Skön dag!

Hejsan!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, har haft en riktigt skön dag! Jag började klockan 09.35 och hade kretslopp sedan samhälle A och sedan slutade jag. Min grupp i engelskan hade fått klart vårt arbete så det fanns ju ingen anledning att gå då. :)

Jag, Daniela, Jonathan och Rasmus bestämde oss då för donken-lunch. Det var faktiskt längesedan för mig nu, så jag kände mig värd det. Haha, Big Mac o Co med plus meny, hej tjockis? xD
När jag kom hem så hade mitt godis från gratisgodis kommit = Marie blev glad! :D Något annat som gör mig glad är vädret, man kan gå med leggings, sneakers, lång  tröja och skinnjacka utan att frysa! :D Love it! Det var över 10 grader ute när jag kom hem. Snacka om att det är skönt att våren äntligen verkar ha bestämt sig för att stanna i vårt vanligtvis kalla land.

Länktips! Gå in på den här länken, så får anden gissa med hjälp av ett par frågor vilken kändis du tänker på. Rätt enkelt koncept egentligen, men det är ändå kul för han har för det mesta rätt! :) Han kunde t.o.m både Linda Rosing och Göran Persson, samt Carolina Gynnning, Björn Gustavsson och Ingvar Kamprad (ikeas grundare). Och många fler såklart, give it a try!

Hoppas ni har det soligt!

Weekend!

Hej folk!

Härligt med helg va? :) Igår var jag hemma från skolan, eftesom jag hade magont och misstänkt UVI... men med tanke på mina ständiga toabesök, ständig törst och att jag är trött och en smula yr tyder det säkerligen på något helt annat. Den som lever får se!

Igår kväll hade jag hemmakväll med mamsen. Vi satt bänkade framför teven med godis och cocacola respektive vin och öl och tittade på Let's Dance finalen som stod mellan Magnus Samuelsson och Laila Bagge. Vinnaren blev Magnus och både jag och mamsen var nöjda eftersom vi hade röstat två gånger på hemtelefonen. ^^ Men det var faktiskt en mysig kväll, men senare på natten fick jag en enorm lust att hitta på något, men då var det ju för sent för att starta upp något... Så kvart i 2 på natten stängde jag av datormaskinen och tittade på Sanningens Ögonblick. Riktigt idiotiskt program egentligen, splittrar relationer och folk får reda på chockerande sanningar om varandra. Menmen, de som ger sig in i leken får leken tåla, och jag skulle aldrig ställa upp i det där programmet på någon som helst nivå...

Idag var jag i centrum med föräldrarna (inget liv?) och kollade runt. Uppdraget var främst för min del att införskaffa en lagom stor träningsväska, så från Stadium fick jag med mig en perfekt en från Björn Borg (399 kronor) som har plats för både mina träningskläder och skolböcker med en smart design och bra med fack! Jag är riktigt nöjd. :) Dessutom fick jag med mig ett par svarta sneakers från samma butik för endast 199 kronor, dock har de vita skosnören så jag ska nog byta ut dessa till ett par svarta. Sedan måste jag nog ha ett par vita senare när vädret tillåter, skorna är ju ändå riktiga fynd! :)

Till middag blev det goda och mättande enchiladas, och senare är det Expedition Robinson som jag funtar att titta på med lite läsk och lantchips. :) Kanske tittar man på Twiligt i de senare timmarna?

Hoppas ni får en myspys helg, eller en röjarhelg om det ska vara så!

La día de...moi!

Shosan!

Hur är det med er, denna kyliga vårdag? Ja, jag kallar det vårdag, för solen sken och snödropparna har ju ploppat upp. Dessutom så var det friskt och härligt ute idag. :)

Vad är speciellt med denna dag då? Det första jag tror att ni tänker på när jag frågar det är....
VÅFFELDAGEN!
Men våfflan har en konkurrent om denna dag, det är även Marie Bebådelsedag aka MIN NAMNSDAG! Självklart tror jag att varenda kotte tycker att våfflan är viktigare... men det känns kul att ha en dag att få känna sig lite småspeciell på. :) Ikväll så ska mamsi iallafall göra lite våfflor till kaffet (jag dricker inte kaffe, men äter förståss våfflor ändå^^) så det ska bli smaskismaskens! :D

Om mindre än en timme så ska jag möta upp Mic, Emma och en tio minuter senare så möter vi Nadja i hallen, för då blir det nämligen body pump för hela slanten. Jag är taggad till max! Måste bara bestämma vad jag ska träna i idag... Hm, mina träningsshorts är ju inte rena... O well, jag får sisiose. (:

Hoppas ni får äta massa smaskiga våfflisar idag! :) <3




Fåren på min fina skola har fått lamm! Här är en av dem, och är den inte underbar så säg!? Tydligen ska det finnas 10 stycken men jag har bara sett två... Det blir riktigt baby boom på skolan, då skäggagamerna ska ha babys och även korparna snart, och korphannen är riktigt jävla kaxig just nu. Småfåglarna i regnskogen är inte sämre dem och har fått små pippisar som ser ut som små ekollon. Adorable!


Live and directly from Spånga Gymnasium!

Tjoflöjtan!

Läget med er denna kyliga tisdag? Med mig är det bra... Eller ja, man är ju i skolan, och det är ju inte direkt det roligaste men det gäller att se det positiva med saker och ting så blir allt genast så mycket roligare. Vi har just  nu kretslopp i datasalen, men alla gör lite som de vill. Vi är främst här för att få arbeta med vårt väderprojekt och jag har faktiskt kollat liiitegrann. (a) Jag har egentligen inget specifikt som jag vill dela med mig av, utan kände bara att jag var tvungen att testa att blogga från min (o)kära skola. Idag slutar jag så tidigt som 20 i 2, så jag lär vara hemma innan klockan 3! Då ska jag försöka plugga brott och straff inför samhällsprovet, så att jag slipper plugga massa på lovet. Sedan ska jag kanske läsa igenom mental hälsa och stress-häftet igen inför provet nästa vecka... Matten får jag ta tag i imorgon tror jag nog. Nu berättade Daniela att det blir grillade kycklingklubbor med ris och varm currysås... Rätt gott, det är bara synd att jag inte tycker om att äta direkt från kroppsdelar. :P Menmen, nu måste jag käka eftersom jag inte fick i mig någon frukost imorse. Synd bara att vi har en dum samhällslektion innan lunch... JAG HÅLLER PÅ ATT DÖ. Idag måste jag typ ändå bara sitta och lyssna på folk som ska ha sina jäkla nyhetsredovisningar. Tur att man redan har gjort sin, så det slipper jag tänka på. Nu hade det bannemej suttit fint med lite läsk... Jäklar, vilket svamlande inlägg detta blev, hoppas ni förstår min grammatik men jag tror nog att jag är för hungrig och snurrig i bollen för att skriva fint. ^^ Nu slutar vi säger vår "kära" lärare, medan han tar närvaro, så det är dags att stänga av och bege sig mot djurhuset där nästa lektion är.
Hoppas ni får en fin dag, allihopa och ta hand om er! <3

Visste du att...

... I Kina så flår de djur levande för att de tror att adrenalinkickarna de får gör så att köttet smakar godare? Ingen snabb avlivning här inte. Inte heller bedövningsmedel eller you name it. Levande flår de dem stackars djuren så att de får känna outhärdlig smärta sista stunden i livet. Detta gäller även våra kära små husdjur; söta små katter, och trofasta små hundar. Innan detta trängs de i små burar utan plats att röra sig på, utan mat och vatten.
Ska det verkligen få vara så här?

The weekend.

Fredagen var ledig för mig, och därmed började även helgen där. Jag gick ut i skogen med Anna och Jizor en snabbis för att kolla granar till ekologin, och sedan åkte jag till skolan, inte för lektioner förståss utan för att ha utvecklingssamtal klockan två. Efter det bjöd pappa mig på donken-mat. :) Senare så gjorde jag mig i ordning för att träffa upp några girls för att tillsammans gå till kära Nadja som hade "födelsedagskalas". :) Vi åt jättegod indisk kycklinggryta med ris, sedan glass med hallon och chokladsås. :D Vi pratade jättemycket, sjöng lite sing star och hade förståss jätteroligt, en lyckad kväll med andra ord. :) När jag kom hem försökte jag desperat att få in Annas ahlgrens bilar usb-minne i min dator för att se på favoriten "Twilight" men det gick förgäves eftersom den var alldeles för bred för att komma in i datormaskinen...

Lördag var kommen och pappa berättade inte förens då att han hade en usb-förlängningssladd och jag fick därmed möjlighet att föra över filmen till datorn, lycka! :D Så jag kollade på ungefär hälften innan det var dags att göra panacotta till pappas och brors födelsedagsfirande som skulle börja klockan tre.  Sedan kollade jag på resten, och dog förståss. Edward's out of this world...!<3 Sedan så gjorde jag två prinsesstårtor och fick förfrågan att gå ut på promenix med Anna och Jizor i skogen, vilken jag förståss tackade ja till. :) Efter det socialiserade jag mig hemma med lilla släkten, åt pastasallad, panacotta och lite tårta. :) Kom på i efterhand att vi inte ens hade sjungit "ja må han leva". ^^ Haha. På kvällen tittade jag på "American Pie 2" som gick på tv, en sådan otroligt rolig och pinsam film alltså, hehe. Något som var synd var att jag inte tog några kort på hela dagen. :(

Söndag har i princip spenderats enbart i rummet. Stekte plättar till lunch, men that's about it. ^^ Så jag och Sigge har legat och myst och sovit bredvid varandra i flera timmar. Nu står "Sveriges Smartaste Barn" på tv i bakgrunden, och ikväll blir det antingen "Parlamentet" eller "Herre på teppan" och sedan står "Beck" på schemat klockan nio. Till middag blir det hamburgare och klyftpotatis, yum! :D

Hur har er helg sett ut, och vad händer ikväll?

Vad ni än gör, ha det bäst!<3

Onsdelionsdag!

Hejhallå!

Läget med er? :) Med mig är det finfint, började kvart i 12 idag eftersom att de två första lektionerna var inställda. Så en dag där man slutar 5 över halv 4 blev plötsligt inte så lång. :D Förövrigt har det inte hänt så mycket idag, förutom att Christian, Linda, Maximus och Tyson kom förbi och åt middag, men främst för att Linda skulle kirra mitt och mammas hår. :)
Sedan blev det som så att Tyson ska stanna kvar hos oss tills lördag, vilket blir mycket mysigt! :D

På fredag så blir det tjejmiddag hos min käre vän Nadja, vilket jag ser fram emot jättemycket! Det är inte ofta alla tjejerna är samlade samtidigt. :) Hoppas att min söting Jelena kommer, för nu var det allt för längesedan sen sist!
På lördag kommer det lite folk hem till oss eftersom pappa fyllde år i veckan och min (monster) bror fyller år då. Då ska jag och mamma nog slänga ihop lite pastasallad, panacotta och så ska vi väl göra eller köpa prinsesstårta som är pappas favorit. :) Så det kommer nog bli en rolig helg tror jag! Fast på söndag måste jag nog tyvärr plugga, jag har nämligen inte pluggat någonting alls denna vecka, så jag måste få lite gjort då.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, och ska göra det kanske i 20 minuter innan jag stänger av datorn och fortsätter mot sängen och Scrubs x2 som väntar på tv6 klockan 23:40. :)

Puss och kram, kära vänner!

Daddy-O's birthday!

"Hejsan hoppsan, lillebror!"

Hur har er dag varit? :) Min har varit rolig, fastän att vi fick börja 40 minuter tidigare än vanligt, och sluta nästan en timme senare. Det var elevrådsdag i skolan, och det innebar att elevrådet hade ordnat en dag med massor med roliga aktiviteter för oss. Vi tävlade klassvis, och allt som allt kom min klass trea, vilket är helt okej ändå. :) Klassen som vann, vann en biobiljett var, vilket inte hade varit så dumt. Menmen, vi hade iallafall roligt. Bl.a. så hade vi pannkaksätartävling där jag bestämde mig för att vara med. Man var fyra från klassen och skulle en i taget äta en pannkaka, sedan skulle nästa osv. När den sista hade ätit upp sin femte pannkaka så vann det laget. Tyvärr så vann inte vi där, men det var kul, gott, och kväljande. x)

Anyways, idag så fyller min käre fader år, så imorse fick han en toblerone, en anthonberg marsipan samt en Janis Joplin CD. :)

GRATTIS, GRATTIS PAPI DEAR!


Glada papi på sin födelsedag!


Monday.

Tjoflöjt!

Hur har er dag varit? Min har faktiskt varit riktigt bra, förutom att jag och Jonathan gjorde en "boobie-smash" så hårt så att jag flög ner på golvet och typ bröt rumpan. ^^
Men idag har vi iallafall haft sex och samlevnadsdag hela dagen, så inga lektioner för oss! :D Antagligen en av anledningarna till att det har vart en sådan bra dag. Vi hade först en föreläsning i en och en halv timme som var väldigt intressant, föreläsaren snackade verkligen till oss på vår nivå. Sedan delades vi upp i mindre tjej och killgrupper och fick snacka med någon från RFSU. Vi gjorde massa övningar och diskuterade olika ämnen, det var riktigt intressant faktiskt! Och av RFSU fick vi såklart en varsin kondom, eller som de kallade dem på paketen; mys-gummi, bazz-hatt, knullgummi och massa knasiga namn.^^
Sedan fick vi också dansa sällskapsdans, vilket var både roligt och...uncomfortable. Speciellt när man får dansa med någon snubbe med värsta handsvetten. EUW. :P Men man passade ju på att dansa med någon av tjejerna såklart. ;)

Efter denna annorlunda dag, mötte jag upp Emma och sedan bar det iväg till gymmet. :)

Hoppas ni får en bra kväll, och missa inte "Project Runway" klockan 22:00 på TV3!

Vaniljpanacotta.

Vaniljpanacotta:

3 dl vispgrädde (ovispad ofcourse)
1 vaniljstång
1½ dl socker
1½ gelatinblad

Gör såhär:

 Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Skär upp vaniljstången och ta ur fröna. Koka upp grädden tillsammans med sockret och vaniljfröna. För er som inte vill ha det så sött, går det nog jättebra att ta i lite mindre socker. När det har kokat upp, kramar du ur gelatinbladen, lägger i kastrullen och rör om det hela. Sedan låter du smeten dra en stund, så all smak från vaniljen kommer med. Sedan silar du smeten till en annan skål, och häller sedan upp önskad mängd i önskat antal glas. Ställ in i kylen ett par timmar. Ett hett tips är att du serverar panacottan med lite goda hallon på som bryter av mot det söta med sin syrlighet, även lite vaniljsocker på hallonen ser fint ut. :)
Ät och njut säger jag bara, det blir supergott!



:)

Tjohej!

Idag mötte jag Julia, så gick vi ner till centrum tillsammans. :) Det var kul, för det känns som om det var jättelängesedan vi träffades! Vi hade lite catching up to do, och så shoppade vi förståss. :) Med mig hem fick jag ett par spetsleggings från Gina Tricot för 79 kronor på rea, t-shirt från H&M herr 49,50 kronor på rea, 2 bh:ar från cubus, hårband med rosett från H&M för 19,50 kronor och en chokladkaka från lidl. ^^ Samt köpte jag colasmak till våran soda stream som mammsen köpte igår, lycka! :D Det blir faktiskt riktigt smaskig läsk av det hela. ;) Fort går det också, och det är även bättre för naturen än sådana flaskor som man köper i affären. (: Nu på kvällen så ska jag nog mest ta det lungt, äta en god middag, kika på Beck och äta lantchips. Myssöndag med andra ord! För den intresserade så tänkte jag lägga in ett recept på en enkel och framförallt god panacotta om en stund. :)

Ha det bäst!


Det var som fasen!



Bra resultat? Dåligt resultat? FÖRVÅNAD? Rätt artister i finalen? Fel artister i finalen? Ge mig era åsikter! :D Väldigt blandade genrer iallafall, det är alltid kul när det finns något för nästan alla. :) Men vem kunde tro att en operalåt skulle ta hem det hela?! Inte jag iallafall.^^

ETT STORT GRATTIS TILL MALENA ERNMAN!

(EMD och Mums; oroa er inte, ni är fortfarande älskade av Sveriges unga och gamla! ^^)

La finalé!

 
EMD - Baby Goodbye




Måns Zelmerlöw - Hope and Glory

Vem/vilka vinner ikväll!?

Lördag den 14:e



Med blommor och med blad, vi firar denna dag! HURRA, HURRA för Nadja idag!

Grattis Pipen på 17 års-dagen, nu är du gammal. :) Jag hoppas att det blir lärorikt för dig. ;)
Puss!<3

Yawn!

Usch och fy vad trött jag är! Jag som endå hade sovmorgon och behövde inte gå upp förens klockan 8... Menmen, det har vart en lång vecka, och dessutom så har jag ju gymmat idag... Geez, jag måste nog gå och lägga mig snart. Fast det skulle kännas så fel att gå och lägga sig strax efter 11 på en fredag, jag som brukar vara uppe enda in på småtimmarna... Menmen, då kan jag vakna tidigare imorgon och nyttja dagen. :) Då ska jag bl.a. köpa present åt pappsen, och förhoppningsvis lite shit till mig själv. Har sett massa söta grejer på Gina Tricot som jag är lite småsugen på, hmm... Jag vill gärna ha något nytt och fint att ha på mig nästa lördag, för då blir det ju lite kalas här hemma hos oss för pappa och vårt monster. ^^

Melodifestivalfinalen imorgonkväll, y'all! Alltså, heja heja heja EMD och Mums! Hoppas verkligen att de går bra för dem. Alla kan bubbla på om Caroline Af Ugglas och Agnes men det är killarnas kväll imorgon tycker jag. Ska en tjej vinna så tycker jag nog Sarah... Men å andra sidan är ju det en ballad och jag är inte direkt för ballader i festivalen då det börjar bli lite uttjatat... Annars är det ju en bra låt. Tänk om opera-tjejen skulle vinna? Haha, vad förvånad jag hade blivit då. Men enligt vissa "experter" så skulle hennes låt "La Voix" gå långt i ESC, och vem vet, det kanske den skulle? Hoppas verkligen att den låten som nu vinner the whole shit nu kan visa vad Sverige går för och åtminstone hålla sig på topp tio? Alltså så långt ner som vårt avlånga land har vart på listan de senaste åren är ju bannemej inte helt okej. Men det blir nog en spännande final, och en och en annan röst kommer nog knappas in på luren kan jag nog tänka mig, hehe. ;)
Vilka hejar ni på!?

Hoppas att ni alla får en fantastisk, underbar, rolig, händelserik och mysig helg!


Anna. :)

Hejsansvejsan!

Anna har börjat klaga på att jag uppdaterar bloggen alldeles för sällan, men jag vet ju inte vad jag ska blogga om! Då kom Anna på den smarta ideen om att skriva ett inlägg om henne. ^^

Anna är en till sommaren 17 årig liten flicka som jag har känt sedan jag var ungefär 1½ år gammal, vi träffades alltså på dagis. Vi har hela tiden gått i samma klass, och hamnade till och med i samma gymnasieklass, det ni! ;) Hon bor väldigt nära mig också så det är toppenb! Hon har en söt liten boxerhund vid namn Jizor "Grizor" och en missekisse vid namn Mimmi. Anna har en väldigt snuskig humor, och hon skäms inte för att skrika könsord på offentliga platser, inte någon annanstans heller för den delen. Hon tycker att den bästa uppfinningen är pannkakor, och hon tycker om att titta på NCIS och The Mentalist, men även Desperate Housewifes och andra skojsiga program. Hon tycker också om Scrubs, men inte lika mycket som mig själv förståss. ;) Hon tycker även om att baka, och spred vidare kärleken av Götas sockerkaka till oss andra. Hon älskar antagligen mig mest, men efter det kommer nog hennes pöjke Zeus som hon har varit tillsammans med i över ett år! :O I sommar gifter de sig, och Anna väntar deras tvillingar, grattis! ;) (moahahah!) Anna hatar lakrits, vilket innebär att hon är en smula galen. ^^  Men hon gillar kakor och sådant, och hon tycker inte om att spendera helgerna i flen. Fast att det finns en studsmatta alldeles nära! :O Hon lärde mig hur man gör fattiga riddare, och det var hos henne jag åt det första gången. :) Gottgottgott!

Anyways, hon är en av mina bästa vänner och jag älskar henne väldigt mycket! :) <3




haha, muppbild från flen! ;)

El día de las mujeres!

Jag grattar er alla kvinnor idag på vår fina lilla dag. :) Ärligt talat hade jag antagligen inte haft någon minsta aning om att det var den dagen idag, om inte mamma hade läst det i morgontidningen. :P Har ni blivit behandlade som drottningar idag då? I sure haven't. Eller visst, pappa byggde upp byrån åt mig, så det var väl snällt... ^^ Men sedan drog jag bort hyllorna från min garderob, slängde ut ALLA mina kläder på sängen, hängde upp allt som skulle hängas upp och fyllde byråns lådor med övriga kläder. Puh! Jag var riktigt irriterad medan arbetet var igång. x) Mamma som sa att vi skulle gå till centrum, men näej då det hann vi förståss inte med. x) Jag som vill ha/behöver nya kläder och ny foundation...Suck! Man hinner ju inte med sådant i veckorna med skola och läxor, träning och långa restider. O well, då sparar jag pengar då, I guess... Men nästa vecka MÅSTE jag faktiskt ned till centrum eller in till staden, pappa fyller ju faktiskt år nästa tisdag. Någon som har ett bra presenttips till en gammal man? ^^

Resten av kvällen så ska jag försöka läsa iallafall 40 sidor i "A million little pieces" som jag läser till Engelska A, och kanske kolla på Beck. Och dricka cola förståss!
Hoppas er kvinnodag har vart mer givande än min!



Hugs and kisses to all women out there! Peace out!

Tittut!

Oh gud, jag borde verkligen sova nu. Klockan är kvart över 3 på natten och jag sitter uppe som en annan tönt och hålls vaken av en emo på msn...Hahah. ^^ Vill ni veta vad han äter, gott folk?
Müsli med sirap och strössel och ett glas mjölk!!!

VISST LÅTER DET SKABBIGT!?
Man blir ju faktiskt lite småäcklad här. ^^ Usch! Inatt har jag lyssnat på massa bra musik, och har återupptäckt (hör och häpna!) Fattaru. Av alla band så återupptäcker jag Fattaru. xD Inte klokt, men "Första femman" börjar bli en liten favorit på iTunes här, hehe.

Vad tyckte vi om andra chansen? Jag sa ju att Sarah Dawn Finer skulle gå vidare till finalen, sa jag inte det vava? ;D Haha, men det tyckte jag var bra. Även om jag är lite smått emot ballader i festivalen, så tycker jag att denna låt är riktigt bra! Den växer i mina öron för varje gång jag hör den, vilket förståss är bra. :) Caroline Af Ugglas... Vad ska man säga? Jag tycker hennes låt är grymt tråkig och den sätter sig tyvärr på skallen. Min äldsta bror blev till och med lite smått rädd när han hörde den, haha xD å andra sidan är ju han en riktig mes. ;) Star Pilots gillade han däremot, som jag kallar plagiat-pojkarna. Man har ju liksom hört deras låt innan festivalen ens började...
Tro det eller ej, men jag börjar faktiskt gilla Rigo and the *någonting*s låt, "I got you". Kan tänka mig att det blir en riktig sommarhit!

Idag var jag på bl.a. IKEA där jag fick en ny, fin byrå och lite förvaringslådor i ett slags tyg, så nu ska det bli ordning och reda på Maries kläder! I garderoben ska vi ta bort hyllorna och bara hänga upp typ sweatshirts och klänningar och annat som hänger, och i byrån flyttar vi resten :) Det kommer bli så skönt med ordning tycker jag! :D Imorgon kasserar vi bokhyllan och sedan ska jag försöka mig på att bygga ihop byrån... fast jag måste nog få lite hjälp av farsgubben också. ^^




Schmaaajl! :D

Oh shit.

Hejsan hoppsan!

Idag var det verkligen pest och pina att gå upp. Jag var sååå trött imorse fast att jag inte behövde gå upp förens 20 i 8. Som tur var hade vi bara kretslopp och samhälle idag (min grupp har ingen engelska varannan tisdag) och fick därför sluta redan klockan 12! :D Då åkte jag hem, köpte med mig BK-mat som jag åt framför teven. Sedan läste jag i min engelskabok - A million little pieces - som är en självbiografi av James Frey. Han skriver om sitt alkohol- och drogmissbruk och beskriver allt som händer på rehab centret som han har hamnat på; vilka han möter, vad som händer med mera. Änsålänge har jag bara kommit hundra sidor (av 500 sidor möjliga, yieks!) men so far so good. Ska försöka att läsa minst 50 sidor varje dag, fast helst fler. ^^ Sedan har jag sovit en del och haft en mängd av konstiga drömmar som inte går ihop någonstans, haha. Men det är väl ändå typiskt drömmar?

Igår var vi och tränade på gymmet igen, och påväg dit med Emma så lyssnade vi till ett par melodifestivallåtar som hon har fixat till sin iPod. Självklart fick jag höra mina två favoriter;
Baby Goodbye - EMD och Hope and Glory - Måns "Mums" Zelmerlöw. Jag hoppas verkligen att båda de låtarna går långt i finalen! :) Vem hoppas ni på i andra chansen nu på lördag? Själv gissar jag på Sarah Dawn Finer.

Resten av kvällen ska bestå av chill, possible läsning och lite teve. Jag hatar "Den rätte för Rosing" men självklart kan jag inte låta bli att titta på det. x) Det finns så många olika personligheter så man nästan kan tro att det är förutbestämt innan de började spela in vilka som skulle vara med. Den yngsta killen är 19 år (Linda Rosing är ju förfasen typ 34!!!) medans den äldsta var 44 år. Han är den jag mest stör mig på, han pratar med en konstig accent (inget personligt) och så tror han typ att han är Mr. Romance. x) Gosh, en insmörjd smörare fylld med smör. ^^

Nu blir det The Simpsons!
puss!

RSS 2.0