HEJSAN!

Idag ringde jag min framtida chef (wow), kände att jag behövde vara lite "på" om jag ville ha jobbet, vilket jag ju självklart vill. Hon lätt så glad när jag ringde och meddelade att de hör av sig om cirka 2 veckor så sätter vi igång! Känns jättespännande och kul. Pressbyrån just där på centralstation känns ju som en riktigt bra erfarenhet, serviceyrke och kassavana samt schysst med full OB på söndagar! :D

Pga detta vill jag passa på att åka till min pojke innan och umgås lite med honom så jag åker dit imorgon och stannar där ett tag, kanske en vecka. Och eftersom jag åker dit vill jag ju passa på att gymma så jag ska träffa Emma snart och träna för tredje dagen på raken. I söndags var det med Emma och igår med Mic. Ska se om jag tar med mig någon träningsoutfit (lol vilket hemskt ord!!) så kanske jag kan träna en gång i eskilstuna, det finns ju trotsallt ett sådant gym där. Nåväl, den som lever får se.

Idag har jag lämnat extranycklarna hos Rambo då han fått en ny dagmatte. Sen åkte jag till centrum där jag mötte upp mamma, fixade internetbanken hos SEB, åt en god lunch på Il Piatto och kikade lite i affärer för diverse inspiration till julklappar.

Aja, nu ska jag väl börja packa ihop mig. Hoppas ni får en fortsatt fin dag, puss!




Finaste Rambo! Tagen i fredags på promenad av ingen mindre än Pipan (den grå).

Fan då.

Känner mig så himla äcklig och otacksam. Har ett bra liv men kan ändå inte låta bli att vara ledsen. Längtar tills den stunden i mitt liv när jag känner att jag har kontroll över mig själv och att jag kan bestämma över mitt eget liv utan att få dåligt samvete...


O juste, glad första advent.




???

VÄNTAR PÅ SVAR. Fick mail från Pressbyrån Extra på centralstation där jag sökt jobb att det hade fattats en siffra på mitt mobilnummer på mit CV (KLANTIGT, MARIE!!) men att de tycker jag skulle passa bra hos dem och frågade om jag fortfarande var intresserad av jobbet!!! :D

Blev himla glad, såklart men nu har jag inte hört något mer och börjar bli orolig för att de har ändrat sig. Måste ju liksom veta snart känns det som för jag går som på nålar! Skulle vara så himla bra om jobbet verkligen var mitt. Måste ju dessutom meddela Rambos matte inom en rimlig tidsperiod innan jag börjar... Hm hm hm.. Spännande liv just nu, to be continued!

Imorgon har förhoppningsvis Sigges sår i pannan läkt där varbölden var så han kanske äntligen får gå ut. Ska bli härligt att få se han springa ut i naturen igen! :D

Idag har jag världens tråkigaste lördag så ska kanske glo lite i centrum eller något. Så tråkigt att gå själv bara. Hoppas ni har en fin dag, puss!

Utmattad.

Av träningsvärk. Av mycker frisk luft. Men speciellt av spänning. Spänning för min lilla Sigges skull. Sigge som har vart på djursjukhuset i farsta flera timmar idag och fått en abscess dränerad, röntgats, hudskrapsprover, urinprover och en dum tratt runt huvudet.

Nu ska han få smärtstillande och antibiotika i 10 dagar och måste få såret spolat i typ 5 dagar. Får inte heller gå ut på typ 5 dagar. Men det värsta är urinprovet. Har ingen aning om vad det ska visa. Är så himla rädd och nervös över att det ska vara något allvarligt. Observerade när Sigge kissade och med tanke på att han inte hade några problem kan jag förhoppningsvis utesluta urinsten. Hoppas på urinvägsinfektion för det lär ju gå att behandla lätt med antibiotika... Utmattad av intensiva tårar när vi hämtade honom. Kan verkligen göra ALLT i min makt för att han ska bli frisk, om det så ska ta alla mina små besparingar. Om jag så ska behöva sälja allt jag äger. Sigge är 6,5 år och ska gärna leva precis lika länge till.

Men nu kan man inte göra mer än att behandla det vi kan behandla. Behandla och vänta..


Kära hjärtat mitt.. <3


Saturday

Hej! Trodde jag skulle vara på sämsta humöret när jag vaknade, men det kändes riktigt bra, som om det kommer vara en bra dag! Firade det med american pancakes med lime och socker. Passar bra med tanke på att Emma ska ha tjejmiddag idag med amerikanskt tema! Himla kul ska det bli. Alla farstatjejerna (förutom Maja, tyvärr), några av Emmas gamla klasskompisar, en ny lasskompis och Andrea (som är lite svårare att sätta i ett fack haha) kommer så vi blir ju ett par stycken!

Något som är svårt är dock veta vad jag ska ha på mig... Man ska ju "anamma temat i sin klädsel" som Emma uttryckte sig så fint. Aja, det får bli som det blir, gäller bara att ha en gnutta fantasi! Jag ska iallafall dit lite tidigare och hjälpa fröken att förbereda litegranna. Men först ska jag sega lite till i sängen med musik innan jag duschar och så vidare. Kul info, yäy.

Hoppas ni har en bra lördag, PÖSSEN!


Längesedan sist...

... Men har inte orkat skriva här. Försökte igår, men då ville datorn starta om sig och inlägget la sig inte i utkast... Typiskt! Aja, hur är läget?

Med mig är det bra, har börjat bli dogwalker åt en privatperson den här veckan. Det är en liten Rambo som är en mix mellan yorkshireterrier och papillon, hur gullig som helst! Nu har jag iallafall något att gå upp för, haha.. För ett par hundringar mer än ett gymnasiestudiebidrag i månaden! Haha, men men, har ju ändå inget bättre för mig om dagarna...

I måndags gjorde jag sällskap med farmor på långpromenaden, då hon ändå bor i närheten av Rambo. På tisdag följde Juba och Maja med mig och på onsdag mötte jag och voven dem i farsta och tog en riktig långis runt farsta näset. Igår promenerade vi till fagersjö och hälsade på min bror där jag fick te och Rambo fick lite smörgåsskinka. Idag går vi med farmorn min igen hehe, så jag har lyckats få sällskap varje dag denna vecka!

Juste, har ju köpt gymkort också, härligt! Började träna i onsdags med Emma och tror vi får med oss Mic nästa måndag. Idag kör vi igen, så himla skönt. På tal om Emma så fyllde hon år igår, så imorgon kväll blir det tjejmiddag hos henne i amerikansk anda, coolio! Ska bli kul. (:

Nu ska jag dricka upp min mjölk och piggna till lite, hoppas ni får en fin dag! PUSS.


Jag med Rambo och Maja i tisdags. Juba var också med, som sagt, men hon tog ju bilden. (:


RSS 2.0