HEJ!

Alltså WHAT THE FUCK!? Jag får spasmer på all jävla teknik. Har försökt nu två ggr att föra över bilder på datorn, dvs kopiera från kameran till datorn.. Det står att bilderna kopieras och så men ändå så syns de inte någonstans, även då när man söker efter dem. Det varnas förvisso om att det är lite utrymme kvar på C men vafan..borde de inte varna om att bilderna inte kan sparas redan under själva kopierandet? De står ju liksom att de avslutas och skit? Kanske får flytta på ännu fler grejer. Fuck.

Idag hade vi bara en (meningslös) lektion. Men det gjorde inget för då kunde jag, Dani, Angelica och Jossan passa på att vara duktiga och jobba på vårt projektarbete. Vi har pratat med läraren som vi har som hjälp (heter något speciellt men kommer inte på vad..) och han tycker vi har vart jätteduktiga och kommit jättelångt! Så det känns väldigt bra. Nästa gång kan vi börja filma! :D

Nu ska jag byta om sen blir det gymmet! Puss.


Tycker det blir lite finare om man har en fin bild när man bloggar. Finfint. Fint som snus.


Usch.

Tjaba. Har inte skrivit nu på ett tag men nu gör jag det, hejhej! I måndags fick jag reda på att jag får MVG i svenska b, kulkul. Så nu har jag MVG i alla språkämnen i gymnasiet, svenska a och b samt engelska a och b. :) På tisdagen fick jag reda på att jag fick MVG på genetik provet, vilket också kändes grymt. Hade bara ett fel!

Har även tränat 2 ggr. Tränade med Emma på måndagen och med Emma och Nadja på torsdagen, alltså igår. Känns alltid lika skönt att träna. :) På söndag ska jag och Emma även simma igen, som vi gjorde i lördags. Förhoppningsvis orkar vi med dryga 1000 meter igen som vi gjorde förra gången.

Både igår och idag har vi haft EXTREMT onödiga skoldagar. Igår visade det sig att man kom till skolan enbart för en föreläsning, och idag var det nada zero nothing!! På sällskapsdjurslektionen var det annat på g så då hade vi inte den, religionsläraren var sjuk och svenskan behöver man inte gå på. Så eftersom vi slutade tidigt igår träffade jag mamma i centrum. Vi åt god sallad på Lailah som är en turkisk meze lounge, sen så hjälpte jag henne att handla. Köpte även en skjortklänning, baseballjacka och en kjol på Gina Tricot. Summan av det hela blev 127 kronor (!!!). Najsbajs.

Idag åkte jag och Dani till stan när det visade sig att det inte var så mycket att hurra för i skolan. Vi kollade i affärer och käkade lunch på donken. Mysmys! :)

Förutom att simma den här helgen måste jag skriva klart en skoluppgift och imorgon ska jag och Nathalie antagligen gå ut och åka tefat. Kulkul. Ha en trevlig helg!


Jag och min fina lillin!


Sista daaageeen..

Heeeej. Skulle egentligen vart i centrum by now och käkat god lunch med mamsen men hon mådde dåligt idag så icke. Så nu ligger jag i sängen med en sovande missekatt i brist på annat. Är dock sjukt hungrig, vad ska man göra att äta?? Får väl bli tråkiga mackor eller något... Sista dagen på lovet blir gärna ganska bitter, längtar ju inte tillbaka till helvetteshålan direkt. :P När Emma slutat skolan ska vi iallafall gå och gymma, wie! Får se om lite plugg hinns med innan dess. Ha en bra dag!

Thoughts.

Kan inte sova. Borde va trött, är väl det också egentligen. För mycket tankar i nöten, så mycket saker jag ångrar. Att vrida bak tiden och göra saker ogjorda är omöjligt hur mycket jag än önskar att det bara gick att ta bort o:et och göra det möjligt. Jag kunde ha mått helt annorlunda, kanske levt annorlunda och vart lycklig. Känner mig så jävla ensam bara, hur många personer jag än har omkring mig. Fan önskar bara att jag tog chanserna när jag hade möjlighet.. Note to self: dont be overtired and blog. Ttys.

Yoe!

Hejsan! Lugna dagar dessa sista på jullovet, skönt som fan. Idag var jag och simmade med Emma, 1025 meter hann vi med så vi var riktigt duktiga vill jag lova. Även en omgång i bubbelpoolen och en stund i mesbastun hanns med. Med tanke på all simning lär jag vara rätt mör imorgon, haha..


Till middag så hade mamma köpt mat från hamburgarprinsen till mig och brorsan. Såg verkligen ut som det var ett halvt kilo pommes nästan, helt sjukt! Hamburgaren var inte liten den heller, men sjukt god. Rå lök, stekt bacon, bbq sås... Yum! Nu behöver jag ju aldrig äta igen känns det som. Snart kommer Emma hit och då ska vi kolla på dumburken och äta popcorn! (hur ska det få plats?)


Ha en trevlig kväll!


Lilla Emma och lite Maja på nyår. :)


Bounci-bounci, bounci-bounci!

Hej! Jag har haft en sådan himla blogglust ikväll, tro't eller ej. Men jag har ju å andra sidan inte ett skvatt att skriva om, vilket säkerligen märks om man bläddrar till lite på le blog. Efter jag var och handlade med päronen (cha, det är jag som är Inge Liv!) så bar det av till Mic där vi + Pipan bakade morotskaka som blev jättegod! Anna kom och hjälpte till att äta sen också. ;)


I övrigt... Hm, ja jag har tråkigt. Vet att jag borde plugga men jag varken orkar eller vill. Måste försöka ta ett par timmar åt det innan skolan börjar för att inte behöva börja det hela med ny magkatarr liksom. Är i övrigt hemskt orolig för min Sigge som kanske är dålig. Han har fläckvis tappat päls på nedre delen av buken samt på knän och insidan av lår samt lite på svansen. Sökte upp detta på google och det kan vara typ grus i urinledaren eller något sånt. En veterinär hade svarat på en fråga om ett sådant fall och sagt att man ska hålla koll på att det inte blir värre bara, och gärna typ kolla om katten har problem att urinera. Så förhoppningsvis är det ingen fara med kattfan, men ska nog se till att någon ringer en veterinär just to make sure.


Imorgon vet jag inte vad som händer, men kanske bär det av till centrum eller så.. Jag ska ju bjuda Emma på en solning på drop-in solariet i centrum innan lovet är slut så vi får se om det kanske blir av imorgon. Annars får det väl bli av på fredag eller så. HERREGUD vad jag är ointressant! Märker det nu när jag skriver, oh my fudge liksom. xD Menmen.

 


Råkade börja sjunga på den här låten för någon dag sen, har typ haft den på hjärnan sedan dess! Suck. ^^

Whoopwhoop!


Mina bäbisar, Lisa på första och Sigge på andra bilden. <3

Idag ska jag till Lidingö med familjen för att fira min bror Christian som fyller 31 år idag. Fika och sådär lär det bli. :) Hoppas alla får en jättebra dag, puss!

 


RSS 2.0