Valborgsmässoafton.

När Marie är veckodags-trött och har massa plugg så får bloggen lida. Jag hade naturkunskapsprov igår, riktigt nervigt innan alltså! Men jag tror att det gick rätt bra ändå, hoppas på ett vg. :)

Helt underbart att bara gå lite mer än 3 dagar i skolan den här veckan. :D Vi i min djurhållning i park-grupp träffades innan dagens enda lektion som är datorkunskap, och så filade vi klart på vårt djurparks-projekt. Jag tror nog den blev riktigt bra tillslut, men det var minst sagt skönt att äntligen få det klart! Vi har ju hållt på med det här hela långa läsåret (som btw har kännts SKITkort).

Vad händer ikväll då? Själv ska jag träffa tjejerna på kina hörnet och äta mat. Jag som inte är överförtjust i Kina-mat hoppas på att hitta något som finner mig i smaken. Men jag gillar thai, och en fågel viskade att de hade sånt där, hehe. ^^ Sedan bär det av till majbrasan vid sjön, ska bli mysigt. :) Sedan kanske vi fortsätter någon annanstans, om vi får plats. ^^

Jag hoppas iallafall att ni får en riktigt trevlig valborgsmässoafton vad ni än hittar på! :)


IT'S FRIDAY, I'M IN LOVE!

Ääääntligen helg! Är det inte underbart? Idag har jag haft nationellt prov i skriftligt engelska liksom alla andra ettagluttare. Det gick faktiskt rätt bra känns det som, jag höll mig till ämnet, skrev åsikter från olika sidor och så tror jag att grammatiken och stavningen var rätt okej iallafall. :)

VÄDRET ÄR HELT FANTASTISKT FINT! Det var typ underbart varmt och soligt idag så jag kunde vara ute barbent i korta shorts och top liksom, so faaaab. ;)
Imorgon så ska mamsi och papsi ut med några kompisar, så jag tar hit lite peeps då. Vi ska troligen äta någon hämtmat ute på tomten och sedan kolla på robinson. Ha det allmänt mysigt alltså! Ikväll och helgen måste innehålla lite plugg då jag har naturkunskapsprov på måndag. Men det känns som jag kan en hel del, så det är rätt skönt!

Det skulle vara kul att få lite åsikter om min blogg för att få lite mer tips på vad jag kan göra för att få lite fler läsare. Jag vet att man ska klicka in på andras bloggar och kommentera där... Men om det finns sätt jag kan skriva på som gör det lite mer intressant så får ni gärna säga till. Typ; mer bilder, mer musik eller något annat.

Hoppas åtminstone att ni får en jättebra helg, och sitt nu förtusan inte inna utan var ute och njut av vårvärmen! <3

Hoppla!

Uscha, jag har inte bloggat sedan jag kom hem från hjo. Jag antar att ni inte har dött utav det eftersom det "bara" är mina closest personal friends som läser den här bloggen, och ni träffar ju mig annars också.. ^^ Får nog ta och ge mig ut lite i blogg-världen och skaffa mig lite läsare. :)

Skolveckan har vart helt ok, förutom matteprovet som jag fick tillbaka. Fy, det gick inte alls bra. :( MEN DÄREMOT så fick jag alla rätt=mvg på idrottsprovet om mental hälsa, och sedan fick jag mvg på en kort labbrapport i ekologi och sedan på en jättelabbrapport som jag jobbade på i en miljard timmar som jag fick mvg+ på :D :D Så då får jag faktiskt bortse lite från matteprovet och vara nöjd med mig själv for one time sake. Som mamma sa;
"Du kan inte ha så höga krav på dig själv och räkna med mvg på allt". Det kanske låter lite surt, men det är skönt att höra det, för jag antar att hon menar det som att jag ska "cut myself some slack" så att säga. ^.^

Nog om detta, i fredags var jag hembjuden på tjejmiddag hos Maja. Superkul som vanligt. Jag och Emma hade gått ihop och köpt ett chokladmint-te, ett te som kallades vårkänsla med smak av passionsfrukt och kokos samt 8 stycken lyxiga chokladpraliner. ;D Jag tror hon blev glad för det. :)
Anyways, så hade Maja kirrat ihop en riktigt god middag bestående av quinoasallad med kycklingfilé som var toppade med tomat och vanlig pesto som var gjord från scratch! Jag blev impad. ;) Mumsfilibaba var det!
Efter det drog vi ner till vardagsrummet och körde singstar, mycket skratt blev det där. :D
(Jag tänker ibland på hur jävla roligt jag kan ha det utan alkohol. Det är så tur att man inte behöver dricka som kan smaka skit för att ha roligt. Man behöver inte ångra något dagen efter, man minns allting man gör och man mår bra och kan ha roliga minnen en lång tid framöver!)

På lördagen blev jag väckt tidigt klockan nio för att brollan ville lämna över Tyson när han skulle bada med Maximus, andra brollan och Nathalie. I ett huj bestämde jag mig för att hänka på ner till simhallen då jag ändå har gymkort där bad ingår. Alltid roligt att komma ut lite också med brorsorna man inte umgås så mycket med. Och lite qualitytime med Maximus är heller aldrig fel. :) Han blev helt överlycklig av att få bada! Jag och lillen gick runt lite själva ibland i hallen och badade. Sedan ville han bada bubbelpool med mig där vi satt och värmde oss och fångade bubblorna. Supermys! :) När vi kom hem till mig beställde vi pizza åt hela gänget, lilla bas blev nog rika idag! xD

På kvällen blev det grillat med kärntruppen. ^^ Tyson stannar över natten eftersom att han inte ville åka hem, så sött. Han trivs verkligen  här fast han är lite rädd för katterna pga incidenten som inträffade. (Jag älskar Lisa, men ibland är hon en riktig surkärring. ^^) Nu ligger sötnosen i min säng helt utsträckt och sover som en stock!
Imorgon blir det förmodligen plugg hela dagen inför samhällsprovet som är på måndag, fast det känns faktiskt helt okej just nu inför det. Men det är väl lika bra att läsa på ordentligt så att man inte glömmer något!

Ja hoppas det var trevligt att läsa mitt otroligt poänglösa blogginlägg. ^^ Grattis för att du tog dig hela vägen ner!

Puss!

Hemma!

Hejhallå!

Igår kom jag hem från några roliga dagar med Mic nere (nu sa jag rätt! :D) i Hjo. Vi har vart och shoppat på ullared, kollat runt i hjo-staden, ätit massa gott och bara umgåtts och haft det supermysigt och roligt! :D Senare idag lägger jag nog upp lite bilder från vistelsen. Och vad kläder jag har köpt, och så billigt det var alltså. :) Idag inviger jag mina nya jeans som jag köpte på ullared när jag ska ut och träffa lite homies för en fika någonstans. :)

Nej, nu måste jag kila. Hoppas ni får den bästaste sista påsklovsdagen, och njut förtusan av den fullt ut! :)

Pask!

Hej pa er! Idag har mitt tangentbord bestamt sig for att plotsligt bli idiotiskt, sa alla tangenter vill inte funka som de ska. Allt ar pa fel plats och blir skitjobbigt! Menmen, det kanske har ordnat sig tills jag kommer hem igen...

Idag ska jag iallafall aka till Mics landstalle tills pa sondag. Vi ska ga pa ullared och ha massor med mys! Hoppas ni far en rolig paskhelg, puss och kram!




By~ iaremarie.blogg.se

Vårväder!

Hejsan! Så bra att vädret fick sig en andra chans, nu är det till skillnad från igår, helt soligt och molnfritt! Visserligen kanske det blåser lite men det tycker inte jag gör så mycket. :) Vad ska ni göra för att utnyttja vårvädret? Jag ska knalla in till stan och möta några tjejer från klassen och typ äta lunch, vilket jag får se om jag gör. Man har ju sett massa folk sitta där vid gamla stan, typ vid vattnet, och sola! Ser ju huuur mysigt ut som helst. Egentligen borde man ju ha en picknick där. :)
Jag älskar att få ha kasserat den tjocka vinterjackan för i år, och enbart kunna gå i en tunn och skön skinnjacka. Förutom den är jag klädd i nästan enbart gina tricot, inte så konstigt för att vara mig. ^^

Men jag hoppas att ni får en mysig dag, och att ni till skillnad från mig är friska och krya! <3

Tyckte att mitt dagens inlägg behövde sällskap i dagens-kategorin...

So there you have it, peeps! :D Enjoy it... or not. :)

Dagens...

Nya: Mitt hår, inte så jätteskillnad, men I love it still om det vill hålla den här gången. You gotta love the volume!

Godaste: Kebabrullen<3

Glada nyhet: De närmsta dagarna bjuder på sol och varma temperaturer, love it!

Sak: En hårcreme jag fick av Linda, luktar typ som sådant där typiskt bubbelgum! ^^

Sötaste: Maximus, ofc. Han är jämt det när han är en del av min dag. :]

Dummaste: Lisa, hon är så jävla kaxig mot Tyson. >.<

Fulaste: Jag med spolar, bomull och plast på skallen. Och plastpinnar. Fulast ever!

Funderare: Hur mycket pengar kan jag spendera? Verkar som om det kommer en del utgifter jag inte hade planerat med...

Spel: Det där jävla spelet på king, mamma och jag är fast! xD

Planer för imorgon: Trotsa min ömma hals och täppta näsa, och bege mig in till stan för att möta ett par klasskompisar. Kanske lunch, denna punkt hänger ihop med dagens funderare you see...

Blä: Vädret!! Det var iochförsig 8 grader ute, men blåsten och faktumet på ingen sol gjorde det hela så himla...blä.

Sukt: Brorsan har en jävla pepsi, och jag får inte smaka! :(

Sista mening för idag i bloggen: Hejsvejs, ha en underbar kväll och ha massor med skoj! :D <3


Vår!

Hej folk! Tänk att vi redan har kommit in i månaden april, unbelieveble! Känns ju som året precis har börjat... Inte för att det gör någonting att april är här, tvärt om! Det verkar ju som om det härliga vårvädret kom samtidigt, och det ska vi då verkligen inte klaga på. Typ underbart väder, man kan gå med skinnjacka och sneakers och man fryser inte ens. Love it. :) Tänk att jag verkar bli lika förvånad varje gång hur fantastisk våren är, och hur glad man blir av den! Man märker även skillnad på katterna, som börjar springa allt mer ut och in och tappar massa gammal vinterpäls. Det är katthår överallt. ^^

Vet ni vad som är typiskt? Bara för att min älskade vår är kommen har jag gått och blivit förkyld. Halsen ömmar, jag hostar from time to time, och jag är täppt och kan knappt andas genom näsan. Usch och fy, sådant tycker vi inte om..:(
Jag vill ju vara ute och njuta av solen idag, men det går ju kanske inte. Måste försöka bli lite bättre tills imorgon eftersom jag ska till björn axen då för att sitta modell, och det vill jag inte gärna missa... Jag får väl vara hemma och tröstäta lantchips, eller göra en killer lunch, vad nu det skulle vara. Något tips? :) Annars blir det bara nudlar som vanligt. ^^

Igår hade jag matteprov, och det kunde ha gått bättre... Tänk dig själv vilken low-selfesteem-boost man får efter att ha fått mvg på de tre senaste proven och sedan får man ett... g+ ? För det är det jag kan tänka mig att jag får. O well, sådant är livet. Jag antar att det iallafall inte bara var jag som var överlycklig när skolan tog slut igår? Nu har vi små skolbarn äntligen fått vårat älskade påsklov! :D :D
På torsdag bär det av till hjo med Mic, I can't wait, det ska bli supermysigt och kul. :) Någon dag ska jag väl försöka catch up med några forna klasskamrater a.k.a my best friends. :) Men även mina new best friends eftersom vi aldrig ses på fritiden...Och man vill ju inte direkt bara koppla dem till tråkigheter som skolan liksom. :P

Igår för ett år sedan så skulle Tokio Hotel haft sin konsert i globen. Alla TH-fans sörjde nog igår, jag blev iallafall deppig när jag fick beskedet av Nadja via sms. :( Usch, jag minns hur ledsen jag blev när konserten ställdes in!!

Ha en skön dag i solen. :) <3

RSS 2.0