Jag vill inte.

Bajsbajsbajsbajsbajsjaghatardethärbajsbajsbajsbajsbajs.

Vit chokladmousse.

100 g vit blockchoklad (jag tog vanlig med tropical coconut, funkade bra det med)
2 äggulor
3 dl vispgrädde

Smält chokladen i mindre bitar i mikron på högsta värmen, kör 30 sekunder åt gången och rör efter varje omgång tills chokladen är smält. Vispa grädden, men inte så den blir alldeles för hård. Blanda i äggulorna i den smälta chokladen och vänd sedan detta i grädden. Fördela i portionsformar (glas, skålar eller w/e) och ställ in i kylen för att tjocka upp sig, typ. Garnera med what the fuck you want. Superenkelt och supergott!



Jag garnerade mina moussar med hallon, passionsfrukt och florsocker, yumyum!


Jag är deprimerad.

Min kamera är tydligen sönder. Sätter man på den (not in a dirty way) så ser man att skärmen är totally fucked up. Hur fan gick det till? Måste ha tappat den i stengolvet på gullmars eller något... Hoppas på att garantin gäller fortfarande, men det tvivlar jag på. Jag håller tummarna för att det är 2 års garanti, pappa tror dock att det är 1 år. Poor me, and poor my camera. I love it. Buhu.

Trött..

Hej! Vilken kväll/natt det var alltså. Mötte först upp Anna, och sedan Dani så begav vi oss mot rönninge hem till Jossan där även Angelica var med två killkompisar till henne. Vi satt på hennes baksida där det grillades oc snackades. Sedan började vi spela kortspel där olika antal klunkar blev straffet om man förlorade. Jag förlorade och ja det var inte kul. :P Sedan kom 2 kompisar till Jossan dit, och senare trängde sig alla (förutom jag och Dani) ner sig i jacuzzin, haha. Juste! Jag hoppade studsmatta också, så jävla awesome! :D Okej, aldrig mer 7,0-or igen, gosh. Runt 3 åkte jag hem med samma resesällskap som jag åkte dit med. Stupade i säng vid halv 5. Trevlig kväll iallafall, med extremt kul människor! Nu ska jag bannemej gå och köpa godis tror jag, TTYL!

Världens bästa!

Innan jag går, måste jag tipsa om världens bästa hårmousse. Wella System Proffesional Volume Mousse! It's awesome, man får asbra volym och den luktar hur gott som helst. <3

 


Bio ikväll.

Hej! Idag är jag riktigt seg (surprise, surprise). Måste komma på något att hitta på känner jag, i synnerhet något att äta för jag börjar bli superhungrig! Juste, mina cupcakes som jag gjorde igår blev typ supergoda. Speciellt frostingen, det var den bästa frostingen jag hade gjort nämligen så jag blev jättenöjd. :D Riktigt sött blev det, så man har inte direkt sockerbrist av att ha ätit en sådan, hehe. Ikväll ska jag på bio med vänner som det ser ut atm, och vi ska se Eclipse! Äntligen. Efter att ha sett både Twilight och New Moon så känns det ju mer eller mindre som ett måste att se den tredje filmen. Någon har sagt att detta var den sämsta av tre filmer, och någan har sagt att det var den bästa. Så jag ska gå in och vara neutral och skaffa mig mina egna uppfattningar om den. Kul att gå på bio iallafall, det var längesedan sen sist. TTYL!

 


Strawberrycupcakes.

Tjofräs! Vilket jäkla väder vi har. Speciellt i natt, fan vad det regnade! Det var ju ingen måtta på det, det bara öste ner. Ändå springer katterna ut och in trots att de hatar vatten.. Så kommer de in helt dyngsura. När Sigge kom hem igårkväll så sprang han runt i huset och mjauade högt och länge och kom sedan och kurade upp sig i mitt knä. Lillen gillar inte att vara blöt. Idag har jag bakat cupcakes! Eller ja, jag har gjort frostingen och muffinsen som smaksattes med jordgubbar, men jag har inte lagt ihop ett och ett så att säga. Men jag tror de blir jättegott, ska nog garnera med färska vinbär och färska jordgubbar. Ska nog ta ett par pics också och kanske lägga upp dem här. Om ett tag kommer Johan hit med sina fina döttrar och äter middag, ska bli trevligt! :) Aja, c u l8r!


Lite rolig utfyllnad i form av Annoying Orange. WAZZAAABIII!

Hawt and nawt!

Hawt!

  • Att det fortfarande är sommarlov.
  • Att jag hittar massa awesome klipp på youtube.
  • Att jag i själva verket kan kolla på dem på min iPod. The awesome-bar just keeps on rising.
  • Att jag har massa med innepysslar idéer nu när vädret är sämre.
  • Att jag har hittat en awesome tshirt jag vill ha och att det finns massa med versioner av ginas baseballjacka.
  • Att cocacolan flödar. Nice!
  • Att mina vänner står ut med mig!
  • Att mina katter är fett med skumma men jag älskar dem ändå för de påminner om mig. :3 HIHI, I'm normal. :D
  • Att jag faktiskt är ganska brun. Yippe-ka-yey.
  • Jag ser ut som Lilla My and it makez me zmile. Lol. (kom inte på en 10:e punkt, so IMPROVATION DEEEWDZ!)

Nawt!

  • Att det faktiskt inte är jättelångt kvar på sommarlovet. Awesome-bar starts degrading...
  • Att iPod-batteriet tar slut så fort, bara för att jag gör massa awesome stuff på den.
  • Att VÄDRET SUGER!! Jag satt ute med både leggings, strumpor och kofta (hade tröja också duuh) mitt på blanka dagen och JAG FRÖS. It's a shame.
  • Att jag är för snål (och fattig..) för att köpa alla fina grejer jag vill ha. Oh tshirt...
  • Att Sigge har typ fått lite dumt på ögat. Infektion kanske? I love my baby, get better cat.
  • Att min babian till bror är dum. He takez my stuff without permission. Han äter av mina chips och dricker av min cola. FATTA, MIN COLA ÄR HELIG! You touch - YOU DIE!!!
  • Att min mobil är från stenåldern. Jag har tröttnat, vill göra slut och gå vidare i teknologin so to speak.
  • Att jag skriver awesome så många gånger och att jag i själva verket skrivet "hawt" och "nawt". I sicken myself, this is totally not awesome.
  • Att många klagar på att det är för mycket text i mina inlägg, och så skriver jag detta inlägg. I ruin my blog, boohoo. Men någon läser. Kanske. ANNA LÄSER DU INTE ALLT SÅ SLAKTAR JAG DIG! (iallafall lite).
  • Att min kropp typ inte är okej nu, gymmet nästa!



En bild på mig som belöning för att du går in här. LULZ, Dani is teh photographer. :3




Ohmyshizzle.

Jag var trogen följeslagare till Mc Donalds sex glassamlarveckor. Alltså, Mc Donalds meny med plusmeny, 1 gång i veckan, i 6 veckor. Jag lovade mig själv att inte äta på Mc Donalds på evigheter efter det. Gissa vad jag åt till middag? Big mac & co. I am now officially a member of the fatty-club.

 


TjockiseN.


Btw, ett stort grattis till min farmor som fyller 89 år idag!<3


Fred Figglehorn.


Fred goes swimming.


Fred gets detention.


Tack vare Pipan har jag återupptäckt Fred Figglehorn! Haha, så kul. Tycker jag iallafall. Och Pipan! ;D Aja, jag måste nog gå och sova nu, ska upp typ 8 imorgon.. :( BAIBAI!


RINGTÄVLING!


Juste, en grej till bara. En blogg kallad Modegrabben håller i en tävling där man kan vinna två av fyra ringar, jättefina! Jag valde nummer 2 och 4 om jag vinner. :) Klcka på bilden nedan för att komma till tävlingsinlägget!


HAHA!

 
Jag kollade bland The Bridges vimmelbilder igår på deras hemsida och hittade den här bilden på Julia, Nadja och mig. Men det roliga är ju snubben in the background som typ försöker smyga sig med på bilden och liksom TAR på Julia! xD Hahahaha. Vem tror han att han är liksom? Han kanske trodde att han typ var "en av oss" eller något... he wish. ;) Han ser ju fett seriös ut också, haha! Skulle egentligen följt med ut ikväll också, till Bridge och sen Nype. Men sen kom jag ju på att vi ska ut till Yxlan imorgon och fira min farmor... Åker jag båt måste jag upp typ 7-7.30 och åker jag bil måste jag upp typ 8-8.30 så jag känner att jag behöver gott om sömn. Inte så trevligt av mig kanske att sitta där och gäspa hela dagen liksom. Senare idag ska jag kanske baka en passion/jordgubbscheescake, men receptet är så jäkla flummigt skrivet så jag fattar inte riktigt vad jag ska göra. :P Aja, hoppas alla får en fin kväll, puss!


Tihi..


PUSS!

 


Fuck off.

Idag har jag cepeont överallt, är varm, äcklig och ful. Så därför hatar jag hela världen idag. Vill bada. VARFÖR VILL FOLK ALDRIG BADA? Aja, whatever. Fuck the fucking off.

Hallohallo.

Tjaba! Igår hade jag en trevlig dag i stan med Jossan och Dani. Mycket promenixande runt tills fötterna värkte och åtminstone jag hade ingen aning om riktigt vart vi befann oss överhuvudtaget. Till slut satte vi oss hungriga på café String och käkade lunch. Kind of mysigt ställe indeed, med massa udda (antagligen second hand) möbler som inte matchade alls haha. ^^ Men de hade god mat där iallafall. Sen gick vi runt lite mer och jag och Jossan sjöng med våra vackra röster och kom överens att starta upp något band eller så, haha. Lät förjävligt. xD Hittade massvis med snygga grejer, men köpte ingenting och ångrade mig självklart när vi var på väg hem. Pipan gjorde sällskap då för hon slutade jobbet precis då.

 

På kvällen träffade jag Pipan igen, och även Mic som har vart borta i nästan en hel månad!! Det var jätteroligt att träffa henne igen, för jag har saknat henne här hemma jättemycket. Hon hade massa roliga reseminnen att berätta också. :) Och brun hade hon också blivit!

 

Idag fick jag ett brev i brevlådan, från Anna uppe i Lycksele! Hon lovade att hon skulle skicka ett så jag blev glad att hon höll det. ;D Det var roligt att få brev för det får jag aldrig annars! :D Hihi. Nästa vecka blir tråkig för folk typ bara jobbar eller är borta............. KUL. Vad ska jag göra då? Pilla mig i naveln eller vad?! HEJDÅ.


Tips!

Idag läste jag ett rätt intressant tips som en ganska välkänd bloggare hade lagt upp på sin blogg, för att tipsa sina fattiga läsare om ett alternativt sätt att få vitare tänder. Detta genom att hälla salt på tandborsten. Givetvis provade jag detta (ett par minuter innan jag skrev detta inlägg) och kan faktiskt säga att jag märkte lite skillnad, så det är definitivt värt att prova. Jag skulle nog säga att man ska ge det lite tid innan man ger upp. Varnar dock för att tandköttet kan börja blöda, vilket det gjorde på mig. Dessutom svider det att borsta tänderna efter. Men if you're not a chicken, try it!


Hm.

Inatt (tror jag) var jag på disco eller något med några kompisar och då var det några killar från min gamla klass i västboda som var noga med att påpeka hur ful och töntig jag fortfarande var. En stund senare märkte jag att jag hade en ganska verklighetstrogen orange/vit kattdräkt på mig. Tror den kom på efter ett tag på något jävla märkligt sätt. Sen kom jag på att jag ville till toan för att gråta över det de hade sagt. Hm. Ett tag innan det var vi några på mitt landställe. Pipan ville duscha medans vi andra gick och badade i havet. Kul va?


Aja. Just nu känns saker och ting jävligt märkliga, men aja. Bara köra på antar jag. Fortfarande så är det märkligt. Bäst att fokusera på saker som inte känns märkliga. Måste nog baka nog åt en hel armé tror jag. Humptidumpti!

Ny design!

Hej! Har äntligen fixat en ny design till bloggen. Hatade den förra, men har dock inte lyckats dra tummen i röven för att göra en ny förens nu. Väldigt enkel, men jag gillar den iallafall bättre än den jag hade innan. Får buga och bocka för Pipan som är ansvarig för bilderna som är tagna med hennes fina kamera. Snodde dem från fb, antog att det var okej eftersom de ändå är på mig. ^^ Ser så lycklig ut på de bilderna så det var väl anledningen att det fick bli dem, och att skärpan blir sjukt nice med Pips bilder (blir dock sämre när man laddar upp dem såhär). FÅR DOCK INTE BORT DEN ÄCKELPÄCKELFULA PROFILBILDEN I MENYN TILL VÄNSTER! Snacka om att jag dampar... Har tryckt på "ta bort" flera gånger men icke. Jag har utsatts för bloggförbannelsen. Tydligen. Anyways, be a doll och kommentera vad du tycker... om allt. :) PUSS!

Back again..

Hej barn! Efter två nätter hemma så är det dags att bege sig tillbaka ett par nätter, till landet alltså. Ska bli skönt, för jag saknar redan havet. Har haft grillkväll med underbara tjejer (kul att träffa Majas kompis Anna också!) och igår blev det ett skönt kvällsdopp från en brygga. Lovelydovely! Nu har jag laddat upp med lite godis, sedan ska jag ta med bakpulver och vaniljsocker så jag kan baka där ute, hehe. Det saknar jag när jag är där.


Johan hoppar i plurret från klipporna.


Jag och Dani förra måndagen. Snygga as usual.


Jag och den oibjudna tissen.. :)


Johan och Nathalie på klipporna.


Orkar inte lägga upp fler för tillfället, heh... Om det är någon som har något request på bilder som borde opp här, så säg till, då kan jag lägga upp dem när jag kommer hem igen på fredag eller lördag. Hoppas ni får det bra här hemma, och att ni badar så mycket ni bara kan. Puss och kram!


Detta skulle kommit upp innan jag åkte till landet i tisdags. Tydligen är det något som är messed up, o well..


:)

Hellre en back i hallen än ett hack i ballen! :D

 

Jag är jättebadsugen men om jag ska få bada idag så blir det att vänta a real long time för brollan ska ju dra och bada en snabbis på ett annat bad... Verkar som om det blir sent. Kanske inte blir något landet trotsallt för det känns lite onödigt då, typ som om man precis kommer dit innan man ska åka igen. För det verkar som om det är något jippo på g hemma imorgon så det kanske jag vill gå på. :) Men oooooooooh, vad jag vill bada nununununu!!! Aja, we'll see hur det blir. I värsta fall så får ni bada åt mig.


Nåt att tänka på...

Tänk att det hade jag aldrig kunnat tro för ett par år sedan. Men who knows, kanske är sanningen nu. It will be my own little secret for now. :) haha, nattfilosofi kicks ass! Godnatt.<3

Humpf.

Tjatja. Idag hojade jag ner till dreviksbadet med Emma och Gustav. Först verkade det inte riktigt som om vädret var på vår sida men det klarnade upp senare som tur var. Vi låg cirka 4 timmar på stranden, så nu har jag fått mycket färg på ryggen, det gillar vi! Senare kom Johan ner med Nathalie också, så var de där en stund. Självklart så badade vi en hel del under dessa 4 timmar, för det var hela 23 grader i vattnet. Underbart! Synd att vattnet är så ofräscht där bara, det är ju brunt liksom. :P Just det är en anledning till att jag pilar iväg till landet redan imorgon igen. Johan och Nathalie ska ju även dit så jag tar tillfället i akt. Får dock se hur länge jag blir kvar, men jag tror inte det blir så länge. Måste se till att Lisa får uppmärksamhet här hemma också, så jag får dubbelkolla med Patrik så han tar hand om henne sålänge. :) Jag packar värran så får jag se hur länge jag blir borta, ett par nätter max tror jag... Kanske åker hem dagen efter redan, beroende på hur tråkigt jag får, haha... Men jag längtar innerligt efter havsbad iallafall, helt underbart är det. Nä, jag tror faktiskt att jag ska duscha och sen sova. Slötitta på burken möjligtvis. Ha det så bra, vad ni än gör!

The Four Peters


Good ol' song!


Tell me why are we

So blind to see

That the ones we hurt

Are you and me?


Minns ni denna låten? Patrik började knarka den hemma för X-antal dagar sedan och fasen vad den sätter sig. Den är rätt svängig faktisk, haha! Jag och Pipan tycker att det låter som om han sjunger monsterland i refrängen. xD ("Most their lifes" sjunger de förresten där. Tro inte att jag kunde det, letssingit.com är min vän!). Nu ska jag chilla med lite musik och sedan gå och slagga. Hade!


Barnvakt.

Kämpade nyss med ett långt inlägg som jag råkade radera. Eller ja, det känns ju himla långt när man skriver på iPoden.. Hur som haver råkade jag radera allt, riktigt surt alltså! Nu sitter jag iallafall och barnvaktar Nathalie. Vi kollar på Shrek 3, äter popcorn och dricker iste. Precis lagom en sån här kväll när man är lite småseg. "Det är så mysigt så jag dör!" för att citera Nathalie, haha. Aja, nu är jag iallafall hemma från landet och imorgon ska jag till stranden för bad och sol. Ha en fortsatt trevlig kväll och sov så gott!

Sum pics.


Alltså jag dör för den här bilden!<3


(Försökte inte leka cool med drinken, råkade helt enkelt bara hålla den när vi tog kort, haha.)

Tjulululuuu! I fredags var jag alltså med Johan, Nathalie och Joline och badade. Ni ser ju den fruktansvärt söta babyn på de två första bilderna... Helt adorable! De bilderna var alltså från den dagen. Vi hade det riktigt mysigt på badet vill jag lova, Nathalie och jag lekte en hel del i den stora poolen, synd att hon råkade kicka mig bara. xD Igår var jag ju ute med Julia och Pipan på the Bridge inne i stan. Helt ok ställe, och vi hade kul tycker jag! Synd som FAN bara att jag missade happy hour precis, hade liksom fått för typ halva priset om jag hade hunnit, så jäkla förargligt. :P Vi såg en hel del folk vi kände igen och skrattade en hel del åt det. Speciellt "Majas Chaplin-ragg"! xD Hahahaha, så kul. ^^

Idag var vi på lidingö och firade Maximus, åt god middag, åkte till en strand och sen en supergod tårta som Linda hade bakat. Nomnomnom. Fick med mig hem lite fina hårprodukter av Linda, bland annat glansdroppar och hårinpackning. Superduper verkligen! Hon är så snäll som gör så att mitt hår håller sig fint och fräsigt. :) Det här blir nog det sista inlägget innan jag åker till landet imorgon, om jag inte hinner lägga upp något snabbt innan på morgonen. Dagen spenderas med käraste Dani på trinntorpbadet, vi kör en favorit i repris från förra året. Ska bli asmysigt verkligen och jag hoppas att den där tönten gör samma vurpa i år igen som jag garvade åt jag vet inte hur länge efter. xD Nejmen det går liksom inte att ha tråkigt med henne så det blir nog naiijzz. Måste införskaffa cola och vindruvor eller jordebär också så blir det toppsås. Sov gott, parta rått, mys lagom and wear a condom!


Ut.

Godkväll! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det ok, är rätt trött och orkeslös bara. Idag fick jag iallafall 2 timmars trädgårdsarbete gjort, skönt! Jobbigt som fan var det dock, pågrund av värmen alltså. Det är nog pågrund av det och brist på intagande av energi som jag blir så trött. Man orkar ju knappt äta något i den här värmen! Så blir det iallafall för mig. Åt iallafall två bitar god panpizza med kyckling, ost, tomat, banan, curry och ananas till middag. Rekommenderas starkt. ;) Trots energibristen så ska jag ut ikväll med Julia och Pipan. Jag skrev upp oss på gästlistan på The Bridge, så jag hoppas det är bra där. Det var iallafall sjukt billigt fram till halv 12. Nice! Imorgon ska jag till lidingö och fira Maximus, men det är inte förens klockan 17 så jag lär nog ha blivit pigg och utvilad fram till dess. Det har varit en riktig usel bildbrist på bloggen den senaste tiden, men så fort jag har fört över på datorn så ska jag lägga upp bilder från midsommar (bilderna var inte raderade, måste ha vart minneskortet som satt löst, haha^^) och andra diverse tillfällen. Får se hur det blir med det. :) Ha en superbra kväll!


Min extremt vackra baby för ett tag sen.<3


Kommer ni ihåg denna?



Godmorgon/förmiddag! Kommer ni ihåg den här låten? Jag kom ihåg den när en intoxicated jag och en intoxicated Maja satt och tittade på klipp på apelsin.nu på midsommarnatten. Ni liksom jag som hade en apelsin.nu period kanske känner till klippet som heter "Smoking kills"? Där spelas den låten iallafall. Och när jag hörde den så kom jag på att den var ganska mysig så jag la till den på spotify då, hehe. Aja, det blir en liten tidsresa. ^^ Idag är det varmt som F A N och mamma säger att man inte orkar ligga ute och sola ens, hon låg i 5 minuter och orkade inte mer... Iochförsig så är jag pro och klarar nog längre om jag bara vill. ;) Strax ska jag nog börja med lite trädgårdsarbete I think för att få det gjort. Vattna lite kanske, för inte fan orkar man vattna i typ två timmar i den här värmen. No way, José. Kanske några jordgubbar till frulle innan det. :) Nomnomnom. Have a grrrrreay day!

EMINEM IN MY FUCKING HEART!

I'm not afraid, to take a stand.
Everybody come take my hand.
We'll walk this road together through the storm, whatever weather, cold or warm.
Just lettin' you know that you're not alone.
Holla if you feel that you've been down the same road.

Jag älskar Eminem.


Fan fan fan.

Jag trivs inte på stränder och diverse badplatser. Jag orkar inte med det här mer. Hatar att jag ska vara ett sånt jävla misslyckande dag ut och dag in. Nu får jag fan ta och skärpa mig innan det går för långt. Rädda mig från mig själv.

Rubrik ska stå här.

Hej! Jag har ingen vidare lust att blogga när det är så fint väder ute faktiskt. Försöker nyttja solens strålar så mycket jag kan. Igår var jag på kungens kurva med mor min, där vi först gick till IKEA och köpte lite småprylar samt åt lunch. Var även på Toys "R" Us och köpte presenter till Maximus. För min del så blev det en poliskeps (han älskar polisgrejer) samt ett färd (svärd). Mamma köpte en sparkcykel med 3 hjul och skydd till, think he's going to like it. Idag var jag på älvsjöbadet med Johan och Nathalie, vilket var väldigt skönt. Synd att alla ungar som är där typ har damp. xP Ikväll ska jag nog inte göra någonting alls... Men imorgon måste jag verkligen få lite trädgårdsarbete gjort så jag inte låter buskarna dö innan jag åker till landet nästa vecka. På kvällen verkar det bli utgång I believe. Ha en bra kväll och så vidare! ;D

RSS 2.0