Hej.

Orkar egentligen inte skriva så vet inte varför jag gör det. Har vart på landet i veckan iallafall, which has been awesome. Supahdupah god mat, härligt sommarväder och underbara havsbad i östersjön från klipporna. Åååsm.

Idag var jag hos mormor för att fira henne och moster. Vi grillade hamburgerz and sausagez (åt bah hamburgare dock, anteckna alla carefajses!!) och sen hade moster gjort supergod tårta. Smakade även en bit på hemmagjord budapest, fick med mig receptet hem. Ska pröva att göra det snart, har alltid velat göra det. Ikväll har Emma vart hos mig. Druckit saft, ätit popcorn och lite choklad, sett Life of Brian på dvd och Sweeny Todd på tv. Cozy!

Imorgon hade jag tänkt att dra mig ut i cybervärlden och söka jobb. JAG VET att det är bättre att gå till diverse affärer och caféer personligen och lämna CV men jag har inte kommit så långt än. Säg åt mig att växa upp eller vad ni vill men det är så jag känner just nu. Behöver även komplettera min inskrivning på arbetsförmedlingen, måste bara kolla upp hur jag ska gå till väga... Även om det känns panikartat just nu så KOMMER ALLT ORDNA SIG. Säger det till alla non-believers och även till mig själv innan jag går i graven av stress och brist på självtillit osv. Aja, nu ska jag nog dra datan till sängen en stund och sen shlaggishhhhhhhhhhhh. Godnatt små kottar små.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0