Oh happy daaay! Kind of..

Hallå där köp blåbär!

Hur är läget?
Med mig är det finfint. :) Jag fick tillbaka mitt matteprov idag, och gissa vad? FULL POTT! :D
Kalla det skryt eller vad ni vill, men jag är väldigt glad och kände att jag behövde det. Jag hade faktiskt pluggat jättemycket till det så det var skönt att få lite cred för det också. Bäst för andra gången i rad. *skrytskryt* (a)
Samhällsprovet ska vi ju inte ens tala om, min lärare är KONSTIG and way over for that matter.

Ikväll var jag med Nadja och Anna. Vi var hemma hos Anna och snackade en massa och kollade på idol. JOHAN ÅKTE UT!! Hallelujah vad glad jag blev. Men sedan när jag såg hur ledsen han blev kunde jag inte låta bli att tycka lite synd om honom... Och Daniela. Kommer du klara dig nu tjejen? ;D Haha!'
Fast det var rätt att han åkte ut, faktiskt. SÅG NI DEN DÄR TJEJEN SOM JOHAN SJÖNG FÖR SOM SEDAN FICK GÅ UPP PÅ SCENEN?! xD
Allt jag kan säga är att hon gjorde bort sig inför svenska folket. H-e-r-r-e-g-u-d.

Innan jag var hos Anna, ringde jag min praktikplats...och gjorde bort mig. x) Haha, de måste tro att jag är störd!
Sedan var jag med Mic och spelade Guitar Hero: World Tour.
Ni kanske har sett det på reklam on the tv? Man kan förutom spela gitarr, spela trummor och sjunga. :D Det är svinakul! Andra gången jag körde hos henne, och jag börjar blir ganska proffsig! ;D
Och hennes bror hade låst upp låten Monsoon - Tokio Hotel! :D:D:D
Och ni som har läst min blogg lite då och då, kanske vet om att jag är ett big fan till dem, my walls are full of their pics. :)

Imorgon kväll blir det nog staden, och sedan ska jag och Pips (Nadja) sova hos Mic. Då ska jag bestämt visa Nadja who's the queen of the drums! ;)

Ha en underbar helg! :)

Puss och kram!

Alltså....!!



I don't know about you, but I'm sure that I'm melting! <3


Min blogg har vart lite knasig, så därför har de inte blivit några inlägg på ett tag.
Den här veckan har jag haft två prov, ett i växt- och djurliv och ett i matte. Det första gick helt okej, ett G borde jag få iallafall, och matteprovet var busenkelt! Resultatet på det får vi imorgon står det på planeringen. ;)

Onödig dag imorgon förövrigt. Ekologin på morgonen är inställd, och så är även svenskan som är sista timmen som börjar direkt efter lunch i vanliga fall. Så vi har bara två lektioner! :D

Vill ni veta förresten vad en anonym, feg kille skrev till mig på hamsterpaj (jag skäms nästan själv över att vara medlem där) ?

" Förlåt om jag säger det :$ men vilka små tutar du har :$ förlåt :("

Alltså, is this guy for real!? Själv har han aliaset snyggg_kille och har ingen bild på sig själv ens. Det är ju jävligt lätt att döma andras utseénde när man själv är en snyggg_kille utan bild eller ålder eller kapacitet till att stava. x)
Det var så skrattretande! Antagligen så är han bara en liten 12 årig pojk som bara har sett bilder på upp-pumpade silikonbröst på internet.
Dagens ungdom... ^^

Vad har ni gjort idag då? :)

Nästa vecka och tre veckor framåt blir det APU (praktik) för min del :D Ska bli skitkul!

Puss och kram!

Svenska programledare som gör bort sig!



Nemen oj, vad har jag ätit!?

 
Hahah, say what!? ^^


Ja, ibland kan det ju bli lite fel! ^^

Fram, bak, fram, fram, fram!

Hejsan hallå!

Fin dag va? :D Snön faller ner i stooora flingor och den stannar kvar på marken dessutom. Trodde jag aldrig! Visserligen har det varit kallt, men inte sååå kallt.
Kul är det iallafall, eller vad tycker ni? :)

Idag hade vi världens sjukaste idrottslektion! Man skulle kunna tro att vi gick i 2an igen. ^^ Vi hade typ ringdans, med bl.a jenka. xD Haha, alla typ garvade som tusan. ^^
Fram, bak, fram, fram, fram!
Det är ungefär som kanin-dansen... eller vad den nu kallas. ;D

Det måste ha vart nåt fel på maten i skolan idag. Först blev Jonathan typ illamående, sedan Anna och sedan jag... Det har gått över lite nu. Hoppas bara att det inte blir värre!

Alldeles nyss tog jag mod till mig att ringa min praoplats, Djurmagazinet i Farsta. Det var nervigt, men eftersom att jag var på så pass gott humör idag och tjejen i telefonen lät så trevlig, så gick det vägen! ;D Jag längtar till praon, för då blir det bort med alla tråkiga vardagsrutiner i 3 veckor! :D
Och efter det kommer det härliga jullovet. :) Can't wait!

Puss och kram!

That episod allways makes me cry!

Klockan 23:00 was my moment, för då sändes ett DUBBELAVSNITT av Scrubs! :D Det andra avsnittet hade jag sett tidigare och jag visste att jag blir så blödig av det!
Och nemen visst sitter jag i min säng och bölar på slutet! Sååå typiskt mig! Men faktiskt så är det som så att Ben Sullivan (Jordans bror och Perrys bästis) som lider utav leukemi, DÖR i det avsnittet! :'(
Och då blir jag ledsen ju. Ni Scrubs fans vet vad jag menar. Usch. Fantastisk skådis också!



Faaaaaantastisk!


Jag ägnar mycket tid åt att filosofera.

... Och det är ju en anledning till att det inte hamnar så mycket skoj i min blogg. Men för min egen skull så kan jag ju alltid skriva av mig här också.

Förra lördagen hade ju min älskade vän Emma födelsedagsfest. Vi spelade "Sanning och konsekvens - Den elaka verisionen". Många frågor relaterade till kärlek, känslor och relationer m.m.
Det är då man kommer på hur ensam man är på den fronten. (Annars är jag inte ensam, tolka mig inte fel!)

När jag och Julia gick sista biten hem, så kom vi fram till att det bannemej våran tur att få uppleva kärlek nu.
Är vi verkligen så fula? Frågade Julia, och det är vi faktiskt inte. Vi är inte fula och så är det. Är det personligheten då? Vi båda är ambitiösa och snälla, faktiskt rätt roliga att umgås med också för den delen. Vad är det då för fel?
Samtidigt som jag gärna vill ha en pojkvän, så vill jag ju samtidigt inte heller ändra på mig för att en person ska älska mig.
Hata mig hellre för den jag är, än att älska mig för någon jag inte är född till att vara.

Ingen människa ska behöva ändra på sig för att få känna kärlek, vi är skapta så som vi är och det är så det är meningen att det ska vara. Om man byter personlighet på ett eller annat vis, kanske någon annan älskar dig, men du kommer ha svårare att älska dig själv.
Men om det nu är så, ska man behöva vara ensam för att man vågar vara sig själv? Det låter ju inte alls rätt...
Är det mig det är fel på, eller är det alla andra?
Kanske är det inte något av dem, jag kanske bara inte har hittat honom än. Men tänk om han inte finns, eller om vi aldrig träffas? Ska man få leva ensam då?

Är kärlek till för alla, eller bara för en utvald grupp?

Imorgon är jag ledig, gud så skönt! :) Hoppas att ni alla får en bra kväll.

Puss och kram!

Gratisgodis.se!

Hej!

Jag måste faktiskt ta och passa på att återigen göra lite reklam för gratisgodis.se! För er som inte vet, så är gratisgodis en sida som låter dig samla godis genom att gå med i olika nyhetsbrev, tävlingar, att värva vänner med mera. Du är inte bunden att betala någonting, och att få sitt godis hemskickat kostar inte ett enda öre!
Jag har fått godis hemskickat flera gånger, och allt stämmer verkligen med det de säger, helt gratis enkelt och smidigt! :)
Och trycker du på bilden nedan, så hjälper du mig att samla godis också.


...........................

Försäkringsbolag my ass. Fick inte en jävla spänn i ersättning.

Nu kanske det är dags att berätta...

Jag tror iochförsig att de som läser min blogg redan vet om vad som hände den där onsdagen på höstlovet, men jag tror nog att jag vill berätta iallafall.

Jag var hemma hos min kära vän Jossan i Salem. Hon skulle bjuda hem lite kompisar till sig, så vi kunde ha lite rajtantajtan (eller något^^) tillsammans. :)
Lät som en trevlig idé så jag åkte dit. Pågrund av vissa orsaker så blev "festen" rätt så tråkig, så jag bad min pappa komma och hämta mig därifrån, och han hade druckit ett glas vin så jag skulle få vänta ett par timmar.

När klockan var halv elva på kvällen, så var pappa framme. Precis när jag skulle gå, så märkte jag att min handväska var borta! Jag letade överallt i närheten där jag hade haft den, men jag hittade den inte.
Jag berättade det för Jossan, och även hon letade över hela huset och frågade sina kompisar om den, men ingen hade sett den.

I den låg min plånbok med id-kort, bankomatkort, lite pengar och en bussremsa, min digitalkamera och min iPod Touch... (!!!!!!)
Så det var bye-bye till mina käraste ägodelar. :(

Nu har iallafall jag och pappa spärrat bankomatkortet (gjordes samma kväll), polisanmält händelsen och anmält den till hemförsäkringen.
Tur det att vi är hemförsäkrade, för då kanske jag kan få ut lite ersättning därifrån. Jag är evigt tacksamm IF om jag får det, åtminståne så jag kan köpa mig en ny iPod.
Jag menar, jag hade betalat den för egna pengar som hade samlats ihop från julklapps- och födelsedagspengar under ganska många år... Det skulle vara underbart att få ha en iPod igen!

Pappa är snäll och lånar mig sin lilla söta, rosa mp3-spelare tills jag har råd att köpa en egen. :) Snälligt!

Så nu är det bara att hoppas på det bästa! :)

Jag har pluggat rätt bra idag efter middagen, så jag unnar mig lite coca-cola och komediserier och surfande. Måste plugga massor inför samhällsprovet som vi har på onsdag när jag kommer hem från skolan imorgon!
Lite nervigt är

De e ingen vanlig da...

Nej de e ingen vanlig da, nej de e ingen vanlig da för de e Emmas födelseda!
Hurra hurra hurra! :D



Grattis på 16 årsdagen, mannen! <3

Puss och kram!

Helgen börjar med Idol!

Hej!

Var det någon som såg EMA-galan igår, måntro? :)
Jag gjorde det, och den blev ju riktigt lyckad! Älskade Tokio Hotel vann ju "Headliner" priset, och slog artister som Metallica och Linkin Park. Självklart är ju de bra artister också, absolut. Men jag var ju superglad att mina favoriter fick vinna i år igen! :D
Såg ni förresten alla klädbyten som värdinnan Katy Perry gjorde? Den ena värre än den andra. Jag trodde inte att det kunde bli värre efter hon hade satt på sig en karusell-klänning... Men det kunde det!
Helt plötsligt dök hon upp ur ett megastort rött äpple bärandes på en mask-hatt!
Jag vet inte ens vad jag ska säga om det... x)

Och ikväll var det rock-tema på Idol. Vad tyckte ni, höll artisterna idag?
Jag tyckte faktiskt att det var väldigt bra överlag.
MEN VAD TUSAN SER NI I JOHAN PALM?!
Visst, han är säkert en snäll och charmig person IRL, men seriöst, han sjunger inte bra...! Ikväll lät han som en kraxande kråka... Han borde ha åkt ut!
Jag gillade Robin, Robin och Alice bäst tror jag. Fast jag har åsikter som är HELT tvärtom mina. Men det bryr jag mig inte riktigt om. ;)

Imorgon ska jag på födelsedagskalas (hihi) hos Emma som fyller 16 år på måndag. Då blir det samtidigt som en liten reunion, då alla tjejer (förutom Nadja :[) samlas och är tillsammans en kväll. :D
Extra roligt att träffa min käre vän Andrea, det var mycket länge sedan!
Fina presenter ska Emma få också, hoppas att hon gillar dem!



Alla delar inte samma meningar om denna sötnos...

Ha en underbar helg, puss och kram!

YEEEEES ! :D

TOKIO HOTEL VANN EMA PRISET FÖR HEADLINER!!! :D



Ledighet är härlighet!

Hej!

Hur har ni haft det idag?
Själv har jag vart ledig heeela dagen, riktigt skönt! Spånga gymnasium hade nämligen studiedag idag, riktigt skönt med en ledig dag mitt i veckan. Imorgon däremot blir det inte av att gå upp klockan 12, jag börjar ju 8 och måste därför upp klockan 6. (!!!)

Idag har jag strosat omkring i farsta centrum, och vid 3-tiden mötte jag upp Emma. Vi hade egentligen bara tänkt att fika lite, men det slutade med riktig mat. Jag hade ju bara ätit "frukost" och Emma hade tydligen fått äcklig mat i skolan. ^^
Så nachotallrik med kyckling blev det!
Jag köpte mig en riktigt fin kjol från Gina Tricot också, för 149 kronor! Den såhär flyger när man snurrar ni vet? Riktigt söt är den, och det är lite 60-tals känsla över den, tycker jag. :)

Ikväll är det EMA 2008 på MTV, ni missar väl inte!?
Själv ska jag sitta bänkad framför tv:n klockan 21 och hålla tummarna för mina älsklingar i Tokio Hotel, som är nominerade till priserna "Headliner" och "Best Act Ever".
Vi får hoppas att de vinner!


EMA 2007; Här tar Tokio Hotel emot priset "Inter Act" ! I år ska de (förhoppningsvis!) inte bara ta emot priser, utan även dela ut något pris också. Men det verkar tyvärr inte som att de tänker ställa till med något performance i år. :(


Ha det bäst, puss och kram!

Long time no see!

Hej!

Hur är det med er? Jag mår bra, trots tråkigheterna som hände på onsdagskvällen på höstlovet...
Det är en anledning till att jag inte har skrivit så mycket på siståne. Jag berättar vid ett annat tillfälle vad det var som hände.
Nu har skolan börjat igen... och det känns ju skit! x)
Jag hade mitt första utvecklingssamtal idag, och det gick bra. Jag och pappa pratade med min mentor om hur det går i skolan, och så tog jag upp min stress. Fick väl höra det jag hade förväntat mig av det sistnämnda... Suck. Behöver verkligen göra något åt det!

Förresten! Jag gjorde nyss ett lite småroligt quiz om nöje. Jag lägger upp det här och hoppas att ni gillar det! :)



Puss och kram!

RSS 2.0