31 december 2009 - Årets sista dag

Hej partypeople!

Hoppas allt är prima, och att ni är taggade för ett nytt år. Själv är jag lite dåsig med huvudvärk och halsont men I'm hanging in there. Så farligt är det ju inte. ;) Går maniskt runt och suger på Senega som är en lakrits/mint halstablett från apoteket och så har jag nyss tagit en brusalvedon för att minska huvudvärk och nedsätta eventuell feber. Jag ska kanske sova en stund och ta en dusch, så är jag nog fit for fight ikväll!


Gud, tänk att ett helt år har gått nu...! Och vad har jag gjort? Geez, jag kan inte ens minnas vad jag har gjort det här året. En hel blandning med skolstress och en Marie som jagar upp sig för minsta läxa (mina vänner måste ha blivit galna på mig) och en hel del skoj. Hade en jättelyckad födelsedag med besök från både en gata upp, Tyresö och Tumba. De (Anna, Dani och Jonte) hade med sig massa fina presenter till mig och jag fick även mina efterlängtade kos hörlurar av mamsen och papsen.
 

Sommaren var great vad jag kan minnas med en massa slappdagar. Jag var även och badade en hel del och umgicks självklart med kompisar. Den bästa baddagen för min del var nog när jag och Dani badade i trinntorp som ligger nära mitt lantställe. Det var en riktigt kul dag och vattnet var asskönt! Och när Dani ramlade av bryggan så höll jag på att drunkna av skratt! Juste, på sommaren var det även som jag gjorde cupcakes för första gången, yumsters.


En årlig gröna lund tripp fick vi även med detta år, ganska tidigt på sommaren. Det var jag, Mic, Nadja, Anna, Maja och Julia som åkte detta år. Maja och Mic vann varsitt första pris i chokladhjulet. Jag var med dem båda och var nog en liten turmaskot, speciellt på Mic eftersom hon vann på  det numret som jag valde, hihi. Vissa av oss var där enda tills de stängde och då är man riktigt slut! Juste, på sommaren hade Julia sin tjejlunch där hon hade blandat de gamla tjejgänget med sina nya vänner från klassen, vilket var riktigt trevligt! På sommaren fyllde även Maximus, min brorsson, hela 2 år. Time fly by.


Ja och så började skolan, men ärligt talat har jag inte lust att nämna den så mycket. I början av terminen så åkte alla naturbrukare till Borås Djurpark där vi hade en heldag. Lyckat? Mja. Jag hade nog inte så kul. Större delen var en bussresa med en sovande finne bredvid sig, haha. Höjdpunkten denna termin var nog helt klart den interna praktiken som vi hade på skolans djurinstutition. Där var vi tre veckor och fick pröva att vara på alla stationer och arbeta, kul kul! Vi hann även med ett djurexpo som treorna hade ordnat, vilket också var rätt kul. MEN som sagt vill jag inte nämna tråkiga skolgrejer så det slutar jag med nu.


Ja...Nu är det vinter. Det var riktigt stressigt de sista veckorna må jag säga. Men sen blev det jullov och vi var alla riktigt lättade. Började köpa och göra julklappar som alla verkade bli riktigt nöjda med. Maximus blev överlycklig för sin polisbil (han ser verkligen upp till poliser, det är nog bland det häftigaste han vet) och jag fick en iPod Touch! En lyckad och mysig julafton hade vi med Kalle Anka, julmat och tomte. Den 28:e när vi firade morfar så fick jag ju även laptopen som jag nu skriver på, av min mosters kille. Lyckan var gjord! Hm...Ja sen har jag spenderat lite tid med Mic och Nadja med lite handlingsförsök och film.. Haha det är ju lättast att skriva om det som hände senast eftersom jag inte minns vad som har hänt innan.


O well, detta var mitt lama försök till att skriva en liten sammanfattning som blev hoppig fram och tillbaka, väldigt dålig och virrig. Men hey, jag är ju lite sjuk! Vilket fall som helst...


GOTT NYTT ÅR!


New computaaaah!

Hejsan!

Hoppas att allt är bra. Nu vet jag att det var ett tag sedan jag skrev, och jag har ingen riktig anledning om varför. Men guess what? Nu sitter jag, för första gången, och skriver på min nya laptop! Det är nämligen som så att när vi var och firade min morfars 93 åriga födelsedag så var min mosters kille helt galet snäll och GAV mig en laptop som han inte hade användning för längre. HELT gratis, jag behövde inte betala en krona! Och den funkar ju prima ballerina också, så nu funkar det jättebra att dona med min iPod likaså med att den är helt virusfri vilket känns som rena rama lyxen. It's great!!



Igår var jag med Nadja och Mic nästan hela långa dagen. Först var vi på gymmet och tränade vid 2 tiden, och vid 5 gick vi ner till centrum för att ge affärerna en chans till. Nadja ville ha något fint att ha på sig på nyår och jag letade efter mina jäkla lacktights. Vi lusade igenom nästan varje affär och om det fanns några så fanns det nästan bara i L och XL. Typiskt! Förutom ett par på Kappahl barn som var riktigt snygga, men de fanns bara i strlk 152 och jag kunde knappt röra mig i dem, haha. Varken Nadja eller Mic fick med sig något för den delen heller. Istället köpte vi cola, chilinötter och godis som vi skulle ha senare när vi tittade på film. Vi tittade på "En geishas memoarer", och den var lika bra som vanligt.



Idag är jag sjukelisjuk så jag var hemma istället för att umgås med mina vänner. Är det inte typiskt att man börjar må dåligt nu när det är lov PLUS att det är nyår imorgon... Hmpf. Men förhoppningsvis mår jag lite bättre imorgon. Ikväll vid 5 ska the new year crew åka till länna och handla snacks och alla ingredienser till maten som vi ska äta. Mys pys! Whoops, nu har detta inlägg blitt lite för långt. Hoppas ni får en bra dag, puss!


Farsta Centrums mellandagsrea in my ass!

Hejsansvejsan!

Idag var jag i centrum med Nadja och Mic för att kolla in deras mellandagsrea. Helt jävla dum bara! Det fanns nästan ingenting fint som var i min storlek. H&M:s rea sög som vanligt, de har nästan bara fula grejer som är nedsatta jämt! Och på Gina Tricot trängdes folk, och jag hittade inte ens mina future omtalade lacktights. x) Hittade inga fina tights någonstans! Dock så fanns det velvettights (sammetstights) som var rätt cooliga, men självklart fanns de bara i bamsestorlekar på både BikBok och Cubus, om man inte ville ha typ blå eller lila. Men hur ofta använder man det liksom? Aja, det var en snäll dag för min arma lilla plånka, men mitt vill-ha-begär på snygga kläder blev inte lika glad.

 

Efter det gick vi hem till mig för att kolla lite recept till nyår. Vi 3 kom iallafall fram till någon god kycklingpasta rätt, och sedan panacotta till efterrätt. Maja nappade också på det, så återstår det bara vad Julia tycker (om man i hennes fall byter ut kycklingen mot exempelvis quorn). Men vem tycker illa om pasta? ;) Och hemgjord panacotta är gaaaleeet gott. *dregel* Sedan planerade vi även lite andra saker, vad vi ska göra o.dyl. Det gäller bara att stämma av med de andra, men det ska nog gå bra! :) 

Imorgon kanske jag ska träffa Mic och Nadja igen, och på kvällen ska jag och familjen hem till mormor och morfar. Morfar (egentligen är han min låtsasmorfar, men för mig är han bara morfar!) fyller hela 93 år imorgon, så det är ju klart man måste följa med då! 93 år är ju inte lite direkt, och om jag är på humör så säger jag ju inte direkt nej till tårta, haha. I veckan har jag ju nästan ingenting planerat, förutom potentiell bio, så om folk har tråkigt så kan de gärna höra av sig till mig, om de vill. ;D I'll be waiting. ;)

Ha en mysig kväll, pyss!

 


Here I come to save the daaaaaaaaay!

 

Delar vi samma humor, åtminstone litegranna? Då tycker du att det här klippet är rätt skoj! Alltså, ubergullig liten ödla, eller hur? xD


Aowe?

Alltså, grillchips och pepsi med is och citron är riktigt jävla gott... MEN varför fortsätter man att proppa i sig fast man har ont i magen? Ett riktigt i-landsmysterium, frågan är om detta mysterium kommer lösas. Självklart fortsätter man ju att äta för att det är gott som faen, men VARFÖR fortsätter man när man har ont i magen och mår illa? Svara på den du, ljushuvud!

Juldagen.

Tomtens verkstad. ^^

 



Jultomten kom! :O


Nathalie fick maaassa paket. :) "Varför får jag ingen docka? Jag har ju önskat mig det!" ^^



(Min) Hemgjord mjuk kanelkaka med apelsinglasyr! Ser kanske inte så lovely ut, men den var faktiskt rätt god.



Supersöta Urax!



Yes, det var då min julafton i ett par bilder. Tog tyvärr inga kort på mina julklappar, och har heller inte orkat göra det efter, hähä. ^^ Och förutom Kalle Anka, julklappar och fika har vi ju självklart ätit massa julmat, fruktsallad, sjungit snapsvisor med mera. En mysig julafton som den ska vara hemma hos mormor min! Och alla blev glada över sina julklappar som de fick av mig. Allt grubblande och funderande kanske var värt det ändå?^^

Mina julklappar:
- Pengar
- En skön ziptröja
- Vita hipsters
- Bomullspyjamas
- Hello Kitty pyjamas (like YEAH)
- 3 pack Hello Kitty mysstrumpor (like YEAH)
- iPod Touch 8 gB :D :D :D (som jag tyvärr inte kan använda pga min segodego dator :/)

Idag har jag bara vart hemma och chillat, och haft det allmänt extremt jättetråkigt. Bara glott på burken och suttit vid min virussmittade cp äckel dator. Nu visar de "Narnia - Häxan och Lejonet" på 4an och jag hade väl tänkt att se på den om jag kan koncentrera mig, haha. Imorgon blir det annandags-fika hos min farbror som vanligt, och på söndag ska nog jag och Pipan kolla in mellandagsrean. Håller tummarna på att weekday har snygga jeans kvar i min storlek då! Vill ha mig ett par vanliga blåjeans i stuprörsmodell, och nu på rean ska man ju verkligen passa på.

Hoppas ni får en trevlig kväll!


GOD JUL! <3




Hoppas att alla har haft en jättebra julafton! :) Lägger upp bilder och berättar om dagen imorgon eller något. Puss! <3

Just another tuesday.

Hejhallå!

Har ni haft en bra dag? Idag har jag faktiskt inte gjort så speciellt mycket. Vaknade rätt tidigt och gick till centrum med mami där vi kikade i affärer, mami köpte klappar till papi och så åt vi lunch på BK. Jag inhandlade även min choklad och engelsk konfekt till papi, höhö. Sen vid tre gick jag till gymmet och tränade med Pipan. Det var faktiskt skönt att träna även fast jag inte direkt hade någon vidare lust innan. Men det är så det brukar vara, det gäller bara att masa sig ner och så känns det ofta riktigt värt det efteråt! Nu blir det ingen träning förens efter julhelgen, jag får se när jag kan få med mig mina träningskamrater. ;D Man vill ju bli av med alla hundratals kilon man lägger på sig på julen.. ^^

 

Imorgon ska jag joxa och slå in resten av klapparna och sen på eftermiddagen kommer bröder med barn och sambo hem till oss för att fira jul innan, eftersom Christian ska fira jul hos sin sambos mamma om jag har förstått det rätt. Så Maximus ska få öppna alla klappar som han får från oss. Vi ska även äta julmat och det förvånar mig inte om det blir lite spel i form av wii. Senast så tyckte ju Christian att jag var rådålig på bowling så att nu vill jag knäppa honom på näsan! Fick ju faktiskt 267 p senaste gången jag spelade med papi. ;)

 

Såhär "snygg" var jag efter jag hade tränat idag.. ^^



Vår förträffliga julgran! Lyckades däremot inte få någon bra bild på den. Utan blixt - suddig, med blixt - förlorar "den naturliga skönheten". xD Haha.


HEIPPA!


Ett stycke måndag.

Shueshue!

Vad har ni hitt på idag då? Själv så var jag även idag med Mic och Nadja, denna gång bar det av till centrum. Mic skulle kika lite på julklappar och jag köpte burkar till curden (curd rimmar på turd!) samt ramar till fotona. Efter vi hade strosat runt ett tag så gick vi hem till Mic där vi gjorde varma mackor och varm choklad med vispgrädde. Till dem så kollade vi på "Polar Expressen". Haha, den filmen som brukar vara en riktig mysfaktor x1000 har blivit riktigt fjantig och cheezy. Jag tror aldrig vi har stört oss så mycket på den filmen innan! Kanske vi har växt ifrån den? Ooh, Mic hade en jättefin julgran som vanligt, jag som får stå ut med samma gamla tråkiga plastgran tycker ju att det är värsta lyxen med en riktig gran! Hihi, tomte-Jack från "Nightmare before Christmas" var ju riktigt söt. ^^

 

Nu har jag precis slagit in alla mina julklappar (förutom lemonturden) och det var riktigt pyssligt och kul! Jag fick för mig att jag tycker det är tråkigt att slå in julklappar, men där motbevisade jag mig själv! Och de blev riktigt tjusiga om jag får säga det själv. :)

 

Juste, jag gjorde ju chokladfudge igår! De blev faktiskt riktigt goda, om en liiite för söta. Man skulle nog kunna ta bort en deciliter utan några problem, de skulle säkert smaka ännu bättre då. Men riktigt störande recept eftersom att smeten skulle kokas upp till 113 grader, ställas i vattenbad i 5 sekunder och sedan svalna till 49 grader. :P Geez, detta är nog ingenting jag direkt tänker göra varje dag.

 

Imorgon ska jag gå och träna med Pipan, och efter det ska jag till centrum med mami. Hon ska köpa present till papi och jag ska nog prova lacktights och köpa till choklad som komplement till lemonturden. C u l8r! Kisses!


"Jag pulsar genom snön...!"

Hej alla snölyktor, what's crackalackin'?

I förmiddags mötte jag Mic och Nadja för att åka in till Sickla Köpcenter. De skulle kolla efter julklappar, och Mic hittade... en haha. ^^ Själv så framkallade jag 4 stycken bilder i Farsta C som jag ska sätta in i ramar och ge 2 var till mina bröder. Bilderna blev faktiskt riktigt fina, och det kostade bara 6 kronor per bild. Very cheap, I think! Eftersom jag rapporterar om vädret varje dag så måste jag ju påpeka att snömängden är mer än någonsin i år, lovely. <3 Hej, julstämning!



Haha, min fot i snön igen!



Sickla var vitt.



Sötnosar!

(Vatten)Pipan! :)

 



Mickliiii.


Snart ska jag återgå till fudge-bakandet, när smeten har gått ner till 49 grader dvs. ^^ Lägger upp bilder och recept om de blir bra. Höres! <3

 

 


Kreativitet?

Hej!

Sitter och funtar på de sista julklapparna som ska fixas. Till mormor/morfar och farmor ska jag faktiskt göra egna julklappar. Jag tror nog att det blir varsin burk med lemoncurd + en burk päron/choklad-marmelad, båda finns det recept på i Allers. Lemoncurd ingredienserna finns hemma, men det finns ingredienser till marmeladen som jag behöver köpa. Så det får jag bege mig och göra imorgon tror jag, eftersom jag ändå ska framkalla lite fina bilder på brorsbarnen som jag ska ge till mina bröder. Till de behöver jag fixa lite fina ramar och sätta dem i. Det borde väl ändå bli rätt uppskattat? :)

Jag skulle också behöva/vilja köpa ett långt svart linne samt lacktights.. Men då rinner pengarna gärna iväg. Någon som vet vart man kan köpa ett par schyssta lacktights som inte är allt för dyra? Haha, egentligen vet jag inte varför jag skriver detta inlägg men det kan ju vara pga att jag har riktigt jäkla tråkigt! Jag har börjat blivit redigt rastlös den senaste tiden, typiskt då att jag inte planerar in något skoj. Det var ju för väl att jag tränade i förmiddags, så blev jag åtminstone av med en smula energi. Och imorgon ska jag ju som sagt handla så då håller jag mig ju sysselsatt på så vis. Hm, det är så tråkigt att bara skriva massa ointressant text så det får ploppa upp en bild också;

Årsta havsbad, tagen i somras.


This is the last time I abandon you and this is the last time I forget you. I wish I could.

 

En riktigt bra låt, Muse - Stockholm Syndrome! Lyssna på den. :) Vad har ni gjort idag? Själv har jag vart på gymmet med Nadja en stund och så har jag glott lite på burken hemma. Nu väntar jag på middag, är superduperhungrig! Ha det bäst! <3


7-up! ;D

Tjue! Förutom att jag fick den "underbara" nyheten om att Patrik minsann får vara ledig fr.o.m måndag t.o.m 15:e januari (alltså; hemma på nyår..) så har jag haft en rätt najs kväll för att  vara en hemmakväll. 1,5 liter cola just for me, och så massa wii. Hur det gick? Låt bilden tala. ;)



7 motherfucking strikes på raken och det blev då 255 poäng! :D *happidäns*

Hej, mitt vinterland!

Helleeeuw däääär!

Hoppas det mås bra i stugorna. Stockholm bjuder på kallare och kallare temperaturer ständigt. Imorse var det runt 7-9 minusgrader och nu har det passerat 11 minus. Haha, kanske det här blir en väder-blogg? ;)

Vad har ni gjort idag? Själv vaknade jag vid 11 av ett sms från Emma som ville mötas och köpa kläder i centrum. Dryga timmen senare möttes vi. Emma hittade en fin klänning och ett par leggings och jag köpte mig en ny foundation (hur säger man foundation i bestämd plural-form? Foundationerna? ^^) och en ny mascara. Mascaran testade jag precis och den är superbra, och kostade bara 115 kronor! Jag är supernöjd. Sen köpte jag också lite stuff till middagen idag. There will be champinjoncrepes. ^^ Justja, klämde in lite nintendo wii bowling med mamsen också. Ikväll har jag ingenting bestämt, men vi får se vad som kan erbjudas. Kanske en lugn hemmakväll (ovanligt?) eller så hittar jag på något skoj. We'll see.


Mascaran. Loreal Telescopic Carbon Black, rekommenderas!



Emma med sin Gustav.



Jag och Emma. (haha, får väl bjuda på denna.)



Mina ganska-nya-skor är awesome i all tjock snö. <3



Från min balkong. Isn't it pretty?



Lilla Busan på balkongen.


Snart är det crepes-time, hoppas ni får en trevlig kväll!


Jullov.<3

Hej folk!

Nu är vintern här, så himla underbart. Älskar all den tjocka, vita, kalla snön som ligger på marken. Mysfaktorn stiger upp till taket! Dock så är inte kollektivtrafiken lika underbar nu... Kaos överallt! Tåg som är extremt försenade + miljarders miljarder folk som irrar runt. Geez. Som tur är har jag jullov nu! :D

Blev väldigt happy idag på vår (onödiga) skoldag. Vi skulle prata betyg med sam-läraren och hon sa; "Du har ett solklart mvg, och du är en utav de starkaste i den här gruppen! Tror inte vi behöver säga mer än så." Bättre omdöme än så kunde jag faktiskt inte tänka mig så jag blev riktigt glad. :)

 

Förutom att glo på "Slumdog Millionare" + sitta och stirra in i en vägg så hade alla naturbrukare julmingel i victoria-salen där personalen i djurhuset bjöd på julmust, pepparkakor och julmusik. Mysigt värre! <3 Info på vår skola suger banan, men stämningen och allt som djurhuset har är something special. Jag hoppas att jag kommer umgås mycket med mina kömpisar från skolan fast vi bor så långt ifrån varandra, för annars kommer jag sakna dem innerligt på nästan 3 veckor!





Anna på tåget som vi hade stressat till i onödan. ^^

Pelomedusa-ungarna, så hiiimlaaa söta!

 



En mongobild på oss, åffkörs. :)



Världens finaste Jossan!



Jonte och jag var...snygga.



Molly was soooo busted! xD



Jenni och Maja. :) Und peppercookie!



Och jag looked like this today! Knallröda strumpisar också, love it. :)



Godnatt alla fina människor, så får vi hoppas att jag har blitt glad igen när jag vaknar. <3


Retards?


Slippery tuesday!

Hej allehuuupa!

Hoppas ni har haft en bra dag. Det skulle jag nog säga att jag har! På dagens tredje lektion (sällskapsdjur) hade vi prov, vilket kändes jättebra. Jag fick även tillbaka prov i mikrobiologi samt projekt och företagande vilket båda resulterade i vg, och det är jag nöjd med!

 

Vi var några stycken som sket i sista lektionen (matte..) men det visade sig att den vilket fall som helst var inställd, så det gjorde ju inget, hehe. Då åkte vi in till Kista för att kolla in den nya gallerian där. Det var stort och det fanns massvis med butiker. Själv blev jag småkär i New Yorker som hade massa snygga kläder, som dessutom hade otroligt bra priser. Jag hittade min nyårstubtunika (eller vad man nu vill kalla det) som var svart med paljetter på bröstet. Den kostade bara 139 kronor och hade dessutom en skitsnygg form. Jag fick även med mig ett apsnyggt linne som påminner lite om Ed Hardy's kläder (som jag har velat haft ett bra tag) och detta kostade bara 99 kronor. Köper du ett linne från Ed Hardy får du betala cirka 700 spänn och det har jag faktiskt ingen riktig lust med.. ^^


Efter det åkte jag hem, åt lite mandarin och kladdkaka och sedan begav jag mig till gymmet och tränade med Nadja. Det var riktigt skönt att träna igen eftersom vi inte hade gjort det på ett tag. 1,3 km uppvärmning på löpband, 3x10 på 3 st benmaskiner, 3x10 på 2 st armmaskiner, 4x20 på situpsmaskinen och avslutade med att springa 2 km i högt tempo på löpbandet. Nu är jag supertrött och har ont i benen, men det är så värt det.

Haha, jag har ramlat flera gånger idag. Först när jag gled en bit till skolan, sedan när jag tvingade mig upp på en slags backe på väg hem och sedan när vi gick hem från gymmet (farliga hinder you know). Clumsy me! Nu ska jag kolla på tv och plugga lite smått på glosorna till imorgon.

Puuuss!


29/12-2008.. Helt otroligt att det såg ut så. Ser mer ut som en fin vårdag istället för en vinterdag..


Måndagen i korta drag!

Började extremt tidigt.
Åt lussebulle med Anna.
Var helseg på tåget.
Det luktade fränt av kiss, euw.
Hade engelska.
Hade arbetsmiljö och säkerhet.
LUNCH!
Kom på en helt ny typ av "film".
Skrattade lite.
Hade etologi.
Kollade på julmarknaden i centrum. (not a big deal..)
Kollade på Gina. (med Anna!)
Åkte hem.
Bakade kladdkaka, åts med mango.
Pluggade..
Åt mat.
Pluggade..
Tv.
Blev förhörd.
Bloggar.
Dagens låt blev:

"Den är neonbrun!"




HAHAHA! ASROLIGA PARODIER!

"Det är ju flera meter, vet de hur många centimeter det är!?"


Man får va som man e, om man inte blev som man skulle!

JAG SER DET SNÖAR, JAG SER DET SNÖAR! :D Happy mode! Jag älskar verkligen snö på vintern. Det har snöat flera timmar, och snön verkar vilja ligga kvar också. Lovely. Hoppas det håller sig till julafton. :)

 

Ikväll ska jag hem till Nadja och kolla på film med Mic, och Mic kan ju bara räkna med lite snöbollar på sig på vägen. ;)

 


Erik motherfucking Grönwall!

 

Yes, som de flesta av oss kanske vet så blev Erik Grönwall vinnare av idol 2009! Han var fantastiskt bra igår, men det var Calle också! Erik regerade med låten ovan, "Show Must Go On" av Queen, och Calle med "Rock'n'roll" (?) av Led Zeppelin. De var bra i båda sina låtar, men de glänste verkligen i dessa. Jag tror nog att  vinnarlåten var snäppet mer "Eriks låt" och det kan ha vart det han tog hem allt på. Förutom att texten var slibbigt cheezy så var den faktiskt helt okej jämfört med tidigare år!

 

Nä, nu ska jag se till att få någonting att äta. Idag ska jag nog baka lussebullar senare och ikväll får vi se vad som händer. Kanske börjar plugga, eller så hittar jag på någonting skoj! Ha en bra dag.


New times - new header!



Jag har en ny header, vad tycks? Själv gillar jag det svartgrå, så det fortsätter jag att köra på. Kommentera gärna vad ni tycker om den, om jag ska ha kvar den, ta tillbaka den gamla eller göra en helt ny. Anyways, för att fira denna historiska dag så lägger jag upp en mycket förnämlig truddelutt. Det finns tillochmed text, så du kan sing-along bäst du vill och kan! :D

Tionde December Tvåtusennio

Haj halleu!

Torsdagen har vart ganska bra för mig idag, faktiskt. Gick upp vid halv 11, och sedan gick jag med mami till centrum. Hon bjöd mig på bk-mat och så bytte jag pappas julklapp (från flickan som lekte med elden till en live dvd med Bob Dylan).

 

Efter det åkte jag till la escuela (började 10 över 1, nice!) och började skoldagen med att få tillbaka samhällsprovet. MVG! :D "Mycket god analys" stod det på slutet, och jag blev så glad och lättad. Så nu tror jag att jag får behålla mitt betyg, och det känns riktigt skönt. Nu behöver jag aldrig plugga samhälle mer i hela mitt liv! :D *LYCKA* Efter samhällslektionen så hade vi matteprov, vilket var relativt enkelt. Det såg ut att vara G-frågor men kan man få mer så har jag nog en chans på VG, men den som lever får se. :)

 

Efter jag hade väntat på att mina kära kompisar skulle avsluta sin hundlektion, så åkte jag, Anna, Dani, Jossan och födelsedagsbarnet Angelica för att fira henne med middag i stan! Så vi satt på kungshallarna och mös. Det blev heta diskussioner men jag tycker vi hade riktigt trevligt! Jag åt kycklingfilébitar med pommes och bearnaisesås, och cola förstås. Yum. Jag älskar mina vänner!

Det är himlans avslappnande att slippa plugga idag, jag behöver inte plugga förens på söndag (är jag duktig börjar jag på lördag). Och på torsdag är det avslutning, så jävla sköööönt! <3

 

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

 

Tyvärr så tänkte jag inte på att ta med mig kameran idag så ni får en smula äldre, men ack så söt, bild på min älskade Angelica som fyller 17 år idag! :)<3


I JUL BLIRE KUL!!


Nintendo Wii Sports!

 

Idag när mamma och pappa kom hem, så hade mamma köpt spelet ovan, Nintendo Wii Sports. Hon hade vart sugen på det ett tag, och idag så bestämde hon sig. Vi har spelat lite redan idag, och det är faktiskt jätteroligt! Men det tar lite övning. De spel som finns är bowling, baseball, tennis, golf och boxing. Boxing är skitkul och man blir galet på! xD

 

Juste, fick också veta att pappa hade köpt samma sak som han skulle få i julklapp av mig. Suck!!


Dålig uppdatering!

Hej!

Min käre vän Dani påpekade min dåliga uppdatering idag. Så nu skriver jag ett inlägg för skrivandets skull, haha. Idag hade vi kort dag, från 8 10 till 13 00, najs. När jag kom hem tog jag ett bad och satte genast igång att plugga i min ensamma ensamhet, kul. Så nyss förhörde snälla pappa mig på allt, så jag tror jag kan det mesta av det jag behöver kunna. Hoppas provet går bra imorgon så jag kan fokusera på matten sen, livet suger korv med bröd just nu... Suck.

Nu belönar jag mig själv med lite nya och gamla godingar på spotify, lovely. Älskar spotify, it's great! Senaste favoriten är fireflies med owl city som en viss liten tyresöbanan har smittat mig med. Den är en glädjespridare och riktigt beroendeframkallande enligt myself! Take a listen to it. :)

Snacka om att jag räknar varje dag fram till jullovet! 3 prov och 8 skoldagar kvar. Längtar som en gris! Då ska jag komplettera julhandeln, hitta något fint att ha på mig, umgås med underbara vänner, baka, kolla på kalle anka, äta julmat, dricka julmust, ha det riktigt nice och försöka tränga bort skolarbeten så mycket som mitt samvete tillåter mig. Usch, jag längtar så det är inte riktigt klokt. Alla som vill umgås med någon kan alltid höra av sig till mig, jag vill ha ett socialt lov med många händelser. :) (Hoppas, hoppas att det blir kallare och mysigare snart...)

 

Juste! Jag är i princip klar med mina julklappar + att jag köpte ett par uggskopior i mörkbrun mocka i lördags! Superfina och riktigt sköna. :D Me so happy. Nä, det får vara allt för idag. Ha en bra kväll! <3


Söndag är en tråkdag.



Ibland är farsta fint. Då är det frost på tak och kylig luft. Snö är inte att räkna med så vi borde hoppa upp och ner utav glädje när klimatet är som på bilden. Du fina svenska, kalla, snöiga, mysiga vinter som en gång fanns, vart har du tagit vägen? We miss you!

Söndag equals plugg. Jag har mikrobiologi/djursjukvårdsprov på tisdag (flervals-prov, tack gode gud) och vill gärna göra bra ifrån mig, lite klurigt att plugga dock när man har svaren på frågorna, men inte frågorna. Mr. Klantarsle has done it again! Jag hade ändå annat att läsa på så det går ju, rent teoretiskt, att plugga. Egentligen skulle jag ha bakat lussebullar idag, men det får bli en annan gång. Juste, matteprov på torsdag. Jag känner för första gången på länge att jag nöjer mig med G i matte. Döda mig om ni vill men så är det, haha. Ikväll blir det pizzeria middag då mamma inte är hemma. :P Haha. Ha en bra dag. Och förlåt för att jag skriver jordens tristaste inlägg.


Plugg, plugg, plugg och åter plugg.

Hej!

Det har inte funnits mycket tid till att blogga eftersom vi har detta eviga plugg. Jag har haft ganska tur i början av terminen men nu plötsligt ville typ alla lärare ha prov tätt inpå varandra.

I tisdags hade jag prov i projekt och företagande, som faktiskt kändes väldigt bra. Imorgon har jag ett prov i samhälle på internationell politik och ekonomi, vilket känns nervigt. Resultatet här avgör vad jag får för slutbetyg i sam. A. Jag hade mvg förra terminen men fick ett uselt resultat på ett läxförhör (hade inte den blekaste aning på att vi hade ett!!) så nu gäller det. Diskussion, grundfakta, diskussion, grundfakta. Heja Marie. Men jag tror nog jag överlever om jag skulle bli sänkt till vg, men får jag g så känns det lite extremt. Usch. Hatar skolan.

Nästa vecka har jag först prov på tisdag i mikrobiologi (med lite djursjukvård inslängt). Som tur är, är det iallafall ett flervalsprov så det blir nog en smula enklare! På torsdagen är det prov i matte, linjära ekvationer. Vi har inte ens räknat ett kapitel, pinsamt. Inte enbart vårt fel dock, utan främst lärarens fel. På tisdagen kommande vecka efter den veckan har vi prov i sällskapsdjur. Och på måndagen ska en review på novellen the tell-tale heart lämnas in. Great. Man hinner ju knappt träna, men ska tvinga mig till gymmet imorgon. Hatar skolan.


Snart ska jag äta mat, och efter det ska jag och Dani nog mobil-plugga litegrann inför provet imorgon. Wish me luck! <3


RSS 2.0