YEAH!

Trevlig dag idag! Centrum först med Mic där vi träffade på Emma och Gustav. Självklart såg vi på Erik Saade som var där och spelade. Min idol, not. :) Hittade presenter åt barnen. Senare gick vi till barnen (Maja och Julia) som vi firade. Det var trevligt och jag åt mycket mat i form av pastasallad och bröd och sen en supergod marängswiss. :) Snart slutar jag 2an och får mitt sista sommarlov. Mys! Då ska jag bada. Imorgon ska jag fira min kära mami, och hon ska få en ask wienernougat av mig för det tycker hon om så det så! Glöm inte att gratta era mödrar imorgon, muy importante, achtung achtung! Godnatt, ekollon.


Bday.

Lunch med kompisar och älskade Jelena (aka Twiinny) på en mysig restaurang på tallkrogen, fick presentkort på h&m av henne, sötan<3. Middag och efterrätt med kompisar. Fick finfina presenter; underkläder, halsband, nagellack, nyckelring, ansiktsmask (which by the way was awesome), fickspegel, drinkmixar, ishotglasformar, linne, örhängen och så ja...Leo o co. Heh. Snyltade bacardi av Joss och Smirnoff ice av Pip. Allt var lite dåligt planerat men det gick väl okej ändå. Utgång. På dovas blev det en billig cider och en hallongodisshot (thank you Jojo) sedan vidare till chaplins (där såg vi gaybloggaren och Kissie...woohoo!). Vodka redbull (dyr:O) och cosmopolitan (tack igen Jojo!). Där var bday-kid Helena samt Jenni och Clara. Dansade loss med alla som en annan strippa. Jenni och jag höll på att garva sönder oss. Maja fick ett ragg, Pip var taggad till max och likaså Jojo.
Kände mig olaglig där. Fast det var jag inte. Gjorde grejer som jag ångrar. Men man fyller bara 18 en gång i livet. Blev ensam. Blev rädd. Gånger 2. Pappa mötte mig i centrum kl 5, bästa pappan alltså. Berättar mer om släktaangelägenheter imorgon kanske :). Puss på rumporna.

Usch.

Folk som kallar varandra för dude. Jag tål det inte. Nästan lika irriterande som särskrivningar på fel ställen. Jätte irriterande. Kolla, man får ju förfan tuppjuck på det. Gives me the creeps. Euw. I födelsedagspresentt önskar jag mig att folk slutar kalla varandra för dude samt slutar fucking särskriva. Tack på förhand.

Hejvaa.

Shu. Jag är trött. Har vart hemma sen halv 3 och borde ha fått massa plugg gjort. Men jag har inte pluggat något alls. Istället har jag soooviiit. Och jag vill sova mer. :P Nästa vecka har jag matte b nationellt på tisdagen, muntligt prov i svenska och psykologiprov på onsdagen och sen en bigass uppgift som ska in på fredagen. Inte på tala om två uppgifter som ska in nu på fredag. Idag ska jag iallafall äta lax till middag och om jag orkar ska jag plugga. Måste verkligen försöka! Vore kul att ha någon som hjälpte mig så det gick lite fortare. Får be superman. :) Have a nice evening!

Måste bara få ur mig.

Idag bröt jag bara ihop.

Det gick helt enkelt inte att hålla det inne.

Fick panik och kvävningskänsla.

Idag gav jag upp.

Jag ställer mig nog upp igen, frågan är bara hur länge det kommer att hålla den gången.

Jag och Dani i hagaparken. Mina ögon ser ut som två uppochnervända halvmånar, funnäj.


Weekend.

Hejs! Fytusan vad skönt det har vart med en långhelg! Välbehövligt så in i bellman. Är en aning mer avslappnad, vilket är skönt. Hoppas bara det håller sig några dagar till. I torsdags kom ju Christian, Linda och Maximus hit och åt middag och jag bakade mina goda kanelbullar (har jag berättat om  det här? nåväl..). På fredagen kom Johan och Nathalie hit, och då gjorde mamma hemmagjord pizza till middag. På lördagen var det helt sjukt fint väder så då var jag ute så mycket jag kunde. Solade och fick teeny weeny lite mer färg, så jag såg lite friskare ut. Satt i solstolen och lyssnade på musik, kändes precis som om det var sommar ute. Pricken över i var att vi gjorde grillspett med pommes och vitlökssmör till middag. Yummie. Idag har jag fått hjälp med mitt celläraarbete av min käre far, sicken tur att jag har honom. Så nu har jag skrivit klart om allt som har med cellmembranet att göra, så cellkärna imorgon here I come liksom. Fortsätter på matspåret: chicken tikka masala till middag. Imorgon ska klassen åka och vara i hagaparken likaså på tisdag. Det kan nog bli roligt, skönt med omväxling anyways. Nu luktar min äppelpaj i hela huset så nu ska jag fika! :D Ha en bra kväll.

En glad jävel på framsidan igår... ^^


Gullungen!


Maximus hos oss igår. :)

Nightly thoughts.

Vill verkligen inte ge dig signaler som får mig att verka dissig och tjurig
Vill verkligen bete mig normalt
Men du måste förstå att det är är svårt för mig
Och jag vet inte vad jag ska säga och göra längre


Yeah.

Idag bakade jag kanelbullar. De blev jättegoda, in my opinion! Det är typ det bakverket som är roligast att baka för att det är så många etapper so to speak. Jag kände mig som en riktig housewife.^^ Funtar på att slagga snart så att jag inte sover hela dagen imorgon... Och jag känner mig ändå bara ensam just nu, så då kan jag likagärna kolla klart på How I met your mother och sen lägga mig i sängen med iPoden och lyssna slut det lilla som finns kvar på batteriet. Måste se till att ladda den imorgon (note to self)! Inget plugg blev gjort idag, så det måste tas itu med imorgon. Sen får vi se hur det blir helt enkelt. Sov så gott. (:


Anna bannanna och jag on tha expoeeeeeeh.

Liking H&M.

Hej. Var ju hemma idag från skolan. Satt och läste typ 20 sidor i min svenskabok, tog sedan en paus med en sväng till centrum med mami över en lunch på BK. Köpte lite nya prylar på H&M, som btw har väldigt mycket nytt snyggt för helt sjukt låga priser. Inget fairtrade där inte, ha. Köpte en stor, skön svartvit randig för 49,5, persikofärgad klänning för 69,5, tvåpack strumpbyxor 49,5 och så fick jag en foundation och ett läppglans av mor. Hon köpte dessutom textilfärg så vi färgade varsitt vitt plagg, blev faktiskt rätt snyggt. Har försökt att plugga lite också men fastnade på en svår uppgift. But watcha gonna do. Imorgon kommer folk från lidingö och jag kanske ska köpa en ny kjol som jag har sett. Måste även plugga så vi får se hur social jag kan vara. Vill nog baka något också. Puss!

Tisdag.

Stort prov i etologi igår, gick faktiskt helt okej tror jag. Svårt och utmanande fast faktiskt på ett bra sätt. Idag var det prov i sällskapsdjur, kändes också helt okej. Fick reda på att jag fick mvg- på muntliga nationella, det gör definitivt att mitt betyg känns stabilt. Hoppas det gick bra på de andra två delarna bara. Trodde magen hade blivit bra idag vid middagen, gick skitbra att äta. Men liten stund efter mådde den skit igen och det har fortfarande inte gått över. Två lektioner imorgon som känns en smula värdelösa. Jag tänker inte gå. Har för mycket att tänka på och mår inte tillräckligt bra för att gå på onödiga lektioner. Och jag tål inte min svenska/psykologi lärare heller för den delen. Fuck this shit. Allt känns typ värre för varje dag. Förlåt att jag låter emo och TPL på senaste tiden men jag måste få skriva av mig ibland för att inte få panikattack eller något, ha.

Jag älskar Lisa. Och Sigge också förstås, men Lisa visar en speciell sak då och då som mitt hjärta smälter för. Varje gång när Sigge jamar "aggressivt" när han och jag är i samma rum, och Lisa är någon helt annanstans så kommer hon alltid springande till mig. Som om hon vill kolla läget och liksom försvara mig. Sötan.

Trött. Puss!


EXPO VT 2010.


Anna kl 8 på morgonen. ;)


Gandalf var på G med en morgonpromenad innan alla besökare kom. Skolans cooling!


To cool for school. Yet, we're there...Confusing.


Tagg!? :D


Ahmen, baby!!!<3


Jossan gör ett tappert försök att manövra Bossen. ^^


Np3a hade expo i helgen och vår klass hjälpte till på söndagen. Jobbigt att gå upp innan 7 men det är sånt man får ta! Kändes som om jag kunde svara på mycket frågor där och jag kände mig on fire. När jag kom hem kändes det bara sämst och jag ville bara dö. Jag krymper. Bokstavligt talat. Får se hur det blir med allt. Prov imorgon = shit och jag har inte pluggat.
Puss.

Bara för att..

...jag har saknat min kamera som bara den!



Och jag vet att jag är det absolut fagraste ni någonsin har lagt era ögon på. :)


Odd.

Plugg, plugg och åter plugg. Fan vad underbart när man har fått allt undanstökat! Nu har jag knåpat ihop cirka 4 sidors diskussion på min etologirapport och den är i princip klar - skönt! Deadline är på måndag så det är nice. Massa andra uppgifter att klara av dock, många bollar i luften atm. Vi får alltså helt enkelt vänta och se hur det går. Hatar psykologin btw. Den tror att den kan avslöja saker om mig själv med löjliga test, tror dock inte att de avslöjar så mycket som de tror att de gör. För så jävla sorglig kan jag helt enkelt inte vara, låter inte logiskt. :P Imorgon ska jag också plugga... Fan vad jag saknar att träna!!! Vet inte ens om jag hinner body pump nu på måndag heller då jag har prov på tisdag och måndagen är enda tillfället jag har att plugga till det... Fucking scheisse. Nu ska jag ta ett bad innan jag kryper till kojs och checkar in Scrubs. That fudging program lights up my life. <3 Godnatt små hallon!

I wish.

Jag önskar att jag bara kunde slappna av. Jag önskar att jag bara kunde ta ett djupt andetag och sen är allt bra igen. Jag önskar att det inte skulle bli så att jag ska ha ont i magen av att äta plus att det byggs på ju alltmera stress som tilläggs. Jag vill bara vara luuugn som en filbunke. Önskar att det fanns ett piller som gjorde att jag mådde bra rakt igenom. Jag tror fan jag dör av det här, inte bättre blir det av ett mysigt matteprov imorgon kl 8. LIVET ÄR GALET HÄRLIGT, FOLKS! Godnatt, små igelkottar.

En trevlig kväll!

Hejsan! Idag har jag haft en hemmadag som skulle ha bestått utav enbart plugg. Men hur mycket plugg blev det? Inte det minsta what so ever. Har slöat hela dagen, åt ingenting förens vid efter 5 och då blev det en god grandiosa som jag åt till ett simpsons avsnitt på datorn. Vid halv 9 tiden kom Pipan och gjorde mig sällskap över Dorian Gray, marängtårta och lite datageekande. Bland annat sagan om ändringen 2 och lite annoying orange. Trevligt hade vi det minst sagt! :)

Imorgon pluggar jag om jag har lust, och vid 5 snåret ska jag möta upp Dani. Vi ska gå på Emergenza där hennes pojkvän Alex' band Decompose ska spela, och så en del andra band såklart. Efter det åker vi hem till mig, kollar på film och har det allmänt mysigt. Blir nog bra det! Hon ska sova hos mig också, så jag hoppas vi orkar upp vid 6 snåret eftersom vi ska vara i skolan kl 8 och ha psykologi då, haha. Juste, kanske får ett telefonsamtal av en viss jeppe klockan 6 imorgonbitti när denne åker hem från Berlin. Geez, jag är nog inte så rolig att prata med då. :P Men vi får se om det ringer annars kan jag nog garantera en viss Marie som sover till kl 12. Nä, nu ska jag borsta gaddarna och sen blir det sova i varma, mysiga sängen med min änglanalle. :D Godnatt!


RSS 2.0