NYÅR!

Hej! Nu är det nyår. Tänk vad det här året har gått fort! Är nästan helt färdigfixad för ikväll, måste bara putsa till håret och sminka mig. Det bär av till Faros med några kömpizar för att käka grekiskt. :D Mic och jag ska kolla fyrverkerier i stan och sen ska vi joina de andra på en liten festis. Blir nog kulit! Hoppas alla får ett bra nyår och en bra start på det nya året!


Avslutar året med en extremt vacker bild på moi. ;D


Whoop!


Ett par bilder från en mysig fika på Fåtöljen med Dani som ägde rum igår. :)

Nu ska jag kila iväg och träffa Mickli och gå till centrum dit även Julia kommer så småningom. Sen ska vi hem till Mickli och göra pannkakslunch! :D Blir nog en trevlig dag, hoppas jag piggnar till snart för jag är så jäkla trött haha. Men hoppas att folk får sig en fin dag. Puss!


Jul.

Hejs! Hoppas alla har haft en bra julafton och fortsatt bra julhelg. Firade ju hos mormor med mammas sida av släkten. Kalle, mat, mat och åter mat samt klappar. Trevlig jul må jag säga! Fick en ny digitalkamera (förra gick ju sönder så PERFEKT!) med tillhörande digital fotoram, moringa-kit från The Body Shop, morgonrock och ett jättefint handgjort unikt halsband. :)

På juldagen var jag hemma hos min bror med familj där vi åt tacos och bytte paket då jag fick ett par jättefina och bekväma skor. Perf! Fick även ett egetgjort kort och egetgjort pärlhalsband/armband av Nathalie, så himla gulligt! Gott med tacos också, skönt att slippa julmaten. ^^ Var rätt dåsig den dagen, det var jättetveksamt att jag ens skulle med, hade säkert feber då. Sov jättedåligt natten till annandagen och vaknade upp vid 7 och kräktes. :S

Hela annandagen mådde jag SKIT rentutsagt. Mådde illa, frös eller var supervarm, huvudvärk som blev värre när jag reste mig eller hostade. Isch. Inte konstigt att jag hade 39,4 graders feber! Som tur var räckte en lång nattsömn för att det skulle gå över. Var dock hemma och vilade igår också men det var bara skönt. :) Pappa hade hälsat på farmor och kom tillbaka med ett julpengakuvert åt mig, gulle-farmor alltså. :)

Idag mår jag bättre, men är fortfarande snuvig, täppt och det gör ont att svälja. Men känner mig inte sjuk i övrigt så det är skönt. Nu kommer det antagligen att komma upp bilder inom kort på le blog då jag har en ny kameraaaaaaa! Wei. Nu ska jag duscha och sedan sova. Godkvälls!

Wiie.

Nu är det lov och det är jippie. Det är jätteskönt verkligen, synd bara att jag har blivit förkyld som en gris.. :( Ska ju följa med lite friendos in till la stada idag men jag funderar på om man kanske ska begränsa sig to the local shoppingmall yes. Dels pga att det är jobbigt som satan att trängas med folk när man är sjuk, dels för att det bombas i stan nu förtiden (man bah hallåååå) och dels för att kollektivtraffiken inte är hurra nuförtiden. Juste, sen har jag julklappar att göra här hemma också och jag vill inte ta hela kvälla åt det nej.

FÖR IMORGON ÄR DET JULAFTEN! Och nu står granen framme, hur cozy som helst. Madre och jag klädde vår traditionella plasticfantastic gran igår och den är lika standard och fin som vanligt. Här snackar vi tradition alltså. På afton blir det hem till mormor, precis som det ska vara! Man behöver mormors hemgjorda köttbullar och hembakade reska för att det ska bli en riktig jul. :)

Nu ska jag byta från nattsärken min och fortsätta fundera på hur dagen ska te sig. FARVÄL!

In the school.

Sitter i skolan. Är hungrig tror jag för jag mår illa, men om typ 40 min ska vi äta julbord - tjihoo! Sen så fick jag och Dani tydligen mvg på vårt muntliga i sällskapsdjur. :D That's like awesome. Nu har jag ingenting mer att säga så hejdå.

Allmänt.

Hej barnen. Snart är det lov och det är hurra och jag har blivit tjock. Var smal efter magkatarren men nu har jag fått aptit som aldrig förr vilket gör mig till en gravid kossa i klänningen jag vill ha på lördag, får ligga lågt med mat den dagen för att se någolunda anständig ut hahah. Idag har det vart kult. Tjänat in en biobiljett, ätit på subway med polerz och haft en kul fotolektion. På sistnämnda var jag och Jossan totalt övertrötta men det gör det hela ännu roligare. :)

På friday har jag prov i genetik vilket känns helt ok, kan typ alla instuderingsfrågor bra men inte en sista grej som hon garanterat kommer fråga om. Måste kolla upp det imorgon i la escuela. På fredag är det också julavslutning vilket är jättebraaaaaa och efterlängtat som in i baljan. På lördag ska jag hem till Angie och fira henne med kompisar från klassen samt några av hennes kompisar från sitt hood och från sin dansgrupp. Blir nog kul!

Hejdå från Marie.

Whoopwhoop.

If boys where boogers, I'd pick you first!

Hej.

Helg är hurra! Idag fyller finaste Angelica äntligen 18 år. Vet att hon inte läser här men ändå, ett stort grattis till dig älskade vän! Skolan är jättejobbig och förvirrande efter praktiken och min fd handledare is fakefakefake. Ikväll är det idol-final, Jay vs Minnah. Vinner inte Jay är det ju bara allmänt konstigt för han är ju helt enkelt bäst. Period (pronounced in english yes). Jag ska kolla på finalen together with the Pipe (alltså Pipan) och det blir skojs. Ha en bra kväll, vad ni än ska göra!

De e bögarnas fel!



Ja låten säger väl egentligen allt.

fan.

Jag orkar inte med det här längre.
Och jag orkar inte vara ledsen längre. Orkar inte ha ont, orkar inte vara nere, orkar inte må dåligt. Hej.


RSS 2.0