Tja.

Woopa. Är så fruktansvärt trött. Men det är ju så mitt liv ser ut nowadays med tanke på mitt hårda schema. Jobbade fre-mån, ledig idag och så jobbar jag igen ons-fre. Skönt att vara ledig i helgen iaf...

Men ärligt talat känns det inte som jag lever längre. Är konstant trött, har ont i kroppen, mår psykiskt och fysiskt dåligt av stressen och är nästan jämt ledsen och utarbetad. Har ingen ork längre till någonting, allt kretsar runt den här skiten. Går ju upp kl 03 varje morgon jag jobbar och när jag väl är ledig kämpar jag för att ens orka göra något annat än att sova. Jag orkar inte mer. Hur länge är det värt att utsätta sin hälsa för detta?

Jag vill bara ha tillbaka mitt liv. Jag vill leva och bo där jag är lycklig och syssla med något som tillfredställer mina behov. Men det är ju för mycket begärt, såklart. Det verkar inte som om det kan gå för långt förrän det är för sent att göra någonting åt det. För det är det ingen som tillåter.. Så länge jag fortfarande är vid liv så kommer jag inte ha någon rätt. It sucks.

Cuz I caaaaan...

Hur gammal är du om fem år?

- Ska fylla 25, men om EXAKT 5 år är jag 24.


Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?

- De på jobbet, men får nog lov att säga Emma som jag gymmade med. Det var mer "tillbringa tid tillsammans" eller hur man ska säga.


Hur lång är du?

- Runt 165.


Vilken är den senaste filmen du sett?

- Kan ha vart "40 year old virgin", klassiker!


Vem ringde du senast?

- Emma, innan gymmet.

Vem ringde dig senast?

- Emma, samtalet bröts haha.

 

Hur löd det senaste sms:et du fick?

- "11110 ska den vara ;-)"

Föredrar du att ringa eller skicka sms?

- Beror på. Skönt att kunna slänga iväg ett sms men när man ringer blir det mindre missförstånd känns det som.


Är dina föräldrar gifta eller skilda?

- Gifta.


När såg du senast din mamma?

- Hon är ju hemma?

 

När vaknade du i dag?

- Klockan ringde 03.00.

Var tror du att du befinner dig om tio år?

- Ich weiss nicht. Förhoppningsvis utflugen ur huset (god help me annars!), en och en annan unge kanske och jobbar med djur, om jag får som jag vill.

 

Vad fick dig verkligen att skratta senast?

- Minns faktiskt inte.


Hur stor är din säng?

- 90 tror jag.

Sover du med eller utan kläder på dig?

- Med. Ibland mer ibland mindre.

Vilka städer har du bott i?

- Bara Stockholm.


Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

- Skönast att lufta fötterna haha. Men nice med ett par mysstrumpor om det är kallt på golvet.


Är du social?

- Olika från dag till dag, som för alla. Men ja, skulle nog kalla mig rätt social även om jag kan vara lite blyg i främmande situationer.


Tycker du om kaffe?

- Mjae, men måste nog lära mig med mina tidiga morgonar.


Vad dricker du till frukost?

- När jag väl äter frukost blir det te, juice eller iste.


Sover du på någon särskild sida?

- Har ju en enkelsäng så nje. Men när jag sover i bäddsoffa eller i pojkens säng (med honom i båda fallen heh) så sover jag helst innerst, alltså mot väggen.


Kan du spela poker?

- Kan väl grunderna tror jag.

Tycker du om att mysa/kela?

- Såklart!


Är du en beroendemänniska?

- Har alltid något beroende känns det som. Coca cola hänger kvar och så brukar det vara något mer. Typ något speciellt smågodis.

Känner du någon med samma födelsedag som din?

- Yes! Jelena som jag gick åk 4-9 med samt Helena som jag gick gymnasiet med.

Vill du ha barn?

- Tror det.

Har du någonsin åkt ambulans?

- Heh, ja.

Vad spenderar du helst pengar på?

- Roligast att spendera det på kläder. Alternativt presenter om man har gott om cash (rare moment).


Sover du med gosedjur?

- Har ett gäng i sängen och kramar alltid favvonallen *HeJ mArIE 5 åR!!*.


Flirtar du mycket?

- Haha nej, har aldrig vart speciellt flörtig av mig.


Har du fått fortkörningsböter någon gång?

- Går ju inte om man inte har körkort..

 

Vilken var den senaste boken du läste?

- Minns inte ens, var för länge sedan.

 

HABBA HABBA på er! Hoppas ni får en fin tisdagskväll. Själv skulle jag gjort en atg-kurs egentligen men någon jäkel ändrade lösenordet 5 minuter innan jag kommit in.. Hade det vart cheferna känns det som om de hade meddelat? Aja har ju snackat med kundsupport och gjort det jag kan så de kan omöjligt bli sura. Jag har ju verkligen försökt. Den kunde ju vara klar på torsdag också så det lär ju inte vara hela världen...

Är ashungrig och så blir det soppa till middag... Jaja det är ju en god hemmagjord texmexsoppa iallafall så det ska väl gå. Puss!

 


TJA TJA!

Hoppas allt är bra med vem det nu är som läser om det nu är någon som läser det här!

Haft en trevlig helg? Själv har jag jobbat fredag-söndag så jag har inte riktigt kännt av helgen. Igår fick jag börja ha kassa själv, vilket både kändes nervöst och spännande. När jag räknade kassan fattades det typ 962 kr (!?) men en tjej som hjälpte mig sa att det brukade lösa sig. Och visst! Idag stod det istället + 962 kr (blir ju plus/minus noll då) så det fixade sig vilket var himla skönt. Måste väl ha räknat lite knasigt igår.

Det kändes mer säkert idag, men framåt förmiddagen/eftermiddagen kom det stört mycket folk och jag blev kanonstressad. Yrsel, huvudvärk och smärta i bröstkorgen. En kollega (tihi) såg på mig att jag mådde dåligt så hon sa åt mig att lämna kassan en stund och typ moppa lite eller något haha. Så det gjorde jag, skönt att andas ut en stund.

Efter jobbet träffade jag Emma, blev träning på gymmet såklart. Grymt bra pass idag trots att jag var så trött. Fick låna duschen hos Emma då vårt badrum inte är klart än. Åh vad jag längtar! Blir kanske klart på fredag eller någon arbetsdag senare. Nästa helg är jag ledig och då får jag äntligen träffa min pojke efter nästan tre veckor! Himla mysigt.

Hoppas ni får en fortsatt fin söndagskväll. Puss!

Oh my stars..

Yo bloggo. Vaknade idag innan klockan (!!!). Den klockan som skulle ringa 03. Hur fan? Tror för att jag var orolig att försova mig... Vaknade ju flera gånger under de få timmars sömn jag fick i natt.

Det kändes tyvärr inte bra. Gjorde lite misstag och kände mig jättedålig... Tror dock att det kan ha berott på att jag blir nervös över en av tjejerna som jag blir upplärd av (som jag alltså var med idag). Hoppas det. Undrar ibland om det här verkligen är rätt för mig. Ska jag kanske helt enkelt ge upp? Eller ska jag lära mig inse att det är okej att begå misstag om man tar in sig dem och lär sig utav dem? Tror nog jag borde köra på alternativ 2. Kan nog hjälpa min självkänsla en del, jag har ju faktiskt fått positiv kritik also.

Ajja, jobbar imorgon 04:45 och är sen ledig tisdag och onsdag och jobbar sedan från fredag t.o.m. söndag. Om inte schemat ändras dvs. Ska bli spännande att pröva på att jobba helg och se hur det skiljer sig från vardagarna och så. Sjukligt trött jag är nu alltså! Lättad dock över att jag kommer få vara med den braiga tjejen imorgon (alltså hon som inte gör mig nervös, haha). JAG KLARAR DET HÄR!!! Det gäller att härda ut, jag kommer klara det.

PUSS!

"My name is Rufus and that's the truthus!"

Ser man inte en framtid med den person man har valt
Finns det ju ingen anledning att ens försöka
Men eftersom jag vet efter ett drygt halvår att jag inte kan föreställa mig ett liv utan dig i det
Så är det värt alla försök i världen, hur mycket hinder vi än stöter på.
Charles Linus Karlsson, jag älskar dig. <3

HÄJÄÄ!

Ska snart iväg och gymma med Emma men slänger iväg ett litet inlägg innan. Wazzah? Med mig är det bra, lite småseg bara utan rimlig anledning, men man får vara det ibland om man frågar mig.

Imorgon får jag ta egen kassa på jobbet om jag vill! Känns både läskigt och spännande med eget ansvar och jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra.. Är fortfarande lite smått osäker på vissa saker i kassan så ska kolla vad cheferna tycker... Det mesta känns ju faktiskt bra så om jag har någon i kassan bredvid att fråga lite snabbt om det skulle vara något litet frågetecken så borde det ju faktiskt gå vägen. Dock så börjar jag klockan 05 och måste ta en buss som är framme i centralen 04:12 (!!!) om jag inte vill komma för sent...! Bara att kämpa och hoppas att jag somnar någolunda tidigt då jag måste upp mitt i natten. But I can do it!

Naee, måste nog kila nu. Efter gymmet bär det av till Johan för att duscha, vi renoverar ju om badrummet hemma nu så ah.. ingen dusch eller toa i stora badrummet. (Y) Men ja, hörs!

Hej hej!

Började idag min andra jobbvecka, 6:e dagen om man ska vara noga. Jobbade som vanligt endast 3 h och lär få göra det resten av veckan. Förhoppningsvis får jag fler timmar nästa vecka, kanske stå själv i kassa också? Kampanjerna börjar sitta bättre, fortfarande några jag glömmer men det verkar vara lugnt. Folk säger att det går bra för mig, och det känns faktiskt bättre och bättre för varje gång! :)

Nyår då. För omväxlings skull var jag faktiskt inte med tjejerna. Det kändes ovant men jag hade kul ändå. Var hemma hos pojken över helgen. Först på kvällen gick vi + Linus' kompis Jonas kanske 3 km i vinterkylan hem till deras kompisar Karoline och Emil för att umgås lite med en del folk osv, som man gör på nyår åffkörs. Lagom till 12-slaget var vi på stan och såg på fyrverkerierna, himla fint var det.

Sen var det egentligen meningen att vi skulle till en annan fest, men det slutade istället med att jag och Linus satt hemma hos Anders och Mikaela där vi drack och snacksade lite samt kollade på björnbröder.. Eller ja, jag sov väl mer än vad jag kollade på filmen, haha. Vi var hemma i lägenheten igen runt 4 och somnade ganska snart efter det. Mysigt nyår!

Mjaa, annars har jag troligtvis fått magkatarr igen, så ska försöka få tag på piller för vi har bara något skit för oralt bruk som är sjukt obehagligt att svälja, smakar helskumt också! Tror det bär av till Anna snart med Mic, det vankades pannkakor om jag uppfattade det hela rätt. ;) Men den som lever får se!

Ha en bra dag, hejå!

  
Random underbart vacker (ellääähhh??) bild från i somras! ;D

RSS 2.0