Sommaren är i princip här!

Hej!

Hoppas att allt är bra. Jag har åkt på att bli sjuk, så igår var jag hemma från skoldagens enda lektion. Men snäll som jag är ställde jag upp som barnvakt hos brorsan. Men det är ju ändå kul att träffa brorsdottern och umgås lite med henne. :) Vi åt korv med pommes och så tittade vi på talang 2009. ^^ Jag var kvar där till kanske 20 i 11 någonting.

Lite senare idag ska jag pallra mig in till stan (fast jag borde ju  egentligen hålla mig inne...) för att söka lyckan i H&M Divided butiken och försöka få tag på Tokio Hotels GRYMT snygga tröja som de har designat för fashion against aids, där 25% av försäljningen går till kampen mot aids! Finns de inte kvar, ska jag fort som ögat springa hem och klicka hem en via nätet. Jag har kollat flera gånger på nätet det senaste dygnet, och de har fortfarande kvar i alla storlekar, så förhoppningsvis lär jag få tag på en, one way or another.

Sedan så måste jag knopa ihop en present åt mamma. För er som inte vet det, så är det morsdag imorgon och (de flesta) mammorna förtjänar ju iallafall en dag då de kan uppskattas ordentligt! Och eftersom torgen är stängda på söndagar så måste jag köpa blommor idag ifall hon ska få något sådant. Men vad tål att stå över natten? Jag har messat min blomexpert Anna och frågat, så jag hoppas jag får ett bra svar... ;)

Vädret är ju iallafall HELT FANTASTISKT! Jag hoppas att ni är ute och njuter i solen heeelaaa långa dagen. :)

Puss!

WEI!

Hej allihopa (?), hoppas allt är superbra!

Förutom kretsloppsprovet (...) i tisdags, så har det vart en riktigt bra vecka änsålänge! Måndagen var rätt chill och vi fick skippa sista lektionen. I tisdags slutade jag redan kl 12 så jag och några vänner köpte mc donalds mat, som vi sedan smaskade på vid vattnet i gamla stan. Ni som åker t-bana på gröna linjen har säkert sett massa folk sitta längs hela kanten. :)

Anyways, så var det heeelt underbart! Solen sken, och hade det inte vart för de andra, så hade jag kunnat stanna kvar enda tills solen gick ner, love it. :) Men två timmar blev det iallafall, så det var jätteskönt!

Idag fick vi också sluta tidigare, och då följde jag med Anna och Diana en snabbis i slussen och kollade på lite grejer. Vet ni hur skönt det känns att ha gott om pengar, men samtidigt inte känna att man behöver någonting? På det sättet räcker ju pengarna längre, och då har man ju pengar kvar när man verkligen vill ha någonting, istället för att impulsköpa massa småskit. ^^
Jag kom precis hem från body pumpen, som jag hade vart på med lilla långa Emma. Det var verkligen hur skönt som helst, och jag har ont överallt! :D Gud, vad jag behövde träna märkte jag. Men nu känner jag mig verkligen på topp, och det känns som det är min vecka den här veckan.
Vi hade redovisning om våran djurpark idag och lärarens kommentar var...
"Man tappar ju nästan andan!" (detta kommer alltså då från djurexperten och tv-profilen Owe Sandström :D)

Btw, idag har jag både sett Sanna Bråding och Linda Rosing, det ni! ;D

Imorgon så ska hela klassen paddla kajak i kungsängen, och det ska bli skitkul! Vi skulle även grilla korv och göra andra aktiviteter, bland annat skjuta pilbåge. Om det inte hade varit för det förutspådda dåliga vädret så känns det verkligen som en perfekt dag att avbryta vardagen med. Kul ska det nog bli, och badkläderna hänger med! Kanske blir det årets första dopp?

Jag hoppas verkligen att ni mår bra, och härda ut, inte långt kvar till den efterlängtade sommaren!

PUSS!

@ My birthday...

  • Hörlurar (bästa på marknaden!)
  • Klänning
  • 500 kr
  • 200 kr
  • 300 kr
  • 500 kr
  • Skivan "Relapse" (Eminems senaste!)
  • påse med massa choklad
  • marabou 200 g mjölkchoklad
  • baguette
  • earl grey te
  • sex pack cola
  • sex pack cola
  • rött linne med vita ränder
  • 2 l glass
  • jordgubbar
  • 17 rosa rosor

Tack släkt, familj och vänner för alla fina presenter. Mina sista surprisevisitors var Anna, Dani och Tumba. Dani och Tumba gick för typ en kvart sedan. Jag har haft en supertrevlig dag med massa mysiga besökare! Dessutom så har jag bakat världens mumsigaste (och mättande!) chokladpaj. :)
Den här födelsedagen var den bästa på länge, tack! :) <3

Ha världens bästa helg, sköt om er! <3


There are those rare moments...



When songs remade by a new artist are better than the original. This is one of theese moments. Älskar denna verision!!

Helsinki, Suomi! (pics from the cruise)




Bild 1: Min goda middag! Grillad majskyckling med mango/jalapeñosås och lantpommesfrites. Yum!

Bild 2: Jag och en hyvens god (alkoholfri) drink. Observera snyggingen i bakgrunden! ^^

Bild 3: Hamnen i Helsingfors.

Bild 4: Vid hamnen sålde en man och en kvinna olika fiskar i varsin båt. Mamsen hade tänkt att köpa, men när vi gick tillbaka var det tyvärr slut!

Bild 5: Haha, han är inte sådär lång på riktigt... Or is he? ;) Glad blev han av att bli fotad iallafall.

Bild 6: Fin park i Helsingfors. :)

Bild 7: Vi satt vid en mysig liten servering som låg nära hamnen. Där drack jag pepsi och åt "lämmin possu" som är en sorts sockermunk med en mitt fylld med hallonsylt. Nygräddad och alldeles supergod!!

Bild 8: Påväg tillbaka in på båten! En självklar reklam för Silja Line, eller vad säger ni!?

Bild 9: En rätt fin bild på havet taget från en av båtens fönster. Riktigt fin utsikt man kunde se alltså. (:

Bild 10: Det är söndag, och vi var tillbaka i Stockholm. Med mig hem kom toblerone, tuttifrutti, en söt gosekatt och parfym. Lyckad helg!


Hoppas att människor ute i det avlånga landet har haft en riktigt bra helg och dag! :) Ta hand om er!

ESC Semifinal - Inte så pjåkig!




1: Norges Alexander Rybak. Skön låt, söt pojk. :)
2: Estlands bidrag. Lite annorlunda men enligt mig riktigt bra! Sångerskan har riktigt fin sångröst.



Vad tycker ni som såg på ESC semifinalen idag? 2 av mina favoriter, Norge och Estland gick vidare! Synd bara att jag missar finalen på lördag, men å andra sidan har man ju hört alla låtar vid det här laget och jag tror nog jag klarar mig ändå.. och visst brukar det alltid komma en repris?

Bloggtorka.

Hej, hur är läget?

Med mig kunde det ju ha vart bättre, då halsen ömmar och jag är hostig och hängig. Jag hade nationellt prov i matte idag, liksom alla andra ettagluttare. Hur gick det för er som hade det, var det svårt? Själv så tyckte jag att det var rätt lätt, men det blev en del fel märkte jag efteråt. :P Fast men men... sånt man får leva med. :)

Efter nationella bad jag papi att sjukanmäla mig så jag åkte hem köpte bk-mat och åt den hemma. Sedan sov jag och så har jag slöat mest hela dagen. Skönt. Imorgon skulle jag behöva vara hemma egentligen men på slutet utav dagen har jag muntlig presentation i svenska som jag verkligen inte kan missa. Jag skulle kunna ha haft den på fredag men då ska jag ta ledigt/sjukanmäla mig (jag mår ju som sagt inte något vidare..) så att man kan vila upp sig och hinna i tid tills båten går. Jag, mamma och pappa ska åka på två dygns kryssning till Helsingfors så det ska bli trevligt. :) Har redan fått en beställning från Anna bestående av 1 kg Bassets Winegums. Heja tax free! Där ska jag bunkra upp på sötsaker. :)

Sedan är vi också en dag i Helsingfors (fyi; Finlands huvudstad) och där ska jag ta massvis med kort och förhoppningsvis finns det sådana där söta stånd som säljer  massa hemtilverkade grejs. Men det kanske bara är på vintersäsongen? Jag hoppas åtminstone att det blir varmt och skönt den dagen, så att man kan njuta av den till fullo. Kanske finns det några snygga grabs på land/båten? ;) Den här weekend resan har potential, hoppas den också lever upp till den!

Igår fick jag tillbaka ett prov i samhälle a, och provet visade mvg! 19/20 på poängfrågorna och mvg på båda betygsfrågorna. Jag blev riktigt glad, synd att mina vänner aldrig kan bli glada för min skull bara.. :(
Å andra sidan så är jag riktigt glad för min egen skull då jag hade pluggat som en tok och jag kände verkligen att jag förkänade det, och det kanske är det viktigaste? Och btw, får jag mvg på muntliga imorgon så får jag mvg i slutbetyg. Press? JA! Men jag vet att jag får minst vg, och det är inte fysikan det heller. :)

Långt inlägg igen då jag inte har skrivit på rätt länge. Hoppas ni har överseende. ;)

Ha världens bästa dag, och sköt om er! <3


Tokio Hotels design för H&M!




Ingen har väl vid det här laget missat att Tokio Hotel har designat en t-shirt för H&Ms kampanj mot aids? Här är den iallafall och jag tycker att den är riktigt cool, så jag skulle gärna vilja ha en. :) Förra året kämpade jag som tusan för att få napp på en snygg t-shirt (bl.a. Timbalands) men det var huuuuur svårt som helst för de tog slut på en gång både på nätet och i H&M butikerna. :/ Den här gången ska jag väl sitta flera timmar inne på hemsidan innan de öppnar shopen. ^^ Samtidigt så skulle det kännas väldigt bra eftersom en del pengar går till en aids-fond. :) Nej, jag måste ha en! Om inte Tokio Hotels tröja så finns det flera, Katy Perry till exempel har designat en riktigt söt tre-kvarts sleevesbody. :)

Ha en mysig kväll! <3

Valborgsmässoafton 2009!





Bild 1: Nadja, Emma och Gustav på Kina Hörnet.
Bild 2: Jelena på Kina Hörnet.
Bild 3: Min goda mat! Friterad fläskfilé, strimlad biff och kyckling i curry samt grönsaker och ris förståss. Självklart med en stooor cola till. ;D
Bild 4: Efterrätten som ingick. Friterad banan med vaniljglass. :)
Bild 5: Den fantastiskt majestätiska brasan. NOT.^^
Bild 6: En vacker bild tagen mot vattnet. :)

(Förlåt resten av mina kära vänner som inte hamnade på bild, min kamera var lat då.)

RSS 2.0