Levande död.

Jag orkar inte skriva denna vecka om ni har undrat. Är helt slut om dagarna, och idag mår jag PISS. Har haft ont i huvudet och magen, vart yr i skallen, haft ont i kroppen och varit hemskt jättetrött. Det känns helt enkelt som om jag inte duger till någonting och jag är värdelös på allt jag gör. Jag vet att jag whainar och förlåt för det, men jag måste få ut det någonstans. Vette fan om det hjälper, troligen inte, men vad fasen ska jag annars göra? Det enda som har hjälpt lite är en marabou daim 200 g och colan som min snälla pappa köpte åt mig. Välbehövligt, skiter fan i om jag går upp en miljard kilon med min fett- och socker diet. Snart är det påsk, woopdidoo. Jag vill att påskharen ska komma med ett ägg fyllt med godis och annat i. Då skulle jag bli glad igen.. Sov så gott, godnatt.

Skön helg!

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra helg. :) Igår så var jag först och tränade med el Pipo på gymmet, eftersom det inte blev någon träning i fredags. Sen kom Linda och Maximus hem till mig en snabbis där hon lämnade en proppful liten H&M kasse med Truly Juicy som hon hade fått av sin plastpappa. Thank u very much! :) Så nu har jag massa naturligt godis hemma, yey. På kvällen så lockade Anna ner mig till centrum och sen gick vi och köpte pizza på lilla bas som vi åt hemma hos mig. Sen gick vi hem till henne och hälsade på hennes nya katt Polly och tog en liten promenix med Jizor.

Sen kom mötte vi Pipan och gick hem till mig och började kolla på en film som heter "Crazy/Beautiful" med bl.a Kirsten Dunst. Anna kunde tyvärr inte stanna och se hela eftersom hon skulle till skolan tidigt idag. Jag och Pipan kollade klart på den och sen glodde vi även på "P.S I love you" med bl.a Hilary Swank, som jag har tjatat på att se jättelänge! Jag har hört så himla mycket om den filmen. Den var riktigt sorglig och Pipan satt och snyftade i soffan, haha. xD Juste, hon skrämde SKITEN ur mig när jag hade vart på toa och jag skrek som en riktig jäkla tjej. Hatar att skrika så, det är så jävla töntigt. Sen kollade vi även på nätet på tatueringsstudion dit hon ska snart och göra sin första tattoo! :) De verkar asduktiga där, kanske jag ska göra min där också när det är dags för mig?

Idag har jag sovit sentsentsent. Sen har jag bara glott på tv, spelat spel på datorn, ätit och bakat paj. Och så har jag ätit lite paj. Den är mycket gooood. Ikväll ska jag kolla på Parlamentet och kanske Johan Falk, får se. Imorgon börjar byggveckan och på kvällen ska jag på body pump, TAGGAD!!






Cudos till den som orkade läsa allt, ha en jättebra kväll!


Mattias Andreasson och Cecilia Erling - Vinnare av Let's Dance 2010!


Grattis Mattias och Cecilia till vinsten!


Haha jag kände mig som en riktig liten tant ikväll! Duschade innan kl 8 en fredagskväll och satt sedan bänkad framför Let's Dance. ^^ Menmen, så länge jag är nöjd så skadar det ju ingen annan. Enligt mig så var det värdiga vinnare, och också de som skulle ha vunnit. Jag har hållt på Mattias under hela säsongen, in mather of fact. Det bästa var nog ändå David Hellenius' parodier på alla deltagare i tävlingen, haha!

 

Nu har jag fått skoryck. Det finns massvis med skor jag både behöver och vill ha! Idag hittade mamma, tack och lov, mina rosa converse som jag fick av Emma en gång i sänder. Riktigt tur eftersom alla mina skor förutom mina fina vinterskor är trasiga på ett eller annat vis. Först och främst BEHÖVER jag ett par vita läderconverse (håller bättre än vanliga) sen så VILL jag ha ett par ascoola sandaletter med hög klack och nitar och så både BEHÖVER och VILL jag ha ett par snyggiga gladiatorliknande pjucks också - även de svarta med typ nitar på. Shoes, shoes, shoes. Sen behöver jag ett par ljusa jeans samt en vårjacka utöver min skinnjacka. Och så vill jag ha nya klänningar, shorts och toppar... GEEZ. This will never work. xD

 

Good night, sleep tight!


Snusk Pappa!

Marie: Hur många grader var det ute nu då?

Pappa: Åtta tror jag.

Marie: Jaha, så då är det ju lika kallt som i vårt kylskåp!

Pappa: Nej, vi har sex i vårt kylskåp...Eller vänta, det där lät lite fel!


Thursday is the new friday!

Godkväll!

Idag började jag halv 11, vilket var hemskt skönt! Men det var inte någon vanlig lektion då, utan det kom tre stycken studentambassadörer från Stockholms Universitet för att locka oss till vidareutbildning efter gymnasiet. Det var väl sådär... Halvintressant typ. :P Tror nog inte att jag vill studera på universitet eller högskola mer efter att ha hört dem prata en smula för länge. Efter det hade vi en ok lunch och sedan projekt och företagande som avslutning på dagen.

 

Istället för att åka hem så åkte jag och Dani in till slussen där vi fikade på Café Fåtöljen. Vi tog en varsin chailatte och delade på en chokladboll, yummie! Massa skitsnack med superbra sällskap - niiice! En bra avslutning på skolveckan då vi är lediga imorgon!!! :D Yey. Då ska jag på utvecklingssamtal och sen ska jag träna med Pipan tror jag bestämt.

 

Assuming that de flesta av oss äter våfflor idag? Egentligen var det inte bestämt att vi skulle äta det hemma idag, men pappa verkade sugen så nu står han och slamrar nere i köket för att göra våfflor till sig själv och mig. Mamma vill inte ha för hon har blivit ett bantningsmonster. Ett bra sätt att fira sin namnsdag på minsann! Ja, det är min namnsdag idag för er som har missat det. ;) Check the calendar! Nej, jag måste verkligen skicka in mitt arbete idag, det är snart en vecka försenat, inte ok...

 


Happy waffle-day and grattis på namnsdagen alla Marier där ute!! :D


Bajs!

Hej i lingonskogen!

Idag fick vi börja ganska tidigt, kl 9 så jag gick upp halv 7. Lite skillnad från att vara ledig på tisdagen och gå upp kl 12.. ^^ Först fick vi iallafall lyssna på en föreläsning som framfördes av en zoolog från Stockholms Universitet. Det var lite segt på morgonen, men han berättade ändå en hel del intressanta saker. Sen var det bara att sitta kvar i aulan för då kom en lärare som bl.a är ansvarig för APU och pratade om projektarbetet som vi ska ha i trean. Vi måste ju ha något som har med djur och göra, men jag har verkligen inte den blekaste aning om vad jag vill göra! Förhoppningsvis kommer man på något snart, eller så kanske man får lite smarta idéer av någon annan. :)

 

Idag var jag på gymmet med Pipan efter skolan (direkt efter två rostmackor samt varm choklad...smart precis innan träning?) och det kändes skönt att äntligen ta sig dit. Dock så var väl träningen inte lika intensiv som den kanske borde men jag får väl skylla på att jag har haft uppehåll ett tag.. Snart kommer jag nog igång igen! Nu sitter jag och fryser med ett glas cola. Jag är riktigt trött så jag borde nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll.

 

Ha en fortsatt bra onsdagkväll!


Ledig tisdag!

Jag är ledig! Det är inte du. Eller någon som läser detta är nog det skulle jag bestämt tro. Jag har träningsvärk som faen, men det känns rätt så bra eftersom jag äntligen får bevis på att jag har gjort någon nytta! Imorgon ska jag nog träna igen med någon liten filur (Pipan?) och sen kanske ytterligare en gång på torsdag eller fredag. Yeah! Sedan har jag ont i vänstra skinkan också, tror jag fick det efter vi hade suttit i aulan i två timmar igår och kollat på "Boys don't cry" med Hilary Swank. Stolarna där är visserligen stoppade men det gör de verkligen inte sköna för det. Nu har jag vart vaken i nästan en timme och jag blev väckt av lukten och ljudet av mamma som steker plättar nere i köket. Värsta lyxen ju! :D Så nu är jag mätt och belåten efter goa plättar med socker och citron samt kall mjölk till. Muuums. Idag ska jag nog göra the finishing touches på min idrottsuppgift (extremt lite) och skicka iväg iallafall en loggbok i djur och barn och studera Lisa en timme. Pretty chill actually! En hel del tv och slapp blir det också, wunderbaaaaar!

Nu ska jag fortsätta vara LEDIG. Ha en bra dag!

Mpffffff.

Nu har jag tränat body pump. Fan vad välbehövligt!

Nulägets tillstånd: Smått panikerad samt en smula ångest. Hur ska jag komma ur detta? Jag åt tre jävla fuckin dubbelstycksaker från marabou i ett huj samt en colaburk. Fyfan. Den extremt lockande blåbärsdonuten är... fortfarande lockande men samtidigt jävligt motbjudande. Usch. Don't want to look like this hej å hå.

Ok lite positivitet så jag inte får en offerstämpel!

1. Jag kände mig duktig som tränade idag.
2. Jag åt ett äpple istället för massa chips. Svårt? xP
3. Jag har avverkat i princip allt plugg för tillfället.
4. Jag är ledig imorgon!
5. Jag är ledig på fredag!

Some humörsvägningar for ya. Undrar vad man ska hitta på imorgon? Stillasittande perhaps med... frukt. I like fruit. They're fruity. Och äter man frukt... så blir man fruktad! Moahahaha. Aja jag är jävligt sur atm så jag borde nog sluta innan ett stort och mörkt regn och åskmoln skuggar hela cyberspace. Puss, eller något.

Söndag igen.

God kväll!

Vad har söndagen bjudit på? Igår var jag ju som sagt hos Pipan som fyllde år. Jättekul hade vi, och jag tror hon blev glad för tekannan, tekoppen+fat och yogi teet, allt i Alice i Underlandet anda som hon fick av oss! :D Till mat fick vi en god thailändsk (??) rätt med kyckling, nudlar, nötter, kål osv. :) Till efterrätt glass, hallon och choklad, muuuuums. Och jag fick ha på mig min finfina klänning som jag ska ha på Jolines dop. Om jag var ett klädesplagg så skulle jag vara den klänningen! Och tyvärr får jag meddela att jag fick i princip inga bra bilder på digitalkameran från kvällen... Men på begär kan jag väl lägga ut några. Kanske. ^^

 

Idag har jag haft en skön slösöndag med slapp framför teven i sängen med en sovande Lisa. Sen så har jag även följt me päronen till centrum där jag köpte ett flak med energydrinks till Patrik som fyller 20 år idag. Vad fick man för det? Ett halvhjärtat "tack", men jag hade nog inte räknat med så mycket mer... ^^ Han kanske ändrar sin uppfattning som en "snål jävel" om mig? Haha. We'll seeee. Nu har jag precis tatt mig en skön dusch i väntan på att Johan Falk ska börja igen på 4an. Inte för att den är så värst bra, menmen. Är ju lite av en tradition att kolla på söndagens deckare kl 21.

 

Imorgon börjar jag lite senare än vanligt, kvart i nio istället för kl åtta. Och istället för en ordinary day så har vi sex och samlevnadsdag. Nu ska det tydligen talas om HBT frågor och det ska väl bli...Intressant. Eller något. Och på tisdag och fredag är jag LEDIG då det är utvecklingssamtal. Yey!

 

Egentligen ville jag väl bara önska er alla en trevlig söndagskväll! Puss and kram.


Home!

Nu är jag hemma från en trevlig kväll hos Pipan med mat, prat, rosé, läsk och singstar. NAJS! Synd bara att jag är hemma redan. Sjukt avis på Pip som får gå ut på krogen nu. Hade så inte bangat på att följa med om jag hade fått enligt Sveriges Rikes lag! Kanske får bli film som den småunge man är. Sov gott!<3

En lördag är kommen!

Goddagens!

Hoppas alla har sovit gott där ute i cyberspace. ;) Själv har jag sovit jättebra! Imorse åkte mamma, pappa + Nathalie och Maximus tidigt iväg till Patriks regemente då de har någon form av öppet hus där. De åkte väldigt tidigt så Christian stannade kvar här eftersom han ändå hade fotbollsmatch i närheten. Det visste inte jag så nog blev jag rädd när han ploppade upp i dörrspringan till mitt rum och frågade hur teven fungerade, haha! Men då stannade jag uppe, och när han åkte så sov jag några timmar till på soffan. Myyys!

 

Vad tiden går fort! Jag som skulle hinna plugga lite innan det bär av till Pipan på 18-års middag, fast nu är det ju bara lite mindre än två timmar kvar tills jag ska gå, så vi får väl se om det får vänta till imorgon istället. It's very possible. Men jag kanske hinner liiiiite? ^^ Inte för att jag vill, men ibland måste ju... Uppgiften i idrott skulle ju vara inne igår senast. xD Haha, men man dör nog inte av att lämna in den några dagar sent. Jag kanske shaiter it så kan jag fokusera på att piffa till mig. ;D Haha. Min bror Johan ringde och varnade mig för sin ankomst, så snart kommer han hit också.


Marie says: Have a nice day, y'all!


Mixed emotions.

Fan vad jag känner mig sämst ibland.
Men det är nog ganska vanligt.
Dock jobbigt.
Det kändes bra att prata med dig om det.
Det kändes som om du förstod.
Och som om du sa sanningen till mig.
Det kändes bra.
Vad jag har gjort för att förtjäna så bra vänner som jag har, har jag verkligen inte den blekaste aning om!
Men jag älskar dem, mest av allt på jorden.

Imorgon ska jag fira Pipan, träffa alla gamlingar samlade. Alla kommer dit, så jävla najs så det finns inte! Ska bli grymt kul indeed. Jag ska vara fin, hoppas jag. At least I have the material. ;) Puss på er kamrater, nu ska jag och katten nog sova!



Godnatt från Marie och Lisa!<3


Från 17:e mars.


Mah princesscake, som jag gjorde till far min!


Close up.



Brotha from tha same motha!

Fikadags. :)



Födelsedagsbarnet! Så glad man kan vara för sällskap, presenter och en prinsesstårta med kaffe till. :)



Nathalie, så söt!



TITTA vem som regerar!! :D



CLOSE MOTHERFUCKIN UP!!! :D



Så här glad blev jag!!


Hej torsdag!

Goddagens!

Hoppas allt står bra till i stugorna. Igår var det ju onsdag med psykologiprov på eftermiddagen. Provet gick helt ok och har jag tur kan jag nog snäppa åt mig ett vg iallafall! Det var en relativt seg dag igår vilket ju inte är så himla kul... Skolan är bara tråkig just nu, men tvåan ska ju tydligen vara väldigt jobbig. Alla lärare vill ha inlämningar och prov men sånt är väl livet, I guess..

 

När jag kom hem från skolan igår blev det pronto till spisen för att göra tårtbottnar till prinsesstårtan som jag gjorde. Min papi fyllde ju år igår så vi fick middagsbesök av bror, Nathalie och farmor. Prinsesstårta är ju pappas favoritbakverk så självklart ville jag glädja honom med en! Den blev jättegod och fin och jag tog mig faktiskt en bit när jag kom hem. (a) Jag kan lägga upp bilder senare eller imorgon!

 

Så idag... Vad har jag gjort idag? Var i skolan som vanligt och allt var så jävla segt och tråkigt as usual. Föurtom små glada stunder med mina vänner förstås! And my pal Dani har inte vart i skolan både igår och idag, det är ju synd. Det är alltid så tomt när någon uf mah grls are missin! Och istället för att plugga på idrottsuppgiften när jag kom hem, så somnade jag med min Lisakatt i sängen. Epic fail på moi. Måste nog sätta igång med den snarast och även plugga på latintermer till imorgon... Bah. Boriiing. Menmen, imorgon är det fredag och då måste jag luskamma centrum I think, och efter det blir det hem och ta det lungt samt eventuellt plugg.

 

Vi hörs kanske senare!


Hmpf.

Jag är trött på att vara så feg

Jag hatar att inte kunna förlita mig på andra

Inte kunna förlita mig på mig själv

Inte kunna öppna mig för personer jag står nära

För personer som jag inte står lika nära

Jag är trött på min egna självkänsla

Jag är så jävla trött på min egen självbild.


Lite complainz bara. Lite funtingar bara. Denna helg märkte jag verkligen vilken jävla chicken jag är, har fan ingen social framtid! Godnatt!


Något att tänka på.

Enligt den humanistiska skolan inom psykologin så söker alla någon eller något att leva för - en mening med livet. Jag undrar hur länge folk söker. Jag undrar hur många det är som finner detta, eller som faktiskt dör utan en livsmening. Jag undrar hur länge jag får söka.

Visste du att katter solar eftersom de då får D-vitamin i pälsen som de sedan slickar i sig? De får alltså D-vitamin genom att tvätta sig efter solning. De solar alltså inte enbart för att det är varmt och skönt som man kanske kan tro. Att rikta ansiktet mot solen kallas även för fototaxi, så tänk på det när ni ser folk stå med uppböjda huvuden vid busshållplatsen en solig dag. Det ni!


Just some random points. Kul att filosofiliflikaferelerera en smula.


Hejåhå!

Hej!

Nu har jag inte bloggat på ett tag, sen i lördags om jag inte minns fel. Så jag kan väl informera lite om vad som har hänt de senaste dagarna. På lördag och söndag hade jag ju helgjour i skolan. Det enda tråkiga och jobbiga med det var ju faktumet att gå upp klockan 6 båda dagarna... En riktig utmaning men jag lyckades, hehe. Väl där så fick jag, Jossan och Anna jobba ute/inne i ladan. Vi hade mycket att göra, och jag fick ansvaret för att ta hand om fåren, kaninerna och marsvinen - mata och mocka hägnen/burarna. Jag fick även hjälpa till i påfågelhuset med mockning, matning, plocka in ägg och städa upp fjädrar. Vi fick också klippa fåren runt nackarna där de hade fastnat mycket hö och halm och bada ankungar som var helt gudomligt söta! Helgen slutade med ett mvg för oss alla tre vilket kändes mycket bra. Juste, Anna Bergendahl vann melodifestivalen i lördags. Vad tycker vi om det...? Bästa på festivalen var ju Björn Gustafsson. Han har inte visat sig i media på superlänge och helt plötsligt ploppar han upp i Salems framträdande. Helt hysteriskt!

 

Måndagen bestod förutom skola enbart av plugg, plugg, plugg. Först sammanfattade jag allt från psykologiboken som vi ska ha på provet imorgon onsdag, sedan skrev jag klart arbetsmiljö och säkerhetsuppgiften som jag skickade in, dubbelkollade engelskauppsatsen och skickade in samt skrev lite på min idrottsuppgift. Kunde gå och lägga mig riktigt tidigt supertrött som jag var.

 

Idag tisdag har det vart en helt normal skoldag. Jag fick veta mitt resultat på mikrobiologi provet, vilket var 19/20 - mvg! Kändes ju självklart kul. Vi fick en ny uppgift på engelskan där vi ska redovisa muntligt om en amerikansk högtid. Jag och Dani valde tillslut Christmas day. Efter skolan åkte jag till centrum och mötte mamma där vi letade presenter åt pappa. Han har önskat sig en långärmad, v-ringad bomullströja som han har en svart version av, så jag köpte en i mellanblå för Cubus. Den var 30 % off så den gick på 139,50 kr så det var ganska plånboksvänligt. Vi inhandlade även lite ingredienser till morgondagens prinsesstårta som jag ska baka och sedan gick vi hem och fikade med smaskiga bullar med vaniljkräm. Och jag fick även en 1,5 liter colaflaska for myself som jag snart har druckit upp, duktig som jag är! Annars så har jag pluggat mer psykologi och far min har förhört mig lite och jag kan iallafall en del. Ett G ska jag nog åtminstone klara av. Får läsa på lite mer innan fortsatt förhör, mihi. Efter imorgon blir det fokus på idrottsuppgiften och lite djursjukvårds medicinska termer. Goooooodie.

 

Aja, ska väl ta och läsa på lite mer. Ta hand om er, pretty peeps!


Jourhelg!

Go'kväll!

Nu är skol/jobbveckan slut för de flesta, men inte för mig inte. Imorgon börjar jourhelgen som alla har pratat om i sådan negativ betoning. Själv tänker jag gå in med en positiv inställning! Detta kommer ju bli som den interna apu:n, som jag ju tyckte var riktigt kul för det mesta. Skillnaden är ju bara att det inte kommer vara några teoripass och en väldigt kort lunch - men det kan man ju lätt leva med! Jag är ganska taggad faktiskt, och jag har ju Anna och Jossan med mig så det är ju ett extra stort plus förstås. :) Det sura är väl att jag måste upp kl 6 imorgon för att möta Anna typ kvart i 7. xD Men jag slutar iallafall kl 14 vilket är rätt tidigt. Då kanske många sitter i nattkläder fortfarande, vissa har kanske inte ens stigit upp ur sängen. Aja, jag tror nog att detta blir jättebra, har man en positiv inställning så är det ju hälften vunnet redan!

 

 
Rösta på Salem Al Fakir imorgon på Melodifestivalfinalen, kl 20:00 på SVT1!! :D

Hoppas alla får en underbar helg, take care!


Nya tider!

Tjofräs! Som ni ser har yours truly skapat och puttat in en ny header till le blog. Planerar att fortsätta på det svartvita temat då jag inte har tröttnat på det än, och jag tror att det är pretty svårt att tröttna på. Give comments! :)

Småsjuk och stressad!

Hej!

Har ni haft en bra torsdag? Jag trotsade min sjukdom (var hemma tis och ons) och åkte till skolan. Där pratade vi APU på klassrådet, hade engelska, fläskfilé med potatis och svampsås till lunch, arbetsmiljö och säkerhet samt projekt och företagande. Dagen var väl helt ok, men jag har mått rätt segt. Jag mår illa nästan varje gång jag äter något, ändock så blev jag så sugen på att baka kladdkaka. Jag har ätit litegranna av den, och lite illa mår jag men jag klarar mig nog. ^^ Ish, känns som om det kommer vara mycket plugg framöver... Och hur hanterar jag det? Jag gömmer mig från pluggandet och tar en pluggfri eftermiddag. Jag får ägna mig åt plugg i helgen den tid jag inte har jour på skolan mellan 8-14.

 

Ska ni se på melodifestivalen i helgen? Trots att jag måste upp vid 6 både lördag och söndag så måste jag nog kolla. Jag har ju följt skiten varje lördag - varje veckofinal och även andra chansen. Och man kan ju inte missa finalen då! Dessutom måste jag nog rösta på årets favorit, Salem Al Fakir med sin låt "Keep on Walking". Den är faktiskt rätt bra enligt mig, och jag lyssnar en hel del på den just nu på spotify. En annan låt som dök upp på min spellista igår är låten "Stereo Love". Själva sångarna är ju inte direkt super, men melodin är asgullig så den spelas också med jämna mellanrum.

 

Ikväll blir det ärtsoppa och plättar till middag! (den som ska klaga IGEN får behålla sina tankar i huvvet! ;]) PUSS OCH KRAAAM!


Bäbis och Busan! (aka Sigge och Lisa)

 

It's true - Det är NI som gör livet värt att leva när det känns svårt! Kalla mig knäpp, men er har jag i alla lägen. <3


Hero of war.

Rise Against - Hero of war



A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said,
"Son, have you seen the world"?
"Well what would you say, if I said that you could?"


Underbart fin låt, love it. :)


Monday bloody monday!

Goder afton!

Har ni haft er en bra dag idag? Min dag har vart seg för idag började ju skolan igen... Suck! Direkt på måndagen inser jag hur mycket det faktiskt finns att göra i pluggväg. Lektionerna har vart enormt sega och ingen av dem var roliga överhuvudtaget. Blöööh. Direkt efter skolan åkte jag hem och pluggade. Kom tillslut en liten bit på en uppgift som känns rätt omöjlig men den ska in på torsdag så det är bara att kämpa på. Sen skrev jag en del på en engelska uppsats också och imorgon ska jag fortsätta med båda samt påbörja en etologisk studie på Lisa som kommer ta en timme imorgon, men det är lika bra att börja med den annars kommer den bara ligga där och skräpa. :P Snart ska jag nog ta mig min burkcola och lite kex eller något innan jag lägger mig för natten. Suss så gott! ;)


Escuela mañana...

Go'kväll!

Vad har ni gjort denna söndag? Själv har jag börjat känna mig lite smått krasslig så sen igår har jag bara varit hemma. Igår var det andra chansen på tv där Pernilla Wahlgren och Jessica Andersson gick vidare till finalen i globen (eller ericson globe som man måste säga nu xP) nästa lördag. Får se om jag orkar se på hela då jag har min fruktade jourhelg då... Inte får jag ledigt på måndagen då vilket innebär att jag måste vara i skolan 12 dagar i sträck. Glorious times we have indeed.

 

Idag har jag mest suttit vid datorn där jag bland annat klarade plants vs zombies för 4e gången tror jag. (a) På eftermiddagen kom Christian och Maximus samt Johan och Nathalie hit och åt tacos med oss. Det var trevligt att ha alla samlade! Johan berättade även att han ska flytta ihop med sin flickvän i trosa trakten vilket innebär att han inte kommer kunna ha Nathalie varannan vecka som vanligt. Hon vet inte om det än och kommer säkert bli rätt ledsen då eftersom hon trivs så bra hos Johan.

 

Nä, nu ska jag fortsätta att titta på kvällens Walander film med mamma, pappa och kattdamen som går på 4an just nu. Sen måste jag sova, skola igen imorgon. Snacka om depression alltså. Take care!


I promise you that I'll learn from my mistakes.

When you try your best but you don't succeed

When you get what you want but not what you need

When you feel so tired but you can't sleep

Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face

When you loose something you can't replace

When you love someone but it goes to waste

Could it be worse?

Lights will guide you home

And ignite your bones

And I will try to fix you.


Oh. Memories av denna låt alltså. Då var man liten och jävligt olyckligt kär, those where the days! ^^

Sov gott, alla fina människor. I love you all!


Alice in Wonderland!

Godmorgon!

Hoppas alla har sovit gott, för det har jag gjort! Drömde visserligen att någon random lärare öppnade dörren när jag satt på toa i skolan, alltså en sån där stor toalett. Och så var hon så jävla blåst och dum och stängde aldrig dörren fast jag typ skrek på henne som en galning. Haha, massa folk gick ju förbi och blängde in också förstås. Vad har vi lärt oss av detta? 1) Dubbelkolla alltid att du har låst toadörren och 2) Det är intressant för andra när jag går på toa, haha.

 

Vad ska ni hitta på för skoj idag då? Själv ska jag snart bege mig in till stan med Pipan, där vi ska glutta lite i affärer och så, kanske hittar jag något fint fast jag borde hålla i plånkan lite. Sen möter vi Anna och Johanna vid Rigoletto, för då ska vi glo på "Alice in Wonderland"! :D Yey, kommer bli superduperkul tror jag. Allt med Johnny Depp är ju faktiskt bra! Nä, nu ska jag dricka upp min smoothie och sen fixa mig från nyvaket monster till anständig.

 

Ha en jättebra dag!



Rubrik.

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra dag. I tisdags kväll åkte jag till Salem på fest hos Jossan och hennes kompis Emelie. Vi var inte så många och alla var från klassen, förutom 2 killar som kom senare som Angelica kände.. ^^ Det var iallafall väldans kul according to me. Jag vaknade sedan vid halv 8 och bestämde mig för att åka hem, hehe. Sedan åkte jag in till stan med Pipan och mötte upp Anna. Då gick vi till Rigoletto och hämtade ut biobiljetter till "Alice i Underlandet" som vi ska se på imorgon tillsammans med Johanna som vi gick i samma klass som i högstadiet. Längtar efter att se filmen, den kommer säkert vara jättebra! :) Idag har jag tränat med Pipan på gymmet och räknat lite matte då vi hade läxa över lovet. Det känns bra att ha det överstökat iallafall. :) Ikväll gör jag nog inget speciellt vad jag vet... Kanske, men bara kanske, så ska jag plugga lite till.



Haha, Anna var mexikan!


Angelica, Clara och Jenni. :)


Haha, Jenni!


Kvällens mest random bild! xD


Angelica and Jossan in action. ^.^


Där var alltså ett fåtal bilder från i tisdags. Det finns fler men jag orkar inte lägga upp fler just nu, hehe. ;) Anna kirrade tequila så jag fick testa på tequilarace för första gången med citron, salt och hela köret! Resten av veckan får bli quiet and peaceful, haha. :)

Ha en fortsatt bra dag!


Birka Paradise.

Hejsan!

Hoppas ni mår bra. Nu är jag hemma från kryssningen (sen 17 tiden men jag har inte orkat skriva fören nu) som jag var på med min mami. Det var riktigt avslappnande och trevligt. Mami bjöd på massa god mat, dricka och en skön stund i beachen. På Birka Paradise så har de ju en beachavdelning med bubbelpooler, en vanlig pool och sedan massa solstolar med starka sollampor. Det kändes nästan som om att jag var utomlands när man låg under sollamporna, riktigt skönt var det! Sedan blev det ju självklart lite tax-free och spelande på spelmaskiner, hihi. Justja, idag var vi med på ett musikquiz i puben, relativt simpla frågor och vi fick alla rätt. Hade det inte vart pga en dum utslagsfråga så hade vi ju vunnit. :P



Suddig men lite coooool!


En kryssning utan en iskall cola är ingen kryssning. Och så hot snax. Jumm.


Utsikten från hyttfönstret. Inte så märkvärdigt och vädret var lite småtrist.


Just cuz. Coolt för att vara gjort av mosaik faktiskt.


Dagens lunch! ;)


Jag hade odlat mustache. Visst är jag utomordentligt ståtlig?


Nej, nu måste jag faktiskt sova. Gym med Pipan imorgon kl 13. GODNATT!

 


RSS 2.0