Födelsedagskalas but no cinema for me.

Shoflöjt!

När drog ni er upp idag? Själv vaknade jag först klockan fem över ett, och drog mig sedan till 20 i två tror jag. ^^
Det var skönt att få sova ut, äntligen!

Idag ska jag på födelsedagskalas, Maximus fyllde ju år igår! :D Då ska han få sitt lilla söta pussel, och de andra presenterna från mamma och pappa. Ska bli kul att få träffa honom igen. :)
Med detta lilla söta kalas kommer det ju förståss en nackdel. Vi hade bestämt några stycken att gå på bio idag, men eftersom att kalaset börjar klockan sex och man är ju där några timmar, så hinner ju inte jag med. När jag har en biocheck och allt!
Dessutom ska de se "The Happening", en film som jag väldigt gärna vill se... Och nu missar jag den och har ingen att gå och se den med sen. :(
Bajs! Eller... Anna kanske vill se den när hon har kommit hem från Italien? Äh, jag får kolla runt lite. :) För jag vill se den på bio!

What to wear, what to wear...
Hm, jag funderar och ha på mig en söt, svart klänning från Ellos men jag får se. Ska jag vara lite mer casual kanske? Eller kjol? Eller... ja. x)
Vi får se helt enkelt.

Eftersom att det inte har hänt så mycket mer idag, eller ska hända så mycket mer, så slutar jag att skriva nu.
Hoppas ni får en bra dag så hörs vi. :)

Puss och kram!


Update: Helvettes scheisse! Idag som när jag behövde min kära älskade digitalkamera som mest... Så har jag den inte! It sux. Men, jag får väl se till att fota med mors mobiltelefon.
O well... Jag saknar MIN kamera. <3

Borde jag sova?

Shoho!

Sentsent... Eller så sent är det väl ändå inte.
Men efter den säkert max 4 timmars långa sömnen jag fick borde jag egentligen ha gått och lagt mig för läääääääänge sen!
Jag borde få lyxa till det lite och gå upp närhelst jag vill imorgon. Vaknar jag klockan ett blir jag inte arg. Det är nog välförtjänt sömn jag får. :)

Sitter uppe och tänker på dåtiden och framtiden. Dåtiden är allt som hände i nian... Det var så mycket kul! Som det känns nu kommer jag att sakna klassen och skolan (!) jättemycket.
Shit vad jag kommer sakna (nästan) alla. :(
Nervositeten för den nya skolan stiger ju närmre man kommer. Fast nu försöker jag sikta in mig på det roliga som händer inom snar framtid. Chill med kompisar och förståss Turkland.
Även bara soliga dagar som man kan ligga ute och göra precis igenting. Bara ligga och få fn solbränna. Lyssna på min älskade iPod. Gosa med mina underbara katter.
Häääääääärligt!

Hittade en liten rolig grej på datan häromdagen som jag minns att en forn klasskompis sa till mig på msn, i åttan tror jag att det var.



Jag tycker det var ganska gulligt faktiskt. Om personen känner igen det här själv (vilket jag tvivlar på) får den gärna avslöja sig.
Men personen läser nog inte min blogg. ^^

Fölåt kära vänner, för detta fullkomligt ointressanta blogginlägg... Men jag kände att jag behövde skriva lite. :) Hoppas ni stod ut. Jag skriver mer imorgon (idag..) !


Puss och kram!

Sleepless in Farsta..

Halloj!

Har ni sovit gott kära människor? Det hoppas jag, för det har nämligen inte jag.
Som jag berättade igår så var jag barnvakt till min brorsdotter, och det slutade med att hon sov över i min säng. Så jag fick sova uppe i vardagsrummet, på en hård soffa med en fleecefilt och 2 platta soff/prydnadskuddar. >.<
Jag somnade kanske vid fyra tiden, och vaknade sedan vid åtta...
Jag kommer nog alldeles säkert sova gott inatt!

På morgonen/förmiddagen gick jag, mamma och Nathalie ner till centrum för att ta en glass och kolla lite på saker. Både jag och Nathis fick med oss ett par skor (jättesöta skor från Scorett) hem, och jag fick även med mig ett knippe tofsar. :)
BR-leksaker köpte mamma en jättefin och färgglad barnpool som vi började blåsa upp och fylla upp med vatten med detsamma när vi kom hem.
När vi satt där och badade tänkte mamma skoja med Sigge och släppa ner han i vattnet.. ^^
Och självklart hoppar han upp och punkterar 2 små hål med sina vassa klor.
Så nu sitter det några tapebitar tvärs över översta ringen... Typiskt. x)

Nu sitter jag vid datorn och lillpysen sitter bredvid och smaskar resterna av sitt lördagsgodis och tittar på Toy Story. Kan sitta bredvid och säga replikerna samtidigt... Jag vet inte hur många gånger jag har sett den där filmen! ^^



   

 

Ursäkta mig för bild nummer 2, ser ju helt förskräcklig ut!
Då Johanna är i Örebro, och jag har glömt min kamera hos henne (över en vecka kommer jag vara utan den!) så tar jag lite bilder ibland med mammas mobiltelefon. :)
Jag är förövrigt mycket nöjd med min nya  bandeau-bikinitopp den kostar 149:- och finns att köpa på Stadium. Förutom att den är fin, så sitter den bra och är väldigt skön dessutom.

Ikväll ska vi grilla någon grillbricka, det ska bli mysigt.
Tack till alla som kommenterar och läser! <3

Puss och kram!


Barnvakt!

God kväll!

Ikväll skulle mamma och pappa på någon pub med farmor. Anledningen till det var att min farbror och några till skulle spela lite gammal populärmusik, bl.a. från olika filmer.
Jag hade egentligen tänkt att följa med, men eftersom att det är säkert minst 18 års åldersgräns så fick jag ju inte det. :(

Efter ett tag hade min bror Johan ringt och sagt att Nathalie ville komma hit.
"Jag vill ju inte bara vara med pappa hela tiden!"
Hade hon sagt. ^^
Jag, Johan och Nathalie gick och gungade och sen skulle han gå och träffa en kompis.
Så nu är jag barnvakt till lilltösen som ligger och tittar på "Teskedsgumman".
Så sen när Johan kommer tillbaka och hämtar Nathalie blir väl jag solo ett par timmar tills mamma och pappa kommer indrullandes. x) *Suck*.

 
Bror med dotter               Jag med brorsdotter. :)

Bilderna är lite gamla, men jag gillar dem ändå. :D

Feel free att kommentera, då kan ju jag läsa din blogg. :)

Puss och kram!

Plattångstävling.

TÄVLING! Vinn plattång från GA.MA



Jag är med och tävlar om en plattång hos Lily. Priset är sponsrat av baresso.se, som har nätets billigaste hårprodukter samt värmeverktyg.

Vill du också vara med och tävla?
Klicka här för att komma till tävlingen.

Ny bloggdesign!

Sho!

Som ni kanske ser har jag en sprillans ny bloggdesign som jag har kämpat med ett bra tag!
Bilderna representerar saker som betyder någonting i mitt liv (och bilder på mig själv^^).
Bakgrunden som är en simpel bild av gräs passar bra, då den är somrig. :)

Vad tycker du om min bloggdesign?

- Den förra var bättre.
- Den här är bättre än den förra.
- Den här är jättefin, ha kvar den!
- Inte fin alls, du borde göra en ny.
- ... Eller något annat svar.

Kommentera mer än gärna vad du tycker, det är intressant för mig att höra era åsikter. Gillar ni den inte, får ni gärna tipsa om vad jag kan göra bättre. :)

Puss och kram!

Gratis godis!

Hej kära vänner, igen!

Vem gillar inte gratis godis? Det gör jag, och jag har hittat en jättebra sida för det. Den är helt gratis och enkel att använda.
Genom att gå med i olika kamanjer (nyhetsbrev, tävlingar etc.) så kan du samla olika sorters godis och poäng som du sedan kan växla in till godis.
Det kan ju förståss ta sin lilla tid innan du har samlat in tillräckligt mycket för att nå upp till en beställning, men det är det väl ändå värt?
Det är inga fraktkostnader för dig eller någonting. :)
Klickar du och blir medlem på länken nedan, så hjälper du även mig med poäng! :D

http://www.gratisgodis.se/?r=155370

Glöm förresten inte heller att aktivera ditt konto efter du har registrerat dig. ;)
Vill ni ha tips på att få hemskickat gratis kontankortsrefill så är det bara att säga till!


Puss och kram!

Tokio Hotel till USA! igen... >.<

Hej!

Har ni haft en skön morgon? Det har jag, men jag önskar att jag hade något mer att göra.
Jag har bara tittat på teve, suttit vid datorn och ätit ett par bitar choklad.
Kanske borde jag fixa iordning något käk? Men det finns inget jag är sugen på...

Ja, mina kära pojkar i Tokio Hotel ska göra en ny USA turné. Har de inte precis varit där?
Vi i Sverige som längtar och längtar ihjäl oss tills de kommer till Hovet och spelar för oss.
De var ju planerat att de skulle ha en konsert 3:e april, men den blev ju helt inställt p.g.a. Bills cysta som han hade i halsen, och behövde ordentlig vila.

Det konstiga enligt mig, är ju att de som sagt precis har varit där... Borde de inte åka till något land där de inte har varit i?
Jag menar, biljetterna var ju totalt slutsålda till konserten på Hovet, de var tillochmed tvugna att öppna extra sittplatssektioner för att det var sådant stort behov till extra biljetter.
Vi som var så lyckliga att de skulle komma hit.
Jag hörde någonstans att de kanske skulle komma hit till hösten, men jag tvivlar lite på det. De verkar ju ta alla länder före Sverige nästan...
Menmen, när de väl kommer hit (för de ska ju komma hit förr eller senare...) så finns det nog alltid ett sätt för mig att få en biljett, I hope. :)
Då ska jag Mic och Nadja stå och skrika där med de andra fansen. :D
När de väl kommer hit... Ja då jävlar!


Någon som har en idé på vad jag skulle kunna göra idag? Vädret är t.o.m. sämre än vad jag trodde att det skulle bli. Jag visste ju om att det skulle bli molnigt och lite svalt och sådär, men inte att det skulle regna. Beviset på det var ju att lilla (stora) Sigge kom in i mitt rum alldeles genomvåt. Så nu ligger han och sussar på sängen bredvid mig. :)
Ojdå! Bara för det tittar solen fram at this very moment.
Kanske börjar det vända nu? Nog skulle det vara underbart med några riktigt rejäla soldagar nu framöver. Gärna fram tills den 13 juli åtminståne, så man har en snygg grund tills vi åker till Turkland!
Jag fick ju slänga fram några tusenlappar av mina egna sparpengar men vet ni? Det är verkligen värt det!
Att få åka iväg en vecka, bara få komma bort i solen och ha det så härligt med en av mina bästa vänner... Gud vad jag längtar. :)
Vi får hoppas att jag hittar något riktigt snyggt där nere att ta med mig hem. :D

Ha en skön dag. :)

Puss och kram!



När kommer du och sjunger för mig älskling!?

FRA? Nej tack!

Hej allesammans!

Sitter och växlar mellan datorn och teven, då det är ett av mina favoritprogram på sexan; Scrubs!
Jag älskar det prgrammet, gör du? :)

Turk, JD, Eliott och Carla från Scrubs.


Först hade jag egentligen tänkt att ta på mig min nya fina bikini och sola på tomten ett par timmar imorgon, fast det var ju före jag kollade på SVTs hemsida där det stod att det skulle vara molnigt och 16 grader imorgon...
Får väl sola på söndag istället, då skulle det vara sol och 21 grader ute och det är ju ganska bra. :)

Har ni förresten hört om FRA-lagen?
Regeringen (eller vilka det var) ska ju rösta om att de (?) ska få avlyssna alla våra telefonsamtal och  läsa alla våra e-mail!
Detta tycker jag är helt SINNESSJUKT!
Ska helt okända människor få lyssna på privata samtal? Absolut inte.
Visst kan väl det vara bra när det gäller olagliga affärer som kan skötas på telefon eller via e-mail... Men annars? Det är helt otroligt fel, mer fel kan det ju inte bli!
Det dumma är ju, att det är inte svenska folket som får rösta om det här...
Det är ju vi som drabbas av det!
Om du som jag är emot detta, så ber jag er att gå in på länken nedan och skriva upp dig på protestlistan.
http://www.namnlista.se/113

Näni, nu ska jag fortsätta titta på Scrubs. ;)

Puss och kram!

Lat sovdag.

Shosan!

Gissa vilken latdag jag har haft idag!
Om inte mamma hade väckt mig kvart i ett hade jag säkert sovit ännu mer... ^^
Inte nog med det så har jag vart hemma så gott som hela dagen, förutom när vi var och handlade, och säkert sovit en timme eller 2. Men då jag fick väldigt ont om sömn förra natten så behövde jag nog det.

Det blir mest troligt en skön hemmakväll framför teven med kall cocacola och marabou mjölkchoklad. :)
I'm all set for the eavning!

Klockan nio börjar "The Honeymoon" på 3:an med Ashton Kutcher och Brittany Murphy.
Någon som vet om den är bra?
Nåväl, jag tänker nog ge den en chans. Komedifilmer är ju ändå min grej. Skulle kanske kunna recensera den här efteråt. :)

Jag orkade inte med något bak idag, men jag skulle ändå vilja tipsa er om världens bästa kladdkaka!
Länge hade jag letat efter ett perfekt kladdkaksrecept men inte lyckats, tills jag prövade ett recept jag fick av Emma.
Det är både enkelt och gott, så är ni intresserade så skriver jag upp receptet nedan. :)

Kladdkaka

Vispa 2 ägg med 3 deciliter socker tills det blir vitt och pösigt.
Blanda 1½ deciliter vetemjöl tillsammans med 3-4 matskedar kakao i en separat skål, som du sedan vispar ner i smeten.
Tillsätt sedan 100 gram smält smör/margarin som gärna kan vara lite avsvalnat.
Häll smeten i en smord och bröad form och ställ in i ugnen på 200 grader i 12-15 minuter.
Låt kakan svalna.
Godast blir den om du pudrar över lite florsocker och serverar den med jordgubbar och vispad grädde. ;)

Nähäpp, från en onyttig sak till en annan, nu ska jag gå upp och ta lite godis av mamma och pappa innan jag slår mig ner framför filmen på teven. :)

Ha en mysig kväll.

Puss och kram!


 

Såhär kan kladdkakan se ut när den är färdig. :)

Och inte är det lite irriterande!

Hejsanhoppsan!

Någonting som irriterar mig VÄLDIGT mycket just nu, är en jäääkla hallonkärna som har fastnat mellan tänderna! Ni kan ju bara tänka er hur jobbigt det är, och inte vill den komma ut heller... *Suck*

En annan sak som irriterar mig enormt just nu är reklamen för den nya tidningen CHIC.
Alltså, tidningen har jag ingenting emot, men håller ni inte med om att reklamen är  väldigt jobbig?
Den där Charlotte Flinkenberg (obs! jag har ingenting emot henne^^), eller vad hon nu heter pratar extremt jobbigt. Dessutom slänger hon in lite engelska fraser här och var som bara låter väldigt töntigt och extremt B.
Inte nog med det så visas den hela tiden på nästan varenda kanal!
Hoppas de planerar att lägga av med den snart. Reklamen gör på något sätt att jag inte ens vill testa tidningen... x)
Och visst det kanske är lite töntigt av mig, men ändå!

Om du gillar att få gratis musik till din dator lagligt så vill jag tipsa om ; www.chilirec.com!
Du behöver bara enkelt (och såklart gratis) bli medlem, sedan är det bara att vänta. Musiken du får där, tas nämligen upp av radiokanaler över (tydligen) hela världen!
Så efter ett par dagar kan du ha riktigt mycket musik. :) Kanske har du inte allt du vill ha, men det är ju en bra sida. För mig är det skönt att enkelt kunna föra över musik till iPoden både gratis och lagligt.

Det enda negativa jag har att säga med den sidan är ju egentligen att det kan komma med lite radioblabb eller slut från andra låtar som var innan o.dyl. men det kan man ju stå ut med! ;)

Nehepp, nu ska jag nog inte skriva något mer förens jag vaknar imorgon, eller lite senare på förmiddagen/eftermiddagen.
Ska väl se till att baka något smaskigt, då det är fredag och allt! :D

Ha det bäst, puss och kram!

Ohojaja.

God kväller!

Igår kväll var jag, Mic och Emma hemma hos Johanna och hade lite tjejkväll med godis och läsk.
Vi såg på en riktigt ruskigt läskig film som heter Dead Silence.
Den är riktigt nervkittlande, och även fast den är uschig, så rekomenderar jag den!
Den var ju samtidigt riktigt spännande.

Och för att Johanna inte skulle behöva sova alldeles ensam hemma, så bestämde vi att jag skulle sova där.
Vi åkte hem till mig för att hämta lite prylar, och jag skulle ju ha med mig min plånbok eftersom att vi skulle till stan följande dag, och möta Mic och Emma där.
Du kan ju gissa vilken tid det tog innan jag verkligen hittade den!
Men det är en lång historia. ^^

Ja, och hur mycket sömn fick jag den natten? Höhö, låt oss säga så här; Vi somnade cirka klockan 8 på morgonen och vaknade vid halv 12!
Dock var det ju en rolig natt, vi tittade på Pretty Woman och lite av Grease. En del skratt hann vi med också, såklart. :)

Väl inne i stan dagen därpå var Johanna inte långvarande, då hon var väldigt trött och åkte tyvärr hem ganska snabbt. :/
Vi gick runt i några timmar och det enda jag fick med mig hem var en supersöt svart tröja med rosa detaljer från Monki. Nog var det ett väldigt bra köp, då den bara kostade 100 kronor! :D

Imorgon blir det nog lite chill bara, eller så passar jag på att inhandla ett par skor och ett par shorts till Turkiet resan... Jag menar, man måste ju passa på medans det är rea! ;)

Sov så gott. :)

Puss och kram!


PS! Då min kamera blev glömd hos Johanna, kan jag tyvärr inte lägga upp bilder på ett tag... Kanske ska jag möta henne imorgon då hon ska till Farsta, så vi får se. :)

Mor och dotter shopping.

Hej!

Idag ringde mamma och väckte mig strax innan 12. Hon ville att jag skulle komma till centrum så vi kunde äta lunch tillsammans och kolla lite i affärer.
Som vanligt blev det käk på Café DiCorno, där vi åt varma smörgåsar med kyckling, ost och tomat. Jättegott!

H&M var det massa rea på underkläder så jag fick med mig en superskön bh och ett par söta hotpants.
Sedan hittade jag äntligen den perfekta bandeau bikini toppen på Stadium av alla ställen. Köpte även ett par turkosblå bikinitrosor i hotpants modell. Supersött! :) Jag kanske lägger in en bild senare.
Tack för sakerna, mamma! <3

Sedan köpte jag ett gulligt bondgårdspussel till Maximus BR-leksaker. Han behövde tydligen pedagogiska leksaker, så det ska nog bli bra tror jag!
Eftersom att lillkillen älskar att spela på min brors gitarr, så köpte mamma en leksaksgitarr till honom, den kommer han att älska!
Innan vi gick hem tog vi oss en varsin glass på Café Maja i solen. Häääääärligt!

Om cirka en halvtimme ska jag och Mic mötas och åka till Johanna där vi ska ha massor med mys. Senare kommer också Anna och Emma dit.
Kameran hänkar på, så är ni intresserade så slänger jag upp lite bilder när jag kommer hem! :)

Ha en supermysig kväll.

Puss och kram!

Bloggare.

Hej lovely peeps!

Jag tänkte tipsa er om några söta bloggerskor, mina kompisar. :) De blir så glada om ni kommenterar!

juliakrull.blogg.se

nadijas.blogg.se

michio.blogg.se

basic.devote.se

johannastrombergs.blogg.se

sofius.devote.se


Dessutom ber jag er gärna att lämna en kommentar, så att jag kan klicka mig in på din blogg. Jag vill gärna läsa den! :)
Jag blir ju också självklart glad om ni ger mig lite feedback på bloggen, om det är något jag kan göra bättre osv.

Puss och kram!

Versus!

 V.S.

OMRÖSTNING!

Vem är hetast i POTC?
William Turner V.S Captain Jack Sparrow?


Tycker vi sånt här är skoj och många slänger iväg en röst kan vi göra det flera gånger. :)

Mina älsklingar.

Hej ytterligare igen!

Tredje inlägget för idag, men det gör väl ingenting? Det är roligt att blogga!

Jag hade tänk och visa er ytterligare ljus i mitt liv, mina 2 brorsbarn.
För om några månader så var det 6 år sedan min storebror Johan fick sin dotter Nathalie, och på söndag var det 1år sedan min storebror Christian fick sin son Maximus.

Det är så härligt med dem, de är så speciella, underbara, roliga och inte minst ursöta.
De fyller mitt liv med glädje varje gång jag ser dem.

 
Nathalie prövar en gammal (obs. jättegammal) toffs med löshår på, med en luftgitarr i högsta hugg. :)

 Maximus ska förståss också testa den efter storkusinen. (:




Den här bilden är en utav de finaste bilderna jag äger.
Att se 2 personer som jag älskar så mycket tillsammans... Man liksom ser kusinkärleken, härligthärligt! :)<3



På söndag fyller Maximus 1 år... Någon som har tips på någon rolig present åt lillgrabben? Säg gärna inte 'leksaker' utan kom då gärna med något specifikt förslag!

Puss och kram!

Pancakes!

Tjoflöjt!

Då blev det ett inlägg direkt på!
Det förra inlägget skulle jag egentligen ha publicerat igår, men internet krånglade. (Som vanligt...)

Idag bar det av till  Mic igen. Medans vi väntade på att Julia skulle komma, så började vi med pankakssmeten.
Efter ett tag så kom hon, och då stekte vi pannkakorna, satte oss ute och åt dem och lyssnade på musik. (:
Härligt!


Jag äter pannkakor och är lika knäpp som jag brukar, i min finfina Tokio Hotel tröja! :D
I löööööööööööv pancakes. <3


Söta Mic dansar till musiken. :)


När jag och Mic spelade Guitar Hero och SSX så geekade Julia mest på datorn. Hon hade tydligen inte fått blogga på fleeeeeeera dagar! ^^


GUITAR HERO!!! ^^


De ville även ut och promenera lite senare på kvällen, får se om jag orkar.

Ha en superbäst kväll, och ha det så bra! (:

Puss och kram!

Update: Marie orkar inte och känner att hon kommer somna sittandes nästan. Fröknarna håller på och tjatar. Menmen, så tråkig kan jag vara ibland.^^
Dessutom vill jag inte promenera, se på Allsång eller Morden i Midsomer... Jag vill bara inte idag. x)

Tjejkväll!

Hejsan!

Till min stora lycka så kom Johanna på idéen att vi skulle dra in till stan några tjejer och käka middag.
Det resulterade med att jag, Johanna, Micmic, Julia och Emma åkte in till T-centralen och åt på Kungshallarna.
Gissa om jag vart glad, jag hade inte vart ute och gjort något kul på flera dagar!

När man är några stycken i ett sällskap är Kungshallarna perfekt, då det nog så gott som finns något som faller alla i smaken!
Både jag och Julia beställde mat från den libanesiska resturangen; Kycklingspett med klyftpotatis och 3 olika sorters kalla såser, och cola såklart!
Väldigt gott, det rekomenderar jag starkt. :)


Julia, på bussen på väg till Gullmarsplan för att därifrån byta till t-bana. (;


Micmic smaskar i sig en chicken tandoori från Little India.


Kolla in mina (...) läskiga demonögon!


Efter vi hade ätit kollade vi lite i affärer. Jag och Jojjsan posar då vi väntar på de andra sega brudarna som hade fastnat i SOUK gallerian.


Gårdagens pryl!
Emma posar med en Festis slush från 7eleven. Kostar enbart 15:- med smak av grapefrukt och mango tror jag. SUPERGOD!


Efter ett tag i stan vandrade (åkte) vi vidare hem till Mic. Vi drack te, spelade bubblan och tecken, och även ett frågespel. Kul! :)
(sorry brudar för bilden^^)


Jag hade på mig ett nytt favoritplagg, en färgglad rutig kort tunika från Indiska, köpt på rea för endast 129:-!
Boleron är från VILA och kostade 199:-. (:

Hoppas ni får en fortsatt skön dag. :)

Puss och kram!



*Gäsp*...

God morgon!

Eller ska man säga god förmiddag? Vid den här tiden brukar ju jag gå upp nu när det är lov, jag somnar ju så sent på kvällarna...eller rättare sagt morgonen. Klockan kan inte ha varit mindre än 5 på morgonen innan jag somnade inatt, katastrof!

Rekordet på att gå upp sent måste jag ändå ha slagit igår. Håll i hatten nu - 14.50!
Gissa om jag blev chockad när jag kollade tiden på mobilen!

Nej usch, det får jag aldrig göra om. Jag måste verkligen försöka ändra mina tider nu, även fast det är lov... Ja men, annars får jag ju ingenting gjort! ^^
När går ni upp på morgonen, har ni några "sovtips"? :)

Ett av det värsta jag vet är att vara utan pengar. Mitt konto har varit så gott som tomt i flera veckor. Hatar inte ni när allt ni vill göra är att handla kläder, fika, käka ute eller bara handla massvis med onyttiga snacks?
Det gör jag.
Men om 2 dagar, rättare sagt på onsdag, så får jag 600 kronor insatta på mitt konto! Yey!
Fast en del av det måste jag lägga undan, eftersom att jag ska ju till Turkiet den 13 juli! :D Jag åker dit en vecka med min kära kompis Micmic och hennes föräldrar.
Hon och jag ska ha ett eget hotellrum på ett All inclusive hotell, det blir första gången för mig så jag ser verkligen fram emot lite lyx!
Måste träna upp en solbränna, så man har en liten schysst grund så man inte är helt blekfisig när man kommer dit.
Vad händer för er i sommar? :)

Nähäpp, nu får det vara nog. Jag kanske skriver lite mer senare om jag får någonting gjort idag. ^^

Puss och kram!

<3


Georg Listing     Bill Kaulitz     Tom Kaulitz     Gustav Shäfer


JAG ÄLSKAR ER! <3

Hej!

Hejsan, alla trevliga människor!

Efter många timmars slit, har jag fått ut en helt reko blogg.
För att vara nybörjare så ser den väl ändå helt okej ut? Eller?

Jag tänkte kanske berätta lite om mig själv? Så får det bli! ;)


Ja, mitt namn är, som ni kanske förstår, Marie. Jag är nyss fylda 16 år och jag bor tillsammans med mina föräldrar, min hemskt irriterande storebror och mina 2 katter förståss.
Katterna, Sigge och Lisa, är 3 år gamla och min glädje i livet. Det känns liksom som att man alltid kan komma till dem när jag är ledsen. Jag blir glad av att bara se dem!

Bland mina intressen ingår bl.a. att fota, umgås med vänner, baka och musik.
Bland min favoritmusik just nu så ligger Tokio Hotel långt upp på listan. Jag vet att jag är bland säkert 10 tusentals svenska fans, men jag skulle ändå säga att jag är ett unikt fan. Fråga mig inte varför, det bara känns så! ^^
Jag skulle ljuga om jag sa att jag visste allt om Tokio Hotel, men jag talar full sanning när jag säger att jag vet mycket.
Feel free att testa mig!

Förövrigt är jag en  internetdatorspelsnörd, kan sitta uppe till tidig morgon och spela sådana där hyvens lätta och enligt mig roliga spel.
För er som också gillar onlinespel, kan jag tipsa om följande sida:
www.king.com
En rolig och bra spelsida!

Jag kanske gör er besvikna när jag säger att det här kommer inte att bli en modeblogg. Och detta är för att jag är inte så värst duktig alls på mode och har ingen större koll heller.
Mode känns faktiskt inte viktigt alls för mig. Jag låter inga modegurus påverka mina åsikter eller syn på vad jag tycker om.
Jag köper det jag tycker är fint och bekvämt, modernt eller ej.
Antagligen så kommer jag väl lägga upp bilder på kläder jag tycker om, eller fråga om era åsikter... Kläder är kul! Men något modetjottahejtan blir det säkerligen inte! ;D

Jag ska försöka skriva så ofta och intressant jag kan!

Puss och kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0