Sjukskriven tjej lyssnar på musik man blir glad av



Grym låt med Volbeat!

Har haft en jobbig period i mitt liv. Tester och sjukhus och yada yada men inga negativa provsvar som tur var. Är rekommenderad att vila då problemet var panikångest. Could have imagined that. Så ska va hemma ett tag sen blir det vårdcentralen nästa fredag och träffa läkare för att få remiss till kurator eller liknande. Känns som om saker och ting går framåt även om det känns som om det går väldigt långsamt...

Så nu ska jag i en hel vecka göra saker jag mår bra av. Ta hand om mig själv, slappna av och inte tänka stressframkallande tankar. Plus få senare tider på jobbet när jag väl ska tillbaka. Funkar inte det heller så slutar jag.. För att gå in i väggen (vilket jag troligen har gjort) är alldeles för tidigt när man är knappt 20 år. Imorgon får det nog bli en långpromenad sen kanske älskling hämtar mig för att ta hand om mig i några dagar. Ska nog må bättre av en hälsovecka.

Sov så gott alla fina kottar, ha det jättebra.

Yo biatches

Waddap lovahzzz? Är cool idag om någon undrar.

Sista lediga dagen på min lilla radda bestående av 3 dagar. Bummer. Har spenderat HELA dagen åt att leta jobb. Sökt massor och skickat spontanansökningar. Har även lagt in mitt cv på flera jobbsiter. Så ni får hålla tummarna för mig att jag får något supersnart så jag slipper mitt nuvarande jobb. Behöver verkligen något nytt, och det snart!!

Förutom det har jag ätit massor idag. Tvn har vart på hela dagen dessutom men den har ju inte fått så mycket uppmärksamhet så produktiv som jag vart. Är lite stolt över mig själv faktiskt. Hoppas bara att det ger resultat så allt jobb inte var i onödan.. Så kan man ju dock inte tänka, så jag ska kolla jobb så fort jag har en ledig stund. Då kan ingen kalla mig oambitiös iallafall. Känner mig sjukligt stressad just nu, är rädd för att jag är påväg att få magkatarr igen men efter att ha tagit en omeprazol kändes det lite bättre.

Efter jobbet imorgon är det obligatoriskt infomöte... yippie-ka-yey mafakka. JAG VILL DÄR I FRÅN! Om någon har några som helst jobbtips som inte kräver allt för mycket så tveka inte att tipsa mig. Jag är dig evigt tacksam!

Snart blir det örtkyckling här hemma. Ska väl bli gott hoppas jag. Låter ju inte helt fel... Ska jag knäcka en cola ockå? Time will tell.

Ha en underbar kväll, ta hand om er.

Maah

Tjaba! Är i fas "söka nytt jobb" i livet just nu. Är så enormt trött på mina brutala arbetstider osv, vill inte säga mer egentligen här med tanke på att man aldrig kan veta säkert på vilka som läser vad av det man skriver på internet.. Bad things can happen, även om jag vill ha ett annat jobb så ser det inte bra ut på CV:t att ha blivit uppsagd.

Letar och letar. Hittade det PERFEKTA jobbet för mig!! Djurvårdare på Stockholms Katthem. Så brutalt mysigt jobb. Jag har ALLT de söker förutom en detalj, körkort är ett måste... Why why why har jag inte skaffat körkort?! Blir så grymt irriterad på mig själv. Men eftersom jag ju hade praktik där och fick så himla bra omdöme från dem så skickade jag ett mail ändå och frågade diverse frågor. Hoppas på positivt svar snart!

Har även hittat lite spännande jobb på Skansen, Gröna Lund och även på ett konditori i Eskilstuna som jag sökte för ett tag sen. Linus ska även kila förbi ett K-rauta i tuna som behövde folk, han har ju lite lättare att ta sig dit så att säga. :P Men eftersom jag har långhelg och är ledig från jobbet även imorgon så ska jag sätta mig ner och leta och söka ordentligt. Hoppas verkligen det dyker upp något annat snart, för detta håller verkligen inte länge till. Måste ju själv säga att jag gör ett ganska bra jobb där men trivs man inte så trivs man inte...

Lyxsöndag idag! Tog en härlig långpromenad med parents med en mysfika på farsta näset bestående av en kopp te och våffla med hjortronsylt och vispgrädde. Till middag blev det plankstek och om ett tag ska vi äta en (förhoppningsvis) god vit chokladmousse som jag gjort med hallon på det. Yumsters!! Sen ska jag nog passa på att se söndagens Wallander-rulle på 4an, måste ju passa på när jag slipper gå upp kl 3 som jag brukar behöva på måndagar.

Ha en fin kväll, puss!

Tjaba tjena...

...HALLÅ! Hoppas allt är bra. Med mig är det inte bra, tyvärr. Har börjat få ryggsmärtor och tidigare hade jag ont i höfterna. För tillfället har det sistnämnda försvunnit, hoppas det håller sig på den vägen. Mot ryggsmärtan har mamma trollat fram ett sånt där brett ryggstöd som man fäster på magen med ett kardborrband, ganska bra faktiskt, stödjer en hel del. Önskar dock att det hjälpte lite mer men det kanske märks mer skillnad på jobbet imorgon då det vanligast känns mest.

Efter imorgon har jag HELG!! I hela 3 dagar till och med om jag läst schemat rätt, ska bli himla skönt vilket som. Får nog studera schemat lite mer noggrannt imorgon så jag vet säkert. Sen jobbar jag nästa helg... USCH! Men då blir det fett med ob och på fredagen får jag min första lön! Nice. Men det är nästa helg det, nu ska jag se fram emot kommande lediga helg. Vad ska göras då då? Ja, den som lever får se. Blir nog en hel del chill, får se om jag hittar någon att leka med.

Jag är sjukt trött, funderar på att gå till sängs tidigare än 8 idag faktiskt, haha. Men då kanske jag är någolunda utvilad imorgon? We'll see. Träffade min älskling senast i måndagskväll då han åkte hem, och jag saknar honom redan massvis. Längtar tills vi bor tillsammans..

Hoppas ni får det fint tills vi hörs igen, PUSS!

Blä!

Skrev precis ett inlägg, det försvann, jag är sjuk, orkar inte skriva om. BAJS på er alla funderar på att gå och sova. Lejter!!

Oh noez, stomachilness!!!

HAJJ! Har precis vart ledig två dagar, idag har jag jobbat och nu två dagars ledighet igen, haha. Undrar om det ens blir någon lön? Nåval, blev ju förvisso 4 dagar denna vecka och så blir det väl 4 dagar nästa vecka också... OM jag inte smittas av magsjukan som mamma dragit med sig från timvikariejobbet på förskola... Har verkligen ingen lust att bli magsjuk nu. 1: Det är SJUKT JÄVLA JOBBIGT och 2: Vill inte vara borta från jobbet av diverse anledningar.

Eftersom mamma är sjuk och pappa ska på partaj ikväll så hänger jag med Emma. Först kinabuffé i centrum och sedan mellofestivalen hos henne! Blir nog skojj. Och eftesom pöjken min ska på hockey i stockholm ikväll med sina polerz kommer han och sover här sen eftersom han körde hit. Ska köpa massa vitpepparkorn (som tydligen ska hjälpa mot magsjuka) så vi slipper bli smittade. Hoppas det hjälper!

Är grymligt trött efter dagen!! Alltid jobbigt att gå upp kl 3 och idag var det dessutom stört mycket folk nästan hela dagen. Jesus christ superstar... Så nu får jag vila upp mig tills på tisdag. Sen blir jag ledig hela nästa helg! Jävla flyt. ;D

Hoppas ni får en trajvlig lördagseftermiddag/kväll, PÖSS!

Kryptonite



If I go crazy then will you still call me superman?
If I'm alive then well will you be there holding my hand?
I keep you by my side with my superhuman mind
Kryptonite

RSS 2.0