New sweater!

Jag i min nya tröja som jag köpte idag! (när jag inte pluggade.. gissa vad jag måste göra imorgon liksom. xP)


Snart ska jag hem till Pipan along with Julia, Mic och Maja! Mysmysmys. :) Ha en trevlig kväll!


Jag kan inte bli ett svin.

Hej kompisar!

Idag har jag haft min vanliga onsdagssovmorgon, började alltså 12:10. Hääärligt! Hade som vanligt också glosförhör på djursjukvård med mitt klassiska resultat; 13/14 rätt. Sedan kom något som bröt mina vanliga onsdagsrutiner. Svininfluensavaccinering.

 

Det var färre än hälften av klassen som bestämde sig för att "man up" och ta sprutan. Lite pirrigt tyckte jag ju att det var, eftersom jag tar sprutor väldans sällan och jag är aldrig beredd på hur det ska kännas. Så när vår (extremt snälla) skolsköterska tog sprutan på mig så började det bli alldeles suddigt framför ögonen. Först blev jag "beordrad" att sitta ner med huvudet mellan benen (^^) och efter det fick jag lägga mig ner på en brits. Där fick jag dricka lite vatten och stabilisera mig lite. Efter ett tag gick jag upp samtidigt som Jossan och Denise som också vaccinerade sig. Yrseln stannade kvar ett tag och jag blev helt motherfucking pissed off när en viss idiot slog mig på armen. SNACKA OM RESPEKTBRIST, ibland tål jag inte hur du beter dig. Nu har yrseln gått över och jag är bara väldigt trött med en öm högerarm. Men det får man leva med, nu slipper jag åtminstone stå ut med någon dum epidemi!

Imorgon börjar jag 10:05 vilket också är en pretty nice sovmorgon. Då ska jag göra klart min fågelholk; målaaa! :D I helgen måste jag verkligen plugga...Suck. Prov på tisdag och prov på torsdag samt det old usual läxförhör på onsdag. >.< Life could be better.

Puss.


Busselullar!

Hejhå!

Jag vet att jag har vart superduperlat med att uppdatera. Jag har helt enkelt inte haft någon ork!

 

I fredags var jag hemma hos Anna med Nadja och så kollade vi på Idol. :) Det var jättemysigt men det var så synd att Reza åkte ut... Jag menar come on, förutom Erik så hade hon den bästa rösten utav de som var kvar! På lördagen åt jag, Mic och Nadja på BK till middag och efter det så åkte vi in till medis för att se på New Moon. Vi laddade upp med popcorn och cola och godis, och enligt mig så var filmen riktigt bra! Verkligen sevärd. :) Mic verkade dock rätt besviken på den, men det blir nog en annan upplevelse när man har läst boken innan, som hon hade gjort.

 

Idag har jag vart ledig eftersom vår skola ska samla ihop pengar till Sri Lanka där vi hjälper till med olika saker. Efter funderande så kom jag och pappa överens om att jag skulle baka lussebullar för en hundring. Så jag cyklade ner till konsum och handlade lite småkrafs som behövdes. :)

 

Lussebullar
Finfördela ett paket jäst i en stor bunke, tillsätt sedan lite salt för att lättare lösa upp jästen och rör om.
Smält 125 gram smör, tillsätt sedan en halv liter mjölk och se till att det blir fingervarmt. Tillsätt denna blandning till jästen och rör om. Tillsätt sedan 1 deciliter socker och 2 paket saffran och rör om. Häll sedan i mjöl, lite i taget. Det behövs ganska mycket mjöl, men när du kan ta på degen så att den fortfarande är lite kladdig fast utan att det fastnar på fingrarna, så räcker det. Låt sedan stå och jäsa under en bakduk i cirka 45 minuter.

 

Efter degen har jäst så tar du ut degen ur bunken och fördelar den lämpligtvis i 2 delar. Skär av en bit i önskad storlek och rulla ut den i händerna till en smal korv som du sedan formar till önskad form. Upprepa tills degen är slut (behövs två plåtar för att alla ska få plats). Ploppa i några russin och låt stå under bakduk i cirka 30 minuter. Pensla bullarna med ägg för att få dem glansiga och låt stå i ugnen i cirka 10 minuter på 200-225 grader.

 

    


Så här fina blev mina bullar! Och jättegoda. :D


Hm.

Jag har egentligen ingenting att säga nu. Finns ingenting att berätta, för det händer inget. Händelselösa vardagen. Prov som blir flyttade hit och dit, spelar ingen roll egentligen... Kan ju ändå inte ett piss. Ångest. Fy. Jag vill välja bort matte B för jag känner mig ändå bara värdelös och nedsänkt av det.

Jag köpte en marabou idag fast jag inte ska göra det på vardagar. Men mitt lag (FTW) förlorade med ett endaste poäng på engelskan idag när vi hade quiz. Då kände jag att jag ville trösta mig själv med det. Jesus vad god den var. Jättegod middag idag bestående av kotlettrad, potatis, hemgjord sås och svartvinbärssylt. Yum. Värsta Marie-middagen, and I thank my mommy for that. 33 cl coca cola på kvällen. Jag är tjock.

Imorgon så ska jag, Anna och Nadja (om jag har uppfattat det rätt) köra step-up. Jag och Anna gör det mestadels för att vi ska pröva på en helt ny motionsform och sedan skriva rapport om det som en idrottsuppgift. Känns väl helt ok, och eftersom provet på tisdag inte kan bestå så har jag tid att göra den imorgon...eller på fredag.

Imorgon börjar jag 11.30, najs. Men vi ska bygga på våra fågelholkar och det gick jättedåligt förra gången. Känns som om jag kommer samla ihop mig ett par ig:n i år. Great. Jag tror nog att jag blir lite halvdeppig av att aldrig få se solen. Har inte sett den på flera veckor, haha. Men mår faktiskt helt ok ändå. Och på onsdag om en vecka ska jag vaccinera mig mot schweinflue. Det känns rätt bra eftersom jag inte vill dö.

Titta, jag lyckades få ihop ett ganska långt, meningslöst inlägg trots allt. Du får gärna muntra upp mig med en snäll kommentar, om du vill. (Btw, Steve-O piercade igen sin bakdel med en stav, nödvändigt? Nej. So typical Jackass? Ja.)

Puss!



En gång i tiden hade jag långt hår. </3

Lat söndag.

Hej hallå! :)

Hoppas ni har haft en bra söndag so far. Jag har faktiskt vart hemma hela dagen (surprise?) och sängen har vart min bästa vän. ^^ Lite synd egentligen att jag inte hade tagit hem lite skolgrejer så hade jag ju kunnat plugga lite och kommande prov skulle inte ha blivit lika stressande... Vet ni förresten om det är okej att ha två prov på samma dag? Självklart förstår jag om det hade vart på samma vecka men SAMMA DAG liksom!? Det känns lite tight...

 

Gissa vad jag har kollat på hela dagen? NEXT! Det har vart marathon på MTV (still is) och det har faktiskt inte funnits något annat roligt att kolla på.. :P Höhö. Ikväll ska jag kolla på söndagsfilm, och filmerna som jag väljer mellan är "Heartbreak hotel" som går på TV4 och "I now pronounce you Chuck and Larry" som går på TV3. Första alternativet har jag sett och är riktigt rolig (även fast jag oftast föredrar amerikanska filmer) men den andra filmen är ju Adam Sandler med i, och han är ju en favorit. :)

Imorgon börjar jag klockan 8... S U C K ! Efter skolan måste jag nog ta tummen ur röven och plugga lite inför olika saker, det har inte vart så mycket på senaste och det kommer en del snart, så det är ju bra att ligga ett steg före. ^^ Efter det ska jag träna body pump med minst Emma så det blir najs fågelbajs!

 

Hoppas ni har en bra kväll. :)



Kände att det fattades bilder här, så därför får det komma upp en på söta Nilen som togs i veckan. :)

 


Lördagens.

Frukost/lunch: Ost- och skinkomelett med tomat och en cola i glasflaskform! ;D

Duktiga: Gymmade. :)

Besvikelse: Det var visst inte idag jag skulle på bio med Nadja och Mic. Det är nästa lördag. :p

Godaste: 1,5 rad marabou frukt och mandel. Det första jag åt, najs!

Låt: Uprising - Muse (är det alltid nuförtiden<3)

Success: Med hjälp blev jag virtuell miljonär på vem vill bli miljonär- dvd spelet! (3 mille, jaao)

Äckligaste: Massa fucking ölrapar i vardagsrummet, euw.

Sällskap: Pipan på gymmet. Tack vare henne tränade jag idag!

 

Klädsel: Först myskläder lodis-style och sedan ribbade, svarta strumpbyxor och vit/blå huvtunika från carlings.

Dryck: Cola. (duh?)

Turd: Turd.

 

Hjärntrallare: I'm gonna be (500 miles).

 

 

 


Inte mycket.

Hej, hur har fredag den 13:e tett sig för er? :)

Min har vart rätt vanlig, har bara gjort bort mig lite men det tillhör ju även det till det vanliga. xD Haha. Det har vart en rätt lång dag, som slutade med simning. Jag lyckades inte riktigt med livräddningen till en början och läraren sa först att jag skulle göra om det nästa termin. Men envis som jag var så övade jag och Anna lite och sedan så kunde jag transportera henne på rätt sätt i hela bassängen! ;D Hihi, duktiga jaaaaag!

 

Som fredagstradition måste jag nämna idol. Vad tycker ni om kvällens framträdande? Det börjar bli riktigt svårt att säga vilka som kommer hänga löst och vem som åker ut... Det finns faktiskt ingen som jag verkligen vill ska åka ut. Jag skulle nog tippa på att det står mellan Eddie och Reza... Bara en magkänsla, and I do not like it. Reza är ju jämt bra annars, bara det att hennes uttal är  ganska väldigt dåligt. :/ Och Eddie är så jäkla charmig (snyggilygg) och har en sån söt röst.. Usch! Svårt svårt! Erik är ju en självklar kandidat att stanna, Calle med, likaså Mariette och Tove. Jag gillar inte riktigt Toves person men hon sjöng jättebra ikväll. BAH, kan inte någon dålig person komma tillbaka och åka ut? ^^

 

Det finns by the way två personer att fira idag! Min storebror Christian har namnsdag (stavas med K i almanackan, men what the heck) idag, grattis till honom. :) Och även min första riktiga bästis, Sofie, fyller 19 år idag! Wow, vad tiden går fort. Synd att vi "är så långt ifrån varandra"... Vi bor ju pretty much grannar men ni fattar nog vad jag menar. Förutom sällsynta tillfällen så träffas vi aldrig. Synd...

 

MEN GRATTIS NEGERBOLLEN PÅ 19 ÅRS DAGEN!


Min helg del 2.

Tjohejs igen!

Idag så började jag kl 12:10 och slutade 15:20 vilket var riktigt najs. Vi gjorde ett läxförhör på djursjukvården där jag fick 13/14 rätt på medicinska termer och på min engelska uppsats fick jag mvg. "Almost perfect english" stod det på omdömet bland annat. :D *happy dance*

 

Tja, del 2 av min fantastiska helg då.. ^^ På söndagen gick jag och mami ner till centrum, där jag fick en jättefin kappa att ha i vinter. :) Den är svart och har en superfin krage, kostade cirka 600 kronor på H&M. Därifrån fick jag även en supersöt basker i grå mohair med en liten rosett på sidan, kostade cirka 60 kronor. Den finns även i en magentarosa färg, i blå och i svart. Man kan även köpa till matchande vantar för samma pris.

 

Baskern!(söndags)     Så ser kragen ut! (idag)

Senare kom lidingöpacket över hem till oss där vi först farsdagfikade. Eller de andra gjorde det medans jag och Maximus kollade på avsnitt av barnprogrammet "Tjuv Och Tjuv" på svt play. ^^ Riktigt sött barnprogram där en av tjuvarna är han som spelade kapten Filling i Dr. Mugg! ^^ Vi kollade även på fotbollsmatchen mellan Djurgården och Asyriska som avgjorde om DIF skulle få vara kvar i allsvenskan eller flytta ner till superettan. Som tur var vann DIF med 3-0 och det betyder att de får spela i serien även nästa säsong. :)

 

Vi beställde mat från pizzerian där jag åt en väldigt god kycklingpastasallad med currysås och nybakat bröd. Jag kände mig lite duktig att jag för en gång skull inte tog en fettig pizza eller en baotastor kebabrulle. ^^



Maximus och jag i söndags, tagen utav Christian. Jag såg helt puckad ut på originalet, men Dani redigerade den sååå fiiint! Den här bilden åker upp lite här och där, men jag kan verkligen inte låta bli. :)

Ha en bra kväll! <3


Mexico! (läs: Mähiiikåååh!)

Ljus i Mexico-anda, rött, vitt och grönt. :)

Andrea, Emma, Maja och Mic!



Emma och Andrea med sina virgin mojitos. Som förövrigt smakade jättegott. (:



Piñatan Charlie The Unicorn innan Anna fick fatt på pinnen... Då åkte "inälvorna" ut. ^^



Den mumsiga taco-buffén!



Jag och the b-day babe! :D



Hihi, klart det är kul att öppna paket.



Anna sitter helkoncetrerad och sorterar engelska mynt.



Mic var glad! :D



Kokos/limeglass som Emma hade gjort samt hemgjorda havreflarn och exotiskt frukt, yummie.

Julia var också glad!



...Och jag lyckades tillslut få med Pipan också! :D



Fina Maja. :)









Här kommer det alltså lite bilder från Emmas tjejmiddag som gick i Mexico anda! Alltid lika kul att få alla tjejerna samlade, verkligen kul att träffa Andrea också som jag träffar väldigt sällan! En riktigt lyckad kväll i min mening. :) Hoppas ni gillar bilderna, för det tog typ 40 minuter att ladda upp dem med min härligt, virussmittade dator.

Take care!


My weekend, del 1.

Tjohej i stugorna! Hoppas att allt är bra. :)

Anledningen till att jag inte har lagt in några fina bilder från helgen beror som jag har skrivit tidigare på min virussmittade dator. Den är helt mongo, och blogg.se är en utav de sidor som den har bestämt sig för att inte tyck om, tyvärr. Så i brist på annat sitter jag här på världens längsta håltimme och skriver...

 

I lördags träffade jag Mic, Anna och Nadja vid halv 12. Vi begedde oss mot centrum och inhandlade presenter till Emma som förövrigt fyller år imorgon. Jag köpte mig även en söt, svart kofta från H&M som var nedsatt med 50 %. ;)

 

På kvällen, kl 6 för att vara exakt begedde jag mig i sällskap med Mic och Nadja mot Emma. Huset var riktigt roligt inrett med grön-vit-röda grilanger hängandes i taket, samma färgtema på ljusen, uppblåsbar kaktus, PIÑATA (som förövrigt fick heta Charlie, efter Charlie The Unicorn) och mexicansk musik på spotify!

Till middag fick vi tacos; kycklingfärs, nötfärs, quorn/soyafärs till veggo-Julia, massa grönsaker, gräddfil, guacamole, nachos, salsor och tortillas och läsk... :D Till efterrätt hade Emma gjort egen lime/kokosglass med hemmagjorda havreflarn till, samt färsk, tropisk frukt. YUM! Sedan vann Anna Mexico-quizen och fick slå sönder Charlie. HAHA xD Snacka om messy floor efter det. Sedan spelade vi Stockholmsspelet som var lagom segt, men sällskapet var ju ändå det viktigaste.

Del 2 om min vackra helg (höh) kommer kanske senare, ev. i eftermiddag, ev. ikväll, ev. imorgon. Eller när ni minst anar det. Puss.


"I'm not fat, I'm just a big turd!"

Hej alla söta gosegrodor! :)

Sitter här och myser med ett stort glas cola och Muse på spotify. Har ni hört deras senaste hit, Uprising? Den är GALET bra! <3

På tal om saker som är galet bra; såg ni Erik Grönwall i kvällens Idol?! SKOJAR NI VAD BRA HAN VAR ELLER!? Heeelt galet, jag blev typ varm i hela kroppen och fick rysningar och hela tjoflejset liksom. SATAN vad bra. Vinner han inte hela skiten då...ja då... Jag vågar inte riktigt säga något xD Hade jag vart modig hade jag nog dratt till med något som att dansa naken i fontänen i tcentralen... ^^


Hur har dagen tett sig för er? Min dag har vart väldigt blandad. De negativa sakerna var väl att saker försvinner, kommer och går. För det första skulle Jonathan vara lite skämtsam med mig idag och ta min mobil utan min vetskap, och sedan glömde han bort att han hade den. Innan nästa lektion fick jag panik och började springa runt i skolan. :P I djurhuset där jag trodde att jag hade glömt den så fick jag låna snälla Claras mobil och ringa till den. Jonathan svarade och snacka om arga blicken han fick av mig! Något som var riktigt blåst och idiotiskt hände med mina nycklar idag (häpnadsväckande almost) men det är för dumt att skriva här, hehe. :P

Vi hade även en ginormous håltimme idag på cirka 3 timmar, så efter ett tag så frågade Jonathan om jag ville hänga med honom och Rasmus och gymma på skolans eget gym. Det ville jag självklart eftersom jag visste att jag skulle vara för trött för att dra till gymmet efter skolan. Kanske en tredjedel av klassen var på gymmet, men ett fåtal tränade. Vi hade iallafall sjukt kul! :D

Efter hade vi idrott där vårat lag verkligen knäckte i plintboll och plintstafett! :D Vad har ni hittat på idag, och ikväll? PUSS OCH KRAM!<3


EMA 2009!

 

Ikväll går en av världens största musikgalor, EMA (European Music Awards), av stapeln! Programmet börjar klockan 21:00 på MTV. Bland de nominerade finner vi bland annat välkända artister och band som t.ex. Muse, Beyoncé, Katy Perry, Lady GaGa, Paramore, The Killers, Eminem, Tokio Hotel, Robbie Williams och många fler.

Den nominerade Katy Perry (nominerad i kategorierna; "Best Female" samt "Best Video") är även kvällens programledare. Hon gjorde ett väldigt bra jobb förra året så även om det hade vart kul att se någon ny, så var det ändå bra att hon blev vald enligt min åsikt!


Efter det måste jag nog försöka sova, ska ju upp innan 6 imorgonbitti.. Jag går i skolan från klockan 8 till 10 i 3... MEN sen är det ju helg, och jag tror inte jag behöver plugga någonting alls! :D Men däremot är det lite skoj planerat då Emma ska ha sin tjejmiddag på lördag med mexicanskt tema! (någon som har en sombrero att låna ut?) Det ska bli skitkul, alltid lika roligt när tjejerna är samlade. :)

 

Ska ni kolla på EMA 2009 ikväll? Vad ni än gör hoppas jag att ni har en underbar kväll. :)


Scary bakery!




Sho! Visst är mina halloween-cupcakes läskiga? ;) Recipeptet är i princip likadant som de andra gångerna jag har gjort cupcakes (finns annars i arkivet inte allt för långt bak). Den här gången hade jag dock blåbär i själva muffinsarna, sedan så hade jag massvis med grön hushållsfärg i frostingen. Jag garnerade med klippta lakrits-dödskallar och gröna cocktail-bär.


Tyckte de var en blandning mellan söta och lite scärybäry cupcakes. ^^ De var iallafall uppskattade av de som åt av dem. (lakrits kanske inte är number-one att ha på cupcakes, men de passade jättebra till temat och det var ändå förvånansvärt gott!)

Bilder från fredagen!


Yum! Den goda buffématen. :)



Nadja som hugger in på maten och Maja med sitt kinesiska te.



Emma, doin' it vouge style!



Haha first-class humor med efterrätten! xD



Mic!



De superduperfina lösnaglarna som Mic gjorde till mig, tack så heeemskt mycket!



Nadjas söta katt Axel. :)



Da gang (excluding Emma)! Jag fick med Julia tillslut, på restaurangen gömde hon sig för kameran. Den lurifaxen!

Anledningen till att det tog så lång tid för bilderna att komma upp är pga min dator antagligen har fått ett virusangrepp så internet vill långt fungera som det ska. Hur det är vill jag knappt förklara, känns som om jag skulle kunna skriva miljarder meningar om det. xD Nu måste jag gå, ska gå och gymma!

Ha det super! <3


RSS 2.0