Raspberrypie.

 

Modeller: Hallonpaj och Vaniljsås.


Plugg!

Hej hallå!


Hur har söndagen varit? Jag vaknade först vid 9 men somnade om och gick inte upp förens 20 över 12. Skönt! Jag har mest glott på burken idag, och förstås pluggat lite. Jag har ju prov i engelska imorgon, men det är inte så himla mycket. Och det vi har tror jag iallafall att jag kan. :) Men alla glosor har inte fastnat än, men det går nog bra ändå. Förhoppningsvis blir provet inte allt för svårt.

 

Nu har jag precis smällt i mig en hel indiana pizza (banan, curry och kyckling), och det var aaasgott. Jag var verkligen superhungrig! Innan jag åt trodde jag inte att jag skulle orka något mer idag, men jag tror nog jag bakar en god hallonpaj, så får vi se om någon annan vill äta av den. ;)

 

Imorgon ska jag upp tiiiiiiiiiiiiiiiidigt. O.o Nog hade det vart skönt med en sovmorgon på måndagar, men icke sa nicke. På kvällen ska jag träna body pump med Emma, naaajs. Älskar att träna för det får mig att må bra, och det håller mig från att bli överviktig. Haha. xD

 

Ha en fortsatt bra dag!


Segodego!

Go'kväll alla ugglor! (:

Hoppas lördagen har vart bra. Igår fick vi besök från min bror och hans lilla familj. Vi åt middag tillsammans, umgicks och spelade lite wii (det måste låta som om det är det enda jag gör. :P). Trevligt var det iallafall att få träffa lilla buspojken och stå ut med standardfrågorna som jag får av min bror så gott som var eviga gång vi träffas.
"Har du en pojkvän?"
 "Nej."
"Bra. Är du kär i någon?"
"Nej."
"Bra."

Idag på dagen har jag inte gjort så mycket faktiskt, följde med och storhandla för att säkra att få vad jag vill ha, haha. Hade ju ändå inget bättre för mig. Ett tag efter middagen vid sju så träffade jag Pipan, och så gick vi och solade solarium, körde 20 minuter. Det var asavslappnande efter ett tag, och man ser en ganska tydlig skillnad vid troskanten, hihi. Sedan vid halv 9 gick jag och Mic hem till Pipan där vi chillade framför "Mama Mia". Vi kunde inte komma överens om någon bra film, så det fick helt enkelt bli den! Trevligt var det iallafall att komma ut lite. Egentligen hade jag behövt plugga idag, eftersom jag har prov i engelska på måndag. Men då vet jag vad söndagen kommer ägnas åt iallafall! Men det är ju inte jättesvårt så det ska nog gå bra.

Nä, tror nog att jag måste sussa nu faktiskt.

Sov så gott, fina människor!


Allaktivitetsdag.

Go'kväll peeps!


Hoppas att alla har haft en bra dag. Idag hade hela skolan allaktivitetsdag. Eftersom inga av aktiviteterna var så speciellt lockande så valde jag och lite mer folk att köra "a quiz day in English" eftersom det var en inomhusaktivitet som pågick en väldigt kort period. ^^ Det var kul men mitt lag, "The Turds", vann ingenting. Suck! Får ju aldrig vinna. Efter det följde jag med Dani till stan där hon gjorde lite ärenden, sen åkte jag hem och köpte BK mat som jag åt hemma.

 

Klockan 5 mötte jag Emma i farstahallen där vi tränade på gymmet. Det var skönt att komma ner dit! Tyvärr blir det bara 2 träningspass för mig den här veckan eftersom jag måste plugga i helgen... Möjligtvis om jag går ner på lördag. Juste, idag åt jag ärtsoppa och ugnspannkaka till middag, übergott! :D Och på lördagkväll ska jag nog sola solarium med Pipan. Blir nog en 20 minutare tror jag. Hoppas att det blir tydlig skillnad i färg så jag inte ser så blek och sjuk ut. :P

 

Suss så gott!


Ledig onsdag = awesome.

Goddag i stugan!


Hoppas allt är finemang. Idag har jag vart "ledig", hade egentligen en lektion på 50 minuter men jag orkar inte gå till skolan om själva skoldagen är kortare än tiden det tar att ta sig till skolan. :P Så jag gick upp halv 12, wonderful. Så jag har ätit en riktig Marie-lunch (varma mackor och cola) och morotskaka, kört wii i 40 minuter och pluggat, pluggat och åter pluggat. Har nu fått ihop över 3 sidor diskussion till min hägnuppgift, känns rätt bra men det kanske behövs mer...hm. Ikväll ska jag bara kolla på tv och chilla, kanske plugga lite till.

 

Imorgon har vi allaktivitetsdag i skolan, så jag börjar kl 10 och slutar senast halv 1. Underbart! Senare vid 4 (tror jag) så ska jag träna på gymmet. Najs!




Jag igår på bion. ^^


Ha en trevlig kväll!


Det regnar köttbullar!

Dagens film!


Snyggast i hela biografen...^^


Som sagt. xD


Nedräkning!


Hej!

Efter skolan idag så bjöd Dani med mig på att se "Det regnar köttbullar" (thank u! :D) på bio. Den var askul! Har man lite barnasinne kvar så är denna filmen att rekomendera. Enkel, kul och lite typisk - precis som en barnfilm ska vara!

 

Jag smällde i mig en påse brio, en påse gräddkola och en påse fruxo. Att jag orkar! Kanske inte konstigt att jag la av en hög rap i bion? Vänta, flashbacks! Jag kom just på att jag rapade jättehögt senast jag var på bio och såg "The immaginarium of Doctor Parnassus". Scary.. ^^ Allt godis hindrade inte mig från vårrullar med äggnudlar och cola, och sedan två mindre bitar av min morotskaka. This aint good... it aint good at all. :P


Imorgon är jag "ledig" och då ska jag passa på att sova ut och sedan försöka plugga resten av dagen. Jag vill få klar min hägnuppgift imorgon om jag hinner så jag kan fokusera på 11 kroppsdelar hos hund/katt på latin och svenska, engelskaprov, catch up on some matte osv. Blir extremt lättad om jag kan få hägnuppgiften ur vägen!


Nu - "Paradise Hotel"! *skäms*

 

Take care!


Snabbt inlägg!

Hej!

Tänkte precis gå och lägga mig med lite onyttigt kvällsmål bestående av cola och kex med brieost. Mums! Ska nog kolla lite på "Paradise Hotel" också, tönt som jag är. Skoldagen idag var tidig men kort, slutade kvart över 1 så det var riktigt skönt. När jag kom hem från skolan chillade jag lite, bakade morotskaka och efter det mötte jag upp Emma och Mic. Vi gick ner till hallen och körde ett body pump pass. Asskönt! Det var jobbigt under själva passet men känslan efter är riktigt bra. (: Imorgon har jag en ungefär lika lång dag, men jag slutar kvart i 1 istället, wunderbar. På onsdag har jag enbart en lektion, men den tänker jag nog skippa. När skoldagen är kortare än tiden det tar att ta sig till skolan så känns det inte riktigt värt det.


Suss så gott, kompisar!

 


?

Det känns som om jag bloggar till mig själv. Jag ska nog börja kommentera mina egna inlägg så att jag åtminstone kan se att någon läser. Denna någon blir ju jag i detta fall, men ärligt talat så kan jag leva med det! Annars så får ni börja kommentera mer. Your choice! Nä, bäst att slagga. Jag blev just sur. Bläh. GODNATT!

Söndag den 24:e januari.

God eftermiddag!

 

Hoppas alla har haft sig en bra dag. Jag började dagen med en liten frukost på sängen samtidigt som jag glodde lite på "Jims värld". Sedan så mötte jag Pipan på gymmet kl 13 och så körde vi ett vanligt träningspass bortsett från att vi inte gjorde några sit-ups. Skönt var det iallafall, och det var inte så mycket med folk heller. Sen så slängde jag ihop en ost och skinkomelett till lunch som jag åt med ett glas cola.

 

Sen så gick jag till centrum med mor min. Hälsofreak som hon har blivit så köpte hon måltidsersättare (does that stuff really works?). Fick med mig två finfina plagg hem, båda från Cubus. Det blev en ziphoodie i en skitafin blå pastellfärg med skön krage, fickor och breda muddar både på ärmarna och nedtill för 149 kronor (thank u, mother). Very najs fågelbajs! Plagg nummer 2 var en enkel, lite längre svart kofta för 199 kronor. Just what I needed! Idag är jag väldigt trött, så jag ska nog lägga mig tidigt för att orka upp imorgon innan kl 6...S U C K ! Men innan det ska det få plats med lite middag och så ska jag baka morotsmuffins. Så ett blogginlägg till blir det nog för att visa bilder på dem. Om de blir fina och bra det vill säga. ;) Juste, imorgon kommer Anna tillbaka till skolan efter att ha vart i fjällen en vecka, yäy! Lite tomt utan henne är det minsann.


Hare vajert!


Lördagsnöje på hög nivå.


Update: Det blir inga morotsmuffins. 1: Det blev för sent för att börja baka 2: Hittade inget bra recept.


Fredagsmys?

<3

HAHA. ^^


Molly och födelsedagsbarnet Denise. (:


Johanna var där...


Liksaså Bea...


Och Clara...


Även Maja...


Helena var närvarande...


Där var även min Singstar-partner Jenni! :D


En trevlig kväll med chips, dipp, godis, läsk, pizza-kit, singstar, massa skratt och stoj och hemskt sköna personer! En värd kväll. Sen sov jag hos Dani där ögonen klarade av ungefär halva "Bring it on" innan de föll ihop som tunga stenar. Måste påminna mig själv och alla andra om att vi ska umgås mer från klassen, för vi har galet kul när vi väl umgås! Extremt härliga människor, 4 sho'!

Ikväll kom Johan och Nathalie hit. Vi åt en mycket god middag och så slängde jag ihop en helt fantastisk hallonpaj. Marie = Housewife? Nejmen jag älskar att baka. Det är inte heller omöjligt att något kokas ihop imorgon också. ;) Klockan 13 ska jag träna på gymmet med Pipan (Nadja). Sen ska jag nog till centrum och kanske köpa mig en cool ziptröja som finns på Cubus.

Nu åter till koncentration på spotify och min cola med citron i! Ha det super, ta hand om er.


Fredag på tyresö!

Shulululu!

What's up? Jag sitter just nu hemma hos Dani och chillar med Mange Schmitt på spotify, haha. Summerfeeling! Om ett tag ska vi åka och fira Denise som har tjejmiddag. Kul att få umgås med lite andra tjejer från klassen iallafall! Vi ses liksom aldrig på fritiden så det blir nog najsigt. Efter det så ska vi tillbaks hit så ska jag sova här. Så mysigt så! Wherever we are - there's a party. ;) Hihi!

Happ, tror inte jag har så mycket mer att berätta. Helt freaking underbart med helg, right?! Gud vad jag ska njuta av de här dagarna, helgen är galet kort så man måste verkligen passa på att njuta...Och plugga. *BAJS* Imorgon ska jag nog baka hallonpaj med vaniljsås, NOMNOM! :D

Hoppas ni får en superduperbra kväll!

Close to perfection!


Ptcha, är man awesome så är man! ;)

Was it salmon, or was it catfood?


Haha, very najs fågelbajs. ^^


Molly, Bea och Denise på engelskan. :)


Maja, Helena och Jenni on tha englishlesson. ;D


Höhö, alla var nog lika uttråkade som vanligt på projekt och företagande lektionen..


Sötnosen Angelica. :)

Hellu!


Idag har det vart en helt vanlig dag. Började med engelska där vi hade ett jepoardy-liknande quiz spel om djur. Självfallet förlorade mitt lag med 1 poäng. :P Irriterande som fan! På arbetsmiljö och säkerhets lektionen blev vi bombarderade med uppgifter...Suck! Sen kommer idrottsläraren inploppande med en jättelång och jobbig hemtenta. Plus att nästnästa vecka har vi två prov och nästa fredag ska hägnuppgiften i djuranläggningsteknik vara inlämnad. Speciellt idrottsuppgiften får jag rysningar av! Usch.

 

Tyvärr så blev Emma upptagen så jag tränade inte idag. :( Får nog se till att träna på söndag, för ett träningstillfälle per vecka är inte okej! Kanske ska köra lite wii fitness så jag får lite motion idag... ^^ Imorgonkväll ska jag på tjejmiddag hos Denise och efter det ska jag sova hos Dani så jag slipper åka hem från Tyresö helt alone på kvällen. På lördagen och söndagen har jag ingenting planerat. Ser fram emot en lugn och sansad helg, där jag ska försöka få in lite plugg.


Ha en bra kväll!


Yummy, yummy, yummy I've got love in my tummy!

Hey hey heeey!

What's up? Idag började jag 10 över 11 så det blev en skön sovmorgon. Jag hade djursjukvård (intressant!), svenska och lite psykologi. Eftersom vår skola är dum i huvudet så hade vi ingen sal till psykologin, så vi hade jättekort lektion. Skönt att komma hem tidigare iallafall! När jag kom hem så bakade jag en fantastiskt god kladdkaka av ett recept som jag fick av Jonathan. Thank you! Ikväll måste jag nog plugga lite på djurskelettet. Vi ska ha förhör på skelettet hos en katt/hund och kunna alla delarnas svenska namn. Om man bara går igenom ett par gånger så ska det nog gå vägen. Dessutom så är vissa saker rätt uppenbara. ;) Och idag så städade jag och Dani ut gammalt skit ur våra skåp, asskönt att bli av med massvis med saker, kändes som om innehållet minskade med hälften. Very najs fågelbajs!

 

Imorgon börjar jag 10 över 10 och slutar nog närmare 3 om jag inte har fel. Sen ska jag gå på gymmet med Emma och träna. Har inte tränat sen i måndags, så imorgon ska jag tvinga mig dit! Men jag är ganska peppad på det så det ska nog inte vara några problemas med den saken. Nu längtar jag efter korvstroganof med äggnudlar! Min idé att ha det istället för ris, för det är ju kul att pröva nya kombos. Jag är 99 % säker att Mic kommer kolla snett på datorn när hon läser vad jag ska äta, haha. xD

 

Ha en jättebra kväll, kisses and hugs!

Inte för att jag gillar bilden, mer för att det ser så tomt ut att blogga utan bilder. Kameran kanske måste åka med under morgondagens äventyr så jag får lite nya bilder att publicera. Peace out!!!


Tiselitisdag.

Hejsan!

 

Idag har det inte hänt någonting så egentligen vet jag inte varför jag skriver, men det känns "rätt" att skriva iallafall ett inlägg om dagen.. ^^ Jag har vart helt sjukt trött hela dagen så när jag kom hem kunde jag tillslut inte hålla ögonen uppe längre - så jag somnade. Men usch vad skönt det var! Även fast jag kan gå upp vid 9 imorgon så ska jag nog inte vara uppe så fruktansvärt länge till, eftersom jag fortfarande har en hel del sömn att ta igen. Har inte sovit så mycket de två senaste nätterna så jag behöver varje minuts sömn jag kan få egentligen.

 

Idag fick vi reda på att vi skulle ha allaktivitetsdag nästa torsdag. Förra året så fick man välja bland olika aktiviteter som skolan hade, men man kunde också välja att man med "intyg" kunde få hitta på någonting annat med några klasskompisar. Då gick jag och mina vänner på bio, asnajs. MEN det här året så fick man inte göra det... Några som går i kursen friluftsliv a ska åka upp till Romme och åka skidor. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på... Men det kanske klaras upp när man ser vad som finns, förhoppningsvis. Skulle vara kul om det fanns bowling. ^^


Är det förresten inte typiskt att man är jättechokladsugen när man varken har någon choklad hemma eller orkar baka någon kladdkaka/chokladmuffins etc? Snacka om I-landsproblem.


Ha en bra kväll, puss!


I look inside myself and see my heart is black.

Rolling Stones - Paint it black

Majoriteten av folk i min ålder diggar nog inte denna låt, men är man av generationen "vinyl 107-barn" precis som jag, så tycker man nog att den är ganska svängig. Haha, bra ordval va? Svängig...^^


Måndagen avklarad!

Hej sötnosar! :)


Hoppas att dagen har vart bra. Jag är SÅ TRÖTT på min skolas planering. Jag har varit på "happy dance mode" sen jag fick veta att vi skulle få sluta 5 i 12 på måndagar. Folk hade kollat på schemat sent igårkväll vid 23-tiden, och schemat var som vanligt. MEN imorse så hade schemat ändrats och de hade klämt dit en mattelektion på slutet. Typ halva klassen kom på lektionen och ingen av oss som var där hade böcker med sig, då vi ju inte skulle ha haft någon lektion... SUCK! Att sluta kvart över 1 är också rätt skönt, men ändå. Vi borde ju ha fått veta detta åtminstone förra veckan...


Efter skolan gick jag och Dani i stan och kollade på present. Det blev även en take-away chailatte från Wayne's, mums! När jag kom hem kollade jag på tv, slösurfade och åt lite grillchips till mellanmål. Efter det mötte jag upp Emma och så genomförde vi ett välbehövligt body pump pass. Otroligt skönt! Ska träna minst en gång till denna vecka.


Nu sitter jag med vår nya spikmatta på datorstolen, dricker cola med is och citron och kollar på "Family Guy". Aschill. :)
Juste, på tal om mitt nya schema så har de iallafall fixat så att vi som inte går i halvan som har djuranläggningsteknik får ha en härlig sovmorgon till 10 över 11. Underbart!


Snart blir det ett bad och sen mera chill, crazy nice evening.


Puss och kram!

 


HAHA!


Okej, jag vet att förra inlägget skulle vara det sista men jag kände mig tvungen att skriva ett till. Anledningen till detta är att jag hittade en liten småkul grupp på facebook kallad "The 12 Fuck You's of Facebook". Där står det 12 olika "Fuck You's" som är ganska kul;



Fuck You Number ONE

OK PEOPLE STOP POSTING GOODNIGHTS ON FACEBOOK. ITS NOT LIKE FACEBOOK IS UR FUCKING HUSBAND OR WIFE TO SAY GOOD NIGHT DUMB ARSE.


Fuck You number TWO

There is NO SUCH THING as a FACEBOOK Tracker.
It does NOT exist. So quit posting stupid bulletins like
"OH-MY-GOD this WORKS!!!"
No, it doesnt.


Fuck You number THREE

To the people who have like 25,000 friends;
Are you fucking serious?
You're stupid.
Go play in traffic


Fuck you number FOUR

Don't ever post pictures and say:
"OMG, I'm so ugly"
because if you were, you wouldn't post them.
If you do you're fucking stupid.


Fuck you number FIVE

NOBODY cares about threats over the internet,
so don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the Special Olympics;
Even if you win, you're still retarded


Fuck you number SIX

Quit crying because you're not on someones 'Top 8'.
Who cares?!?
ITS fACEBOOK!!!
If you really cared that much, you would
pick up the damn phone!


Fuck you number SEVEN

Who really cares if I don't accept you as a friend?
MOVE ON!!!
Don't send me another request or message asking
"What's up with you not adding me?"
I don't want you as a friend, that's what's up,
arsehole.


Fuck you number EIGHT

girls in year's 9/10/11 who have FACEBOOK and look like sluts,
and act like whores;
Go somewhere else because nobody wants you here.
And Parents -
Quit blaming FACEBOOK for your kid being a hooker,
she was a whore before FACEBOOK,
and she'd be a whore without it!
What does that say about your parenting skills?
Think about it!


Fuck you number NINE

If you open a MESSAGE OR SPAM and it says something like repost this in 100 seconds or a ghost will rape you tonight, or some dead bitch is going to rape your mom - quit being dumb


Fuck you number TEN

FACEBOOK was created to keep up with friends.
Quit trying to check up on your wasted ex!!
Come on, now, people, its called stalking...you might as well be sitting in front of their house with binoculars.


Fuck you number ELEVEN

People who send you a million fucking application invites. Like fuck off I dont want to be part of your goddamned zombie army or join your gay hockey fantasy pool. Lay the fuck off!!


And finally


Fuck you number TWELVE


Stop Making groups saying facebook will shut down in 20 days if a million people don't join. LIKE HOLY FUCK, GET A LIFE

(Taget från gruppen "The 12 Fuck You's of Facebook". Man vet aldrig vem som kan komma whainande och klaga på att jag har snott något.)

Haha jag måste faktiskt medge att det mesta faktiskt stämmer. Kinda funny, vad tycker du?

Visste du att...

  • Om man är kille/man så bör man ha ett bukhöjdsmått på mindre än 22 cm, annars har man för mycket bukfett?
  • Om man är tjej/kvinna så bör man ha ett bukhöjdsmått på mindre än 20 cm, annars har man för mycket bukfett?


Vill inte låta som värsta "blondin-bloggare" som ska få folk att svälta, tyckte bara att det var lite kul för jag har aldrig hört talas om ett liknande sätt för att mäta om man har lagom med bukfett. ^.^ Om någon vågar mäta så gör man detta på bästa sätt genom att ligga på golvet och hålla ett vattenpass över naveln (för att man får en jämn nivå) och så mäter man med en tumstock från golvet till vattenpasset. Där tumstocken och vattenpassets undersida möts har du bukmåttet. Kul sysselsättning när man har tråkigt? xD Jag låg på mellan 16-17 så jag bör nog klara mig.. Pappa däremot låg på 23 så han har liiite mycket bukfett. ^^

Jag vet inte varför jag skrev det här. Men man behöver faktiskt inte ha en anledning till allt jämt och ständigt!

Detta lär bli det sista inlägget för idag, tror jag. Sov gott och allt sånt!


Bitterljuva veckodag.

Goddagens!


Hoppas att dagen har vart bra. Idag segade jag i sängen och mös med lilla Busan innan jag gick upp vid typ halv 12. Skönt som tusan! När jag hade segat klart framför teven så började jag skriva på talmanuset som vi har i uppgift i svenska b. Jag blev klar ganska fort, men jag vet inte hur hög kvaliten blir, men jag hoppas iallafall på att jag kan få vg på den eftersom jag har det i omdöme. Sen så spelade jag typ 10 minuter boxning på wii fitness och brände 45 kalorier på det, hehe. Inte så mycket med tanke på vad jag stoppar i mig. ^^ Sen så åt jag omelett (äggröra..) med cola och en bit morotskaka, awesome lunch. 

Idag ska jag äta chicken tikka masala till middag (gör absolut ingenting att jag åt det i fredags) vilket ska bli superdupergott! :D Och ikväll går "Scream 2" på teve på femman, och eftersom jag såg ettan förra söndagen så kanske man borde glutta på uppföljaren också. Passar nog bra till de överblivna chipsen.
(Note to self: glöm inte PROJECT RUNWAY klockan 19!!!!!)


Så här blev alltså håret! Jag är väldigt nöjd. Om ni undrar varför bilderna är så..höm.."vackra" så beror de nog på att de togs klockan 2 i natt. ^^


(Varför ordet fränt? Jag vet faktiskt inte, det kändes väl bara awesome för stunden.)

 

 


Beautyqueen of only 18, she had some trouble with herself..

Tap on my window, knock on my door
I want to make you feel beautiful

I don't mind spending every day
Out on your corner in the pouring rain
Look for that girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay a while
And she will be loved..

Det här är seriöst en av de vackraste låtarna jag vet! Jag får typ ont i hjärtat när jag hör den, superfin text också minsann. Oh, I get misty eyed from it ibland. <3


(Anledningen till att det blev en fugly video med animefolk var att det gick inte att ta den officiella videon då man inte fanns någon html-kod att kopiera..^^)


Så här är det!

Jag ska gifta mig med...

  • Måns Zelmerlöw
  • Robert Pattinson
  • Colin Farrell
  • Tad Hilgenbrink (det senaste tillskottet på min lista)
  • Killen som jobbar i kassan på farstahallen

 

Hm, man kan ju drömma. Finns säkert massa jag har glömt, men 5 stycken är ju alltid en början, right?

 


Tad Hilgenbrink; snyggsnyggsnygg. Jag känner att ett sommarbröllop på en strand i Thailand skulle vara passande. Vem vill vara maid of honour?


Ny dag, ny hårfärg!

Hejsis!

Vad har ni gjort idag? Jag sov ganska länge vilket var väldigt skönt. Jag spelade wii fitness typ en kvart, tog en dusch och bakade sedan en morotskaka. Mums! Innan kakan blev klar så kom Anna och lite senare kom Dani. Vi färgade mitt hår och åt av morotskakan. :D Den var låg som typ en kladdkaka, men aj så lyckad den blev tycker jag! Och det var trevligt att ha dem över även fast de kändes som om de gick lika snabbt som de kom. xD Efter-bilder på håret kommer när jag har fått till en duglig bild, men någon under-färgning-bild kan jag nog bjuda på.

Haha, snyggingar! Likin' Dani uppe i hörnet. xD


Anna gör sin sexy pose. ;D


Min låga, men ack så goda morotskaka. *drul*


Ikväll ska jag vara hemma och ha en myskväll för mig själv antar jag. Ska nog kolla på "Scary Movie 2" 21.30 på femman om jag inte hittar något bättre, dricka cola med is och citron och äta grillchips med egengjord vitlöksdipp. Yumsters! Det känns som en chillig kväll. (:

 

Ha en jättebra kväll!


Trött som en...person som är jättetrött!

Go'kväll eller go'natt eller vad man nu ska säga!


Klart slut för idag alltså! Jag är heeelt slut och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Går jag inte och lägger mig snart så kommer jag nog däcka på datorn, haha. Jag har iallafall haft en jättemysig kväll med några fina vänner hos Nadja. Vi åt jättegod chiken tikka masala med ris och grönsaker, kladdkaka, såg på "Slumdog Millionare" och "The Uninvited". Den var asskum och lite småcreepy så efter det lugnade vi nerverna lite med "American Pie 2" som gick på 3an. Jättevärd kväll!

Imorgon blir det besök från tyresö och innan det ska jag baka morotskaka och sen ska vi färga håret på mig. I'm gonna be (not so) tall, dark, and handsome, haha. xD Kanske lite pluggish på kvällen (eller not?) och ja, inte så mycket mer. Gym med Nadja och Mic på söndag blir det nog iallafall! Pepp på det. Älskar känslan efter man har tränat. Och som vanligt svamlar jag iväg igen. I don't blame you om ni inte läste igenom det här, helt cepe och ganska ovärt.. Aja, borsta tänderna och sedan bums i säng! Godnatt lovely people. <3


Nu är det fredagsmys!

Hejhopp!

Hoppas ni har haft en bra dag so far. Imorse gick jag upp 10 i 7 och det var jobbigt och hemskt att vakna, men jag lyckades ändå, haha. Det blev en kort dag så jag var hemma vid 2. Ikväll ska jag hem till Nadja där Mic, Julia och Maja också kommer vara. Vi ska laga mat och så ska vi kolla på "Slumdog Millionare". Senare kommer min bror med sin "familj" hit. Alltså så ska min brorsdotter Joline vara här för första gången. Synd att jag inte är hemma då, men mamma och pappa får ta massa fina foton.

 

Ojsan, nu måste jag kila! Ha det bra. (:


Kortisdag!

Go'kväller!

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Imorgon är det ju fredag, skönt va!? Idag har jag bara haft klassråd samt typ 30 minuter engelska. Med fyra timmars lång håltimme så slapp vi gå på matten, alltså egentligen skulle vi ha sam a (som är avslutad...?) men där skulle vi bara kolla på film och det känns inte så viktigt att stanna i åtminstone mer än 2 närmare 3 timmar för. Och det fick vi reda på ett par minuter innan vi drog. :P

 

Anyways, då drog jag och Dani in till stan. Vi satte oss på ett Wayne's och drack chailatte och delade på en god chokladmuffin. Mysigt to the maaaaax. Det fick bli min lunch! Haha, visst är jag nyttig? Sedan kollade jag lite på weekday och prövade ett par jeans där som kostade 100 spänn. De var rätt snygga, men jag passade inte i dem. Min kropp har ingen bra form för tajta kläder längre. Jag behöver typ kläder som växer med kroppen, typ stretchjeans, jeanstights och strumpbyxor/leggings. Så ska man på buffé eller annat ställe där man äter mycket så är det strumpbyxor som gäller! ;) (fick förresten 16/17 rätt på matteprovet, och mvg på djursjukvårdsprovet, if I haven't mentioned that)


Imorgon så gäller det bara att arbeta på ordentligt, det ä en del som ska bli klart inom en snar framtid så det gäller att ligga i. Så, vad händer i helgen? Imorgon ska jag och några hyra film som vi ska se hos Nadja, och vi ska nog kirra någon god mat också. Om jag har tid ska jag slänga ihop en morotskaka som jag vill ha på lördagen när Dani kommer och färgar mitt hår! Det ska bli riktigt mörkbrunt nu, looking forward to it. :) Och ja, jag hade ju utlovat en morotskaka så det är bäst jag gör en. Och jag har vart sugen på det hela veckan tack vare en viss Michaebli! xD

Whöps, nu svamlar jag iväg igen. Så typiskt mig när jag egentligen bara hade tänkt att skriva ett par rader, haha. Hoppas ni sover gott, godnatt! :)

 

 


Greatilicious.

Jag är übertrött och uttråkad. The fabolous, luxarious and exclusive life of Marie.

Sovmorgon!

Hej kompisar!

Nu sitter säkert de flesta av er i skolan och har tråkigt, men inte jag. Jag är inte lika dålig som igår så jag ska dra mig till skolan ändå, men jag behöver inte gå förens ungefär kvart i 11. Najs. Men å andra sidan slutar jag relativt sent idag...eller ja, runt 3 tror jag så det är inte så pjåkigt ändå. ;) Dagen börjar med djursjukvård, och det är ett ganska intressant ämne till skillnad från typ tråkigheter som svenska eller matte. Usch på de ämnena! Jag har inte hunnit haft de än men snaaart så. x)

 

Jag tror jag kommer dö av hunger idag. Egentligen brukar jag göra en lite mer mättande frukost som till exempel varma mackor eller omelett när jag börjar sent, men eftersom jag mådde illa när jag gick upp så blev det en vanlig simpel frukost. Nu har jag väckt min hunger, men jag hinner ju inte göra något mer att äta innan jag ska bege mig. Typical! Aja, jag klarar mig nog. Jag får göra something yummy till mellanmål när jag kommer hem från skolan istället. ;) Just nu "kollar" jag på Rachael Ray som går på tv. Fan vad hon ska ha ett ton ost på varje maträtt hon gör.

 

Aja, finns väl inte så mycket mer att säga så här dags på dagen när man inte har gjort något nämnvärt, hehe. Hoppas ni får en bra dag! :)

 


Avslutar med en bild på ett litet får! ;D


Årets första skoldag.


Haha, Dani has cooookiiiie! (it's a secret, schh)



Alltid lika snygga. ;)



Vackra Tisslan


Skolans sötaste tjockis Nilen. :)


Naw, lilla Kalle. (:


Timon! Han är som finast nu i sin ljusa vinterpäls I think. :)


Kram på Törnros! (gayigaste namnet ever på en bock xD)


Med nästan hela flocken.


Med señor duva. (:


Hej!
Igår så började jag skolan. Det var en ganska kort dag så det var skönt. Jag fick veta att jag hade fått mvg på min engelska analys så det var kul! Vid lunch så pratades det bajs vid matbordet så nu vet man att man är tillbaka, haha. Det var också kul att träffa klassen igen, även om man inom kort kommer spy galla över alla lektioner, läxor och prov som väntar. Jag och Dani hade en liten fototur runt djurinstutitionen som ni kanske ser ovan. Våra kära får har nog saknat all attention under lovet när alla elever har vart lediga, eftersom de flesta utav dem sprang fram till oss när vi kom, awh. Så sött! På kvällen tränade jag med Nadja och Mic och till middag åt jag världens godaste lax. <3 Somnade nog redan innan 22. Hade ju bara sovit cirka 3 timmar natten innan.

 

Idag stannade jag hemma från skolan eftersom jag vaknade med extrem halsont och snuva. Nu är halsen aningens bättre, men den gör fortfarande ont... Och sedan har jag dratt på mig en ordentlig huvudvärk. Jag får se om jag beger mig ut imorgon till skolan, ibland så måste man ju kämpa lite. Fick reda på att jag ska ha prov nästnästa vecka, not great.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Amerikanskt?



Som ni kan se, I made an applepie! Fin va? Den var god, synd dock att det blev så jäkla mycket deg! ^^ Men den smakade gott och med kall vaniljsås kan det inte bli fel. Nu är det "Scream" på 5an, snacka om nervpirrande! Asobehaglig snubbe som ringer till stackars Drew Barrymore och skrämmer skiten ur henne, haha. Jag får se hur länge jag orkar och våga kolla på den. Man får ju inte gå och lägga sig allt för sent heller eftersom det är skola imorgon...Suck, ska upp 10 i 6. o.O

Ha en fortsatt bra kväll, och sov så gott!


Nä!

Godddagens!

Nä, det blir ingen fotopromenad för mig idag. Päronen ska ändå bara gå omkring i farsta och dessutom så suger vädret. Det är typ 4 minus (iofs så vill jag ju ha vår, men ändå...) och det är ingen sol ute. Ville ju ha vackra vinterbilder och det blir inte lika fint i det här vädret! Dessutom ska de gå typ nu och jag har ju inte ens ätit, och jag är hungrig som en björn! Vette fan vad jag ska äta dock, det kanske blir en god omelett, varma mackor eller något annat kul. Beror väl på vad som finns hemma.

 

Bah, imorgon börjar skolan och jag är inte det minsta taggad. Jag fortsätter hellre med sköna hemmadagar, roliga dagar med kompisar, stanna uppe sent, sova hur länge man vill och inte tänka på läxor och prov. Aja, men allt det roliga har ett slut så nu blir det bara att kämpa på tills sportlovet kommer. Och efter sportlovet så är det ju inte så långt kvar till påsklovet och så vips blir det sommarlov och man har klarat av 2an! Önskar att det skulle gå lika fort i verkligheten som det tog att skriva det där... Haha, in my dreams!

 

Juste, om någon har ett kul baktips - skrivskriv! Puss!



Update: SCORE! Det fanns en grandiosa-pizza kvar hemma! :D

Nattblogg.

Go'kväll!

 

Hoppas allt är bra med folk. Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt (surprised?). Vaknade 20 över 12, vilket var riktigt skönt! Jag åt min favvofrukost, fralla och yoghurt. Haha, måste nästan promota activias yoghurt som de håller på och gör reklam för på tv stup i kvarten. "Blåbär är min favorit" säger hon ju, och de säger jag med. ;D Haha. Nejmen pröva den! Anyways, efter det gick jag och Nadja till gymmet och hade ett ganska intensivt träningspass där jag brände runt 170 kalorier på löpbandet (vilket enligt pappa motsvarar 17 sockerbitar) samt de vanliga muskelövningarna. Ska ju försöka få bort de extrakilona som jag lagt på mig under lovet, this is not okay haha. :P

 

På kvällen vid 5 så kom Johan och Nathalie hit och åt middag, och så fick det plats med lite Wii också förstås. Jag har även kollat på "Scary Movie" som gick på 5an. Den är så jäkla B, till och med för att vara en parodifilm, men det är nog det som gör den så jäkla kul. Bra parodier kan vara bland det roligaste jag vet ibland! Och så har jag ätit skitmycket popcorn så jag mår jätteilla nu, inte bra det inte. Imorgon har jag nog inga speciella planer, men jag kanske ska följa med päronen till hellasgården. Inte för att jag tycker det är så jäkla kul att promenera, utan mer för att jag ska försöka få mig lite fina vinterbilder nu när vädret är så fint ute. Hoppas bara att solen är framme, för annars blir bilderna inte lika fina...

Hm. På måndag börjar skolan igen, back to the stress och magont. Usch, jag mår verkligen inte bra av skolan. It will eat me alive. Eller så gör jag ofrivilligt självmord. :P Haha. Nä, nu är klockan snart halv 2 så det kanske är dags att knyta sig...

 

God natt, och sov så gott!


Fraaaaajdäääääj.

Hellu!

Hoppas ni har haft en bra dag so far. Själv var jag ju i centrum med mamma på förmiddagen där jag åt en hamburgartallrik på en italiensk restaurang, de var gott.. ^^ Sen fick jag en jättefin BH från H&M och en söt, svart tunika från Indiska där det var 2 reaplagg till priset av 1. När jag kom hem kastade jag mig i myskläder och nu sitter jag och kollar på "Fresh prince i bell air" men en kopp himlagott-te. Muuuums! Himlagott är mitt favoritte. (: Egentligen skulle jag ju gå och träna med Nadja men hennes kusin flyttar in hos henne idag, så det blir icke av. Men vi kanske gymmar imorgon istället.

 

Undrar vad som händer i helgen? Kanske ska baka något gott och förhoppningsvis kommer jag på något kul att hitta på. Mic har ju sagt att jag ska få smaka på hennes morotskaka så jag får ju åtminstone hoppas på det. ;)

 


Hehe, hade lite tråkigt igårkväll, så jag gjorde om en bild lite fult.


..

Tom, nere och tankspridd. Vet inte varför, men ibland blir det bara så. Kanske ska stänga ute världen ett tag och begrava mig i sängen. Det är säkert bättre imorgon.

Pics


Hihi, söööt. :]

 


Nomnom, hallon/rabarberpaj och söderte!


Jonte och Rasmus. De var... inte på topp om man säger så. xP

Dani, a real cutiepie! :D

 

Senare så dök Angelica och Jossan upp också. Men då hade ju vi redan fikat klart, höhö. Då gick vi och kikade lite i affärer och så innan vi åkte hem. Juste, jag gjorde pinsammaste vurpan på Slussen, usch det var verkligen hemskt. Alltså ingen liten en när man druttar på rumpan bara, utan jag ramlade pladask på magen! Så jäkla pinsamt och ont gjorde de. Haha, men de andra hade riktigt kul åt det, och Dani höll på att garva ihjäl sig såg det ut som. Jag blir inte förvånad ifall jag har ett fint blåmärke på arslet imorgon... :P

 

Nu har jag brett ut mitt överkast på golvet där jag ligger vid laptopen. Aschill! Har tagit lite... vackra egopix också. ^^ Nu kollar jag på vänner och sen får vi se...Biggest loser kanske och sen simpsons. Imorgon ska jag äta lunch med mami och sen ska jag och Nadja träna. Näjz!

 

Ha en mysig kväll!


En torsdag.

Hejsan!

What's up? Igår så gjorde jag inte så mycket, träffade upp några tjejer och kikade på resor på nätet bara, hehe. Sen så var jag hemma där Johan och Nathalie kom på middagsbesök, och Nathalie var självklart tvungen att pröva vårt nya tvspel. ;) Sen så var jag faktiskt hemma resten av kvällen, jag var ändå allt för seg för att hitta på något.

 

Juste, min stackars fina Sigge (katt) kom hem igår alldeles skadad. Pappa märkte att han blödde från örat då han skvätte blod omkring sig när han skakade på huvudet... Sedan så var han alldeles tilltuffsad och skitig i pälsen. Så jag tycker minsann lite synd om min bäbis nu, men katter är fighters så han kommer nog klara det där galant ändå! :)

 

Idag hade jag ställt klockan på 11, men jag vaknade halv 11 av att det ringde på dörren i tro om att det var mamma. Förvånad blev jag dock av att se min bror stå där. Han var egentligen i tjänst, men han hade inte så mycket att göra så han kom hem till oss en sväng. Jag fick hålla i hans pistol, coolt va? ;) Haha.

 

Om en dryg timme så ska jag möta Anna, så ska vi gå ner till t-banan. Vi ska ta oss in till medis där vi ska möta upp några kompisar från olika hörn i Stockholm och fika, mysmys! Sen så vill iallafall jag och Dani kolla på jeans och jag hoppas på att det finns något snyggt kvar på weekdays rea. Det ser nog rätt mörkt ut, men man kan ju hoppas. ;)

 

Ha en jättebra dag!


Jag och mitt då och då ointressanta liv.

Go'kväll!

Hoppas allt är prima ballerina. Igår kväll så var jag ju och såg "The Imaginarium of Doctor Parnassus" på bio med Mic och Nadja. Det var ju Heath Ledgers sista film, som han inte ens hann spela klart... Därför så fick 3 andra fantastiska skådespelare rycka in och spela Heaths roll vid vissa tillfällen. 3 riktiga hunks - Johnny Depp, Jude Law samt Colin Farrell. Usch vad hemskt egentligen att han inte hann spela klart filmen innan sin död... Filmen var väldigt annorlunda men den var också väldigt bra och även rolig vid vissa tillfällen. :)

 

Idag har jag haft en riktigt ointressant dag, haha. Eller ja, jag var och tränade med Nadja och det var ju bra, hehe. Efter det gick jag hem, åt, halvsov, dator, åt mat, tv och dator, chips och cola. Och så klämde jag in några after eight där efter lunch. Usch en sådan tjockis man är! xD Eftersom klockan är halv 10 så är det ju ingen större idé att hitta på något nu, så jag får väl vänta till imorgon...Tror ändå att det var någonting planerat då, men jag är inte säker.

 


I love Colin Farrell!



Ha en bra kväll, folks!


Movie time!

Hejsan!

Gud vad det var skönt att sova ut imorse! Efter jag hade gjort asgoda varma mackor (smör, vitlökssalami, tomat, gouda ost och grillkrydda, yum) som jag åt med ett kallt glas coca cola så gick jag hem till Mic där Julia och Nadja också var. Där bakade vi kladdkaka (eller jag var inte så speciellt delaktig alls haha) som vi åt när vi kollade på "Enchanted". Söt film, speciellt den lilla jordekorren. "It's goooood!" Haha!

 

Om en halvtimme så ska jag bege mig iväg. Jag, Nadja och Mic ska gå och se "The Imaginarium of Doctor Parnassus". Det är ju Heath Ledgers sista film så den måste jag ju se. Johnny Depp har även en roll i filmen, och han är ju en av mina favoritskådespelare! Till det så ska jag förhoppningsvis dela på en hollywood+ meny som jag så gott som alltid gör när jag går på bio, tihi. :) Men det ska bli kul, har inte vart på bio sen "New Moon".

 

Imorgon ska jag nog gå och träna med mitt biosällskap sen så får vi väl se vad som händer. Jag vet bestämt att jag ska umgås med några kömpisaj från klassen, för vi har inte umgåtts någonting förutom ett par stycken på husdjursmässan. Hoppas det blir av nu!


Random bild på mig och Mic som togs på nyår.. ^^

Hoppas ni får en bra kväll!


3:e januari 2010

Hej, hur mås det?

Med mig är det väl hyfsat bra, är lite förkyld med halsont fortfarande men det är inte så farligt. Imorse gick jag upp lite innan 9 och åkte till husdjursmässan som hålls på kistamässan. Inträde kostar 130 kronor men eftersom vi är från just vår skola så fick vi komma in gratis. Tur det, för det hade verkligen inte vart värt så mycket som 130 kronor. Ärligt talat var det mer försäljning av godis, massa strunt och en del djurprylar. Så alltså, man fick betala för att se några djurarter och betala mer pengar för andra grejer! Så ovärt. :P Menmen, vi var ju där för att intervjua mopsägare, 10 stycken. Vi fick ihop 8 stycken svar, men det var väl lite dels för att vi inte orkade med alla, och dels för att många såg upptagna ut... Mopsarna var iallafall galet söta, och jag blir mer och mer sugen på att köpa en!

 

Sen blev det hem, köpa två burgare från donken och sedan hem till huset en snabbis. Efter en kort stund hemma så åkte vi för att fira min bror. Hans flickvän Linda hade bakat god kladdkaka och morotskaka (som jag tyvärr inte smakade av). Sedan åkte pappa och Christian till en pizzeria och så fick jag mig en kebabrulle, hihi! Gooooott. :) GRATTIS STOREBROR PÅ 30 ÅRSDAGEN! :)

Imorgon har jag absolut ingenting planerat. Antagligen blir det väl en lugn slappdag. Kanske dags att gymma snart igen? Men imorgon vet jag inte om jag orkar, hehe. Men snart måste det bli. Skulle vara mysigt att se en trevlig film....Kanske "Kung Fu Panda" som Emma kirrade åt mig? ;D

 

Have it naaajs!


Prrr.

 

Jag älskar min fina baby! <3


Pugs!




Hej, haft en bra dag? :)

Idag har jag mest tatt det lungt. Har vart i centrum lite med mamma och köpt present till Christian (min bror) som fyller 30 år imorgon. Det blev att mamma fick köpa ut till mig! Haha, alltså hon köpte en flaska vin som jag kan ge bort till honom.. ^^ Den får ligga i en finfin guldfärgad påse!

 

Imorgon så ska jag upp hyfsat tidigt, runt 9, och så ska jag, Angelica, Dani och Anna åka till Kistamässans husdjursmässa. Där ska vi intervjua 10 djurägare om stress och förberedelser inför utställningar (uppgift i kursen sällskapsdjur). Vi har valt sådana sötnosar som på bilderna - alltså mops! Trots att det är en skoluppgift så blir det nog ändå rätt kul att få se massa fina djur och så.. :) Det ställs även ut bengalkatter och så ska det väl finnas massvis med andra sorters djur också. Jag försöker att se positivt på det, och det blir nog bra eftersom jag ändå åker med 3 av mina favvotjejer. :) Efter det ska jag hem, och så bär det av hem till min bror för födelsedagsfika. Mys!


Ha en bra kväll!


Sad news.

Hejsan!

Idag fick jag reda på något lite tråkigt. Min pappas engelska farbror Ashley dog idag. Han hade levt ett långt och nog väldigt "värdigt" liv och blev över 90 år gammal. Och så helt plötsligt, idag, så fick han en hjärtattack. För flera år sedan hade vår familj besökt London och hade vart hemma hos honom och hans fru Nest. Extremt trevliga människor, så det känns ju väldigt tråkigt att han är borta nu... Jag hade ju bara träffat honom en enda gång, men min pappa hade ju känt honom hela livet, han var ju ändå hans farbror. Och nu har han inga farbröder kvar då hans farbror Dietr som bodde i USA tror jag dog för ett par år sedan. So I feel a little bad for papi today. Jag försöker muntra upp honom lite ibland iallafall. :) Rest in peace!


Ha en bra dag!


Nyår!



Foton: MOI! Såhär kunde då fyrverkerierna i slussen se ut. Detta var då innan 12-slaget. Lyckad kväll according to me! Snart ska jag nog sova...Imorgon ska jag köpa present till min bror, ha gruppkonversation på msn och kanske hänka och storhandla om jag inte kommer på något bättre att göra. På söndag blir det husdjursmässan och sedan fira min bror som fyller 30 år. Ha en bra kväll!

RSS 2.0