Fan alltså..

Ibland saknar jag dig så mycket att det gör ont i hela kroppen..

The Diary



I don't wanna be like this
I've been running these streets for to long now
I've got nothing that's true for this song now
But the further I go
I wanna go home


Hej le blog. Idag är jag hemma och kurerar mig. Ska inte gå utanför dörren idag (bortsett från den korta visiten till brevlådan). Har blivit väldans hostig och det kliar och gör ont i halsen. Hade ju egentligen tänkt att gå till banken idag för att fixa internetbankdosan som verkar leva sitt eget liv. Eller, manicken i sig verkar ju fungera utan probs men seb.se verkar inte samarbeta.. Darn. Men jag vill vara hemma så jag inte blir sjukare. Vill ju verkligen inte missa Mics italienska maffiamiddag på lördag som jag ju ser så mycket fram emot. Så hoppas jag blir bättre snart helt enkelt.

Idag gjorde jag fattiga riddare med socker och kanel till lunch. MUUUMS! Minns när jag åt det för första gången hos Anna för ganska många år sedan. För himla gott faktiskt! Med mjölk till. Win.

Ha en fin fin dag. PUSS.

Just another tuesday..

Sen jag skrev sist... Ja... Vad har jag gjort? Påbörjat en rotfyllning ju som jag skrev. Det gjorde inte så ont för tanden var helt död. Men det var jobbigt, irriterande och läskigt. Jobbigt och irriterande att ligga med munnen uppspänd, tiltad med huvudet neråt i tandläkarstolen i över en timme. Läskigt att höra höga ljud från apparaterna som jag fruktade skulle slinka ur handen och borra ner sig i tandköttet. Nästa besök om mindre än en måndad. Woop.

Annars då? Har haft grova smärtor i tand och tandkött och även en känsla som kan liknas med att det kliade. Bättre idag dock, enkligen. Firade Jossan på fredagen. Var sjukt sliten och kunde inte riktigt njuta av de få timmarna som spenderades där.  Men men. Så kan det bli ibland.

I lördags bakade jag prinsesstårta och gaffelkakor med russin då Nathalie fyllde 9 år i början av förra veckan. Så vi firade henne den dagen med tacos, fika och presenter. För första gången var alla fyra brorsbarn samlade under samma tack. Nya tillskottet Maja är en riktigt underbar bäbis och jag hade henne i mitt knä och det var helmysigt. Senare gick jag hem till Emma där vi bland annat spelade tv-spel.

Förutom en sväng till centrum i söndags så har jag nog inte gjort så mycket mer sen sist. Inget värt att nämna iallafall. Sinnesställningen just nu är värdelös, ledsen, upprörd, ensam, borta, missförstådd och så vidare. Känner återigen att det skulle vara lika bra att ge upp skiten.. Samtidigt är det egoistiskt och jag hatar att göra andra besvikna. Så mycket att jag aldrig får vara genuint lycklig själv.

Ha en fin dag.

Sayonara, le tooth (as I knew it)!

Hej. Nu ska jag gå och få tanden slaktad. I princip. Tömma den helt (!!??) på bland annat gamla nerver och blodkärl. Jag vill inte?!?!?!?! Nu har jag ju munsår också, terrific. Gör ju ont att bara öppna munnen och nu ska jag sitta med typ vidöppen mun i över en timme? This will not end well. Kommer ha en cp-tand och sen så kommer ansiktet spricka från vänstra mungipan upp till örat. Fan vad fint.

Så ja, vi hörs om jag överlever det fruktade ingreppet. Ta hand om er. Pipan; du får ta hand om mina Martin om jag inte överlever.


Hittade denna på google, tyckte de svarta strecken symboliserade smärta ganska bra..


Hejhopp!

Nu är jag hemma efter några sköna dagar borta i Eskilstuna. Har inte gjort så mycket faktiskt, mest tagit det lugnt och umgåtts ordentligt med pojken min. När jag kom dit var Linus hundvakt åt hans mammas söta, svarta cockerspanielhane Tuben, så vi sov där. Supermysig voffsing som jag fick mysa ensam med några timmar dagen efter. Haha juste, hade med mig ett helt gäng muffins som den lilla rackaren svullade i sig under natten. Måste komma ihåg att stänga väskan ordentligt nästa gång.

Igår blev vi bjudna hem till hans mamma på middag, supermysigt! Åt jättegod kyckling och sen hemgjord äppelpaj med vaniljglass, om nom nom. Sen idag blev det bussen hem mot Stockholm. Tog typ 45 min längre än tåget men var nästan hälften så billigt så det kändes värt det. Kunde nästan sova också, sweet!

Imorgon ska jag torteras i tandläkarstolen tidigt på morgonen. Dags för den fruktade rotfyllningen........ Verkar som jag bara blir mer och mer tandläkarrädd ju fler år som går. I och för sig gäller det ju rotfyllning nu och det har jag hört inte är så himmelens mysigt direkt..

På kvällen verkar det bli att fira Jossan som fyller år på lördag, och på lördag blir det att fira Nathalie som fyllde 9 i veckan.

DÅ MIN KAMERA ÄR SÖNDER BLIR DET DÅLIGT MED/GAMLA BILDER HÄR. WOOP DEE DOO, FML. x/


Ho ho ho


Waaa


POSS POSS POSS POSS POSS <3


<3



Hahahaha så jävla torrt och underbart! Älskar det där jäkla ansiktsuttrycket också, så jävla watchclean!! (cool jag är som svär som fan, låwl)


I söndags fick jag ny garderobslösning till mitt rum, toksweet. Kastade även 2/3 sopsäck med kläder, skönt att bli av med lite jox och dessutom är det folk i Estland och Lettland som får bli lite glada förhoppningsvis. Dessutom skänkte vi bort två vinterjackor som jag inte använder, och det är väl perfekt nu när det kommer börja bli kallt ute. Anyways, min garderobslösning is åsm och jag får plats med allt och har mycket bättre ordning och struktur på mina prylers. Lovelyyy.

Igår satt jag inne hela dagen, förutom en cykeltur till centrum för 2 88:an och en flaska cola.. Tjockisjävel yes ma'am. Så idag måste jag UT UT UT och senare måste jag skicka iväg lite arbetsansökningar (note to self).

Btw så är min pojkvän den gulligaste människan på jorden ibland<3

Hoppas ni får en fin dag, pözzizz!

hihi

Vad är den äckligaste mat du vet?

Varm lök. Alltså när man tillagar lök, typ steker den eller har i pyttipanna. Eller som i löksoppa. Euw. Inte så helförtjust i skaldjur heller.

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)

1, Gått ut gymnasiet med åsm betygssnitt
2, Haft givande praktiker på skansen och stockholms katthem som belönades med mvg:n
3, Blivit en lite bättre människa som faster till mina underbara brorsbarn
4, Lyckats behålla mina underbara vänner
5, Blivit duktig och mer kreativ på att baka ehuhu.

Vad ångrar du i livet (om något)?

Kanske att jag inte har vant mig vid att ta för mig ordentligt tidigt i livet så jag kanske hade haft bättre självförtroende vid det här laget.

jjKankAtt jag oroat mig och oroar mig så otroligt mycket kring mina nära relationer. Går på helspänn för attVad är Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?

Har nog inte hört något. Frågan är om jag vill veta om det nu finns något..


Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?

Kläder efter väder typ.

Tror nog min vinterjacka som kostade tusenlappen. Spenderar inga stora summor på kläder.


Har du någon oanad talang?

Kan sjunga och prata med munnen stängd fast det vet de flesta som känner mig haha.


Vad gjorde du i helgen?

Lagade kycklingtacos och hade myspyskväll med Emma på fredagen, var på teateråterträff med Juba och Pipan på lördag följt med te hemma hos Juba och på söndagen chillade jag hemma, stekte upp resten av kycklingen till mig och bror, klippte gräsmattan och sånt fint. Gick powerwalk/walk (heeeh) samtliga dagar också.


Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

1, Skriva nya personliga brev
2, Söka jobb
3, Skriva in mig på arbetsförmedlingen (god help me alltså, får se hur det går med det..)
4, Promenera
5, Vara as healthy as possible


Vad har du på dig just nu?

Trosor, how dirty of me.


Senaste låt du lyssnade på?


Haha Sweat - Inner Circle (Giiirl I want to make you sweat, sweat 'till you can't sweat no more, and if you crie-ie I'm gonna push it som mo-o-ore!)


Bästa skönhetsknep?

Vette fan, gå utan smink på sommaren kanske. Man ser mycket fräschare ut då. Eller sova ordentligt så man slipper få dessa charmiga påsar under ögonen.


Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

Beror helt på killen. Älskar skjorta dock av någon anledning.

Och fulast?

Brat-stilen eller vafasen man ska säga. För tajt och för slickat typ.

Vem saknar du?

Många av mina kompisar som jag inte sett på länge. Och Christians nyfödda Maja som jag inte träffat än, bara när hon låg i Lindas mage, can't wait to meet her!



Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?

Att få ett lyckligt och framgångsrikt liv.


Vilka tre personer inspirerar dig mest?

Typ alla närstående. Önskar dock att jag kunde vara lite mer av en person som blir inspirerad av folk.

Bästa filmen nånsin?

Är omöjligt för mig att svara på.


Bästa boken nånsin?

De böcker jag ens minns att jag har läst har sugit bajskorv. Säger väl en hel del om mig och läsning kanske (=läser typ bara när jag blir tvingad).


Vilka tidningar läser du?

Läser sällan tidningar också, surprise surprise. Men blir väl en och en annan artikel i DN ibland, lite i Allers (loooool) då jag löser lite korsord i den då och då.. Sen det jag hittar hos kömpisar.

Vad önskar du att du var bättre på?

Självdiciplin, matlagning, något instrument osv.

Är du religiös?

Skulle inte definera mig som det, nej. Tyvärr kanske..


Vad är din största rädsla?

Att bli våldtagen/kidnappad/misshandlad/mördad. Att bli väldigt sjuk eller att någon i min omgivning på något sätt ska råka illa ut.


Vad är det elakaste någon sagt till dig?

Min bror har sagt tokelaka saker till mig genom åren. Men försöker att inte ta det på för stort allvar. Folk är i regel inte så elaka mot mig, de bara retas eftersom jag tyvärr är alldeles för mottaglig (=rolig för andra) för ret eller hur jag ska säga.


Vilka personer betyder mest i ditt liv?

Familjen, brorsbarnen, katterna (cats are people too....), vännerna, pojken min, vissa delar av släkten osv ni vet det gamla vanligaaa.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?


Charlie på en pojke och typ Chelsea på en flicka. Har alltid haft en miljon olika förslag men kommer inte på fler nu..


Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?

 
The Marienator 2000. You know you wantz.


De tre finaste sms du fått i år?

Gudars det vet jag inte. Linus har dock vart rätt bra på fina sms faktiskt.


Ful bild märkte jag nu men w/e. Hejdå från Marie.

 



Vilket är
ditt dyraste klädesplagg?


Finaste tyyyp


And if you ask me to, daddy's gonna buy you a mockingbird
Imma give you the world
Imma buy a diamond ring for you
Imma sing for you
I'll do anything for you to see you smile

Inte vart så mycket bloggande idag, skrev jag ens igår? Nåväääl. Allt ä' som dä' ä'! Igår hade iallafall teatergruppen Ung Utan Pung som jag gick på när jag var tonåringskotte en återträff i de gamla kära lokalerna i Rågsved. Jättegod mat och jättekul att träffa massa gammalt folk som man träffade på en hel del när man var där back in the days. Mysmys, jättevärt att jag bestämde mig för att gå på det verkligen.

Idag har jag sovit. Gjort kycklingtacos till mig och bror. Klippt gräsmattan. Kollat på tv. Spelat på datorn. Powerwalkat/joggat med pappsen. Ätit glass. Osv. Heeh..

God natt! Och om Emma läser det här; GLUTEN NACHT PÅ DIG! ;)

??

Long distance love doesn't work
All the miles in between getting lonely
No, I don't wanna go
I don't wanna go


Fick tråkigt så bestämde mig för att vara lite småball

HurtbulleN

GUTEN MORGEN! Hurtbullen här. Eller ja, nästan iallafall. Dagen ska iallafall startas med en skön powerwalk i skogen med mor min innan vi beger oss till centrum för lunch och så ska jag hjälpa henne att handla. Jag har iallafall bestämt mig för en powerwalk på 3,2 km i skogen varje dag nu! Kanske inte världens jättepromenad, men det är alltid en början och mycket bättre än ingenting. Ska väl försöka lägga till lite styrka också efter i form av crunches och liknande.

Igår på dagen var jag och Emma och hade en mysig picknick ett par timmar, men en riktigt mysko tant/kvinna som satt och joxade hur länge som helst med att få vetemjöl ner i en PET-flaska.. Tydligen hade hon fyllt en YES-flaska också för konstiga märkningar i skogen som jag märkte på kvällspromenixen... Riktigt weird. :S

På kvällen gick jag och Juba hem till Pipan och kollade på två franska filmer. De var väl helt okej, inte riktigt min filmsmak direkt, men det var kulens att träffa barnen igen och sen var det en jättesöt kille i ena filmen *FnIzZ*.

Nu ska jag kila, HÖÖÖREEES!


Jag och mitt hjärtegull Joline senast jag var barnvakt (:


Confused

Det jobbigaste är att inte veta vad du gör när du inte är med mig
Nästan lika jobbigt är det att gå och lägga mig för att sova när du inte ligger bredvid och gör så att jag får känna mig trygg
Jag är ledsen när jag är utan dig
Men även ledsen när jag är med dig..



We only said good-bye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to
Black..


RSS 2.0