Hej!

Idag är jag jättesupertrött. Mina händer gör fortfarande göront (det är väl så de säger i...götet va?) and that sux. Ännu en praktikdag över och nu är det bara 3 dagar kvar på hela 4 veckors perioden. Känns lite sorgligt. Speciellt sorgligt för att jag inte får umgås mer och säga hejdå till älskade visenten Stor-Erik som jag bara vill ta med mig hem. I lurv him. <3 Även tråkigt att jag inte får vara mer med djurvårdaren Magnus (som även tydligen kallas Maggan, haha) som är riktigt cool ju. Som alla typ tycker är skitsnygg men jag vette fan. Men han är skitbra vilket som! Diggar även Kent stenhårt, han är hur trevlig som helst. Men så får jag vara med konstiga tanten istället men det får väl gå det med. :P NU ska jag nog stänga av datoren och kolla på Idol i mitt svinkalla rum. Höres!

:)

One track mind

One track heart

If I fail I fall apart

Maybe it is all a test

'Cuz I feel like I'm the worst so I allways act like I'm the best.


Bra dag på praktiken idag. På lurren garvade jag med Maria och Jenni tills jag (och de) fick ont i magen. <3 Älskart! Kefft bara att min mentor kom till praktiken. xP Tränade med Emma på gymmet vid 5-tiden, bästa passet so far den här träningsperioden so far. För övrigt vill jag bara säga att Dani är en gulleplutt. :) Nu ska jag se på idol, tänka och soovaa. Godnatt!


Humptidumpti.

Fokusera, koncentrera, stänga av. Bli en robot. Annars blir det bara jobbigt. Bara köra på sitt race och se vart man hamnar. Sen kan man börja bry sig om saker som inte är lika viktiga. Annars är det bara slöseri med tid och känslor. Frågan är dock om det är så lätt att göra det om man är jag och bryr sig så fruktansvärt mycket om typ allt.. Överanalyserar varenda del i livet vare sig det är positivt eller negativt. Lite bättre självkänsla och självförtroende så skulle det nog bli top notch tror jag, men nog om mig! Hur är det med folk denna söndag? Tell me!

Jag var uppe tidigt, men jag slappade hela dagen. Fick min bror till att följa söndagstraditionen (dvs PANNKAKSFRUKOST!) men han var ju faktiskt sugen själv, så tur det. Sen har jag halvkollat på alla idolrepriser, käkat nudlar, umgåtts med Joline, Lisa och största bror. Jag håller på och lär bebben att prata! Hon sa pappa flera gånger och lärde sig nästan att säga kisse. Men det är en bit kvar, but she'll get there. ;) Innan middagen bakade jag äppelpaj så jag kanske ska ta en bit innan jag sover. Och mer cola. Oh. FAN jag vill inte upp imorgon, ser ingen motivation med att ens gå upp ur sängen. Känner mig så jävla lågmäld och meningslös just nu, but I guess that's just another period of life. Långt inlägg igen, scheisse. Älskar er som läser! :)


Haha diggar denna bilden litegrann faktiskt! Men inte fejset, kroppen ser däremot ut att ha en av sina bra dagar, om man får ge sig själv komplimanger ibland. ;D


Hemmahemmahemma.

Nyligen hemkommen från Jossitossis födelsedagsfirande. Härligt folk och så.. :) Hon passade asbra i sin födelsedagspresent från mig och Dani, helt jävla klockrent alltså! Träffade även på en person som jag träffade för ganska längesen när Jossan hade fest.. Kände redan då en liten connection om man säger så. Idag blev det bara starkare men som vanligt vågar jag inte ta något steg så jag får väl ångra mig i flera månader nu tills jag hittar något nytt att ångra. Fan fan fan. Jag hatar verkligen mig själv. Kan aldrig göra något rätt. Ska fan bli amish eller nunna så har jag en anledning att leva i fucking celibat. Nu ska jag försöka sova. Men det känns som om jag har för mycket tankar i nöten för att kunna göra det. Men vi får väl se.. Godnatt.

Hmpf.

Hejsan! Känner att bloggning sker alltmer sällan, men eftersom min kamera är HELT paj så kan jag inte ta nya bilder. Dvs, jag kan inte bildblogga. Känns inte lika inspirerande att lägga upp inlägg efter inlägg helt utan bilder liksom.. Aja. Veckan har vart helt okej, hade en jätteknäpp djurvårdare igår så det var nice! Haha. Igår fyllde sötaste Jossan år, så idag bär det av hem till henne för födelsedagsfirande med middag. Blir ytterst trevligt! Jag och Dani har köpt en riktigt smashing present alltså. ;) Oh, och jag köpte ett par fina jeans igår som satt skitbra på från H&M, happihappi! Nu måste jag nog sätta på mig lite kläder (ohmy) och göra något att äta för jag är suuuperhungrig. Hoppas alla får en fin dag ock kväll. Puss!

Yo.

Idag var jag hemma då jag både igår och idag kände illamående och yrsel, probably från sömnbrist. Så idag har jag vilat och tagit det lungt hela dagen. Jag mår fortfarande illa, men förhoppningsvis klarar jag av morgondagen utan större probem. Igår var jag hemma hos min farbror för en liten släktträff pga att min pappas kusin Joanna från England var på besök. Mycket trevligt var det minsann! :) Nu ska jag kolla på idol, stänga av datorn och sedan sova för att gå upp vid 5 igen. Håller tummarna för en bra dag imorgon!

Sunday.

Hej! Precis när jag börjar känna att det är helg så tar den slut. Om cirka 2 timmar måste jag ju gå och knoppa för att orka upp imorgon. I fredags var jag i centrum med Mic efter praktiken och letade förgäves efter både födelsedagspresent åt Nathalie samt kläder till mig själv. Ytterst trevligt var det att träffa Mic iochförsig! :D Och hon fick iallafall med sig en påse kolaremmar till sin madre, höhö. På lördagen var jag med mamma i centrum, då hittade jag både present och kläder (score!) samt åt på nyrenoverade Burger King. På kvällen var jag med Mic, Anna, Nadja, Julia, Andrea, Emma, Gustav och Zeus hemma hos Gustav. Vi spelade massa charader vilket var grymt kul! Det var ett spel som Andrea hade med sig där man fick ett kort med adjektiv, verb, substantiv och blandat. Även ett framförande som t.ex skulle kunna vara att peta sig i näsan eller blunda under hela charaden. ^^

 

Idag vaknade jag ur en ganska så bra dröm av födelsedagssång åt Nathalie vid 9 tiden. Bra eftersom jag blir trött fortare ikväll så jag kan somna tidigt. Så jag tog upp täcket och kudden till vardagsrummet och kollade på Nathalies födelsedagspresent tillsammans med henne (filmen Surf's Up!). Sen fick vi pannkakor av Johan, lurade till mig det eftersom det ändå var hans dotters födelsedag. ;) Sen kom lite gäster och fikade och firade med tårta och bullar som yours truly hade kirrat. Tyvärr blir det inga bilder eftersom min kamera är heeelt laggad nu. :( *RIP*

Nu ska jag snart äta PAAANPIIIZZAAA från pizzerian! :D LATER BEYOTHEEEZS!


Slutkörd.

Hej! Jag orkar inte skriva här ofta, för jag är jämt trött. Är det inte för den anledningen, så är jag ju på skansen och krattar bajs. Men jag trivs så bra, så det gör inget. Idag var jag duktig, för jag har verkligen varit igång enda sedan jag gick upp 10 över 5. För nästan på dirren när jag kom hem från praon så bytte jag om, packade väskan och kilade ner till gymmet med Emma. Löpband 15 min, fria vikter, sit-ups med viktplatta 110 st (vanliga och sidled) och avslutade med 15 min på roddmaskinen. Riktigt gott med baconmakaronilåda och ett glas mjölk efter vill jag lova! :D Nu ska jag kolla på idol i sängen, sen ska jag sova gott som in i baljan. Sen har jag två sovmorgonar efter imorgon, lovely. På lördag blir det partaj med lite vänner hemma hos Gurkan, blir nog kulkul tror jag. Aja, laaaaateeeeerrr! (för övrigt så är jag sick and tired att ta i bajs..)

TRÖTT.

Hej. Idag regnade det jättemycket så skansen var inte direkt whoop-dee-doo. Hade en ny djurvårdare idag, han hade helt andra rutiner än killen jag hade förra veckan så det blev lite same same but different you know. Sen så fick jag inte göra lika mycket heller som förut. Förvisso var han ju jättetrevlig och så, gick runt och sjöng hela tiden och kom med små berättelser. ^^ Gullig gubbe typ! Sen var jag bara hemma en snabbis innan jag mötte Emma för ett tufft träningspass på gymmet. 15 minuter på löpbandet, massa övningar med fria vikter (som btw är den bästa fettförbrännings träningsformen!), 110 sit-ups med viktplatta och sedan ytterligare 15 minuter på rullbandet. Samma rutin 2 ggr i veckan så ska det nog göra susen för min oformliga mage! :D Ska nog försöka börja göra utfall också, om inte på gymmet så hemma. För då får man tightare ass och lår vilket är precis vad jag strävar efter.

 

Efter gymmet så såg vi en jättefin regnbåge, det var dessutom soligt. Lovelylovelylovely. Ska nog lägga mig nio idag, är supertrött.. Well lets look trough the computah after an old, fine pic to publish!

 

1. Jag uppåner. 2. Mic uppåner!


Heippa.

Tjoflöjt! Söndagsångest, matångest, övrig ångest. Huvudvärk och orkeslös. Vill inte upp vid 5 imorgon.. Tur att det är kul och trivsamt när man väl kommer till skansen åtminstone. Köpte ingenting igår, förutom ett linne på cubus till Nathalie för 19 spänn. Svindyrt, jag vet. Och cola ju. På kvällen träffade jag Dani och Jossan över en chailatte på café 60. Där höll jag på att glömma min mobiltelefon. Var hälften på väg till tuben innan jag upptäckte det. Tur som var det en snäll tjej som hade hittat den och jag fick tillbaka den! Har sovit/degat i soffan idag och halvkollat på idolrepriser. Innan de åt jag en awesome frukost och såg på Björnbröder. Ikväll kanske jag ska baka paj men jag tror jag skiter i det för annars kommer min matångest bara bli ännu värre och det pallar jag inte med. Får nog lämna de andra i hushållet besvikna. :P De kan äta kakor om de nu måste ha något. Ska kanske kolla på någon tv rulle innan jag somnar ikväll. Nu ska jag nog ta en alvedon eller två (blir man typ tröttare om man tar 2 st 500 mg, har hört att man bara ska ta en?) och en varm dusch. Have it good, l8r..

.

Well, nu orkar jag inte mer. Nu ger jag upp. Klart slut. Game over.

Old times, minns hur mycket jag skrattade åt denna!

"Men så mycket kan jag säga, utan att avslöja för mycket, att... det är han."


Helt tokigt underbart!

Hej småpluttar! Äntligen är denna arbetsvecka slut. Det har vart kul såklart, men det blir hur skönt som helst att slippa gå upp 10 över 5 två morgonar. Har mest städat och donat under praktiken, men det är skönt folk där och bra stämning. Har dessutom fått bättre kontakt med djuren jag är med mest. :) Juste, fick klickerträna ett leicterfår igår, var jätteroligt! :D Alltså jag har ätit 300 g marabou polka i veckan så jag fattar inte varför jag "beställde" ytterligare en 200 grammare av Johan som skulle gå och handla... SHAME ON ME! Tur att jag lyfte massvis med tunga stenar idag så jag fick lite motion iallafall... BUUUÄÄÄH.

Imorgon vill jag shoppa lite på H&M. Är en fattig student så erbjudandet ta 3 betala för 2 låter inte helt dumt. Får jag som jag vill kommer jag hem med en fin tunika/klänning, en bh och en tubhalsduk. Kanske även ska köpa ett par jeans då det är 100 kr rabatt på alla par. Kollade på hemsidan och den modellen som jag tyckte var snyggast (vanlig jeansblå + very tight leg = SCORE!!) kommer gå loss på 99 spänn. Lite stupido att strunta i att köpa dem då.

MÅSTE ordna kameran alt. köpa en ny för jag blir aptokig av att inte kunna ta fina bilder som jag bland annat kan lägga upp här. S U C K. Nu är det simpsons och om 45 minuter blir det idoooooool. Puss!


Bjuder på denna charmiga bild från när jag såg Alice i underlandet (3D) med några polerz. You can't resist me and you know it!


Hejjjjj.

Igår var jag på djurgården en halvtimme efter jag hade slutat, för jag hittade inte någonstans (gick ut från fel utgång...IGEN). Tillslut kom jag fram till en spårvagnstation. Jag var arg. Ringde i panik till Dani (alltså innan jag hittade till stationen) som fick hålla mig sällskap via nallen. La på när batteriet började ta slut.. Idag fick jag sluta tidigt vilket var enormt skönt, djurvårdaren jag jobbar från och med i tisdags och resten av veckan är asskön. Får jobba mycket själv men det är najjs. Mikke at goera ida. När jag och Clara åkte hem så fuckade spärrarna i tcentralen så Clara gick emot dem från andra sidan så jag skulle kunna smita igenom. Självklart slås dem igen på mig så nu har jag ont i armbågen. DARN YOU...DARN THINGS!!

Nu ska jag äta fläskfilé med pommes, tratt- och vanliga kantareller, stekt halloumiost och cocacola. I know your'e jelous! Men om Julia (aka juliakrull.blogg.se, aka jujijifrifrifrifra, aka julinjania, aka juja....osv) läser detta så lär hon inte vara avundsjuk, inte på fläskfilén iallafall. Hon är ju nästan veggo.

Trötter.

Hej! Började ju på skansen idag. Härligt lokalsinne jag har egentligen, hade kommit i bra tid om jag inte hade haft sånt problem med att hitta inne på skansen! xD Tillslut kom Maja och mötte mig som tur var så jag kom fram 5 minuter (alltså 5 minuter för mycket) försent. Pinsamt! Men jag bad om ursäkt och han som introducerade praktiken för oss verkade inte irriterad utan mer "glad" att jag kom. :)

Blev indelad på distriktet med Skånegården (typ olika får, höns, gäss, grisar, kor) samt vicenthägnet där det också finns vildssvin. Fick mocka en hel del och mata lite, samt slussa vicenter och vildssvin. Lyckades även trampa i en vicentbajshög, få en landgång på foten samt klanta mig genom att ta på kroken till ett elstängsel, allt inom loppet av typ 10 minuter. xD Sicket klantarsel man är alltså, men imorgon så ska jag verkligen vara smartare. Nu vet jag genast mycket mer hur allt funkar på "mitt" distrikt så jag tror det kommer gå så mycket bättre imorgon. Men jag är nöjd med min första dag, och alla jag jobbar med är jättesnälla. :) Tror jag kommer bli awesome om ett par dagar. Vore bra med ett högt betyg faktiskt... Orkar inte med att känna att jag är sämst i klassen på praktik, är ju den enda som inte får mvg överallt där... Sämsta = mig där. Men nu har jag bättrat mig, ska ligga lågt också och inte dela med mig till andra hur det går. ;)

Det tär på kroppen med fysiskt arbete, så helgen kommer vara väldigt efterlängtad när den väl kommer. Då ska jag antagligen ut på fredagen och VILA resten av tiden. Upp 20 över 5 imorgon. OHLORD!! Men jag överlever nog. Förlåt för ett alldeles för långt inlägg, kommentera om du läste hela! :D PUSS!

Åherrejävlar!

Go'kväller! I just realized sumthin'... Imorgon kan jag gå hemifrån 06 50 men resterande vardagar på månaden måste jag gå hemifrån 05 45... OH MY LORD!!! Hur ska jag orka? .__. Aja, det får förhoppningsvis vara värt det! Efter arbetsdagarna ska jag försöka ta en ca 3 km stavgångspromenad de dagarna (mån och tors) jag inte tränar på gymmet med Emmutten. Healthy lifestyle. Lite synd att säga kanske när jag precis glufsat i mig en portion äppelpaj med vaniljsås... Hehe. Funtar på att göra lite chai-te som jag ska dricka i sängen framför 2½ men innan jag däckar för idag. Upp klockan 6 (oh lordylord!)... GODNATT SMÅ FISKPINNAR!

Wey!

Bland det bästa med att min brorsa är här, är att han gör världens godaste pannkakor till mig! Asnajs verkligen. Fan vad gott det var, nu är jag mätt som satan. Tror inte det blir några större äventyr för mig idag, as usual. Men jag tror jag behöver en lugn, uppvilande söndag faktiskt. Johan ska hämta sin äldsta dotter hos hennes mamma snart så jag kanske ska umgås lite med henne. Baka något, kolla på film eller kanske gå och leka i någon park. Om de ska vara här d.v.s. :) Annars ska jag nog sova lite till.. Btw, någon som har något kul tips på ett  bra, gratis onlinespel? Puss!

:)

Go'kväll små gummibjörnar. Ikväll så kom Mic över. Vi åt gurk- och morotsstavar med tandoori- och vitlöksdipp, nomnomnom! Även 7up och jag åt marshmallows. Vi kollade på Scary Movie 4, typisk film för oss att kolla på, den ääääger typ! xD Innan idag gick jag upp tidigt, gick inte att sova för det var fullt hus och alla var typ högljudda... Suck. Sen så gick jag och badade med Johan och Nathalie vilket var jävligt nice. Var typ aldrig mer än 15 pers i hela simhallen. Konstigt eftersom det är lördag liksom.. Sen så bjöd min snälla bror mig på lunch på hallens café/snabbmatsrestaurang. Har typ legat och dött fram tills Mic kom, och då dog vi tillsammans istället. :) Nu ska jag nog borsta gaddarna för att sen hämta ner kattfröken från vardagsrummet för att se om hon vill sova med mig. Är sjukt trött så det börjar bli dags att knyta sig och vila upp mig ordentligt inför en redig arbetsvecka! Hoppas alla har en bra helg och sover gott. G'nite pumpkins!<3

 

 


Bland annat denna låt spelade The Baseballs igår på grönan, denna fick jag inspelad på nallen! :D Tyvärr så var uppenbarligen mitt batteri till digitalkameran slut... BUHU.

Andra låtar som framfördes: Pokerface (Lady GaGa), When Love Takes Over (David Guetta feat. Kelly Rowland), Hot'n'Cold (Katy Perry), The Look (Roxette), Let's make love in this club (Usher) och många fler. Gah, jag vill gå IGEN!

Dagens; Did you know?

att jag är extremt trött.
att jag har alltid velat ha blå ögon.
att min senaste kyss ...?
att jag lyssnar mycket på All the right moves med One Republic.
att jag funderar på hur jag skulle se ut i blont alternativt rött hår..
att jag pratar mycket och ofta.
att jag inte gillar fötter. Euw.
att min första riktiga kyss inte har fått ett datum än.
att jag avskyr när folk snackar skit, alternativt saker jag inte begriper.
att kärlek är en känsla som antingen är bajs eller najs.
att jag gillar cocacola.
att jag alltid kommer att dricka cocacola.
att jag är förälskad i många personer. Bl.a. Måns Zelmerlöw, Ian Somerhalder, en av sångarna i The Baseballs osv..
att sist jag grät var hm...tidigare i veckan.
att min mobiltelefon är en LG G400 eller vafasen den nu heter.
att när jag vaknar på morgonen hoppar jag upp i sängen så jag inte ska somna om. Om det inte är helg dvs, då sover jag oftast vidare.
att innan jag går och lägger mig så borstar jag tänderna, sen lyssnar jag på musik/kollar på youtubeklipp/kollar på simpsons/kollar på familyguy på min iPod.
att jag just nu tänker på om jag ska ta något och dricka och däcka i soffan för jag är så satans törstig och trött.
att i morgon kommer jag chilla. Kanske baka paj.
att jag hoppas på att skansen praktiken blir skoj!
att jag verkligen vill vara lycklig och ha en fet jävla plånbok!! (de går liiite hand i hand if u ask me.)



Från i somras. Där var man rätt brun alltså.. :O

GLAD!!!

HEJ! Kom nyss hem från The Baseballs konsert på grönan........ FY FAN VAD BRA DE VAR ALLTSÅ! Tycker de är fett sköna när man lyssnar på deras låtar på podden men att höra dem live var typ en miljard gånger bättre. Sån sjuk scennärvaro, fantastiska röster och en ENORM charm. Jag dog nästan! Trodde först inte att de skulle spela min favoritlåt med dem (The Look) men så körde de den som extra nummer, snacka om att jag blev glad då! :D Vi skrek som galningar så nu har jag ont i halsen haha. xD Sen så är jag kär i en av deras sångare... charmtroll nummer 1 med ett sjukt fint leende. Det behövs inte mer än så. Gooooiiiing to the chapel and we're... goooonnaaa get ma-a-a-rried! *sjunger* Dregel alltså. <3 GODNATT!

Hejfaaan.

Yo! Juste jag köpte en väska igår, glömde att skriva det. Den är svart, alldeles lagom mellanstor och jättefin enligt mig. Kostade bara 199 pix på Lindex, me likei. När jag gick hem så sov jag och glodde på tv. Idag var det en kort skoldag vilket var skönt, och jag hämtade uppgifter som jag behöver inför skansen. Första dagen börjar jag 8 men efter det blir arbetstiden 7-16. Måste alltså gå upp vid 5 i en månad. Blir tufft men det är ett liv som det kanske är dags att börja vänja sig vid. Tror ändå det blir galet kul så det är säkert värt det. Med mig ska jag ha gummistövlar, regnställ och morakniv om jag har. Låter det inte som en outfit för en galen psychomördare typ? Haha, jag ska sitta med mina gummistövlar och en stor jävla sydväst med uppspärrade ögon och tälja trägubbar med min morakniv! :D Jag kommer typ få en hel tunnelbanevagn för mig själv då. Eller så kallar någon på securityguards, vad vet jag.. Nu dricker jag jordgubbsmilkshake och så kollar jag på "Supersugen" som går på 6an, har inte riktigt fått någon uppfattning om den då jag inte koncentrerat mig så väl. Imorgon börjar jag 11.35 och har två lektioner. På kvällen ska jag, Mic och Anna kolla på The Baseballs på grönan, nice! TTYL, y'all!

Shuv your politics up your asses.

Idag var vi på valdebatt i bromma. Fan vad jag hatar politiker! Det är så mycket hackandes fram och tillbaka och så ska de ju förståss promota sitt eget parti så mycket det går. Självfallet gör de det, men min personliga åsikt lyder att ingen representant framförde sina åsikter på ett optimalt sätt. Av vad jag hörde så finns det inget parti som tilltalade mig så det lutar åt en blank röst för min del. Eller piratpartiet bara för att. Alla partier verkar ju ha vissa åsikter som tilltalar mig samtidigt som det ofta brukar vara jävligt mycket snack men lite verkstad. Vilka ska man rösta på om man vill ha ett samhälle där alla har det lika bra? Självfallet så ska de som tjänar mycket pengar inte betala just för det MEN samtidigt vill man inte att låginkomstagare ska förlora på de politiska beslut som fattas. Alltså ett jämställt samhälle där "alla får som de förtjänar"?

Så vitt jag har förstått det så har alliansen beslutat att pensionärer betalar en större procentsumma i skatt än arbetarna? Det är ju bara extremt konstigt. Är man rödgrön, blå eller... piratpartist? Inte är jag för FI iallafall, för jag är starkt emot *censurerat för att inte uppröra någon* Gudrun Schyman. Det känns jävlar som om politiker försöker hjärntvätta oss unga men vad vet jag! Jag är inte så satans insatt men efter att ha vart på den där debaten är jag knappast klokare på hur jag ska välja. Me don't likez politker. Funtar på att skriva ett frågande mail till de riksdagsrepresenterande partierna. Men jag vet inte om jag orkar vara så pass ambitiös.

Nu måste jag skynda till fortet finalen, later.

RSS 2.0