!!!

Gott nytt år allihopa, hoppas ni får en rolig kväll och natt! <3

Puss och kram!

Hej. :)



Igår var jag och Emma i stan. För er som har varit ute, eller tittat ut genom fönstret märkte kanske vilket fantastiskt väder det var? Minusgrader med sol, och frost som såg ut som snö. Förutom att den riktiga snön inte var där, så var det ett perfekt vinterväder! Så vi promenixade från Slussen till T-centralen. Vi hade egentligen tänkt att gå hem, men sedan blev vi för trötta för det. ^^
I stan köpte jag en grå munktröja från Gina Tricot för 75 kronor, och i centrum köpte jag en finfin Tokio Hotel- kalender för 129 kronor på Gallerix. Efter det gick vi hem till Emma och kollade på massa Vänner-avsnitt och åt lantchips och drack coca-cola. Mysigt värre!

Imorgon är det nyår redan, vad ett år går fort! 2009 ska bli bäst hittils. :) Har ni några nyårslöften?

Puss och kram!

Jag älskar den här låten! <3



Love can be hard sometimes
Yes it can catch you off guard like bad crimes
Yes it can make you depressed and angry
Make you say, "Why me? why won't anybody try me?"

You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely
Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Love can go away forever if you push it
And you have to remember don't rush it
If it ain't right, it is wrong
And you'll be crying, "Why me? Why won't anybody try me?"

You might be saying, "Ooh, I don't wanna be lonely
Ooh, I don't wanna be by myself
Ooh, don't wanna be lonely, no, no,
Why ain't anybody lovin' me?"

But there's always someone out there who'll be there for you
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true
Hold on, hold on, be strong

Yes, there's aways someone out there who'll be there for you,
There is always someone out there who'll care for you
There's always someone out there who'll be true, true, true,
Hold on, hold on, be strong,
Hold on, hold on, be strong
My child, hold on, hold on, be strong

Mellandagsrea.

Hej, hur mås det? :)

Idag har jag varit i centrum med Emma. Vi möttes redan elva så vi skulle hinna dit innan den värsta mängden folk kommer dit, och det var faktiskt rätt lungt ett bra tag iallafall. Jag köpte en Red Lable t-shirt från Carlings för 79 kronor, 2 diadem från Six och lite örhängen från Ur och Penn.
Vi hade faktiskt det jättetrevligt där, och ska kanske bege oss mot staden på tisdag och kolla lite där. :)

Efter det gick vi hem till Mic där även Nadja var och så spelade vi GTWT (duuh) och kollade på japanska skräckfilms-kortisar. De var så töntiga så att man garvade. xD Hahahaha.



Det var väldigt fint väder i farsta imorse, som ni kanske ser. :) Fotot är taget med min nya Nikon COOLPIX S210 med 8 mpxl som jag fick i julklapp av far och mor.

Imorgon så ska familjen till mormor och fira lite jul, samt fira morfar som fyller inte 90 år, inte 91 år utan hela 92 år gammal! :O
Inte så illa pinkat va? ;D Hehe. Hoppas iallafall att ni får en mysig lördagskväll.

Puss och kram!


Den tjugofjärde december år 2008.

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! <3




HMPF!

Pappa förstörde traditionen, det var det värsta!!! :O

Dan före dopparedan!

Tjotaflöjtan!
Läget? :)

Idag gick jag som sagt tidigare upp klockan nio. Vid kvart i tio gick jag och Mic ner till centrum och tog bussen till länna köpkvarter. Där köpte hon lite julklappar och vi hälsade på hennes mamma på hemtex. :)
Efter det åkte vi buss till pendelstationen och sjöng och garvade hela tiden åt sånger i Aladdin. ^^ Folk blev nog måttligt irriterade på oss då, hehe.
Vi tog pendeln till stan och jag var redigt hungrig vill jag lova, jag hade ju bara ätit ett äpple änsålänge! Men Mic ville handla klart allt i stan innan vi åt...Så hon handlade sina grejor plus en skjorta åt sig själv, och så köpte jag pappas julklapp till mamma. x)
Han har inte tid att köpa den själv, och jag hade sett ett fint nattlinne på Triumph som jag vet att hon tyckte var fint så det fick bli det. :)

När vi äntligen var klara gick vi och åt, och då var klockan nästan halv tre. Jag åt schetagoda kycklingspett med ris och tandoorisås från little india. :)
Efter det åkte vi tillbaka till centrum och kollade lite där. Jag köpte ett rött läppglans och en eyeliner på h&m, och ett rött diadem från glitter. :) Nu kanske jag blir lite fin imorgon. ^^ Och efter centrum spelade vi självklart GHWT och Burn Out hos Mic. ;D
Vad ska ni ha på er på julafton?

Nu sitter jag och lyssnar på musik och är allmänt chill. Sen ska pappa och jag kanske göra knäck, det brukar vara en tradition, men det verkar lite segt i huset. ^^ Imorgon är det nya julaftonsrutiner, och det ska bli spännande att se hur det ska gå. :)

Puss och kram!

Dan före dan före dopparedan!

Hej, vad har ni gjort idag? :)

Egentligen så skulle ju jag och mamma åkt till mormor idag, men hon var tydligen upptagen med att åka och handla med min moster. ^^
Jag messade Mic och frågade vad hon gjorde och då var hon i centrum alldeles själv. Jag bestämde mig då för att gå ner och vara med henne. :)
Trevligt var det, vi kollade i massa affärer och sedan gick vi till donken och åt och babblade. När vi var klara så gick vi hem till henne och spelade Burn Out Revenge och Guitar Hero World Tour, kuuuuuuuuuuul! :D Imorgon så tvingar hon upp mig tidigt så vi både ska hinna åka in till länna och in till stan. Hon ska handla sina sista julklappar och jag hänkar på. ^^ Jag måste gå upp senast klockan nio.......................................

Ikväll blir det hemmakväll med simpsons, two and a half men, prison break och scrubs. :)
Puss och kram!

Hej tomtegubbar! :)

Hallå!

Börjar ni känna av julstämningen? Här är det både ja och nej faktiskt. Idag när jag gick upp var det lite frost på taken och solen sken, så det kändes lite mer "jul" än igår. Sedan när mamma och pappa åkte och handlade (vad kan det vara?^^) så städade jag mitt rum och slog in (nästan) alla mina julklappar! Jag blev ju klar med handlingen av dem igår. Då blev det en tavla med en ängel där det står "Världens bästa moster" till min moster (duh!), ett varsitt axe-presentkartong till Johan och Christian och jättefina och godluktande tvålar till mormor och farmor. :)
Själva julklappsinslagningen gjorde min tillvaro lite juligare också, och vi kanske ska ta in julgranen idag och klä den! Yey! :D
Ojustja, när jag och mamma var och handlade igår så fick jag syn på en skitsöt klänning på bikbok som var nedsatt med halva priset till typ 180 kronor (!!!) och den fick jaaaaag! :D Den ska jag nog ha på både jul och nyår. :)

Nu är praktiken helt slut. Känns konstigt och lite tråkigt. Det ska ju inte bli kul att komma tillbaka till de normala rutinerna med skola, läxor och tidiga morgonar efter att ha haft 3 roliga veckor prao och ett härligt jullov. Menmen, man ska ta vara på den goda tiden medans man kan!
Och när mamma och pappa kom hem från Tallin så fick jag en bjässementosrulle och ett par jättefina stickade vantar. :)

Imorgon så ska jag möta mamma i skanstull och så ska vi åka till mormor och lämna deras julklappar, vi ska ju inte vara där på jul utan det blir hemma hos min brors flickväns pappa. Annorlunda, men kul att testa någonting nytt tycker jag.
Senare funderar jag på om jag ska lägga upp lite bilder på hundarna från dagiset, som är tagna med min fruktansvärt dåliga mobilkamera. ^^

Hade. :)

Puss och kram!

Stjärntassar.

Tjollahopp!

How's it hangin'? ;)

Den här veckan ska jag vara på Stjärntassar, ett hunddagis i Bagarmossen. Nu har jag varit där i två dagar och jag trivs bra. :) Igår fick jag inte promenixa så mycket eftersom att det var lite strul med personal och så, så det var bara jag och en tjej till som heter Emelie. Då fick jag ta en snabbispromenad med en golden retriver som heter Happy och en anna jycke som heter Ludde. Senare vid fyra så kom en annan tjej som heter Elisabeth (tror jag^^) Therese och var där med mig de två sista timmarna.
Idag så fick jag gå ut med fler hundar. Först snabbispromenad med en röd golden som heter Ebba, och sedan en borderterrier som heter Blinka.
Senare blev det att stå i! Klockan kanske var runt 12-13 och då var det långpromenad på schemat. Jag blev tilldelad borderterriern Tindra, en hund som jag inte vet rasen på som heter Asta, jack russeln Sixten, onämnbar hund vid namn Ronja och en till voffse som heter Nemo. Fast sedan fick Marie (som jobbar där) ta Nemo för han var tydligen väldigt olydig. ^^
Men det var en mysig promenix, fast ganska svårt att hålla koll på alla. ^^

Kanske vid halv 3 gick personalen som jobbar där, och istället kom en trea från min skola som de kände som fick ta över istället. Han är jättetrevlig och rätt söt. (a)
Han sa att det inte var så mycket för mig att göra, så typ klockan fyra så åkte jag hem. :)
Imorgon får jag förhoppningsvis skjuts av pappa dit eftersom att han jobbar hemma då. Sedan ska han och mamma åka på 48 timmarskryssning till Tallin, Estland. *avis* Så då blir det att klara sig själv...

Hoppas ni får en bra kväll. :)
Puss och kram!

Idol 2008 - KEVIN BORG!

Kevin gjäldjeskuttar! Foto: TV4

Efter exakt ett år i Sverige vinner den söta maltesen Kevin Borg Idol 2008. Grattis Kevin, du förtjänar det!

Rubrik.

Hejhallå!

Hur är det med er idag? Själv mår jag lite halvtaskigt. Jag vaknade imorse med världens jävla magvärk, fyfan! Ringde sedan mamma som sa att jag kunde ta en tradolan (stark, receptbelagd tablett) hon varnade för att jag skulle bli yr i bollen, och sedan trodde hon inte att det skulle hjälpa heller. Fast det hjälpte. :)
Men efter kanske en timme på djurmagazinet så började huvudet snurra som tusan! Jisses vad yr jag blev. Sedan när vi började packa upp varor så började det klia på hela kroppen. Så var det nästan resten av dagen, och det kliar tillochmed fortfarande. :S
Sen kom magonten tillbaka igen när jag kom hem... Så jag tog två chokladmackor, ett glas kaktusramlösa och värmde mammas vetekudde. Älska vetekuddar alltså, de är superbra! :)

Imorgon är det sista dagen på djurmagazinet. Det känns faktiskt rätt tråkigt, för nu har man kommit in i allt och de som jobbar där är så snälla och roliga. Men allt har ju ett slut, men det känns också som om de här två veckorna har gått liiite för fort....

I tisdags köpte jag lite julklappar. :) Det blev två tavlor med kattmotiv till mami som jag vet att hon önskar sig, en beatles-tröja till papi och en askunge-docka med tillbehör till Nathalie. Och igår köpte jag en skitsöt, stickad hundtröja till min brors hund Tyson från min prao. :) Så nu har jag kommit en bit på väg!

Ha en mysig kväll. :)

Puss och kram!

Helgen.

Hej, hur har helgen varit? :)

Min har varit väldigt bra, med tanke på att jag inte behöver plugga ett skvatt eftersom att jag har prao nu. :)

I fredags var jag och Nadja hemma hos Anna och kollade på Idol igen som förra fredagen. Det var trevligt förståss, men det var synd att Robin B åkte ut. :/ Konkurrensen var iochförsig hård, och låtarna som Robin fick gjorde honom ingen rättvisa... Och kollar man överlag i tävlingen så har det varit hög klass på den killen. Synd att inte få se honom på fredagskvällarna mer... Fast idolerna som har åkt ut brukar ju uppträda på finalen, så vi får hoppas på det. :)

Igår var jag och Mic i stan för att handla julklappar. Och ja... det gick ju lite som det gjorde eller vad man nu säger.^^ Varken jag eller Mic var på något vidare humör eller hade någon vidare inspiration att handla klappar. Vädret var skit rent ut sagt och vi var båda rätt trötta.
Fast vi köpte oss en varsin varm vit choklad från Chokladkoppen i Gamla Stan i take away muggar. Mumsig var den, något jag rekomenderar! Sedan flirtade jag till mig ett par Cheap Mondays av papi som är superfina. 400 kronor kostade de och är mörkjeansblå. Huuuur sköna som helst, då det är stretchmaterial på dem. :)

Idag var jag i centrum med mami och skulle kolla på julklappar igen. Mamma köpte grejer till Maximus och Nathalie, och jag fick förståss inte med mig ett skvatt hem igen. Men jag har fler ideér idag än vad jag hade igår, så det känns bra. :)
Någon som har ett eller fler bra julklappstips att dela med sig av? :)
På väg hem bjöd mami mig på en french hotdog från Tommys korvkiosk. Nothing but the best for me! ;)

När jag kom hem bakade jag lussebullar. Halva satsen experimenterade jag med och smetade lite nougatkräm i. Det var faktiskt gott! :D Mami däremot verkade inte lika extalterad...
"Jaa... Det är ju godare utan."
Menmen, man får inte reda på hur något är utan att ha testat. ;) Den andra halvan av degen kavlade jag ut och tryckte ut hjärtan med en pepparkaksform. Så där har vi lussehjärtan!

Imorgon är det dax för den andra och sista veckan på Djurmagazinet. Jag hoppas på att det blir mycket att göra så jag håller mig sysselsatt. Veckan efter ska jag som sagt tidigare vara på ett hunddagis, det längtar jag efter. :)

Ha det bäst!
Puss och kram!

Cuties from "Twilight" :)




På första bilden ser vi Robert Pattinson som spelar vampyren Edward Cullen, och på den andra bilden ser vi Jackson Rathbone som spelar en annan vampyr vid namn Jasper Cullen. :)

Båda är rätt gulliga va? ;) Just den här bilden på Jackson är extra söt. ^^

Praktik, prao, APU osvosv...

Hejhallå!

How's it hanging, mates? :) ^^

Den här veckan har jag haft prao, alltså i 3 dagar nu. Jag befinner mig på Djurmagazinet i farsta, och det är rätt skoj. :) Ibland är det lite tomt med saker att göra, men det är rätt lungt. När man väl får göra något, så tycker iallafall jag att det är kul! När jag får göra det själv d.v.s... Det praktiserar nämligen en till tjej där som går i åttan, och det märks verkligen att hon är yngre än jag. Och hon frågar grejer KONSTANT!
Skitjobbigt faktiskt, och ärligt talat tar jag varenda tillfälle då jag får vara själv. x) Kalla mig elak, eller mänsklig. Kalla mig helst mänsklig, haha. ^^
Men all personal som jobbar där är jättesnälla och duktiga och sånt, så de trivs jag med!
Hm...Imorgon ska jag nog ut och äta något i centrum till lunch... och då får jag äta sjäääääälv! :D Haha jag låter ju som världens mest osociala människa nu men... ni hade fattat i min situation. x)



En sådan cutiepie va? :) Den här kaninen har jag gosat med varje dag och guuud så mjuk! Helt underbar. :) Denna sötis kostar 375 kronor, och det är bara smågrus för den här gullungen ju. Gud vad jag blir sugen på att köpa den!!!
Fast det skulle aldrig gå, päronen skulle bli furious.. :/

Efter dagens slut gick jag hem till Mic dit Nadja senare kom och så spelade vi "World Tour", lika roligt som vanligt förståss. :D

Hoppas ni får er en bra kväll.. :)

Puss och kram!

RSS 2.0