What a day!

Hallöj!

Vilken dag det har varit alltså! Jag blev jättepeppad för att vi skulle ha trampets på idrotten idag, och det resulterade nog i att jag tog i en aning för mycket...

1.) Marie gör en lång-kullerbytta och far rakt in i väggen! (Som tur satt Daniela där, och dessutom fanns det en tjockmatta som sköld)

2.) Marie försöker sig på någon annan konstig övning och snärtar nacken. Det blir suddigt framför ögonen och hon blir om inte mer slow och borta än vanligt.

3.) Marie ska göra en volt. Hon känner att hon kan det och klarar det, faktiskt nästan ett & ett halvt varv enligt vissa åskådare. MEN, hon lyckas på något vis knäa/sparka sig själv hårt  på insidan av ena låret och lyckas dessutom landa på huvudet.

1+2+3= Maries reaktionsförmåga, syn, hörsel m.m.m.m.m.m. är inte på topp. Det gör ont i huvudet. Malvina saves the day med att ge Marie en alvedon!

Ja herregud, ibland undrar jag hur jag lyckas... x)
Jonathan har varit jävlig mot allt och alla idag. Speciellt mot stackars Jossan som han HELA tiden retar, och Anna som han låtsas kidnappa genom att slänga upp henne på axeln och springa iväg med stackaren. Mig har han också retat. S U C K.
Men vad gör man. ;)

Efter skolan gymmade jag, Emma och Mic. Det var jätteskönt! Tränade ju faktiskt senast i fredags...! :O På fredag ska jag och Emma sola solarium och sedan ska vi gymma mer. Får se om vi får någon trevlig människa som gör oss sällskap. :)

Puss och kram!

My bro likes to pose!



...Som ni kanske ser!

HEEELG!

Tchosan!

Äntligen helg! Nog har det vart en vecka som var ganska lugn, både med en allaktivetetsdag samt sluta nästan 2 timmar tidigare en annan dag. Men helgen är alltid efterlängtad och uppskattad.

Idag hade vi bara 2 lektioner (nya schemat..) och emellan det en lååång lunch. Så som vanligt åkte vi till vällingby på lunchen där vissa köpte donuts, medans jag och Daniela unnade oss en varsin 50cl cocacola.

När vi hade slutat begedde jag mig till centrum där jag mötte Emma, så stack vi till gymmet. Vi körde 15 minuter löpband, benpress, lite "vadpress", några sets för armarna och såklart en massa magövningar! Efter det körde vi några cirkelträningsövningar och stretchade ordentligt. Man känner sig riktigt duktig efteråt, och motivationen stiger extra när man känner att man faktiskt har fått lite fastare mage med lite hårdare muskler, och att biceps är lite mer markerad. Fortsätter jag såhär och med lite solariumbesök emellanåt så kanske jag blir riktigt snygg till sommaren!

Jag har faktiskt varit duktig och pluggat lite till provet ikväll också, då slipper jag göra så jättemycket i helgen. Men lite måste jag nog, tyvärr...
Annars har jag nog ingenting planerat. Fast jag vill jättegärna köpa nya toppar/t-shirts och massor med örhängen. Hoppashoppas att jag får något av det gjort den här gången. Måste pallra mig iväg någon dag iallafall.

Hoppas att ni får bästaste helgen. :)

Puss och kram!

Yes Man!

Hej!

Idag hade vi allaktivitetsdag i vår skola. Våra mentorer sa då att vi kunde få göra i princip vad vi ville om vi lämnade in intyg med förälders underskrift.

Först var jag med mamma i centrum och åt lunch, kebabtallrik. :) Efter det kollade vi runt och jag fick ett par skor från Scorett, Donna Girl av mamma. De hade kostat 899:- men var nedsatta till 270:- :O Stööört billigt! Skorna är suuupersköna.

Senare vid 15:40 tittade jag, Anna, Angelica, Jossan, Diana, Malvina, Jonathan & Rasmus på "Yes Man" med Jim Carrey på sergel biografen. Filmen var skitrolig, och det var några i biosalongen, så vi pretty much levde loppan där inne. :D Hahah, roligt hade vi iallafall och filmen rekomenderar jag verkligen för er som inte har sett den. :)

När jag kom hem pluggade jag lite; vi har ett hemprov i matte som ska vara inlämnat på fredag och jag vill verkligen göra bra ifrån mig. Igår började jag även plugga lite inför växt- och djurlivsprovet som är på onsdag. Ett VG står på spel, och jag vill verkligen få det på provet för att kunna få det i betyg när kursen är avslutad. Jag kan redan en del om groddjur, allways something. ^^

Ha en superkväll. <3

Puss och kram!


Mjajaja.

Nu har jag bytt header, så allt går i blått! Jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om den än, så kom gärna med feedback!
Ha världens bästa kväll! <3

Hmhm.

Hallååååå!

Hur är allt? Med mig är det bra, men jag känner mig så himla sysslolös! Har i princip inte rört mig utanför dörren den här helgen. Skulle till centrum egentligen, men vädret var för deprimerande. x)
Så jag blev liggandes i sängen, käkade nudlar och kollade på dumburken. Det är rätt skönt det med, men jag hade verkligen velat få some shopping done.
Det här året ska jag ha:
- Pastellfärgade toppar
- Vita stuprör
- Massa fina klänningar
- Örhängen, and loads of'em!
- Långa halsband

And things money can't buy, men ibland kan de ju det iallafall^^:
- Riktigt snygg solbränna
- Långt hår, gärna till midjan
- Abs, armmuskler och lårmuskler

Snart ska jag nog göra mig ett par chokladmackor, hur har eran helg varit? :)

Puss och kram!



Jag med fröken fräken! <3



Emma och jag igårkväll. ^^

(Mike) Tyson!



Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar att ha det lilla yrvädret här hemma!

Ujujuj!

Tjoho!

Igårkväll var jag, Nadja och Julia hemma hos Emma. Det var kul, vi hade let's dance på i bakgrunden och skrattade och fotade med Nadjas systemkamera. :)

Idag har jag massvis med träningsvärk, så mestadels av tiden har bestått av att ligga i sängen och mysa med Lisa och titta på tv. Sedan avvarade jag 10 minuter till min nyhetsläxa också. Till middag blev det hemgjord pizza med salami, lufttorkad skinka, paprika, fetaost, ost, tomat och basilika. :) Mumsens!

Emma har gäster ikväll, så hon har hotat med att komma förbi mig ett tag. ^^ Haha. Imorgon vill jag gå till centrum och handla kläder.
Kanske själv, kanske med någon annan. Time will show eventually. ;)

Have a lovely evening. :)

Puss och kram!

Grrreat day over all! :)

GiMen dagen började halvt olyckligt. Jag gick upp (själv...>.<) klockan 6. Efter jag var iordninggjord tog jag en sista promenad med Tyson runt gården, eftersom att Christian hämtade honom idag. :(
Innan jag gick så gjorde jag iordning en kopp te som jag tog med mig i en termosmugg som jag la i en matkasse. När jag senare tar upp den på tunnelbanan så var mitt linne som jag skulle träna i helt soaked!!!

Gissa vad jag blev irriterad?! Grejer (speciellt linnet) var dränkta i te, och jag fick inte en endaste droppe att dricka själv, jag som var så sugen. Och det fanns inget te att köpa i farsta strand... *suck*

Väl i skolan fick jag reda på av min äckelpäckliga mattelärare att han ger mig omdömmet MVG den här terminen. Boy, was I glad to hear that. :)
Jag, Angelica, Daniela, Jonathan, Denise och Rasmus åkte till Vällingby på den långa lunchrasten, och nästan alla käkade donkenmat där. :)

Efter skolan mötte jag upp Emma, och vi gick till Solakuten i farsta centrum och solade i 20 minuter (Emma fick 10 bonusminuter for some reason :S).
Det var så jäääääkla skönt, jag höll nästan på att somna. ^^ Jag är väldigt röd/brun efter besöket, det var värt 40 spänn, definitivt. :)

Efter det tog vi ett träningspass på gymmet i farsta hallen, med löpband, rodd, benpress, rygglyft och hela baletten! Sketaskönt det med. Nu på kvällen var vi hos Emma med Nadja och Julia och pratade, fotade och kollade på Let's Dance.

Det har varit en bra dag!

Puss och kram!


"I never wanted to braaag..."

Labbrapport, stenar och mineraler; ekologi : MVG -

Labbrapport, möss i skogen; ekologi: MVG -

Uppsats, Mod och Hjältar; svenska: VG+ / MVG -

Uppsats, Sandor/Ida; svenska: MVG

(It was never my intention to braaag.. ^^)



Jag är på topp just nu, hoppas det håller i sig den här terminen. :)


Workout time!

Hallihallå!

Låååång dag idag. Gick hemifrån 10 i 7 och kom hem kvart över fem. Jag fick träffa vår nya idrottslärare idag också, han verkar jättebra. :)

Nu har jag precis käkat lite jordgubbsfil, sedan ska jag ta med mig en energydrink to go. Jag och Emma ska gå och köra bodypump! Vi började i måndags med spinning, och nu är vi i full gång. :) Det känns härligt. På fredag ska vi antagligen sola solarium och träna på gymmet.
Och träningskläderna för idag är på. Jag måste se rätt löjlig ut med ; svarta tights och svarta strumpor, svart linne, svart hårband och snetofs. Sedan åker adidasdojserna på också. Men strunt samma, jag får se löjlig ut för det är jävligt bekvämt. :D

Senare kanske jag lägger upp lite bilder, om jag får några tagna. Emma kanske får bli mitt offer? Annars har vi ju tre söta lurvisar hemma som är väldigt fotogeniska. ;)

Ojuste, tänkte bara fråga er (eller dig, eller ingen xD) en sak.
Hur får man bort svart färg ur brunt hår på bästa sätt, helst utan att behöva färga?

That's all for now, vi kanske hörs sen när jag kommer hem från träningen.

Chäääärlek.

Puss och kram!

Irritationsmoment.

Hej!

Gissa vad jag blev irriterad när jag satt på tunnelbanan hem från skolan. I "kupén" bredvid den jag satt, satt det några tjejer som kanske gick i åttan eller något.
När ett tåg åkte förbi så säger en av dem;

- Hahahahah kolla, en kines!! (det var en liten asiatisk pojke)

Alla började skratta och peka finger. När vi senare åker förbi samma tåg så pekar pojken finger tillbaka. Då säger någon av dem;

- Kinesen pekar finger!

Och en annan säger;
- Asså jag hatar kineser!

Då hennes kompis säger;
- Äru rasist eller?!

Då svarar hon;
- Neeej, jag är ju inte ens svensk!


HUR DUM FÅR MAN VARA!? Usch, så arg jag blir. Hon borde stängas in i ett litet rum och släppas ut när hon har fått lite vett i skallen.
Neaj, nu ska jag fortsätta se på top model!

Söndag.

Hej, wazzap? ;)

Nu har Tyson varit här i över ett dygn, och det har gått riktigt bra. Han trivs som fisken i vattnet med all uppmärksamhet och alla promenader. Han är väldigt intresserad av katterna, tyvärr är det inte ömsesidigt.^^
Lisa verkar t.o.m vara rädd för honom, vilket ju inte är så speciellt bra. Men hon vänjer sig förhoppningsvis, och det är ju trotsallt bara en vecka.

Idag var jag ute en två rundor själv med voffsen, och vid ett så gick jag, mamma och pappa med honom en rätt så lång promenix. Riktigt härligt var det, och Tyson älskar visst att promenera. Vid åtta gick vi ut igen. Så man får röra på sig en del nu, vilket är jättebra!

På tal om att röra på sig, imorgon så ska jag och Emma köpa gymkort! Det ska verkligen bli super, och jag har sett fram emot det ordentligt. :) Vi börjar vårat träningshalvår med ett spinningpass halv 6, och efter det ska vi relaxa lite i hallens bubbelpool. Det är superhärligt när man har varit och spinnat. :)
Så direkt efter skolan blir det att skynda sig till hallen och byta om lite snabbt. Jag kommer nog vara helt slut om jag är igång från 7 på morgonen och inte kommer hem förens kanske 8 på kvällen. Då vet jag en certain someone som kommer sova som en stock. ^^
Vad har du gjort den här helgen? :)

Hoppas ni får en bra vecka med så lite läxor och prov som möjligt, det är då livet är som bäst! ;D

Puss och kram! 

USCH!

Ni kan inte gissa vad jag längtar efter att få börja träna. Jag har tappat formen så mycket så att det nästan är sorgligt. Jag har vart nöjd med min kropp för det mesta men nu är det inte okej. Första passet blir spinning som äger rum på måndag!
Och om du läser det här Emma, så får du ta ledigt en del från pojkvännen för vi ska träna flera dagar den veckan om du inte vill att jag ska dö av insidesfetma! ^^

Nejmen usch. Nu ska det faktiskt bli skärpning, det är inte okej längre.

Finbesök från Lidingö.



Från och med lördag så ska den här little gorgeus creature bo hos oss en vecka tror jag! :D Min bror och hans flickvän jobbar så mycket så vi ska pröva hur det är att ha honom här. Vi kommer ju inte ha honom permanent, men det är bra att se hur det funkar, så kan ju vi ha honom här under perioder. :) Tyson är iallafall hur mysig och enkel som helst att ha och göra med så det ska nog gå jättebra!
Hoppas bara att Lisa inte surar och är taskig mot honom, och att han inte får hemlängtan och börjar yla mitt i natten. Aja det får vi se. :)

Sista lovdagen.

Hej!

Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, fast lite nedstämd för att lovet närmar sig slutet. Imorgon börjar jag i skolan igen, efter att inte ha varit där på över fem veckor! Gud vad jag kommer sitta och längta tillbaka till alla gosiga hundar och mysiga promenader på dagiset och den härliga ledigheten när jag sitter och halvsover i skolbänken...Usch. Men jag får träffa mina underbara kompisar som jag faktiskt inte har sett på hela den här tiden, så det blir ju förståss superkul!

Dagen spenderades en bit i centrum med mamma. Vi åt kycklingfilé på Café DiCorno som har suuupergod mat (oftast^^) och sedan kollade vi lite i affärer. Jag uppmanade mamma att köpa en skjorta till sig själv som var nedsatt med halva priset på Cubus, och flörtade även till mig 3 par spetstrosor från Gina Tricot som jag har hört är såååå sköna, so you better be right! ;)

Det har varit sjukt fint väder idag. Någon centimeter snö och sol, me like! Om det ska vara så ska det, och ska det inte vara vinter på riktigt så kan det lika gärna bli vår.



En rätt hyfsad bild som jag tog i förmiddags när vi gick till centrum. At least I like it. :)

O justja, det verkar som om gymmandet börjar komma närmre och närmre. Jag har iallafall två kompisar som är väldigt på det förslaget. Jag har hittat att man kan träna (gym, gruppträning och bad) för 1200:- för 6 månader, på massa olika hallar i stockholm! Så nu är det bara pengarna som fattas, sen så jävlar ska jag göra mig redo för beach 09 som Emma brukar säga.^^ Då ska jag ha abs!

Ha en superbra kväll.

Puss och kram!


Söndag.

Hej!

3 dagar ledighet kvar efter denna dagen. Det är blandade känslor att börja igen, men det ska bli kul att träffa mina babes igen. Jag ska lära mig av mina misstag på ht och vara mer organiserad och laid back denna termin. Lyckas jag med detta ska nog allt gå vägen förhoppningsvis, med lite vilja och stöd från underbara människor. :)

Ikväll skulle jag egentligen gjort en sak, men jag förstod att det var lika bra att strunta i det. Skulle jag ha gjort det skulle jag bara vara det svarta fåret och bli...oglad. Och jag har ingen lust med det. Så jag tar det chill hemma istället. Just nu bloggar jag, surfar runt och har "You, me and Dupree" på i bakgrunden. Jag har inte koncentrerat mig så mycket på den to be honest. ^^

Jag har en väldig lust till att åka in och fika i stan snart eller något, iallafall innan lovet tar slut. Då kan man passa på och kolla om det finns någon rea kvar, jag är såååååå sugen på att fräscha upp garderoben lite. Någon ny klänning skulle faktiskt sitta mycket fint, likaså en rolling stones t-shirt. Ännu har jag inte hittat någon som passar min smak och budget men det borde väl inte vara helt omöjligt. Menmen, jag hoppas att resten av mina värdefulla ledighetsdagar inte går helt till spillo med att gå upp klockan ett, slöa i mjukiskläder och sitta uppe och geeka framför datorn tills klockan är över 3 på natten. Nej, jag vill UT och göra saker och ha roligt! :D

PUSS OCH KRAM!

Heeeyo!

Mina mål för år 2009:

1.
Stressa mindre
2. Planera min tid bättre
3. Ta tid att njuta mer av livet
4. Få en bättre självkänsla
5. Vara mer social
6. Lägga ner mer tid på mina vänner
7. Skratta mer, gråta mindre
8. Lyssna på massor med bra ny musik
9. Lära känna massa nytt folk
10. Ta saker och ting med ro, och inte jaga efter saker utan låta det komma naturligt
11. Uppskatta det jag har
13. Ta åtminståne en rolig resa (håller tummarna!)
14. Få tillbaka min naturliga hårfärg utan att behöva avfärga eller något
15. BÖRJA GYMMA!!!

Det finns säkert massvis med fler punkter som jag vill förbättra/förändra under detta år, men 15 är en rätt bra siffra. ;) För tillfället så känns punkt 1 och 2 viktigast så inte skolan blir en sådan pärs även denna termin. Punkt 15 är också väldigt viktig eftersom att jag långsamt förvandlas till en degig soffpotatis, och det vill jag inte vara. ^^

Hoppas ni njuter av den sista ledigheten. :)

Puss och kram!

Tredje januari.

Hej hallå, hur var erat nyår?

Mitt var väldigt relaxed och mysigt kul, till skillnad från förra året som blev kaaaatastrooof! Det började med att jag, Nadja, Maja och Mic åt mat hemma hos Nadja. Vi alla hade handlat från sushibaren (yakitori, heeellooo!) och Nadja hade gjort supergoda (non-alkoholic, åtminståne första^^) drinkar åt oss. :)
Senare kom Anna och då började hon och Nadja jämföra sina systemkameror och ta massa kort på mig och Mic när vi dansade runt. ^^

Tolvslaget firades uppe hos Anna med Herrljungas magnum-cider, och inte långt efter gick vi alla (förutom Anna tyvärr :/) ner till mig där vi snackade, lyssnade på musik, drack lite och åt chips och godis. Självklart blev det en omgång "jag har aldrig" som jag inte riktigt fattar varför vi måste göra, eftersom vi vet pretty much allt om varandra vid det här laget. :P Det var iallafall trevligt, och jag tycker själv att det blev riktigt lyckat! :)

Dagen efter var jag heeelt slutkörd! Min bror Johan hade sovit hos oss (päronen var på landet) så vid ett började vi kolla på Vänner-marathonet som hade börjat redan klockan 5 över 9. Bror min drog där vid 5, men jag fortsatte kolla på Vänner tills det slutade vid halv 7. Efter det så gick Corpse Bride, ni vet den med Johnny Depp? Den kollade jag också på iallafall. :)

Nu är klockan över 00, så det betyder att big bro Christian fyller 29 år! :D Grattiiiis <3

Smell ya later.

Puss och kram!

RSS 2.0