............

God morgon världen, vilken dålig dag. Jag är täppt och har så fruktansvärt ont i halsen... Så illa är det att jag höll på att skriva min hemadress när jag skulle logga in på blogg.se. Så illa är det att jag inte kommer orka göra frukost eller pimpa dagens katastrof som råkar vara jag; yours truly. Och idag har jag prov, which sucks terribly. Förhoppningsvis kan jag mer än jag tror...? Hoppas på det. Aja, vi hörs säkert sen.


Gullbejbi. <3


Helgen equals slut.

Nu är helgen ut, jag blir deprimerad. Orkar inte med en dum vecka med två dumma prov och en dum inlämning (som inte kan räkna med att bli inlämnad) samt en PBO (eller vad var det??) uppgift som jag känner mig allmänt oinformerad och ointresserad av.. Så vi får väl se hur det blir med den.

Jag vill ha en isländsk fårhund. De är jättesöta. Eller en eurasier. Också jättesöta. Eller en valpis från min mosters hund, om Jenna nu låtit sig charmas av sin sambo. ELLER så vill jag ha en schäfer. Oh. Eller en rottweiler. Många fina hundar det finns alltså.

Nu ska jag göra ett par klämchecka flätor om jag hittar några toffsar, hämta något att dricka och fortsätta kolla på "Wallander - Tjuven" med min papi. LEJTER.

HELG!

Helgen började redan idag, eller ja, efter halva torsdagen t.o.m. Detta eftersom vi har tid avlagt till utvecklingssamtal, och jag hade inget inbokat så då blev det freetime! Härligt. Har använt tiden idag mestadels till att slöa framför tvn men också en hel del djursjukvårdsplugg.

Om ett tag ska jag hem till Emma för en "let's dance date". Trevlans ska det bli! :) Imorgon kommer Johan, Christian, Linda, Joline och Maximus hit - mys! Då är det Melodifestivalens 3e deltävling också, såklart att man tittar. ;)

Nu ska jag dricka cola och kolla på simpsons innan jag gittar, LEJTERRR.

Tja.

1, Söta sengångare 2, Earthsquirrel 3, Vacker varg 4, Älskade visent 5, Jag, Dani och Jonte 6, Jag och Dani 7, Jag och Dani 8, Angie 9, Angie och Jossan

Tänkte det var dags för lite trevliga bilder. Nu ska jag se om jag hinner se slutet på Wallanderfilmen. Puss!


Filosoferarnatt.

Här sitter jag uppe. Ensam i vardagsrummet. Skönt och ensamt. Skönt att tycka om ensamheten ibland också. Snart är det alla hjärtans dag. Ett jippo som görs till värsta grejen och man ska köpa pluttiga nallar. Det absolut bästa med den dagen är att det faktiskt uppmuntras att käka geléhjärtan. Hör man att jag är sockerberoende? Tror'et faktiskt, haha. Alltså om folk bara skulle veta vissa saker om mig skulle de nog bli ganska förvånade. Kul att även jag har lite saker som ingen vet om. Tror alla människor behöver det.

AAAAAANYWAYS, passar på att lyssna på grym musik när man ändå är vaken. Kvällens favoriter:

* Kingston town - UB40 (helt sjukt bajsgrym reggaedänga, länkar den imorgon)
* Bridge over troubled water - Simon and Garfunkel (vad kan man säga? grymmaste grabbarna i stan)
* In and out of love - Några konstiga namn (gammal och konstigt bra typ.. ^^)
* Nothing else matters - Metallica (kommentar är överflödig här)
* In the ghetto - Elvis Presley (helt tokbra låt, måste lyssna på den på momango!)

Nödvändigt inlägg? Troligen inte men varför inte sprida lite kärlek till omvärlden? PUSS FINA ÄLSKLINGAR, NI ÄR ALLT!

Wii.

Bra saker med mig idag:

TRÄNINGEN!
1 h promenad med mor, bror och bebis direkt när jag vaknade. Gymmet: 20 min på spinningcykel, 15 min (2 km) på roddmaskin, 3x10 liggande bencurl, 3x10 sittande bencurl, 3x10 benpress, 3x10 bröstpress, 3x10 armgrejsmojsmaskin, 3x10 sittande roddmaskin, 8x20 crunches (blandat sidan och vanliga), 3x20 rygglyft och avslutningsvis ytterligare 15 min (2 km) på roddmaskin. KÄNDE MIG JÄTTEDUKTIG IDAG.

DINNER! Gjorde asgod middag idag och kände mig stolt. Texmexsoppa gjord på köttfärs, hackad lök, salt, peppar, tacomix, vatten, vita bönor i tomatsås, bladspenat, strimlad persilja och paprika. God som satan!!

KOLLAT JOBB! Hittade inget attraktivt men några vuxenpoäng tjänar jag in där tycker jag. Men snart kommer platsannonser upp på skansens hemsida och då är jag och söker på dirren!

(Sen kan vi ignorera att jag var redlöst onyttig på lunchen idag. Dagens kaloriranson gick åt där. Men man måste få leva lite ibland också. Jag kan vara nyttig imorgon! Bortsett från en ev. cola.)

Nu ska jag plugga lite djursjukvård inför det praktiska provet imorgon. Hoppas jag att jag orkar. Ett par minuter iallafall. PEACE OUT!!

Kväller.

Hej! Haft en bra dag? Min dag började med en inställd lektion.. Kul, typiskt min skola! Men då kunde min projektarbetsgrupp komma lite längre på projektarbetet iallafall, så man kunde iallafall hålla sig sysselsatt. Men vi hade bara en lektion den här dagen då, suck.

Imorgon är jag ledig från dagens enda lektion vilket känns nice som fan! Ska börja dagen med en lång promenad med mami, Johan och Joline. Hoppas det blir fint väder! Tidigt på eftermiddagen ska jag gymma med Pipan och Emma. Najz. Justja, igår efter jag och Pipan var klara på gymmet tog vi en 20 minutare på solariet. Så jäkla skönt och avslappnande! Måste göras snart igen känner jag.

Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs och kanske sova. Är trött som en övermogen banan. :) GODNATT!


Charmknutten herself. Påminn mig om att föra över fler bilder till el ordenador. Buenos noches! 


Söndag!

YO! Zup? Med mig är det rätt chill. Sitter och käkar limpsmörgås med salami, tomat, salt och peppar och dricker passion/apelsinjuice - YUM! Så jäkla gott. Om trekvart ska jag dra till gymmet med Pipan, blev ingen träning i torsdags som det brukar vara så det är inte mer än rätt att gå idag. Men jag känner mig grymt taggad idag! Familjen kommer vara borta när jag kommer hem för de ska hem till mormor med släkten och prata. Känner mig inte riktigt bekväm att göra det nu och dessutom hade jag faktiskt bestämt att träna. Skönt att ha huset själv några timmar också!

Aja, det var väl inte så mycket mer jag hade att säga. Kanske hörs sen!


Från en promenad när vi matade änderna förra lördagen.


Suck..

Det fattar väl jag också att det är jobbigt. Men SLUTA vända på det jag säger och sluta göra dig själv till ett offer. Det handlar inte bara om dig så respektera snälla att jag har mitt sätt att hantera sorg och du har ditt. Allt kan inte allvarligt kretsa runt dig.. Jag försöker respektera hur du känner så försök snälla att göra detsamma.

Tomt.

Morfar finns inte mer. Morfar är i himlen. Han blev gammal, men jag kommer sakna honom. Blir ledsen när jag tänker på det nu, och när jag hör mamma prata om det. Hon var med i rummet när han försvann.

Vila i frid, kära morfar. Vi kommer alla att sakna dig.

Tjockisjävel.

Kul att få bekräftat av sin familj att man ser att jag har gått upp i vikt och bli uppmuntrad att gå ner i vikt. Livet känns halvkul. "Ja du brukade ju vara väldigt smal.." Tack mamma, tack så jävla mycket. Nu ska jag dricka mer cola och äta choklad = bli ännu fetare. Oj vad de ska skämmas.


Had better days.


Harnte pallat.

Blogga alltså. Varför vet jag inte, men så har det vart. Inte hänt något speciellt antar jag. Hade en jobbig morgon idag alltså. Vaknade försent då mobilen hade dött under natten vilket ju innebär att larmet inte går. Allt fick hinnas med på typ 25 minuter. Ändå kom jag till skolan för tidigt, stressade lite FÖR mycket antar jag, haha. Hade foto idag, var väldigt kul att få framkalla bilder man tagit på katten och Joline! Riktigt fina blev dem bortsatt från att jag aldrig lyckades få till en jämn ram.. Darn it. Jag och Jossan hade kul, hade allsång som vanligt. Ramlade pladask i en trapp också när vi hade slutat! xD Jag är så jäkla klantig. Imorgon kanske jag ska va duktig och gå på stödtimmen och plugga. But we'll seeeeee.


Så supergulliga bilder på Joline som tog för ett par helger sedan. :)

RSS 2.0