and so on. Så jäkla skönt! Då åkte jag hem och gjorde grillkorv med pommes frites och sov i typ 2 timmar. Häärliisch! Sedan gick jag och tränade med kära Pipan. Så nu har jag tränat 3 dagar på raken. Skills! ;) Innan en god middag pluggade jag även lite matte, duktigt Marie. Matte b är jäkligt svårt men så länge jag kommer undan med ett G blir jag inte ledsen, haha.


Yes, och idag är det fettisdagen. Jag har inte ätit en enda semla i år, och nog hade det vart gott och passande just idag. Men det var ingen som har köpt några här hemma, och jag har heller inte hunnit baka några. Jag hade helt glömt bort det och det var Anna som gjorde mig medveten om det så sent som idag. O well, mindre kalorier, fett och socker (vissa är säkert the same shit, men w/e) i min kropp. Och jag ska ju vara nyttig. Men det kanske är för sent då jag redan har ätit pommes och en cupcake. Och så kanske jag ska ta en till. Men det är bara för att det är fettisdagen idag isåfall. Och en cupcake kanske inte har lika många kalorier som en semla...Eller? Correct me if I'm wrong.

Förmodligen har jag sovmorgon imorgon, sweet. Men vissa säger att vi ska flytta en annan lektion till imorgon på morgonen men jag har ingen aning om VAD, VART och VILKEN LÄRARE. Great. Jag ska väl försöka ta reda på det...Men ingen verkar ju vara så värst informerad så förhoppningsvis får jag börja kvart över 9. *Håller tummarna*

Ha en trevlig kväll!


Ett litet "lovecollage" som jag gjorde på alla stjärtans dag. Fint va? ;D Om du vill göra fina collage gratis med dina egna bilder så klickar du här.


Valentinecupcakes.


Muffins to become cupcakes.


Färdiga cupcakes!


Till dessa bakverk behöver du en sats med muffinssmet som du klickar ner i formar. Jag använde en silikonform med "inbyggda" hjärtformar från Lagerhaus för att få med mitt tema så mycket som möjligt. Sedan ploppade jag i några hallon i varje muffin och sen skjuts in i ugnen i ca 17 minuter200 grader. Sen gjorde jag en limefrosting (Leilas, hon på tv som bakar, recept) med några droppar röd karamellfärg i för att få en fin rosa frosting. Sen kletade jag på smörjan och la två geléhjärtan på varje. Vips, så har du dig supersöta valentinecupcakes!


Gårdagen i bilder!


Emma i fokus med sin apelsinjuice!


Fina Maja. :)


"Heeej blogeeen, hääär e jaaag på Waaayne's med min chaaailatteee!"

Julcifer var där. ;D


Mickli. :)

Haha, härlig skärpa va? Emma, Anna och Maja på bild!

Finaste Jelena! Äntligen fick man träffa dig, det blir allt för länge mellan gångerna..<3

...Och ett stycke Pipan var där!

Lördag förmiddag: Då var jag alltså i centrum och fikade på Wayne's Coffee med Pipan, Mic, Maja, Julia, Jelena, Emma och Anna. Det var extremt trevligt och jättekul att få alla samlade på en och samma plats vid ett och samma tillfälle. Och så var det jättegott att dricka chailatte förstås, synd att den inte var tillräckligt uppvärmd bara. Med mig hem fick jag en shetacool hoodie för 249 kronor samt en fin, svart tunika för 49,50 kronor på rean, båda från Gina Tricot. Dessutom så köpte jag och Julia ett varsitt halsband vilka vi bytte kedja på då hon ville ha en kortare kedja. 30 spänn för det, riktigt kap!

 


Söta Maximus i badkaret.


With sum toys ofcourse.


Sööötnooos!


Tidig lördagkväll:
Då kom Christian och Linda över med Maximus då de skulle på 30 årsfest hos en av Christians närmaste vänner. Kul att få träffa det lilla bustrollet! Vi lekte, kollade på Schnappi, Gummibjörn samt Tjuv och Tjuv och så kollade vi ju på Teletubbies som han hade med sig på dvd. Sött! Hatar Teletubbies dock men vad gör man inte.. ^^ Sen åt vi jättegod mat som mami hade lagat. :) Och som ni ser på bilderna så tog lillkillen sig ett bad också.


Lilla Mickli.


Anna är arg!? :O


Pipan, Mickli och Anna.


Söta Pipan.


Lördag kväll:
Då gick jag along with Pipan och Mickli hem till Anna där vi först kollade på melodifestivalen. Anna var så söt och fixade popcorn, godis och fanta. :) Aw! Melodifestivalen denna delfinal var ännu sämre än vad den var förra veckan, suck. Sedan så var Anna supersnäll och la över 6 säsonger Family Guy på mitt USB-minne och lite annat smått och gott. Så ikväll ska jag lägga över ett par säsonger på podden. Naaajs! Förutom melodifestivalen så tog vi massa pics, glodde lite på "40 year old virgin" som gick på tv och skrattade en hel del. Jag hade en lyckad dag med människor som jag älskar! :D

 

Mer updates kommer om en stund!

 


Hm.

Fick precis ett infall. Jag kanske ska sluta vara så jäkla bitter över alla hjärtans dag. Jag menar, det gäller en dag. Jag får stå ut en dag och se det på det positiva att jag får äta söta sötsaker en hel dag. Fast jag ska ju vara nyttig egenligen så det är bittersweet. Visst jag är ensam, jag har vart ensam varje alla hjärtans dag, men ändå är jag ju inte det. Jag kunde verkligen ha haft det värre! Eftersom det nu är en (affärernas..) kärleksdag så kan man ju fira kärleken till familj och vänner istället. :) Visst hade det kanske vart trevligt med en gullig pojkvän, men jag skulle inte byta mina vänner mot vilken kille som helst. Aldrig i livet. Hellre är jag singel tills jag dör. Men förhoppningsvis behöver jag inte vara det, jag menar, SÅ motbjudande är jag väl inte? xD

Hoppas ni får en bra kväll. Puss!

Svenska.

Hej hallå i lingonskogen!


Hoppas allt är prima. Med mig är det okej, sitter här i en datasal och tar egopix med Dani. ^^ Vi blev just klara med våra artiklar så det är naaajs! ;D Efter denna lektion är det bara idrott kvar, helt fab för då är det helg. Ikväll ska jag nog bara vara hemma och umgås med mor min och så ska jag nog kolla på Let's Dance. Ja, jag är en pensionär. Imorgon ska jag träffa alla gamla brudarna och så ska vi fika tillsammans. Kul jul! :D På söndag ska jag träna med Mic annars kommer jag bara ha gjort ett body pump pass och inget mer. :( Det får inte ske! Så Mic, backa inte ur nu, för det är inte kul att träna själv. ^^

 

Metallmuffinsform från Lagerhaus, 49 kronor.

SILIKON MUFFINSFORMAR 6 ST

Hjärtmuffinsformar 6 pack från kakformar.se, 69 kronor.

Någon av dessa formar skulle ju vara najs att ha när jag gör mina alla hjärtans dag muffins! Helst skulle jag nog vilja ha de på bild 2, men jag pallar inte att behöva beställa hem. Onödigt för en sådan liten grej! Så jag ska väl flörta till mig en 50-lapp så jag kan köpa en. Sicken tur att vi har en Lagerhaus butik i centrum!


Ha det så bra, höres!


Love sucks.

 

Håller just nu på att kolla på andra premiäravsnittet av "Vampire Diaries". Programmet verkar vara helt reko, lite likt "Twilight" konceptet bara, haha. Anyways, two good looking fellas är med! Speciellt han till höger, raowr.


En la escuela!

Hej pojkar och flickor, hur mås det?


Nu sitter jag i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Seg dag som vanligt... Började med mentorstid där vi fick våra omdömen. Not any surprises there. :P MVG i engelska B är ju kul iallafall. Nu är det iallafall projekt och företagande vilket nog är allas hatämne vad det verkar som. ^^

Nu sitter det folk här bredvid och retas med mig för att de tror att jag inte hör. Men det gör jag! Haha. Massa mangobarn i den här klassen men det är nog det som gör att jag passar in så bra. Jenni ville att jag skulle nämna henne där, så då gör jag det. Jag fick en jättefin teckning av henne igår, det var en rosa blomma. Jag ska ta hem den idag, sen kan jag fota den och lägga upp en bild. :) Det är rena rama...öh... Michaelangelo! ;)

Efter skolan ska jag bara hem och antagligen plugga lite om jag orkar. Men jag har förhör imorgon så jag måste nog plugga åtminstone litegranna... Happ, nu börjar lektionen så jag måste nog avsluta innan läraren ger mig tofflan.


Hejdå barnen!


A time to be depressed!

Hej!


Jag vill öppna detta inlägg med en extremt viktig sak, and I want all of you to pay attention! Idag efter en vanlig skoldag berättade Molly, Bea och Maja att man kunde skicka ett sms för 69 öre och visade man upp smset man fick tillbaka i en 7eleven så fick man en drömsemla. Ni har kanske hört reklamen? De pratar som om de vore den mest underbara skapelsen i världen. FALSKT! Det var bannemej den äckligaste semlan jag någonsin ätit. Torr, hård och oaptitlig bulle, och "vaniljkrämen" var snarare gammalt uppblött vaniljpulver och grädden var gammal och besk. EUW. Blev galet äcklad och sur efteråt så jag var tvungen att messa och varna massa persons. Euw. Just don't eat it. Och om ingredienserna hade vart mer fresh så var den fortfarande miniliten och kostade 15 spänn. So not worth it!!

Den här veckan har inget speciellt hänt. Den har vart helt normal utan speciella händelser. Hm. Och på söndag är det alla hjärtans dag. Wonderful. En kärleksdag my ass, det är bara en dag för affärerna att öka sin försäljning. Gulliga nallar och puttinuttiga kort som ändå bara kommer ligga och skräpa i ett hörn. Alla hjärtans dag borde vara mer äkta...Utan massa jävla trams. Självklart är det ju gulligt att typ köpa blommor till varandra och ha en speciell dag tillsammans. Men come on... Låt inte affärerna ha rätt och luras på töntiga saker. Blä. Här blir det rosa hjärtplättar och så ska jag göra hjärtformade cupcakes om jag hittar några formar. Det finns alltid anledning att äta roliga plättar och få baka goda saker. Hi hi hi.

Have a good evening.


Farmor. :)

Idag efter vi hade vart och storhandlat så åkte vi hem med lite varor till farmor. Där fikade vi lite, och innan vi åkte hem så (med lite viljekraft och envishet) lirkade jag ut en borste som hade åkt bakom elementet, efter jag gjorde det sa farmor;

"Ååh, Marie, det här kommer jag aldrig glömma!"

Så tacksam för en sån liten och fjuttig sak. Sån glad pensionär vill jag också bli. Farmor är så mysig, verkligen tvärt om stereotypen gnällkärring. (och man får dumle hos farmor, pluspoäng!)

Söndag.

Hej alla barnen!


Hoppas att helgen har vart bra änsålänge. Igår gick jag upp ganska tidigt, och sedan gick jag till badhuset med min bror Johan och Nathalie. Det var längesedan jag badade så det var kul, och eftersom jag gick med min 7 åriga brorsdotter så gav det mig en anledning att leka och vara lite barnslig i bassängen, haha. Min bror var helt jävla mango som vanligt, men jag har vant mig. xD På kvällen kom de över på middag, och så kollade vi på melodifestivalen och spelade lite vem vill bli miljonär på dvd:n. Kul jul! :) Och jag kunde inte låta bli att baka, så det blev ju en morotskaka igen. ;)

Nu är jag precis hemkommen från ett gympass med Pipan. Skönt var det, men jag börjar bli lite förkyld så jag hoppas inte det urartar sig. För jag tänker inte hoppa över något träningspass framöver, 3 pass inklusive body pump ska det vara, BUMS! Mer gör ju ingenting men absolut inte mindre. Punkt.

Resten av dagen ska jag nog bara ta det lungt, kanske plugga lite om jag kan dra tummen ur röven. Haha. Nu ska jag nog duscha och kanske ta lite morotskaka. Och/eller cola. Puss!

 

 


Nu lyssnar jag på...

Soldiers Of Jah Army - I don't wanna wait

"I don't wanna wait today for something that might never ever show it's face again."

Riktigt trallvänlig och mysig låt. Reggae ger mig verkligen "summer-feeling" och nu har Jossan infekterat mig med denna låt. Till sommaren måste jag nog fixa mig en hel del av deras låtar som jag kan lyssna på i iPoden när jag ligger och solar på framsidan. Oh. <3


Här var det kallt.

Hej kompisar!


Hur har dagen varit? Min har varit rätt bra, men ganska lång. Började 10 över 9 och slutade 5 i 3. Då åkte jag direkt och mötte upp Pipan på gymmet. Så vi gymmade nästan en timme. Det var asskönt, hade ju inte tränat sen i måndags då jag och Emma körde ett body pump pass. Nästa gympass blir på söndag. Jag har nyligen avslutat en jättegod middag, och nu sitter jag här vid datorn och dricker iskall cola med citron och is. Ibland så finns det inget bättre än det! Funtar på om jag ska baka något gott eller om jag ska försöka hålla mig gällande övriga sötsaker (alltså förutom colan) tills imorgon. We'll see. Förutom gym på söndag så har jag faktiskt ingenting planerat. Det känns faktiskt rätt skönt, då kan man ta det lungt och så är man öppen för olika förslag. ;) Men imorgon ska jag iallafall se på melodifestivalen, ska ni kolla?


Vet ni vad jag börjar tröttna på? Folk som ständigt går runt och är helt jävla kroppsfixerade. Inte äta det här, och inte äta det där. Siffrorna på vågen, måste gå ner i vikt och bla bla BLA. I skolan får man ju alltid räkna med sådant, och det är synd eftersom de flesta är ju fan smala som pinnar. Och är de inte smala som pinnar har de hälsosamma och fina kroppar ändå. Även hemma råder detta tjat. MAMMA. Jag är så trött på hennes gnabb, för det är verkigen det enda hon pratar om nu för tiden. Vågen, träning, mat, piller. Visst är det bra att vara hälsosam men det börjar bli lite mycket nu faktiskt. Smart att prata som besatt om sådant när man har en TONÅRSDOTTER hemma? Geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez. Trött. :)

Sorry för det långa inlägget... Läste du hela så släng iväg en kommentar så blir jag mycket happii. :)

Så ser jag ut nu för tiden! Hehe. Bilden togs igår.


Världens mest ointressanta liv?

Hejsan svejsan!

Hoppas ni mår bra. Gud, har ju ingenting att berätta! Skriver mest för att fylla ut. Idag har det vart en ordinary skoldag, började 10 över 11 och slutade kvart i 3. Ganska kort det vill säga, och dagen gick väldigt snabbt. Vi kollade på en halv tysk film på psykologin. Den verkar rätt intressant faktiskt.

Idag såg jag vårt nya skolcafé med egna ögon, trevligttrevligt. Och jag har snart druckit upp 2 liter cola själv, hahaha. Not good, but it tastes good. ;) Imorgon har jag prov i projekt och företagande, har inte pluggat så mycket, men det är inte ett vidare stort prov, så det ska nog gå bra! Får läsa på lite innan jag ska gå och lägga mig. Hihi, Dani visade mig en random sida där man kan chatta med slumpmässigt valda folk from around the globe. Har pratat med en skittrevlig (snygg) 21 årig kille från Frankrike. Han verkar reko, men visar han sig vara ett pervo är det bara att sluta snacka med honom, inte svårare än så! xD

Nu har jag uppdaterat er om vad som händer i the fabolous life of Marie. Varsågoda!

Take care, bye!


Emo/emutrappan?


 

Alla har vi väl hört talas om emotrappan? På min psykologilektion igår skulle min lärare ge exempel på ett ord som betyder att alla ser likadana ut, och så ville hon ge emotrappan på plattan som exempel. Det blev dock lite fel och hon sa emutrappan, vilket vi alla tyckte var lite kul. ^^

Imorgon har jag sovmorgon, kan gå upp 10 i 9 då. Najs som fasen! Efter skolan måste jag pluggpluggplugga eftersom jag har prov på torsdag. Sigh! Men sen har jag inga prov inplanerade fören vecka 8, änsålänge iallafall. Men det lär väl dyka upp något nytt innan dess... Menmen! Och imorgon är det taco-night hemma, alltid något att se fram emot. xD

Suss så gott!


RSS 2.0