Humpf.

Som synes är jag måttligt road av den här bloggen nuförtiden. Kanske läggs den ner, eller glöms bort. Eller läggs i en låda tills vidare. Menmen. Jag kommer antagligen inte skriva här på ett bra tag, för jag har inte alls någon lust till det. Vi behöver mer tid ifrån varandra. Baibai.

Woh!

Sista helgjouren är hearby avklarad!! Känns grymt skönt och trots smådryga saker eller vad man ska kalla det så har det faktiskt kännts riktigt bra. :) Smidigt och så och inga problems alls, och Annie (djurvårdaren) verkade också nöjd = toppsås förhoppningsvis.

Imorgon börjar praktiken på bagarmossens djursjukhus. Blir nog kulikuli. Upp klockan sju imorgon vilket inte är ett mord på en måndag, till skillnad från att gå upp klockan sex på en lördag och en söndag. Ser förresten väldigt mycket fram emot lördag, då blir det att fira Emma. Först grekiskt hemma hos henne där jag ska hjälpa till att förbereda samt snylta på Emmas volumaster. Sen ska vi gå ut, förhoppningsvis till en skön bar eller liknande. Hela farstagänget (så skönt att alla äntligen har fyllt 18 då!), Emmas klasskompisar samt hennes pojk Gustav och lite av hans kompisar, så vi blir ju några stycken. Men det blir säkert helt awesome. Nu måste jag slaggisssshhh. Coolt sagt va? Hoppas ni får en bra tid tills vi hörs igen, lovebirds. Puss och godnatt!

Yoe.

Nu är mitt höstlov över. FINITO. För imorgon börjar min helgjour. Men det är ganska kul så det gör inget, det enda jobbiga är ju att gå upp kl 6.. Menmen, det står jag nog ut med. :) Ikväll var Olle och Linnéa bäst i idol tror jag. Jay var också underbar. Och Andreas. Och Geir. Det blir svårt om vem som ska ut ikväll! Elin sjöng jättefint men hennes uttal var verkligen uselt. :(

Idag var jag och badade med mamma och Nathalie på eriksdalsbadet. Kul att få vara som ett barn igen, för det blir man verkligen där. Sen åt vi på dåncken, testa CBO säger jag bara, supergod var den. Inte Juliakrullet då, men du kan ju äta den utan bacon...?

Är fortfarande jävligt arg och less btw. Men skönt att få bekräftelse på att det bara var påhitt.. Men den där brudjäveln ska fan skämmas!!! Aja, 'nuff said.

Nu måste jag egentligen göra lunch till imorgon, annars blir det en hungrig Marie på helgjouren... MEN JAG ORKARNTE. Oh wellie. GUDDBAJ.

Gå och dö.

Jag blir så jävla less på sånthär. Lämna oss ifred och sluta förstöra, behåll skiten för er själva. Och ge fan i att säga saker om min bror, det sårar. Hoppas jag aldrig behöver ha med er att göra. Over and out.

Weey-oh!

Danikvällen blev ikväll istället! Så jag har vart hemma hos henne med Alex, Lucas, Lucas' "lillebror" och Niklas. Trevligttrevligt. Vi såg på någon film med några snubbar som reste tillbaka i tiden i deras jacuzzi. Fett skum film, rätt kul dock men jag höll på att somna ehehehehe. Alltid roligt att träffa Dani iallafall, så lätt att vara sig själv med henne, det likezar jag! :D

Tidigare idag träffade jag Mickli och Anna (hon var dock bara med en kortare stund) vi checkade av ett hemligt uppdrag (får kalla det för det eheh) och kollade runt lite. Mickli och jag skakade hand på att se "Dandy" om boken någonsin blir en film dvs. Freaking awesome. Köpte två par strumpebyxor; ett par ASNAJSIGA svarta med finaste mönstret och ett par blåååååaaaaaa. Min vackra ring fanns ÅFFKÖRS inte i min storlek i silver. Fuuuuuck. Vi köpte även med oss varsin chai-latte som var perfa när vi gick hem i det blåsiga vädret. :))

Snart ska jag gå och lägga mig, är suuupertrött. Imorgon ska jag träffa Emma, wey! Träna och bada, blir sketanajs. Sov så gött.

Yoee.

Imorgon ska jag träffa Mickli för en tur till centrum. Så då får hon passa på att berätta om Londonresan som hon gjorde med Julia och Nadja! Måste träffa dem också snart för att få höra "their side of the story". ;D På kvällen blir det nog lungt, om jag inte hittar något annat att göra. Kanske ska försöka slå ihop något på kvälla? På torsdag ska jag träna och bada med Emma på farstabadet, sen ska jag försöka flirta till mig lite musik och så till mobben från hennes dator eftersom jag inte har någon jefla usb-sladd till den. Men det har hon sagt ska gå bra så! På kvällen på torsdagen lutar det åt en tur till Dani för movienight, om nu pappa kan komma och hämta mig annars blir det knivigt.. Men jag hoppas det ska gå vägen! Nu ska jag nog sova, eller åtminstone lägga mig i tid till paradise hotel. ;) Puss.

IKEA.

Tjotjo! Idag har jag vart på IKEA med mami. Först käkade vi såklart lunch, fläskytterfilé med pommes och bearnaise. Yumiyumi. Självklart cola med fri påfyllning. ;) Sen gick vi och frossade på barnavdelningen där de har hur mycket bra grejer som helst som man kan ge bort i julklapp till brorsbarnen. Köpte dock bara en sak, en kossamuhanddocka som jag ska ge till Joline när hon fyller 1 år. :) Sen fanns det massa andra fina saker som jag funderar på att köpa till övrigt folk men jag måste nog funta lite till tror jag. Sen fikade vi på 5 kronors caféet. Bulle+te+kaffe+munk = 15 kronor (!). Typ galet billigt haha.

När jag kom hem gick jag och hämtade posten hos Emmapemma och sen hem till moi. Så nu har jag också ringt bagis djursjukhus där jag ska praktisera från och med nästa vecka. Min handledare verkade jättetrevlig så det kändes bra. Kommer nog trivas jättebra där. Nu ska jag fortsätta kolla på PR. Lataah!

And I wonder if you know, how it really feels, to be left outside alone when it's cold out here?

Pojkvänsprat...

Ibland alltså.. så vet jag inte. Fukk. Men men men. Vissa får tur vissa otur. Eller? Klart jag är glad som fan för andras skull men samtidigt får det mig att känna mig så jävla tom. Ibland blir jag rädd för att jag ska sluta som en av brudarna som var med på Tyra Banks Show idag. Sånna som "är" med allt som rör sig för att få bekräftelse. Tror dock inte det haha. Men idag är jag iallafall tom. Tom tom tom. Vet alltså inte hur jag ska känna. Kanske ska man njuta av ensamheten. Hoppas någon av katterna kommer in snart. :)

RSS 2.0