Coyote Ugly.



Inte helt fel va? ;)
Andy Garcia spelar Kevin O'Donnel i "Coyote Ugly" som går just nu på femman. Där fick man se överkroppen också, inte lite vältränad! Haha. (a)
Filmen är faktiskt helt okej, inte den bästa jag har sett men den funkar. I en av rollerna som en coyote ser vi självaste Tyra Banks!

Och imorgon är det skola igen... Helgen borde vara en dag till.

Puss och kram!

Happy birthday, sweet sixteen!



Grattis på sextonårsdagen, Micmic! :D <3


Tack så mycket för den riktigt lyckade gårkvällen. Det var riktigt mysigt, roligt... och gott förståss! ^^

Puss och kram!

Maow. >.<



Jag är sur. Riktigt jävla, jättesur!

What comes before part-b?

PART-A! :D

Haha, anledningen till denna lilla roliga notis, är att det är ju födelsedagskalas imorgon (idag really, klockan är efter tolv.) för käre lilla Micmic!
Jesus vad jag saknar att umgås med henne! Förut umgicks vi nästan 24/7 men nu träffas vi jättesällan. :( Råda bot på det ögonaböj! Vi ska träffas jätteofta, bara så du vet Micmic. ;)
Min älskade Jelena kommer också, henne har jag inte träffat sen skolavslutningen! :O Jag ser verkligen fram emot imorgonkväll. Jag får se till att jag har kameran fulladdad och med plats för många fina bilder. :)
Det är alltid kul på tjejmiddagar, don't you think? :)

Egentligen hade jag tänkt att följa med på djurexpo samt föräldramöte på min skola imorgon. De har ju ordnat så att det blir som värtsta djurparken där. Men jag kommer att få jättedåligt samvete om jag inte stannar hemma och läser engelska-pocketboken (The No.1 Ladies' Detective Agency) och gör de tillhörande uppgifterna... *Suck*.
Och dessutom måste jag vila mig ordentligt så att jag är pigg, glad och fräsch tills på kvällen.
Ikväll är jag helt slutkörd! Jag får se om jag orkar med att se dubbelavsnitten av min älskade serie - Scrubs - som börjar efter två någon gång. We'll see. :)

Ha en fantastisk helg. <3

Puss och kram!



Jag och Micmic i Turkiet... Gud så man kan längta tillbaka efter något! </3

Cutiepie.

Hej!
How are y'all doing? :)

Nu vet jag ju att jag inte har skrivit på ett tag, jag har faktiskt varken haft ork eller tid. Det har vart lite plugg, och dessutom blir man väldigt trött efter en skoldag. Men idag har jag bestämt mig för att skriva!

I söndags var jag i stan med Nadja och Julia. Vi hade mycket roligt där! Inne på SOUK-gallerian hittade vi en jättegosig fuskpäls på Monki (jättemjuk!) och hade det massa kul inne på second hand butiken Beyond Retro. Där hade de massa saker som vi kunde garva ihjäl oss på. Allt från löjligt fula klackskor till "träd-klänningar" och extremt fula pälsjackor. xD
Hem fick jag med mig ett enkelt, svart linne från H&M Divided. :)
Senare på kvällen följde jag med pappa på fotbollsmatch. Min storebror Christian spelar i Älvsjö/AIK, och de mötte Enskede. Tyvärr så slutade matchen 0-0 men brorsan var ju duktig ändå! :)

  
Monkipälsen!        Snygga dojser?               Julia och Nadja!

Fotbollsplanen i Älvsjö.

Igår följde jag Anna hem en snabbis, där jag fick träffa hennes underbara lilla harunge Rut igen. Hon hade vuxit ordentligt sedan jag såg henne senast!
Hon har också blivit riktigt tam och mysig.
Efter jag hade käkat middag gick vi ut med henne i min förra katt Balthazars gamla kattsele. Hon var så söt där hon hoppade runt med den lysande blå selen runt sig. Hon verkade tycka att det var roligt att komma ut lite. :)

    
Jag och Rutan hos Anna:) Jag(...), Rut och Anna! Rut herself!

Idag träffade vi på Annas pojk Zeus och hans kompisar som stod utanför jumpasalen innan jumpalektionen. Kul att träffa Zeus och se hur hans kompisar är! De verkar roliga och trevliga. Den ena var smoking hot (enligt moi^^) men jag fick veta att han tyvärr inte var singel... Lite halvsynd kanske. ^^ Zeus verkade som att han var glad och att han trivs. :)
På pendeln hem gjorde jag och Anna sällskap med en annan f.d. klasskompis - Jesper. Det kändes konstigt att träffa honom igen, vi har ju inte setts sen skolavslutningen i nian, men det var även rätt kul. Och han var sig lik. ;)

Nepp, nu är det ANTM-dags på trean...Eller ska man satsa på Idol 2008, eller rätt utav The Simpsons? :)

Hoppas ni får en bra kväll!

Puss och kram!

Nathalie 6 år gammal!



Denna lilla underbara tjej fyller idag 6 år gammal. Se så söt hon är! :D Inte kan jag väl vara mer än stolt över att vara hennes faster. Bättre än Nathalie finns inte!<3

Puss och kram!

Onödig tisdag.

Hej!

Hur är det med er idag? Med mig är det fint, har precis druckit en stor kopp te samt ätit tre mini-twix. :) Gott!
Samtidigt rullar Idol 2008 på teven. Såg ni killen med gitarren som spelade en Beatles låt?! Han var asbra, och snygg! :D
Hoppas att han går långt.

Idag började jag (enbart denna tisdag) klockan 5 i 12. Och då hade vi enbart en lektion, kretslopp. Men lite av den lektionen gick också bort för att vi skulle kolla på någon gubbe som höll en föreläsning i aulan. x)
Så efter det var det bara att åka hem och käka lite, räkna lite matteläxa samt fila på engelska uppsattsen en aning. Den skulle vara på 300-600 ord, men min slutade med att bli nästan 1000 ord... Hoppas att det inte gör någonting. ^^

På fredag fyller Nathalie (min brorsdotter, för er som inte vet) 6 år, och då ska vi ordna upp ett litet kalas här hemma med lite pizza, pajer, sallad och bröd. :) Då kommer mormor, morfar, moster med kille, farmor, bror Christian med familj och såklart Nathalie och bror Johan hit. Det blir trevligt!
Om det blir som jag tror, blir det även prinsesstårta. Det är Nathalies favorit, hon älskar grädde, hehe.
Jag har köpt lite målarfärg och ritblock till henne, hoppas att hon tycker om det!

Imorgon ska jag gå upp klockan sex, så det blir att lägga sig tidigt ikväll...
Ha det så bra.

Puss och kram!

Get Smart!

Hej lovelies!

Idag var jag på bio med Anna, Emma och Gustav. Vi såg "Get Smart" som var jätterolig och bra! :D För er komedifolk så rekomenderar jag den. Alla fyra var nöjda när vi gick där ifrån. :)
I huvudrollerna ser man Steve Carell ("40 year old virgin") och Anne Hathaway ("En prinsessas dagbok"). En av mina favoritroller spelades av Masi Oka, som jag känner igen från Scrubs (spelar där den lilla labbtönten Franklin^^) men de flesta känner nog igen honom från Heroes.

Anyways så rekomenderar jag filmen och ni borde se den! (LAGLIGT, my friends!)





På kvällen var vi hemma hos Anna och spelade Junior Jungle Buzz. Det var superkul! Jag vann dock inte, men det gjorde inte så mycket. Det var väldigt roligt ändå! :)
Senare kom Annas lillebror hem med en HARBEBIS som hade legat alldeles övergiven vid ett övergångsställe. :(
Det blev bestämt en Rut av den lilla söta rädda krabaten, så vi får hoppas att det är en tjej. ;)

Sov gott! :)

Puss och kram!

Tokio Hotel: Vinnare av Best New Artist! Gustav sötnosens birthday. :)

Hej alla fina! :)

Jag vet att jag är lite sent ute, men jag måste ju bara skriva ett superdupergrattis till mina älsklingar
TOKIO HOTEL SOM VANN BEST NEW ARTIST PÅ VMA-GALAN!!! :D:D:D

Alltså shiat vad roligt! Jag såg inte själva galan, då den gick hiskeligt sent (klockan 2 på natten) och jag var tvungen att gå upp tidigt dagen efter. :( Det sög!
Men jag är ever so happy att  meine lieblings vann priset, de förtjänar det verkligen! :)<3



Gustav ser lite butter ut haha, Bill strikes a pose as allways, Tom ser allmänt söt ut och Georg cracks me up xD Haha!


Inte till att glömma mina vänner! Vår käraste trummis, Gustav Wolfgang Schäfer fyllde även år under galan (ja alltså, det var ju efter 12-slaget..) och det är ju inte helt dåligt. Vilken fantastisk födelsedagspresent! :D
Hoppas du hade en underbar födelsedag. :)<3


Gustav - Alltid utan tröja under konserter! ;D hehe. :)<3


Puss och kram!

Låt.



Hörde den här låten på ett avsnitt av Scrubs. Det avsnittet (ni Scrubs fans vet säkert) då Ben Sullivan blir diagnoserad leukemi. Det avsnittet har jag gråtit flera gånger.
Och är inte låten jättefin så säg?

Haha, gulligt.

Go'kväller/natter!

Jag måste berätta om något rätt kul som hände nyss.

Här sitter jag vid datorn (som vanligt) och spelar spel, samt är arg på en community då klockan är strax innan ett. Plötsligt kommer min käre far in i rummet;

Pappa: Men Marie! Vad gör du uppe nu!?

Jag: Men, klockan är ju inte ens så mycket!

Pappa: Den är fem!!

Jag: Nej pappa...klockan är ett.

Pappa: * tyst, ohörbart mumlande*


Haha, lilla pappa. Snacka om dålig tidsuppfattning! Rätt gulligt dock. ^^

Puss och kram!

Thanks to Emma, I'm no longer a Ben and Jerry's- virgin!

  

Y U M M Y spells YUMMY! :D


Cheap shopping yee!

Hallå där!

Hur är läget med er? Med mig är det bara fint, men väldigt trött. Men nu är jag ju i djurhuset den här veckan, vilket är roligt men det tar rätt mycket på krafterna.
Idag har jag fått lära mig mer om reptiler. Jag har hållt i både skäggagamer, skinker (en slags ödla), majsorm och mjölksnok. :)
Ormarna var skitmysiga att hålla i, hehe.
Jag var ute med en tjej som heter Jenni och klappade fåren också. Riktigt uppmärksamsgalna, de där ulliga sakerna! De älskar att bli kliade och så, supersöta är de!
På skolan finns även en skitsöt kakadua som heter Turbo. Hon är vit och bor ensam i en stor bur. Detta gör henne väldigt tillgiven, så hon är den enda fågeln som gillar att bli kelad med. Urgullig!
Och förresten, jag vill ha en lejonhuvad kanin.


Isn't it just adorable?


Efter skolan, kollade jag runt lite i centrum. Köpte pengar till mobilen och så. Sedan gick jag ner till något sorts JC-outlet där de reade ut massa med JC och J-store kläder. Där köpte jag;

Ett par ljusröda stuprör från Crocker: 50 kronor (!)
Ett vitt (väldigt urringat, måste ha annan tröja under) linne från Eve: 10 kronor (!!)
Ett mintgrönt linne med knappar och knyt från Eve: 25 kronor (!)

Summan av kardemumman: 85 kronor!!!

Gissa att jag blev nöjd med dessa köp! Det firade jag med att köpa en stor, fet chokladkaka och en halvliter coca-cola. ^^ MUUUUMS.<3

Hoppas att ni får en härlig, myspysig kväll. <3

Puss och kram!

Better later than never? ;)

Tom und Bill, 19 yahr alt!



 


Glücklicher Geburtstag (besser später als nie) Tom und Bill Kaulitz, meine Lieblingsjungen. <3



Puss och kram! ;)

RSS 2.0