Maximus' B-day!


Idag fyller världens finaste brorsson Maximus hela 3 år. Jesus, vad tiden går fort verkligen! :O Kommer ihåg när han var liten och nyfödd..
På söndag bär det av till lidingö för att fira den lilla knatten. Då gäller det bara att få tag på någon fin present till dess. Frågan är vad det skulle kunna vara...? Någon som har ett bra förslag? :)
Ha en bra kväll!


<3

It don't matter what you see

I know I could never be

Someone that'll look like you

It don't matter what you say

I know I could never fake

Someone that could sound like you..


Gymdax!

Goddag! Snart är det äntligen dags att gå till gymmet igen med Pipan. Det var evigheter sedan jag var där, så nu är det verkligen på tiden att gå tillbaka, speciellt eftersom min snälla far faktiskt har betalat för ett halvår och nu har jag inte var där på några veckor... Dessutom har jag verkligen saknat att träna så det ska bli riktigt skönt. My main goal atm är att träna låren really, för det är där och på magen som mina ohälsosamma kostvanor visar sig mest så att säga.. :P Kom och bo på mina lår om du inte har någonstans att sova, haha. Efter det så skulle jag ju gärna vilja bada med tanke på det fina vädret, men det kanske bara blir att sitta ute i solen och chilla eller något. Aja, har faktiskt inte så mycket mer att säga... Oh juste! Snacka om att jag blev sur när jag dagen efter midsommar märkte att någon har raderat alla mina bilder som jag tog den dagen!! Antagligen var det väl ett misstag med jisstanes, klart man blir lite putt...grr... Aja, nu ska jag äta klart mitt äpple och sedan göra mig iordning, måste gå om en halvtimme och jag har inte klätt på mig än. ^^ Kisses and hugs!

Tjo!

Hejhej! Efter midsommar var jag jättetrött dagen efter, och somnade sedan på eftermiddagen.^^ Vid sex-tiden mötte jag fröken Dani i farsta centrum då vi gick och handlade läsk och godis. Sedan satt vi hemma hos mig ett tag på framsidan, drack cola och spelade kort. Sedan svängde vi förbi Anna där vi hämtade Danis ring och min och Annas gemensamma vattenpipa. Vi passade även på att ta farväl av Anna som nu är i Lycksele med Angelica för att ha djurparkspraktik i 4 veckor. I will certainly miss those two! Efter vi hade vart där så gick vi hem till mig igen och rökte vattenpipa, åt godis och drack cola igen. ;D Efter att ha suttit ute ett tag så gick vi upp och utnyttjade gratisfilmer på vårt on-demand. Vi såg på I love you Beth Cooper, Dude, where's my car? och Date Movie. Kulkul! :D Vi låg sedan och pratade, skrattade och kollade på grejer på min iPod till klockan halv 6 på morgonen. Vaknade sedan vid halv 2, då vi gick upp och gjorde plättfrukost som vi åt ute med lite hallonsoda till, yumyumyum. Riktigt trevligt var det! :)

 

Idag har jag vart i centrum med mor, ätit kebab och fått en ny fin bikini från stadium. Me so happy! Orkar jag ska jag baka rabarbermuffins sen, annars kanske jag gör det imorgon. Hoppas ni har haft och får en trevlig dag!

 


Aldrig.

Hej, just making it official. Jag ser folk överallt på nätet som har hellånga klänningar på sig. Är det så jefla trendigt eller? Vilket fall som helst, det skiter jag i och jag kommer ALDRIG ha en på mig. Hör ni det? Aldrig. Kanske är fint på vissa, who knows men inte fan får ni se mig i en. Give me money in great ammounts and we could possibly discuss the subject. Men inte fan tar jag på mig en frivilligt. Sorry om just du älskar dessa men, never ever ever ever...ever. :)


Ha ha ha.

Underbart trevlig midsommar. Sketagod middag bestående av kött, potatis, bearnaise, tzatsiki, sallad, cola med lime och så. Glass med jordgubbar, grädde och chokladsås! :D Fantastiskt sällskap, 4 salmiakkishotar, 4 glas vin och 2 vodkadrinkar. Hehu! Bra jobbat Marie, bra jobbat. Midsommar knäckte i år anyways. Märkte vilket tillstånd jag var i när jag ringde Dani. Det är när jag ringer Dani en sen kväll som jag kan konfirmera det tillstånd jag är i, hahaha. Och det vet hon om, och imorgon kommer bajsarN hit. Nice! Nu ska jag på el muggo och sen sova utan att borsta tänderna av en viss anledning. Don't worry though kids, I will brush for like twenty minuits as soon as possible, kisses and hugs!

Glad midsommar :)

Goddagens! Så nu var det midsommar igen. Förra midsommar firades på landet med mamma, pappa, Patrik, moster, mosters kille, Christian, Linda och Maximus på lantstället i Tyresö. En riktigt trevlig midsommar med firande nere vid stången och jag hoppade såklart säck. Hade det inte varit för en liten jävel som både tävlade i fel åldersgrupp (var typ 12 år) PLUS att han hade tävlat en gång innan så hade ju jag vunnit, såklart. Jag var bäst på säckhoppning när jag var liten! I år ser midsommar lite annorlunda ut. Jag firar hemma hos Emma med henne, Pipan, Maja, Gustav och Andrea. Igår var vi och handlade marinerat kött som vi ska grilla, bearnaise, lite grönsaker, färskpotatis, bubbliz (lol), grädde, vaniljglass och snacks. Förhoppningsvis får någon tag på jordgubbar också, ingen midsommar utan jordgubbar ju! :O Men annars får man bara göra det bästa av situationen, hehe. Vi ska också spela Wii har Emma lovat, vi får väl se om everybody is down with that. Men det blir nog en bra midsommar I think!

 

Snart ska jag träffa Pipan så ska vi ut och sola. Jag har iochförsig bränt mig över hela kroppen, så jag får nog ta det lite försiktigt tror jag. Kanske ska kolla upp om jag har någon solskyddsfaktor hemma? Vore nog inte en sådan dum idé. Oh, vad jag skulle vilja ha en god, kall glass nu... eller vindruvor, jordgubbar, ananas eller mango... OH vad gott!! Får istället nöja mig med en flaska kallt vatten eller hallonsaft. Aja, nu ska jag väl börja klä på mig. Ha en finfin midsommar!


Beach!


Fina Maja på stranden. :)


Haha, Gustav...!


Emma är söt! :D


(Jag vet att ni älskar mina lovehandles) Låg och solade i godan ro och helt plötsligt fick jag värsta klicken solkräm precis vid munnen. Thank you for your clumsiness, Gurkin'... x)

Det var en riktigt skön dag på stranden, med en dyr colaburk, vindruvor, gelébjörnar, skinkfralla och härligt sällskap. :) Det första badet var otroligt nice, 20 grader i vattnet! Nu ska jag nog slänga in en pizza i ugnen och sen ska jag handla midsommarmat  med midsommarsällskapet. L8r!


Solig torsdag, wey.

God morgon! Låg och degade i sängen idag men slutade med att jag kom upp 20 över 9. Mamma och pappa har dratt iväg till Loos eller vad det heter för midsommarfirande över helgen. Det är min moster och hennes sambos lantställe som de nyligen köpt, och det tar över 4 timmar att åka dit. Fatta att man kommer bort från civilisationen där! De har typ inga grannar och man behöver inte oroa sig för biltrafik heller. De kan alltså ha sina två gårdshundar lösa där och behöver inte oroa sig för annat folk eller bila. Det de behöver oroa sig för isåfall är om det kommer orm eller BJÖRN. Hej och välkommen till landet! Det roligaste är ju att det inte finns el där. Ingen tv, radio, internetuppkoppling, kylskåp och frys, mikrovågsugn, spis osv. xD Fick ett erbjudande att följa med dit... Det hade säkert vart jättemysigt, men... tack men nej tack. :)

 

Jag är lite stram i huden efter gårdagens brännande men idag blir det att ge sig ut i solen igen, denna gången på stranden. Härligt! Ska träffa Emma och Gustav men även Andrea som det ska bli kul att se eftersom jag inte träffat henne på midsommar. Hon ska vara med på midsommar också, kul! :) Haha, fick pappa att tvinga Patrik att komma med mitt busskort som jag trodde mig behöva när vi skulle till la playa, men vi bestämde oss tydligen för att cykla istället, så jag skrev till honom att jag inte behövde det.

"Driver du eller... nu är jag redan på väg"


Haha jag kommer SÅ få spö när han kommer hem för att han blev hemtvingad så här tidigt i onödan. :P Men hade han kommit hem på kvällen som han lovade så hade det inte behövt bli något problem. ;) Så han har egentligen ingen rätt att bli sur, men det betyder ju inte att han inte kommer bli det, haha. Nu måste jag nog börja göra mig iordning, ska möta folket om mindre än en timme. Ha en bra dag!

 


Härlig dag!

Hej blåbär! Hoppas ni haft en bra dag. Idag var jag i pullemarken och solade med Mic och Julia, och Maja var också med en stund. Innan kirrade jag kall läsk från filmkedjan, ett måste ju. Där solade vi, åt goda grejer, pratade i massor, lyssnade på musik och hade det allmänt mysigt. Härliga tjejer det där! Sommaren är helt underbar när det är så här varmt och skönt ute. Men oj så jag har bränt mig. Fast jag är mer brun och det ser lite ut som jag har vart utomlands en sväng, I like alot. Snart ska jag svänga in på Mics baksida med lite bäst folk för att hinna umgås med henne innan hon far iväg till Hjo och Kroatien. I will certainly miss her alot!! Ingen sommar utan Mickli. :) Tur att jag har massa andra superba vänner att umgås med. Imorgon ska jag bada i drevan med Emma, Gustav och Andrea. Ser fram emot det första doppet! :D Ha en superkväll!


Så såg jag ut efter en del solande igår. Idag är det en betydlig skillnad according to me.


Solaaaa!

Godmorgon! Jag har precis vaknat så jag sitter och gäspar som en galning här haha. Till min glädje så trodde jag att datorn hade repat sig och slutat hacka, MEN ICKE! Den började självklart igen och bokstäverna typ visas på skärmen i ultrarapid...Kulkul. Oh, fick nyss sms av Emma att det är 17 grader i vattnet på hennes lantställe...Och det är liksom havsbad, fatta vad underbart! Jag älskar att bada ute på hennes lantställe, vattnet är så klart och friskt och superhärligt att bada i verkligen, oh. Sen är det ju bara att hoppa upp och lägga sig och bli varm på badbryggan om det var lite kallt i vattnet. Fy så underbart. Nu kom min Sigge upp och pratade med mig och han hade en mystiskt doft av kanel på sig...Weird. Han kommer med nya dofter varje dag typ. Vad fan sysslar han med? Blir han typ matad med olika saker hos någon person eller? Isåfall fick han kanel idag. Anyways, snart ska jag träffa Mic och Juja så ska vi sätta oss i en lokal park (haha) och sola och ha det trevlans! Kungsträdgården, vitabergsparken, berzeliipark och allt vad de heter - SLÄNG ER I VÄGGEN AND MAKE ROOOM FOR THE FUCKING MULLEPARKEN! Aaanyways, nu måste jag försöka dra arslet från datorstolen och göra mig lite iordning. L8r biaaatcheees!

Martes.

Tjulululu! What's the happihaps? Idag var jag ju hos tandis med madre sedan vidare till mc donalds där man kom hem med en full mage och två blåa cocacola glas. När vi kom hem stekte jag på tomten i den varma solen med iPoden och ett stort glas med kall hallonsaft, yumyum. Helt underbart väder idag, synd att jag inte badade bara... Men det är säkert för kallt i vattnet anyways. Jag ska nog pröva badet på torsdag, för då vet jag iallafall att Emma ville följa med. På torsdag försvinner Mic i flera veckor så jag har haffat henne imorgon så ska vi umgås i solen. :) Kanske att någon annan följer med, det får vi se helt enkelt. Det blir nog mysigt iallafall, älskar att vistas i solen och bli brun 'n stuff like dat. Juste, håller på att få damp på min dator. DEN HACKAR. Fatta vad irriterande?! När jag flyttar på pilen så hackar det, när jag skriver så hackar det. D A M P!!! Förövrigt har jag bakat kladdkaka ikväll. Den blev reko.


Haha, fick precis värsta lyckosamtalet från Jossan. Hon har precis officielt (på facebook haha) blivit tillsammans med sin pöjk, hon var heeelt lyrisk, så jävla söt. :)<3 Ha en bra kväll!


Uppe!

God morgon! Idag gick jag upp 10 över 9, vilket är jääävligt tidigt för att vara mig. Förvisso hade jag inte gjort det om jag inte hade bestämt mig för att följa med madre in till stan som ju ska till tandläkaren och sedan - MC DONALDS! Wooh, femte glaset. ;) Just nu sitter jag och kollar på Rachael Ray och äter äppelkräm med mjölk. Visste ni att äppelkräm smakar nästan exakt som äppelmos? Intresseklubben antecknar? Good. Det känns ändå skönt att vara uppe tidigt för en gång skull, och så fruktansvärt är det ju inte heller och man får fler timmar av dagen till godo. Good news, el Pipo kommer hem inatt! Hon har vart i Italien nu ett bra tag så det ska bli kul att ha henne hemma i lilla Sverige! :D Idag ska jag nog bannemej gå osminkad tror jag... Eller kanske lite mascara...Hm. Intresseklubben antecknar? Good. Aja, har inte så mycket mer att säga nu. Ha en jättebra dag!

Lunes.

Tjatjatja! Haft en bra dag? Min har väl vart...ganska intetsägande. Skulle egentligen ha gått och badat med bror och Nathalie idag, men vädret var ju inte på sitt bästa humör idag. Lite småregnande över dagen, molnigt och solen var knappt framme överhuvudtaget. Det var ganska varmt, men inte tillräckligt. Jag gick därför upp 20 i 1, åt lite lunch och gick sedan ut och rensade ogräs i två timmar (summahjob ya know!). Just nu sitter jag och glor på Färjan-repris, haha. Så jävla töntigt program, men nu börjar ju Simpsons så det är tur det! ;D Jag ska kanske ut på promenix senare med Mic om vi hörs av, var ju sugen på att gå ut och äta glass tidigare idag när vi rensade ogräs. Annars så är jag ju rackarns sugen på cola,  så jag har en enorm lust att gå och köpa det.. men dricker jag mer idag så kommer jag behöva använda muggen hela natten. xP Imorgon ska jag nog följa med mamma till tandis så bjuckar hon mig på donken om jag gör det, hih. Annars kan det nog bli bad om jag inte följer med. Aja, ha en bra kväll!

Niceig dag!

Go'kväll. Jag har haft mig en lugn och skön dag idag. En del chillande på tomten som är ett måste i det fina vädret som varit, sedan följde jag med päronen till länna i brist på sysselsättning. Åt en supergod middag bestående av grillad vitlöksbiff, med grillad örtpotatis, sallad, bearnaise och cola. <3 Sedan bakade jag en KICKASS äppelpaj som åts med vaniljsås. Den ägde faktiskt, I promise you. Imorgon hoppas jag att det blir lika fint, eller finare, väder som idag för isåfall ska jag åka till älvsjöbadet med min bror Johan och Nathalie. Vore trevligt faktiskt! Efter det måste jag nog rensa lite mer ogräs, annars kommer jag få dåligt samvete för att jag är för lat. xD Blir det inget bad så får jag göra det på förmiddagen. Bara att dra tummen ur arslet, right? Aja, nu ska jag nog försöka sova, för av någon märklig anledning så är jag oerhört trött! Sov så gott kära solstrålar.

(Anna om du läser det här så kanske du har märkt att jag har börjat med kortare inlägg, dels för din skull ska du veta för då kan du läsa allt som händer, så missar du ingenting weeey! :D)

Vääädeeer!

På SMHI.se står det att det ska vara molnigt med regn i Stockholm idag. Åtminstone här i farsta stämmer det inte alls! Solen skiner och himlen är klarblå så när på små vita moln. Älskar när vädret har fel när det blir positivt istället för negativt. Lite ledsen är jag dock att jag inte har något godis, och mamma och pappa köpte inget fastän jag bad dem. :( Men de ska iväg igen så då tycker jag att de kan köpa godis då! ^^ Ellerhur? Ett glas cola sitter nog fint nu på tomten i solen på en filt. :D Ha en jättebra dag!

Hej alla barnen.

Tjabba! Ja, nu har jag inte skrivit på ett tag och jag vet att ni har gråtit blod de dagarna sedan jag uppdaterade senast. Det har in matter of fact inte hänt så speciellt mycket. Anna fyllde år i torsdags, då blev det utgång på Snaps (lol) i medis. Lyckad kväll bortsett från vissa händelser! På fredagen (igår) så hade Anna en liten mottagning hemma hos sig där hon fick presenter, vi åt supergod mat och efterrätt. Massa prat också förstås. :) Trevlans värre, lyckad kväll I think. Idag var jag inne i staden med Emma och Gustav och vi satt och glodde lite på djurgården vid junibacken i det fina vädret. Sen kom jag hem och åt en god lasagne med la familia + Johan, Christian, Linda och Maximus. Juste, Linda som ju är frisörska har friserat två holländska prinsessor idag som skulle på Victoria och Daniels bröllop. ;) De ni! Någon som var inne och fick en skymt av brudparet då? Det var ju sjukt mycket folk i staden idag, så det var nog inte så lätt att se, om man nu inte hade stått där sen typ förra veckan dvs haha. Imorgon ska jag nog bara vara, blir vädret okej ska jag försöka fiska upp Michan på en löprunda. Längtar efter att få en gympartner så jag kan börja gå till gymmet snart, gillar ju inte att gå dit själv tönt som jag är. Men jag får tvinga med Pipan när hon är hemkommen från Italia. See ya l8r allig8rz!

En liten dag med en Mickli!


Mickli!


Jordebaer.


Dgd (den gudomliga drycken, smultroncider), knelbullar, chocolatechip cookies och jordgubbar!


Sweetie! :D


Close-up på kanelbullarna som jag har bakat. ;)


Mickli körde "the hide behind cards pose"...


...And so did I!

Hej! Eftersom jag var så trött på att vara hemma och ha tråkigt så haffade jag Mickli idag! Först gick vi ner till centrum och glodde, där jag köpte nitar på Panduro (och 1,5 liter cola eftersom vi hade slut på det hemma). Vi chackade även dgd, chocolatechip cookies och jordgubbar och jag haffade kanelbullar hemifrån. Sen satt vi på hennes baksida där vi svullade, spelade dam, 21, finns i sjön och vändtia. Trevlig dag indeed!

När jag kom hem låg jag på soffan och somnade (missade vem som åkte ur Project Runway, but I guess it was Emmett). Då drömde jag att jag var med i top model, det var jag 2 andra tjejer och Benny Ninja som var kvar. Jag blev akut kissnödig (i verkligheten också märkte jag sen) och kissade i en behållare av något slag under judging. Jag hade även luggen framför ansiktet hela tiden, jättestörande var det eftersom jag inte kunde se ett skit! Juste, när jag satt och kissade så berättade Tyra att vi skulle åka till Kina och en av deltagarna försökte få upp mig så att jag skulle hoppa och skrika med dem men det gick ju inte så bra eftersom jag, well, kissade. Så reaktionen fick vänta tills efter jag var klar. Precis när jag skulle berätta för juryn varför jag så gärna ville vara kvar i tävlingen så hoppade en tjej (som hade glasögon, fyi) av så jag gick automatiskt vidare. Woohoo.

I natt kommer jag nog drömma att jag ska gå på Mc Donalds, efter som jag ska dit med miss D imorgon. Jag har nämligen drömt det en gång två veckor på raken. Första drömmen var med mamma (för jag skulle dit med mamma) och andra gången så var Emma med (jag skulle dit med henne också). Snacka om tjockisdrömmar, haha. Då ska jag nog köpa sommarlovskort också på SL-center. Nu ska jag bara dricka cola och glo på finalen av biggest loser, senare ska jag nog pimpa ett par shorts. Woops, nu blev jag akut kissnödig igen - toaletten nästa!

Take care!


Tchabba.


Ville bara visa hur enormt vacker jag är.
Liksom...varför vara normal när man kan vara onormal?


Byta namn?

Jag tror att jag ska byta namn till Inge Liv. För jag gör fan ingenting och jag håller på att få abstinensbesvär. I need stuff to do! Jag skulle kunnat baka men jag har ju bakat knelbullar i lördags. Skulle vara en rabarberpaj iochförsig... Jag funtar på att gå ut att ta en löprunda eller gå till gymmet, men jag gillar inte att träna själv, känner mig så fel då på något sätt. ^^ Fast ut och springa kan jag ju göra. Och sen ner och köpa mer cola, för colan är slutslutslut! Det är nästan ett måste för mig på lovet att dricka cola varje dag. Bra vana? Nej, men who cares in a million years?

Juste, kom att tänka på en grej. När man är känd, kallas det att man är en kändis. Och eftesom jag är bäst, blir inte jag en bästis då?

Over and out.

BAJS.

Finns det någon person som helst kvar åt mig?

Some random pictures.

SKOLAVSLUTNINGEN



ONSDAGSKVÄLLEN



TORSDAGEN




Yes, lite bilder att bjuda på sådär på lördagskvällskvisten. Idag har jag bakat 40 kanelbullar, dansat och sjungit i köket, suttit vid datorn och ätit massa skräp, blivit vettskrämd av en lampa som släcktes av sig själv och sedan förstärker min gode vän Sigge detta med att helt utan varning rusa ner för trappen precis när jag kommer ut från toaletten. Jag har även tänkt, tyckt att det har varit underbart att vara ensam samtidigt som jag önskade lite att någon var här med mig. Just nu önskar jag att jag hade någon med mig. En snäll person. :) Aja, have a good one!


Everybody knows where we're going, yeah we're going down.


One Republic - All the right moves

Tyng låt which has become one of my current favourites! Enjoy it, or sumthing.

 


Sommarlov?

Heja! Ja, vädret är ju riktigt typiskt svensk sommar. Regnigt, mulet och halvkallt. Menmen, jag blir inte överraskad längre men nog är det trist. Har vi tur så vänder det snart och blir strålande sol med höga temperaturer! Idag bjöd mamma mig på lunch i centrum (färsk pasta med grädde, skivad kycklingfilé, grädde, paprika och champinjoner, druul!) och så fick jag ett linne från (va)gina tricot. Jag köpte mig även 2 tights från bikbok så jag slipper gå med mina med ett flertal hål i grenen. Thumbs up for that! Det var prat om att gå ut ikväll, men jag hörde ingenting mer om det så det blev ingenting för min del.. oh well. Blir ändå bara deprimerad över att betala mer än en hundring för en sketen drink. Jag var ju ute en stund med några peeps i onsdags på Collages onsdagspremiär. Kul var det! Nog var drinken (mojito) god som fan, men 126 kronor? Jag svimmade nästan, men vafan det kunde jag nog förutspått. Men är man snål så är man.

I framtiden får jag skaffa egna grejer att blanda drinkar av och så kan jag öppna ett eget uteställe. En drink där kan kosta...50 spänn! Bar De Marie kan den heta, för då kan man liksom linka ihop den med mitt café, Café De Marie som kommer inom en snar framtid (in my dreams...!). Imorgon ska jag underklädesbaka kanelbullar tror jag. Måste passa på när jag blir ensam hemma några timmar medans familjen är på ett släktkalas som jag är för socialt efterbliven för att gå på. Du är hjärtligt välkommen om du vill! Man som kvinna, djur som växt. Nu kollar jag på Bröllopsfixaren med Jennifer Lopez. Den är töntig. I'm not paying that big of an interest for it. Jag har tråkigt och vill hitta på någonting. Vad som helst, i princip. Typ baka en paj... Eller jag måste ju duscha typ, eller bada. Nu skriver jag verkligen ner i princip allt jag tänker på och det är därför det här inlägget blir SÅ GALET INTRESSANT! O M G. Aja, ska sluta blabbra nu. Senare kanske det kommer upp lite bilder om jag lyckas få över dem på datorn. Cheerio!

Hej.

Internetproblem resulterar till den bristande uppdateringen, fyi.
Vi hade skolavslutning i tisdags, feting kul. Roligt folk från klassen åkte till sjön rudarn i handen och käkade pizza och hade det allmänt skoj. Jag var pinsam och jobbig tack vare att jag är snyltarN själv och tack vare alkoholhaltiga drycker. Skjut mig nästa gång jag dricker för varje gång när jag tänker tillbaka på mitt beteende så är jag ju bara allmänt jobbig. Men jävlar vad kul jag hade, trots att jag inte mådde så bra när jag kommer hem (ja, de kallar mig lättpåverkad!). I övrigt så är jag extremt besviken på mina presentationer. All stress, kämpande och gråt har verkligen inte visats sig så positivt som det borde ha gjort. Jag är ingen naturbegåvning och det visas tydligt. Jag hatar att göra folk besvikna, speciellt mig själv och det lyckas jag med i princip varje dag. Hej emo-barn! :D Juste, ni kan ju lyssna på låten ovan om ni vill. Världens bästa rappare Eminem med låten Not Affraid. Astung! I like it alot.

Sayonara bitches, nu ska jag dö! ;D


Inlägget skrevs igår men hade tydligen inte publicerats, så... there you go!

Från bropet.


Naw, sötungen innan hon döptes.


Under dopet.


Under bröllopet.


En fin bild på ett fint brudpar. :)


Från igår.

På nationaldagen åkte jag in till staden och mötte upp fröken Daniela. Egentligen skulle vi checka in när Angelica dansade boliviansk folkdans i slussen men hon hade sagt fel på tiden så vi missade det, haha. Vi köpte iallafall lite cola och lantchips med gräddfilsmak och satt i berzeliipark och hade en liten picknick på en filt i det finfina vädret. :) Sen så gick vi och glodde i stan, fyndade då på Monki som hade en schysst rea. Köpte två rosettskärp (en chockrosa och en svart) för 40 spänn styck samt en t-shirt för 50 spänn. Hela kalaset gick alltså på enbart 130:-. Ohyes, jag är en salehunter - and damn proud of it too!


Idag har jag tränat med Emma på gymmet och en stund efter det möttes vi upp och cyklade till centrum. Där spände jag, finally, min turkosa jetset addiction klocka (detaljer is important, u see) samt köpte jag en bh och ett par solglajjor för presentkortet jag fick av fina Jelena i födelsedagspresent. :) Imorgon är det skolavslutning, sen LOOOOOOOOOV!<3 Fyfasen vad underbart. Sen kommer det någon bild från i lördags också.

SAYONARA!


Bajs.

Jag vill inte tänka på det.
Men ändå ligger det där i bakhuvudet.
Det känns som om jag måste ibland.
Och jag känner mig dum.
Men jag vet ju faktiskt inte ens vad jag vill själv.
Eller vad jag känner.
För ibland känner jag så jäkla mycket på en gång.
Då är det svårt att skilja på vad jag känner allra mest.
Det handlar om att jag ska må bra också.
Och jag måste göra saker för mig själv ibland.
För annars sprängs jag.
Or maybe I'll become a bajskorv.
Who knows!


But I do know this one thing - JAG ÄLSKAR MIN BEBIS PÅ BILDEN!
Imorgon döps du också, och inte bara det, dina föräldrar ska gifta sig. Inte bara din mamma får byta efternamn, utan det ska även du göra. Joline Tindra Sofie ALSBERG. Johan has recruted two more ppl to the royal family. Alsberg - probably the best family in the world! ;)


Bilder från Julias och Majas födelsedagsfirande den 29/5!


Schnögging!


Pretty lady knows the meaning of partay! (hänvisar till partyhatten)


Prässäntär.


Emmsi!


Haha, Gurkan.


Mickli och jag. (:


Lyckades få en bild på Pipan. Hon syns inte så bra, men det är ju hon iallafall.


PosarN.


Haha, lätt den härligaste bilden som togs!


Avslutar på en med mig och Maja (aka Coco). :)


Trevlig tillställning må jag säga. Mycket gott att äta = Marie is happy and satisfied.


Tomorrows errands...

  • Införskaffa glas nr 2 från Mc Donalds, det gröna. Jag är en riktig reklamhora.
  • Bankärende. Lösa in min utbetalning på 1050 kr (studiebidraget) för första gången. Nu när man är 18 och stor så har man ju eget ansvar för pengarna. Måste även ordna så att pengarna kommer in direkt på kontot i fortsättningen. Fan, jag är enligt lag vuxen.
  • Köpa en klänning att ev. ha på skolavslutningen.
  • Ev. köpa en sak på H&M om denna finns i min storlek, då jag har ett presentkort att utnyttja där!
  • Inte plugga!
  • Sola om det är fint väder.

 

Ja. Jag vet att ni är intresserade. Som belöning får ni en vacker bild!


The bajs (chokladansiktsmask) on the face is sponsored by Coco herself!


Godnatt önskar Marie och Sigge som ligger i knät atm. Eller ja... jag antar att han skulle göra det om han kunde säga det och visste om själva situationen i fråga. Nu räcker det! :)


Yeah.

Idag känner jag mig smällfet som den största ko som någonsin has entered the planet earth. MEN, jag kände mig duktig idag. Det kändes som om jag var värd lite framgång, det kändes som jag hade gjort någonting bra. Och man får känna så ibland. Om inte, låt mig få göra det nu bara. För just nu (except the fat thing) så mår jag bra. Yes. One night without the sadness.

Och ja. Ni älskar att jag blandar engelska and swedish. Don't even try att förneka it.

Woah.

Can we pretend that airplanes

In the nightsky

Are like shooting stars?

I could really use a wish right now.


RSS 2.0