Smygfirande av Halloween!

Hej, hur mås det? :)


Med mig är det finfint (förutom att datorn min verkar vara lite bajsnödig men sånt får man stå ut med...). Idag har jag inte gjort något alls, bara suttit vid datorn, kollat på tv och käkat varma mackor.

 

Om ungefär en timme ska jag hem till Mic då vi ska fixa lite innan vi går till kinahörnet med några av tjejerna för att äta middag (buffé!). Mic ska locka mitt hår och så har hon gjort snygga lösnaglar till mig! :D Snäll hon är. :) Efter vi har käkat ska vi nog hyra någon läskig skräckis och kolla på film hemma hos någon, mysigt värre. Till det måste man nog bunkra upp med lite godis och cola. Egentligen firar man ju halloween imorgon, men eftersom Mic åker till Ullared lördag - söndag så blev det bättre att ta det idag istället.

Den här gången blir det garanterat bilder som kommer upp här, troligast imorgon. Kameran har ett fulladdat batteri i sig, så nu gäller det bara att komma ihåg att ta med den, men det ska nog gå bra! ;D

Hoppas att ni alla får en trevlig dag, puss!


Cozy wednesday evening.

Go'kväll!

Nu är jag precis (nästan) hemkommen från en mysig fika på café Fåtöljen i slussen. Med mig var Maja, Nadja, Mic och Julia. Vi hade supermysigt och satt där drygt 1,5 timme med massa prat och skratt! Själv fikade jag med en "kopp" himla gott te som smakar persika och grädde (yum!) och även en bit hallonpaj med vaniljsås. Helt gaaaaaleeeeet gott! :)

 

Egentligen hade jag tänkt att ta lite fina bilder och lägga upp här, men självfallet så glömde jag att sätta in batteriet i min kamera. Så typiskt, det är inte ens första gången det händer! Men om jag får några bilder skickade till mig av Maja eller Julia så kanske de kommer upp några här, eller så får ni kolla in deras bloggar. :)

 

Imorgon så ska jag vara med Mic. Vi ska nog spela lite burn out revenge och kanske åka in till stan en sväng för lite småärenden. :) På kvällen får jag se om det dyker upp någonting skojjigt!

 

Nu ska jag fortsätta slösurfa ett tag, kolla på scrubs, sedan duscha och gå och lägga mig. Sov gott! <3


PAJ!



Ikväll blir det paaaaaj på Fåtöljen!


A new hot blog! ;)

Tjoflöjt! Det har startats en ny blogg för ett par dagar sedan som ingen mindre än min vän Maja har startat. Jag tycker ni borde kolla in den, och det kan ni göra här! :)

Happy B-day!

Hejsan hoppsan!

Hur står det till? Med mig är det prima ballerina. Egentligen skulle ju jag gått och badat med Nathalie och Johan, men eftersom lillfröken var lite småkrasslig idag så blev det tyvärr inställt. Men de kommer vilket fall som helst över på hemgjorda champinjoncrepes om drygt två timmar. :)

 

Jag var nere i centrum en snabbis och köpte lunch till mig själv bestående av grandiosas mexicanapizza, en stor cola till ikväll och en påse hallon. Hallonen ska jag använda till muffins som jag ska baka till födelsedagsbarnet som en liten present. Hade ingen aning om vad jag skulle köpa och jag vet ju att han älskar mina muffins så... ;) Passade på att skriva nu medans smöret svalnar av lite i diskhon.

 

Jaa.. Det är väl inget annat speciellt som har hänt idag. Vad har ni hittat på för skoj? :)


Hejåhå.

Hallå i stugorna, hur mås det? :)

Jag vet att jag har vart lite lat på bloggande-fronten men jag har helt enkelt inte vetat vad jag ska skriva. xD I lördags hade jag, Mic och Nadja movie-night hos mig (som kunde vart mer lyckad pga vissa händelser..). Vi hade det mysigt värre och kollade på Kung Fu Panda, En vampyrs bekännelser och Dead Silence (plus pyttelite av Råttatouille). Till det var det godis, vindruvor och cola. :) Dagen efter gjorde vi pannkakor som åts i sällskap av hallon, socker, nougat-creme, sylt och citron och för min och Nadjas del blev det chai-te till. :) Efter det kollade vi på riktigt roliga filmklipp på datorn, haha. (lite bilder kommer kanske senare!)

 

Idag har jag vart med stan med samma prickar där jag fick med mig en fin, svart väska från Deichman som ligger i gallerian. Enbart 169 riksdaler fick jag betala! Vid fem tiden gick jag och Mic och köre ett pass på gymmet, och förhoppningsvis blir det ett body-pump pass på onsdag eller torsdag.

Imorgon så ska jag gå och bada med min bror Johan och brorsdottern Nathalie, ska bli mysigt. :) Johan fyller också år imorgon så jag ska nog baka en sats hallonmuffins som han älskar så mycket, hehe. De två kommer även över på kvällen för middag hos oss. :)

Det var väl det jag hade att säga nu, ha en bra kväll!


En trött Marie.



Hehe, jag igårkväll som gör ett försök med seriousface fast mina ögonlock håller på att falla ihop! Jag åt 2,5 rader marabou frukt & mandel till frulle, och sedan blev det en halv omelett och cola (kände inte för att äta upp hela). :P Jag är fortfarande trött trots massa sömn...

Snart åker mami och papi på 1 dygns-kryssning och anledningen till detta är att de har vart tillsammans i 40 år! Vilka små gamlingar till föräldrar jag har. ^^ Snart kommer brorsan hit och lagar mat till mig, sig själv och mitt monster. Så att jag inte ska behöva spendera natten ensam hemma, så sover Mic och Nadja över här!

Ikväll visar de ju blog awards på tv, men jag har inte tv400 så jag kommer inte kunna kolla på det. Men ska inte galan vara tillgänglig på internet? Får kolla upp det, skulle vara rätt kul att se... ^^

Juste! Min pappa är värsta romantikern. Igår kom han hem med 3 jättefina, långa rosor i rött och gult (såg ut som eld!) till mamma, och idag fick hon ett jättefint halsband i rött och vitt guld. Söt han är!

Ha en fin dag! <3

Thank God it's friday and fall break!!!

Hej alla go'a och glada! :D

Jag är otroligt glad för att det äntligen är lov! Visserligen är lovet enbart en vecka långt, men den veckan har nog mer betydelse än vad man kan tro. :) Förutom att jag kanske ska skriva på ett engelska arbete (måste antagligen göra det, gäller bara att ta tummen ur röven) så ska jag bara ta det lungt och ha kul med mina vänner.

 

Idag hade vi boxercise på idrotten. Det var skitkul! Jag var i par med Dani där vi turades om med handskar och pads med att göra raka slag, krokar och uppercuts. Vi hade även gatulopp vilket var EXTREMT jobbigt och man var helt slut i slutet av lektionen. Vår idrottlärare verkade iallafall imponerad av klassens insats. Han delade även ut 4 stycken "dagens" ; Dagens Glada (Anna), Dagens Snabbaste (Helena), Dagens Hårdaste slag (Viktor) och till sist dagens Fight Face som gick till yours truly! ;D Jag alltså, haha. Förutom boxercisen så har jag även bl.a. masserat ett får som just couldn't have enough. ;)

 

Kollade ni på idol ikväll? Vissa imponerade verkligen. Som ni som kollade vet, så åkte Nicklas ut. Personligen är jag inget vidare fan av honom, men jag tyckte han var riktigt bra ikväll! Han "förtjänade" att åka ut föregående veckor men den här veckan kändes det lite fel... Men de flesta är ju bra så att det är svårt att säga vem man vill ska bli utröstad. Rabih var väl sådär, men han förvånade mig med att vara mycket bättre än mina förväntningar. Eddie var ju jättebra (s n y g g . . . !) och även Erik var en favorit. Hoppas på att få se Erik i finalen, vilket jag också tror att vi kommer få!

 

Ikväll orkade jag inte vara social för jag är helt och hållet slut. Jag satt istället hemma med min chokladkaka och cola framför idol by myself. Jag är bland få som tycker om att ta det lungt för mig själv ibland, de flesta verkar vilja ha action på alla vakna timmar. ^^ Men jag uppskattar så mycket mer att umgås och ha kul ifall jag får ha "Marie-dagar" ibland. Men imorgon, gott folk, ska jag bannemej vara social (om det så är det sista jag gööööööör)!

Och jag kanske ska köpa en supercute kjol från Lindex barnavdelning (haha) samt världens mest galet söta rosettdiadem från samma affär, dock inte från barnavdelningen. Sammanlagt för de två blir det drygt 250 kronor, vilket inte är så pjåkigt. Nä, nu måste jag nog duscha, göra 100 sit-ups och sedan slagga galet. Förlåt för ett relativt långt inlägg. Imorgon ska jag försöka få in lite mer bilder, och mindre text. :)

 

TA HAND OM ER, PUSS!


Onsdag!

Hej, hur mås det? :)

I skrivandets stund har jag min lilla Lisa i knät som ligger och gosar. Lovely, älskar att mysa med mina kissekatter. :) Min stackars Sigge kom hem helt svullen på ena kinden typ, en riktig liten slagskämpe den där!

 

Idag hade jag läxförhör på medicinska termer på djursjukvården, fick 13 av 14 rätt och är därmed riktigt nöjd! Imorgon har jag prov i djuranläggningsteknik där vi ska kunna en hel del olika verktyg. Det är inte så himla svårt så jag tror jag klarar mig. Jag har iallafall bett papi att förhöra mig om en stund, och då brukar allt sätta sig mycket bättre.

 

I övrigt har det inte hänt så mycket idag.. Jo juste, jag har bestämt mig för att förutom att gymma 2-3 ggr i veckan, så ska jag också göra minst 100 sit-ups varje dag! Ni får påminna mig så att jag inte glömmer, snygg mage eftersträvas här, hehe! ^^

 

Hoppas att ni får en mysig kväll. :)


Ledig dag trodde jag.

Var och varannan dag bestämmer jag mig för att "imorgon ska jag börja vara nyttig", vill ni veta vad dagens lunch bestod av?

Snabbnudlar med biffsmak och ett stort glas cola, till efterrätt en stor portion med min och Danis feta kladdkaka och ett lass hallonglass.

Gott var det iallafall. Jag sa ju igår att jag var ledig idag, men när jag vaknade ca klockan 13 löd ett sms från Anna som så att jag tydligen inte var ledig idag. Nu har ju hon praktik så hon har väl tatt reda på det... Men samtidigt som jag vaknade så slutade mina lektioner så.. Ja, nu fick jag mig en långhelg. ^^ Jätteskönt med en extra sovmorgon iallafall. Bara fyra dagar kvar sedan en hel vecka med ledighet, sammanlagt 9 dagar om man räknar med helgerna. :)

 

Om drygt en timme så ska jag möta Nadja och så ska vi gymma. Vet inte om Emma och/eller Mic ska följa med också, men det återstår att se. Vi hörs kanske sen. :)


Lite random saker...

Har det fuskats i Blog Awards 2009?

Japp nu blir jag en i mängden en liten stund och tänker ta upp ämnet Blog Awards. Jordskredssegraren Foki lyckades charma folket och få ihop hela 3 stycken priser; årets nykomling, årets mest orginella samt årets blogg. Nu har det börjat tisslas och tasslas om att veckorévyn har fuskat och att det egentligen var Kenza som hade vunnit titeln med stora marginaler. Tydligen så skulle det inte se bra ut om Kenza vann två år i rad. Vadå se bra ut? Har folket röstat så har de? Tycker iallafall synd om Foki som får reda på det så här... (om det nu är 100 % sant det vill säga.)


Är tarragof ett ord?

Ja, för enligt T9 så är det de. Likaså negerhora och dubbelfitta. Är T9 packad?

 

Varför funkar inte facebook?

Det är inte bara internet i sig som jävlas med mig idag, utan även facebook har börjat larva sig. "NEJ det ska inte funka att gå in och göra roliga saker på mig!!" - Facebook


Sleepy Hollow!



Igårkväll så var jag med Mic och Nadja och lagade tacos hemma hos Mic. Det var supermysigt och maten blev verkligen jättegod! :) Efter det så sjöng vi singstar. Självklart var det tvunget att se på film (och dricka cola) och då valde vi att se på "Sleepy Hollow". Det är en riktigt bra film som fokuserar på skräck men ändå lyckas få in både humor och romantik samt spänning och action. Som grädde på moset spelar ingen mindre än Johnny Depp huvudrollen Ichabod Crane, och som vanligt är han helt galet snygg! Those cheekbones are to die for. ;)

I förmiddags fick jag reda på att jag är ledig imorgon, vilket ju var en trevlig överraskning. Jag kan själv inte ta reda på informationen, men jag tänker lita på Jenni. Vem vill inte vara ledig en måndag liksom? ;)

Hoppas ni får sova gott! :) <3


CUPCAKE!



I fredagskväll var the cupcakewoman igång igen - med sin cupcakevän Anna! :D Vi bakade chokladmuffins med gul frosting; alltså kiss- och bajscupcakes.. xD De blev supergoda, och fina som ni kan se på första bilden. Och Jesus Amalia vad mätta vi blev av endast en av godingarna!! Vi har även busat rejält på kvällen, samt kollat på idol. A night of success. :) <3


Med tyresös bästa!




Har haft en supermysig dag med Dani! Vi köpte lite bakingredienser i centrum och sedan gick vi hem till mig och bakade. Kakan blev SUPERKLADDIG som sås nästan, men den blev ändå rätt smarrig med dumle. :] Och man blev mätt på en pytteliten bit. Menmen, det är alltid lika kul när vi hittar på ngt tycker jag!

Juste, jag skulle pröva att skjutsa henne på min cykel, men jag vingla precis som om jag vore packad, hon klarade bättre att skjutsa mig så vi fick köra på det, haha!

 


Fredagsmyyys!

Hej! :)

Ääääääntligen helg! Igår så avslutades min 3 veckor långa interna praktikperiod... Det känns verkligen jättetråkigt att det är över och gå tillbaka till de tråkiga vardagsrutinerna med lektioner, läxor och prov... Jag önskar verkligen att vi hade haft mer tid! Igår så fick jag iallafall bland annat handmata papegojor med solrosfrön och hela jordnötter. Lite myspysigt sådär. :)

 

Hur ska ni fira "fredagsmys"? Själv ska jag först äta en god kycklingmiddag hemma, och finbesök har vi från lidingö bestående av Christian, Linda och Maximus. :) Efter det så ska jag träffa Anna, så ska vi handla lite sen åka hem till henne och baka cupcakes och kolla på idol! :D Superduperfredagsmys. Vad tror ni om kvällens idol då? Michael Jackson tema är det, och jag tycker det ska bli jättekul att se hur de kan tolka riktiga klassiker. Hoppas alla är bättre än förra veckan för kvalitén var inget vidare då, och så gott som alla hade valt fel låt.


Hoppas iallafall att ni får en jättebra fredagskväll! :) PUSS.


Tuesday.

Hejsan! :)

Hoppas det är bra med alla människor där ute, varesig du läser min blogg eller inte. Vilket fall så vet jag att jag har en följare på bloglovin' så det finns ju garanterat en läsare - Hej Maja, hoppas dagen har vart bra för dig! :D

 

Imorse blev det som vanligt nu under praktiken att stiga upp tidigt, sedan förra veckan (tror jag) har jag stigit upp redan 20 över 5 för att få mycket tid på mig. Jag fixar då frukost till både mig och pappa som går upp 20 minuter senare. Både igår och idag har det varit en jättetrevlig busschaufför som två gånger under resan säger, på ett ungefär;

 

"Klockan är nu *ett klockslag* och vi närmar oss Högdalen/Älvsjö Station. Jag vill passa på att önska er en trevlig dag med nya möjligheter."

Man blir faktiskt lite glad av det. :) Dessutom säger han artigt "god morgon" till varenda passagerare som går på. Det är ju faktiskt inte många som orkar vara trevliga så där tidigt på morgonen.

 

Idag hade jag bestämt mig för att vara nyttig och det har ju funkat...Till viss del. Imorse tog jag ett glas med c-vitamin brustablett, sedan har jag både ätit ett äpple och ett päron. Men på coop då jag hade tänkt att enbart köpa mild lättyoghurt med vaniljsmak så ryckte jag åt mig en påse gräddkola, och vlä hemma så har 2 stora coca-cola glas med cola (duh) dimpt ner i magen. U S C H. Jag är så äckligt fettig ibland..

 

Hoppas iallafall att ni får en trevlig kväll och att ni sover gott. PUSS OCH KRAM!


Maximus i lördags.


...<3

Okej, allt du behöver är...


Mild lättyoghurt med vaniljsmak

Blandade exotiska frukter och bär

Blender

Ett glas och sugrör




...Behöver jag säga mer?

 

 


Coraline!

Hej peeps 'n' folks!

Sitter fortfarande hos Nadja med mina kära vänner Maja, Mic och Julia. :) För mig blev det BK-mat och väl hemma hos Nadja spiller jag ut halva min läsk på hennes köksgolv. xD Såååå fail! Nu tittar vi på en anime (japansk ofcourse) som heter någonting...som jag alltid glömmer bort, hehe. Jag är inte så fokuserad på den för jag är heeeelt supertrött för att uttrycka det hela milt.

Innan det tittade vi på Coraline en helt fantastisk animerad film skapad av ingen mindre än Tim Burton! Den var inspirerad av en bok tydligen, som också ska vara bra. Men för er som prefer movies framför books borde definitivt se denna film, och ni andra också förstås! Den är riktigt bra, 5 av 5 popcorn (eller toasts!). Den var lite småläskig också, så du kanske inte borde titta på den med ett litet småsyskon.

Hoppas att ni har haft en mysig lördagskväll, och att den fortsätter bra. :)<3

Saturday!

Hejhallå, hur står det till?

Idag har jag och mina paranteser vart barnvakt åt min brorsson Maximus. :) Det har vart rätt chill och så, Maximus är ju så mysig!

 

Ikväll ska jag vara med Mic, Maja, Nadja och Julia. Först ska vi till centrum och handla mat och sen hem till Nadja och äta maten, samt kolla på filmer. :) De andra ska sova där, men jag är lite krasslig och dessutom behöver jag mycket sömn så jag går hem senare på kvällen. Men jag ska vara där länge ändå och vara social eftersom vi inte träffas lika ofta som förut. Det ska iallafall bli supermysigt. :)

Nä, nu måste jag nog gå ska möta Mic om 10 minuter! Ha en jättebra lördagkväll. (:


Mr. Serious!

 

Hej hallå! Idag har jag haft en superdupermega kort dag - började 10 över 9 och fick sluta klockan 11! Egentligen skulle vi sluta 20 över 11 men svenskaläraren släppte iväg oss lite tidigare. ;) Då åkte jag hem och väl i centrum åt jag och mamma lunch på sushibaren. Mamma tog sushi men jag åt yakitori - yummie! Efter det gjorde jag lite nödvändig pyttemini-shopping på H&M; en jättesöt ljuslila BH med lite spets och en rosett för 50;-, en mascara för 29,50;- (!!!) samt ett set med 10 toffsar för 19,50;-. And btw så fick jag MVG på mitt etologiprov! :D

Idol kallar, puss och kram! :)


Onsdag.

Halloj!

Hoppas allt är bra. :) Både måndag och tisdag spenderades på inne-ladan (praktik) och det var riktigt roligt! Det är mycket mer givande att få arbeta praktiskt med djuren istället för att sitta och halvsova i en tråkig lektionssal. Idag började min grupp inne i terrarierummet, det var lite annorlunda jämfört med ladan men fortfarande rätt roligt. :) Jag fick först byta vatten (21 jäkla steg!!) i den stora bassängen med sköldpaddor i, sedan vattna alla växter i akvariumen. Vi hade även lite genomgångar under dagen och så fick vi mata djuren med grönsaker, kött och insekter.

 

Jag har vart extra onyttig denna veckan, förutom cola så har jag ätit bullar, choklad och idag åt jag en HEL pizzeria-pizza!! Geez, måste dra ner på fettet innan fettet drar ner mig. :P

 

Puss och kram!


Kanelbullens dag! (The Day Of The Cinnamonbun for you englishspeaking ppl)



Idag är det ju kanelbullens dag! Me like that. :) Låter ju jäkligt löjligt egentligen men det ger mig en anledning att göra en av de sakerna som jag älskar mest att göra - baka! Just att baka kanelbullar är en favorit eftersom det tar längre tid och är lite annorlunda att göra till skillnad från muffins, sockerkaka och kladdkaka. Dessutom blir det ju otroligt lyckat om man får till dem som man vill. Jag har inte smakat någon en, men det blev nästan 40 stycken godingar så jag har tid på mig. ;) Måste låta magen vila lite först som för tillfället är fylld med middag och cola.


Jag hoppas iallafall att ni har fått avnjuta några kanelbullar idag, om man vill försöka hålla nere på kalorierna och bara unna sig så är ju denna dag ett gyllene tillfälle att unna sig! ;) (Själv unnar jag mig varje dag i princip...^^)


MIC'S BIRTHDAYPARTAY!




1; Mic öppnar paket (på bilden från mig och Emma). :)

2;
Emma, Jelle (mah twiinny) och Nadja precis innan käket! Sketagoa kycklingspett med durumvete, sataysås samt en stor sallad. Me likei!

3;
Desert! God frukt som doppas i chokladfondue, en riktig jäkla hit alltså :D

4;
"Make a noice and make it clear, woooooo wowo!"

5;
Nadja gör en fin paraplydans! ;D

6; Majas asgarv - priceless!


7;
Modellsnygga Jellush (mah twiinny) och jag<3. Matchande diadem också - totally fab! Ser denna dam allt för sällan....! :O

8;  Mannagrynet. :)

9; Julia och Mic sjunger Singstar. :)

 

En mycket lyckad kväll!!´Vi hade även tipsrunda där jag och Emma kom på delad andra plats, men så vann jag över henne på utslagsfrågan, moahahah! Grattis till Nadja som vann. ;)

Puss och kram!


RUBRIK

Yo yo yo, what's crackalackin'?

Nu är min första interna praktikvecka på skolans djurinstutition avklarad. Vi har nämligen inte praktik på fredagar utan då istället vanlig skola... *suck* F


rån måndag till onsdag har jag iallafall vart i ute-ladan där jag bl.a. fått sysselsätta mig med morgonrutiner (matning, vattenbyte, höpåfyllning, mockning m.m.) hos grisar och får. Sedan också lunch- samt eftermiddagsmatat. Sedan har vi ju också fått städa i fågelvoljären, bytt och fyllt på deras mat där, städat, bytt vatten i deras konstgjorda damm osv. Vi har även chipmärkt fåglar och döpt några. ;) Igår fick också både inne- och ute gruppen göra hälsokontroller på marsvin och kaniner. Idag började jag i inne-ladan och fick fixa morgonrutiner hos kaninerna som blev mitt ansvarsområde. ;) Sedan kom även en veterinär och hade hälsokontroller på flera kaniner och marsvin, 2 av 3 katter, på någon konstig reptil vid namn Konrad och vissa papegojfåglar. Det fanns fler grejer som jag har haft för mig denna vecka, men det blir nog rätt tråkigt att läsa om, hehe. ;) Juste! Igår var jag och Nadja på gymmet. ^^


Imorgon ska jag, Emma och hennes pojkvän åka till adidaslagret där jag förhoppningsvis får med mig en snygg trank-suit och kanske något annat fint. Hoppas också att det finns i min storlek!

Hoppas att ni får en jättebra kväll, snart är det ju helg!!! :D


RSS 2.0