Valborg! (och Grab a boob day)

Hej! Har ni en bra dag? Nu sitter jag här med tanborsten i käften och fixar mig till en kort skoldag som  börjar kl 12:40 och slutar 14:55. Känns så himla onödigt eftersom vi inte ska göra något viktigt what so ever. Men jag släpar mig till skolan iallafall. Efter skolan blir det direkt hem och göra sig i ordning på nytt, duscha och byta kläder, hår och smink. För då ska några tjejer dra till Jelenas pizzeria (den heter ju inte så egentligen^^) och käka där, och sen ska vi till Sköndal på något typ av partay. Blir förhoppningsvis kul! Om jag hittar min diggis så ska jag nog plåta lite också. ;) VART FAN ÄR DEN FÖRRESTEN? Säg till om ni ser den haha, den är en röd Nikon. :) Aja, nu ska jag fortsätta med mitt, vi  hörs!

BAJSKORV?

Hatar mina tankebanor just nu, känner mig helt retarded... Jag börjar helt tappa koncentrationsförmågan, är ständigt trött och stressad även när jag inte gör något. Till alla som får vara i mitt sällskap på dagarna, förlåt för att jag är paranoid och jobbig. Säg till mig när jag är så, så håller jag käft för jag märker själv hur irriterande jag kan vara ibland, hahahaha. Hoppas ni kan stå ut med mig iallafall, annars får ni säga till. ;) Nu - sova! Upp tidigt imorgon för i skolan väntar både nationellt prov i engelska och prov i arbetsmiljö och säkerhet. Yippie motherfucking ka yay motherfucker. Suss så gott alla små kottar!

Söndag.

Hejsan! Hoppas helgen har vart bra. Idag sov jag till halv 12, vilket var väldigt skönt. Gjorde en brunch av ost & skinkäggröra, vindruvor och ett glas juice. Drog mig sedan i sängen till kanske kvart i 2. Sedan åkte jag med päronen till plantagen och sedan släppte pappa av mig och mamma i centrum. Där började jakten efter ett par sköna sneakers att ha nu på våren, men självklart är mina fötter helt fucking retarded så det är dåligt med skor som passar mina breda, snedgående fötter. Så jag kom inte hem med någonting alls förutom ett 8-pack tofsar och ett fint hårband.

Så synd att mina älskade svarta läder sneakers från Stadium är sönder, cuz I love them like hell! Eftersom det är så svårt att hitta bra skor till mig, så blir jag så himla lycklig när jag hittar ett par som är både bekväma och snygga. Möjligtvis får jag kika på Ecco, de ska ju ha jättebra skor. Har jag tur så hittar jag ett par som inte bara är funktionella, utan även ser okej ut också. Btw, sen när blev alla Converse dojor så jävla smala? Både lädermodellen och orginalmodellen var jättesmala! T.o.m storleken som är en storlek större än vad jag har var för smala...De rosa som jag fick ärva av Emma passar jättebra i bredden men de är ju alldeles för långa. Så de måste ha ändrat bredden. De jävlarna! Har letat desperat efter skor hemma som jag kan använda tillsvidare...Usch, vad trött jag blir. Måste jag specialbeställa pjucks måntro?

Till middag idag blev det indianapizza. Fy, så gott!<3 Till kvällen blir det nog Wallander, popcorn och cola om jag orkar. Sedan kanske jag ska läsa på till torsdagens prov, läste faktiskt igenom alla papper en gång redan igår så jag kände mig rätt duktig. Imorgon blir det en favoritmåndagstradition, Body Pump med Emma! Alltid lika härligt (och jobbigt!) och man får en riktigt bra träning. Plus så får jag träffa Emma! Jäfvlar vilket långt inlägg det blev nu. Fyyyyy. Ha en bra kväll!

Lördagen den 24e april.

Hej! Hur gick det för er som hade nationellt skriftligt prov i svenska b igår då? För mig gick det nog helt okej, jag skrev en artikel om arrangerade äktenskap. Det kändes rätt dåligt, men efter jag hade låtit pappa läsa den och jag fick bra feedback så kändes det lite bättre. Efter skolan åkte jag, Dani och Jossan till stan. Vi kollade runt lite, Jossan köpte ett par fina svarta converse och sen satt vi på donken. Efter det åkte jag och Dani hem till henne där vi spelade Robot Unicorn Attack, lyssnade på musik och förberedde idrottsuppvärmningar (som jag fortfaranded inte är säker på att jag ska göra..). Och åt bullar och drack saft, inte till att glömma det! :D

Idag var jag med pappa i centrum där han köpte en yogamatta och en yogaboll till mamma, och jag köpte en svart plånbok med strasspänne till'na. Hon fyller ju år på tisdag så vi passade på idag. På Nilson var det 20% på alla skor så jag tänkte köpa ett par bruna läderconverse, men de verkar vara för smala på mina fötter, så jag får se hur jag gör med det. Hoppas ni är ute och njuter av det fina vädret, ha en bra dag!

HEJ!

Jag gillar inte imorgon och jag gillar inte skolan. Jag hatar imorgon och jag hatar skolan. Uscha, buscha. Har laddat upp med massa energimedel så jag ska nog klara av att hålla mig vaken iallafall. Hoppas att alla mår bra och har en bra vecka. Snart är det iallafall helg, så det är bara att vi står ut med imorgon, sen får vi pusta ut. Sov gott.

Det var också en tanke, Franke.

"If I had one hour left to live, I would spend it in this class because it feels like an eternety." Lol. :)

 

Dagen har bjutt på en del goda nyheter, lite stress, sömn och nya lamm. Sen åt jag hasselnötspanerad torsk med kokt potatis och rödbetor med olja och vinäger. Samt limevatten. Skippade de planerade popcornen. Nu: hungrig som en björn. Fan att man har chips i byrålådan. Curse the delicious, tempting, wonderful crisps in my drawer. Får se om jag hittar något nyttigt av intresse! Upp i ottan imorgon för övningar med småbarn. Blir förhoppningsvis kul. Go'natt!


Ny skolvecka mañana.

Happ, imorgon var det dags för en ny skolvecka då... Nice eller bajs? I will say bajs to that question. På tisdag är det matteprov, på torsdag är det prov i arbetsmiljö och säkerhet och på fredag ett 5 timmars nationellt prov i svenska. Whoop-dee-doo! Och på onsdag är det REDE med solhems-barnen. Bååårink. Och på torsdag är det även stress att hinna klart projekt- och företagande arbetet. I donut like my school this time a year. Aja, när den här veckan är slut får jag pusta ut några minuter innan jag eventuellt ska sätta igång med min uppvärmning on the idrottslektion. EVENTUELLT. Jag kanske rentutav skiter i det. För det är pinsamt och extremt jobbigt........ Imorgon blir det matteplugg och body pump efter la escuela. Najs med det sistnämnda. Nu måste jag fånga mina fåtal timmars sömn så jag orkar med morgon dagen. Puss und kram.

WHAT THE FUCK!?


Wentworth Miller före


Wentworth Miller efter.

WHAT THE FUCK!?!?!?


Efterrät som är GI-vänlig!

För 4 personer:

4 äpplen

Flytande margarin/smör

Malen kardemumma

Malen kanel

 

Skiva äpplena tunnt och lägg i en ugnstålig form eller 4 portionsformar. Pudra på kardemumma och kanel och ringla över flytande margarin ev. klicka på lite smör (ca 4 tsk). Själv så strödde jag på lite havre på för att få lite "crunch" på det hela. Vet inte om det tar bort GI-feelingen men what the heck. Sedan sätter du in skiten i 20 minuter225 grader in the oven. Till detta kan man vispa ett s.k kesellafluff av 1,5 dl kesella och 0,5 dl creme fraiche. Eftersom detta fluff (lol) är ganska syrligt så kan jag rekommendera att antingen ta lite socker på äppelskiten eller ha ta vanilj från en färsk vaniljstång alt. vaniljsocker i kesellafluffet. Detta tar nog också bort lite GI-feeling so it's your motherfucking choice. Pappa och Johan tyckte iallafall att detta var väldigt gott. Och skiter man i sockret blir det ju figurvänligt - OH YEAH!


Skolaaaa.

Moi! Sitter just nu i skolan och med brist på annat att göra så skriver jag några rader här, som synes. Idag har jag och Dani haft en redovisning om hur man firar Christmas Day i USA. Det gick nog ganska bra tror jag, läraren verkade iallafall vara nöjd. ;) Så nu har vi precis käkat kycklingcurrygryta med ris. Det var ganska gott förutom att vissa kycklingbitar inte var genomstekta ordentligt. Jag menar, vissa bitar var ROSA innuti, och det är fan farligt! Verkar som mattanterna försöker ge oss alla magsjuka. Those sneaky bastards!!! Nu är det de två tråkigaste lektionerna kvar - arbetsmiljö och säkerhet samt projekt och företagande. Verkar som om de som lägger schemana vill jävlas med oss och få oss att hata torsdagar. Mission accomplished. Nästa vecka har vi prov på förstnämnda ämnet och jag känner inte direkt att jag längtar efter det. Hata hata hata hata hata. G räcker på det här känner jag. Anstränger mig hellre i andra ämnen som känns viktigare. Nu börjar lektionen. Heippa!

Onsdag.

Tjaba. Hoppas dagen har vart bra. Galet najs väder ute iallafall, soligt och varm! Härligt. :) Min dag har väl vart helt okej, men jag har vart väldigt trött och de senaste timmarna har jag haft en rejäl huvudvärk. It sux. Dagen avslutades med en guidning för små 5 åringar. Det gick väl helt okej tror jag, men jag kände mig lite smådålig haha. :P Menmen! Nu har jag precis ätit en jättegod middag med bara mami bestående av prosciotto (eller hur fan det stavas) fylld tortellini med ostsås och grönsaker. Yumyum. Och nu håller jag på att börja bli nyttig återigen, får se hur det går denna gång. Ska jag låta påskmusten i kylen tappa all kolsyra eller bör jag dricka av den? Dilemma. Och jag får rysningar av nästa skolvecka. Schoolweek from HELL!!!!! Vi får se om jag överlever den, helt enkelt. Have a nice evening!

HIHI!


Hey, I miss you!

Alive yet dead.

Jag är inte död. Om ni undrar alltså. Den här veckan är jag trött och kommer antagligen skriva minimalt lite. Utbränd direkt efter lovet, not great. Den här veckan är rätt lugn pluggwise men sen kommer allt igång. Ink. nationellt prov i svenska så har jag 3 prov nästa vecka. Kulkulkulkul. Sen kommer nationella i matte och engelska också. Yippie-ka-yay. Dags att knarka vitaminer och införskaffa energydrinks och koffeintabletter. Nu ska jag sova. Borde jag? Nej. Vill och behöver jag? JA. Ha en bra dag.

11 april.

Hej! Hoppas folk mår bra. Egentligen skulle jag vara mitt i en studie på Lisa men hon smet ut så det blev inget av med det. :P Så, igårkväll var jag med mina vänner. Först åt jag, Mic och Julia mat hemma hos Pipan - vi lagade tacos (duh?;]) tillsammans och det blev jättegott! Sen joinade även Anna oss. Vi kollade på första avsnittet av Wild Kids (HAHA) och så pratade vi en massa förståss innan Nadja skulle gå ut och göra stan osäker. ;)


Idag har jag haft en skön morgon med min Lisa som låg i sängen med mig jättelänge och mös. Sen gjorde jag en pangfrulle bestående av hembakta scones med jordgubbssylt och blåbärsmarmelad (inte på samma bit ofc), chaite och brämhults färskpressade blodapelsinjuice. Muuums! Sen har jag bara varit och tatt in lite av dagens solljus, det är faktiskt riktigt fint väder idag. Nästan så man borde ut på en promenix...Fast bara nästan, haha.

 

Idag fyller två sötnosar 18 år, Maja och Johanna. Stort grattis till er! Hoppas ni båda får en jättebra födelsedag. :) Senare så piper jag och några girlfriends hem till Maja med fika, vi ska ju inte fira henne på riktigt förens i början av juni då Julia fyller år, men vi vill ju inte försumma hennes dag ända tills dess, så lite firande måste det ju bli!

Ha en fin dag!


Lördag.

Idag är jag täppt i näsan och har ont i halsen.
Spelade Wii Resort hemma hos Emma i 5 timmar igår, så idag har jag träningsvärk i vänsterarmen och högra skulderbladet, haha.
Talang 2010 var helknäppt igår. Baby, baby balla, balla.
Jag är fortfarande trött.
Vet inte vad jag ska äta, hej i-lands problem.
Nathalie spillde cola på mitt tangentbord igår så nu har jag (läs: pappa) kopplat tangentbordet från min gamla stationära till laptopen. Ser ju helt bajs ut!
Vet inte om jag ska vara social idag med tanke på the förkylning. Hm.
Ska kanske med och storhandla, så jag får eventuellt viktiga saker därifrån. Man vet ju aldrig om man kan behöva lite godis eller tuggummin.

Tillstånd: Sjuk.

Hejsan! Hoppas allt är bra med folk. Igår var jag först och tränade med Pipan, kinda nice. Efter det gick vi + Mic ner till centrum och kollade runt. Jag var a woman with a mission men tyvärr kom jag inte hem med mer en en cola, ett nät med citroner och en marabou mjölkchokladkaka. Tror dock att jag ska inhandla en söt klänning/tunika whatever och ett par lacktights som jag hittade på (va)gina tricot. På kvällen gick vi + Maja hem till Julia där vi skrattade en hel massa och spelade barn charader. Kuuul kuuul! :D

Egentligen skulle jag dagen till ära käkat lunch med mor min i centrum men hon dissade mig för att simma med farmor. Oh well.. Då gjorde jag mig en chailatte då mor har köpt en mjölkskummare. Kokade vatten, lät en chaitepåse dra i vattnet, blandade i några tsk socker, hällde upp, hällde i skummad mjölk så att de blandades i glaset och la sig lite på toppen och sedan pudrade jag på lite kanel. Det blev faktiskt mycket godare än jag hade trott, så värt det. :) Dock är det det enda jag har fått i mig idag men jag orkar inte laga någon mat och jag har brist på inspiration. Men jag är hungrig som en varg så jag får väl ge med mig snart innan jag kollapsar. Idag är jag sjuk = halsont, snuvig, täppt. Inte så värst roligt. Så idag är jag enbart hemma och kurerar mig. Usch vad jag fryser också. Kankse kan värma mig lite italian tomato soup. ;D Eller något annat. Inspirationsbrist, som sagt. Snart kanske jag ska klippa raklugg, men jag har inte bestämt mig än. Tough choice.

Ha en jättebra dag!


Mysdag.

Goddagens! Gick upp kvart i 11 idag, klädde på mig och 11 gick jag till Mic med Pipan. Där åt vi scones och te frukost och såg på Ponyo av Hayumi Mayasaki (?) som var en jättesöt anime, rekommenderas! Efter det gick vi + min Lisa ut på en liten promenad i skogen och sen blev det lite gungande också, hihi. Då låg Lisan utanför gungorna och väntade på oss, naw! Efter det gick vi in till Mic igen (exkl. Lisa) där vi åt goa bullar och lekte skrivleken, haha aslängesedan man gjorde det. Sedan kollade vi också på Skelletonkey, en av de mest weirda filmerna jag någonsin sett, skitskum verkligen. Ni som har sett den fattar nog vad jag menar om ni inte har ett helt och hållet motsatt tänkesätt i förhållande till mig, haha. :P Sen gick jag hem och åt god mat, kollade på Biggest Loser och nu kollar jag på Dating in the dark. Fan vad sämst det är. x) Supergeekigt, ändå kollar jag på det. Imorgon ska jag träna för första gången sedan förra måndagen med Pipan och kanske eventuellt Emma. Treeevlans! Efter det blir det centrum.

 


Pipan och Mic in tha wooooods.

Lisa utforskar skogen.


Promenixis!


Det var verkligen superfint vårväder idag. :)


Fotar Mic i farten!


Fotar Pipan i farten!


Alltså den bilden, HAHAHA. xD


Gungeliguuung.


Lisa väntar på att vi ska gunga klart.. ^^


Ha en fortsatt trevlig tisdag!


En liten ängel på jorden.

 

Var i Trosa idag där Johan ska bo numera. Då fick jag träffa lilla Joline för första gången. Geez, vilken underbart söt unge, her smile is totally to die for. Jätteliten och supergullig och BEBIS. Jag älskar bebisar! Någon som vill göra en?! Hahaha. Nu får jag vänta till den 24e innan jag träffar henne nästa gång, för då är det dop på G. :) Att vara faster x3 när man är nästan 18 är ju fasen inte så illa!


PÅSKAFTON



From Marie and tha Chickens.


Långfredag.

Hej!

Här kommer ett litet inlägg mellan för- och varmrätt. ;) Jag har precis ätit en supergod laxtoast, yummie. Helt underbart att det är lov nu iallafall, denna vecka på skolan har vart rolig men samtidigt så har jag blivit väldigt utkörd av den och inte haft någon ork till varken nytta eller nöje efter en lång dag med djur och djuranläggning. Rolig omväxling till den tråkiga vardagen iallafall, definetivt! Det som min grupp hade byggt blev väldigt bra och lärare och djurvårdare verkade mycket nöjda. :)

Idag så fick jag lov att vakna runt 10 tiden då vi har sovgäster i två nätter, Johan och Nathalie. Det har nämligen fått en ny hyresgäst i sin lägenhet och innan Nathalie ska till sin mamma så sover de hos oss, och efter det så åker Johan till sin nya lägenhet i Trosa. Idag så gick jag ut och lekte med Nathalie i det fina vårvädret och nu är vi inne i en middag och Christian och farmor har kommit också. :)

Btw, det luktar påskägg i huset. ;) Ha en trevlig långfredag!


RSS 2.0