I want to get away, I wanna fly away

Jag önskar att jag kunde tro det du säger
Jag vet ju innerst inne att du menar det
Men som det ser ut nu så kan jag inte ta in det
Jag hoppas jag kan det så småningom
För just nu känns det inte som om jag förtjänar dig..


Rullar tummarna

Hej. Yours truly har gått och blivit sjuk. Lite sådär lagom halvkul. Ironin is to the roof för bara för det är jag tokigt festsugen och grejer. IIIIIIIIIRONI. Men egentligen hade jag väl inte orkat.

Så vad gör jag? Går in på fb och håller tummarna lite smått att jag ska ha en ny notification eller att det råkar ha gått en halvtimme sen senast jag spelade tetris battle och jag har tillräckligt med energi för en ny omgång. Kollar forum om det hänt något nytt. Lyssnar på samma låtar gång på gång. Smsar folk med förhoppning om svar. Spelar övriga töntspel som internet har att bjuda på. Dricker cola och snålar på det sista för idag. Hostar. Tycker synd om mig själv. Känner mig som ett barn. Det suger att vara sjuk.

PaTeTiSkT lIv kan man säga. Jag vill ha ett liv. Jag vill jobba och få rutiner och löner varje månad. Men helst av allt just nu vill jag inte vara ensam. Jag vill kolla på en bara rulle med mina kompisar och äta popcorn. Eller bara att någon av mina katter kommer så jag kan gosa sönder dem.

Ja, jag hoppas ni har liv. Ute och festar järnet eller sover för att ni ska jobba imorgon. Grattis på namnsdagen Emma!! :D Om du nu läser detta. Vilket du gör ibland. Puss!



Två favoriter ikväll; Cornelis Vreeswijk - Balladen om Fredrik Åkare och Cecilia Lind, Caspa & Rusko - Cockney Violin. Gammal svensk goding och ny (?) skön dubstep.

Bad bloggah

Hej kottar och stenar! The worlds worst bloggah is bloggin'. Eller ja, värre finns det väl. Vissa av oss har inte uppdaterat sedan 27:e juli förra året.. *host* ;)

Nej men jag har inte haft mycket att säga faktiskt, inte fått så mycket gjort. Eller ja, i lördags skulle Dani ha någon typ av strandfest som bytte till drama (suck för omogna människor) till hemmafest. Stannade inte så länge där, åkte vid tolv-tiden med Emma, Johanna och Jenni. Så the old girlsgang exklusive Angelica inklusive Danis kompisar Evelina och Sofia firade Dani igår hemma hos henne. Där fick vi grillat kött, potatissallad, bröd osv och sedan en jättegod tårta till efterrätt. Trevlig kväll med härligt sällskap! :)

Från lördag till idag har jag också haft pojken hos mig. Det har vart mycket mysigt, har ju haft huset för mig själv tills brorsan kom hem igårkväll... Ikväll (eller igårkväll eftersom klockan är efter 00) var jag hos Emma där jag blev bjuden på en suuupergod pizza med skinka, salami med pepparkorn, champinjoner, babybladspenat, chevré och självklart tomat och ost. Sen kall cola till det! Sedan browsade vi runt pånätet och fann superfina Skullcandy hörlurar till skitbra pris, så vi båda beställde hem ett varsitt par. Impulsköp som fan, men samtidigt behöver jag nya lurar.

Imorgon ska jag bada med Johan och flickorna om vädret tillåter. Annars får jag se hur det blir! Något vill jag nog hitta på.

Jaja, nu ska jag försöka sussa innan jag svirar iväg alldeles för mycket. Jag har en tendens till att skriva allt för långa inlägg tjoho. PUSS!


 
Cozing up with Jossans fina Dellie när vi firade Anna förra veckan :)

Hoohoo


Hemma från E-tuna. Now you are mine. :)


Shiaaaat

Shulululu! Idag bakade jag, Emma och Mic tobleronemuffins hemma hos henne, goda fast väääldigt mättande. Kollade även på Saw 6 och den var extremt äcklig. Inte fullt lika psykologiskt läskig som de tidigare men fy så blodig och så vidare. :S

IKVÄLL alltså snart bär det av till eskilstuna! Blir upplockad i farsta så blir det en biltur på kanske 1,5 timme eller så. Stannar där på obestämd tid, fast inte längre än ett par dagar. Mysigt kommer det iallafall bli! Har typ proppat ner för mycket prylar i en för liten väska. Ändå är jag inte certain på att kläderna räcker. Annars får jag göra som Jake Harper och vända trosorna ut och in. ;) Hahah nej så illa är det inte.

Hoppas alla har det så bra iallafall vare sig ni jobbar som djur eller är lediga och arbetslösa/arbetssökande. Puss!




Två fina gamla godingar som osar lite nostalgi.. Love it!

Aint much

Hejsan hoppsan! Har egentligen inte så mycket att säga idag, men kände att det var ett tag sen jag slängde iväg ett blogginlägg, ett par dagar sedan sist är det ju nu. Så vad har hänt sen dess? Inte så mycket, haha.

I lördagskväll gick jag, Emma, Zeus, Gustav och Marcus (som var all over the place) till O'learys för att premiära. Den har ju nyligen öppnat i farsta centrum så vi kände att vi åtminstone ville testa. Asmysigt ställe verkligen och mycket större än det ser ut att vara. Var väl där mellan 21-00 ungefär. Trevlig kväll indeed! Sen gick jag hem och satt vid online-tetris och msn till kanske 4 på natten, hann med ett telefonsamtal också haha.

Igår far familjen iväg till bror Christian för att fira min brorson Maximus som fyllde 4 år för ett par dagar sen. Mysmys! Jättegod specialbeställd glasstårta (en med choklad/kanel och en med straticciella och hallonsorbet samt en barntårta), kakor, bullar, saft, kaffe, rosé osv. Jättegott, måste verkligen beställa en sådan tårta vid något tillfälle, även om de kostar typ 400 per tårta...! :O Lite senare beställde de som var kvar pizza, och jag åt en supergod kebabrulle. Sen åkte vi hem och jag hade deppafton med sorglig musik.

Tror att dagen ska spenderas med Emma, som är ledig från jobbet. Hoppas för jag måste sluta sitta hemma och slöa hela dagarna. Sen så måste jag även ringa Trafikstyrelsen för att få hem nya papper så jag kan få mitt terränghjulingskörkort.

Ha en bra dag, puss!


Jag en solig kväll hos Anna.


Fantastisk kväll!

HEJ!
Hade en superfin kväll igår med några av mina käraste vänner, detta för en speciell orsak. Idag åker nämligen vår kära vän Jonathan till Finland för att rocka lumpen i över ett år. Så han var så gullig och bjöd hem mig, Dani, Jossan, Anna och Angelica för en riktigt rolig kväll hemma hos honom. Han bjöd på sin omtalade pasta carbonara, blåbärspaj med vaniljsås samt kladdkaka med jordgubbar och vispgrädde. Han är riktigt duktig i köket verkligen! Under efterrätten fick Jonathan även ett kort och en present av oss, som han verkligen uppskattade verkade det som. :D

Sen så tog vi massa roliga bilder och stod och asflabbade på hans baksida, haha helt fantastiskt kul hade vi. Efter det gick vi in och mös i vardagsrummet och kollade på Dumma mig och Trassel med chips och dipp. :)

Efter en sjukt bra kväll med massa prat och skratt så var det dags att say goodbye for now. Vi blev sentimentala gänget kan jag lova, haha. Nejmen, det blev faktiskt lite sorgligt, fast vi vet ju att vi kommer ses snart igen! Asvärd kväll vilket som.
VI KOMMER SAKNA DIG, JONATHAN! ROCKA LUMPEN SOM FAN! <3



3 fina bilder från igår på hela gänget! <3
(Bilderna är lånade av Anna, tagna med hennes fina systemkamera!)

 


RSS 2.0