Uppe med den morgontrötta tuppen!

SHUE! Waddap? Idag vaknade jag tidigt, åtminstone för att vara jag när jag är ledig hoho. Så det blev att vakna/gå upp runt 10 idag, känns skönt faktiskt. Så nu har jag suttit vid datorn och slösurfat i cirka en timme. Snart ska jag laga någon trevlig lunch hade jag tänkt, har vart superhungrig sedan 00 ungefär.. Egentligen är jag sugen på fet skräpmat, choklad, chips osv men ska ju försöka hålla mig nyttig åtminstone under veckodagarna (bortsett från colan då, i viss mån).

Emma slutar skolan tidigt idag, så när hon har slutat så blir det att umgås med henne. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt, men då jag har sett att det är ganska fint väder ute så kan jag tänka mig typ en picknick och/eller en promenad. Uteväder är det iallafall definitivt tycker jag! Får se vad damen anser bara. (;



Söta pitbull/amstaff-tiken Shira som min bror Johan ser efter (:


Nya tider yeah

Jag har gjort en ny design. Inget märkvärdigt eller avancerat, men ny och helt okej. Eller? Är den fin? (:


Alphaville - Big in Japan

(bara för att jag tycker det är tomt att blogga utan bild/video^^)


Once upon a time I was falling in love, now I'm only falling apart




I need you now tonight
And I need you more then ever
And if you only hold me tight
We'll be holding on forever
And we'll only be making it right
'Cause we'll never be wrong together


Men jag har tråkigt okej...

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Ja, är duktig på det :)) så för det mesta.

HAR DU BRA KONDITION:
Hyfsat, beror lite på också. Om jag är i en träningsfas eller inte. För tillfället är den väl rätt dålig tyvärr.


NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
Öhuum det minns jag faktiskt inte..


HUR KÄNNER DU DIG NU:
Trött, uttråkad och lite halvdepp av okänd anledning.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Svart skulle jag tro..

KAN DU LAGA MAT:
Ja, inte så avancerat än så länge, but I'll get there.


VAD PLUGGAR DU:
Inte ett strunt för tillfället.


BLIR DU BRA PÅ KORT:
Nej. Alla har väl sina stunder men generellt så blir jag inte det.


NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Vet inte, kan ha vart någon gång förra veckan. Av okänd anledning.


VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Varför skulle det vara pinsamt?

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Inte ska jag klaga!


DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Te, juice eller cola (Illa Marie, illa..).


ÄR DU NYTTIG:
Periodvis är jag det.

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Anställd av grannsamhörigheten i grönområdesgruppen 2 somrar EHEHEHEHEH...


ÄR DU BLYG:
Ibland, ibland inte. Beror på hur bekväm jag är i situationen i fråga.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
11:40 typ..


VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Tetris Battle på facebook.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Tetris Battle gillar jaaaag, sen så typ Singstar, Guitarhero, Burnout och gamla klassiker såsom Soulblade, Tekken, Sonic, Lionking, Donkey Kong, Super Mario, Aladdin osv. Dock är jag inte något vidare bra på de, men det är kul!

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Beror på sinnestämningen, hur mycket jag har sovit, hur mycket jag ätit och hurvida jag är frisk eller inte.. Men tål mindre än vad jag skulle vilja.


HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Framför folk ja, men inte typ på ett torg, biograf, café eller liknande.


JAG SOVER:
Inatt någon gång.

VAD SA DU SENAST?
"Det ser ut som ett anus" tror jag.. angående en friidrottares hakgrop på friidrotts VM.


VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
I was not.


VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Någon tillgänglig chompiz. Inte alltid jag ringer någon dock, ibland får aggressionerna gå ut över mig själv eller närmsta människa.


VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Ett jobb.


HAR DU SNYGGA SKOR:
Är ingen skofantast så jag köper sällan skor, och då väldigt enkla saker. Men jag tycker självklart att de jag väl köper inte är fula precis.


VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
"Hej, Sigge!" Kan det nog ha varit.


HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Jajamensingen.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Borträknat mina gosedjur så, nej.


HAR DU KÖRKORT:
Nein.


ÄR DU ENSAM NU:
Nej. Gör mamma sällskap framför tv-apparaten. Även min älskade bror är hemma..............



VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
Antagligen återträffen på lördag.



SÅ NU VET NI DET HÄR, SOM NI HAR TJATAT!!!! :)



Nyttig lunch!

Blev just lite stolt över mig själv som knåpat ihop en nyttig lunch som också är supergod. Börjar tröttna lite på min äggviteröra med kalkon, väldigt gott dock haha. Nej men nu tog jag en Soup in a Cup med tomat och chilli (80 kcal) och en knäckemacka (60 kcal) med ett par skinkskivor, lite tomat och ett salladsblad (+ kryddor). Så skulle väl gissa på att den lunchen går på max 150 kcal, verkligen helt okej! ^^ Och det bästa är ju såklart att det är gott också.

Vad händer idag då? Jag själv ska kanske ner till centrum och fika med mor min om ett tag, sen hade jag väl som vanligt tänkt slötitta lite på jobb och skriva om det personliga brevet om jag hittar något som jag kan söka. Annars händer det nog inte så mycket mer idag.

På lördag ska jag på återträff på min gamla teater, i sällskap av Pipan och Juba! Ska bli kul. Buffé och två glas öl/vin/cider/läsk ingick i biljettpriset, och massa trevligt sällskap förstås. Tror det blir någon form av föreställning men är inte riktigt säker, vi får se helt enkelt!

Ha en bra dag, puss!

Goselåt



Dry your eyes mate
I know it's hard to take but her mind has been made up
There's plenty more fish in the sea
Dry your eyes mate
I know you want to make her see how much this pain hurts
But you got to walk away know
It's over.

Trött..

Jag är suuuupertrött. Helt jättemegatrött. Kom hem från pojken idag. Har haft en trevlig nästanvecka hos honom med massa chill osv. Lite mindre göra nu när han inte har kvar bilen som han hade på lån, så vi kom ju inte iväg någonstans riktigt. Menmen, har vart trevligt ändå förutom vid diverse stunder.. Delvis mitt fel, delvis hans fel höhö.

Juste var på hundutställning i Eskilstuna i söndags där mosters lilla Jenna ställdes ut. Hon fick bästa tik och cert, får hon ett cert till blir hon champion! Så fin och duktig är hon lilla trollet. Då fick också Linus träffa moster och mamma vilken var trevligt I guess. Och på hundutställningen fanns massvis med gulliga hundar! Bland annat chow chow, rottweiler, bulldog (av den engelska varianten tror jag), tror jag såg någon japansk spets, purehund (vette fan hur det stavas) osv.

Ikväll när jag kom hem så kom Emma över hit och glodde och tjitttjattade med mig över lite bubbelvatten, vindruvor och smörpopcorn. Mysens! Nu funtar jag på att dra upp lite cola och lättsaltade chips. Det kommer ju ändå bli en lång natt med tanke på att jag inte kommer kunna sova for different reasons.

Sov så gott, hareee!


För den som inte visste det så kommer inte kärlek och lycka som ett paketerbjudande...


Lite fredag

HEJE! Waddap? Själv sitter jag och äter upp min äggviteröra med rökt kalkon och dricker iste samtidigt som jag ser på ett reprisavsnitt av new zeelands next top model. Gillar inte riktigt den här upplagan men det får duga!

Igår lämnade jag förresten in mitt CV på city gross. Emma som har jobbat där sa ju att de behövde folk nu när det är några stycken som slutar, så jag hoppas jag har en chans. Ska även söka på ett hunddagis som jag har sett en annons till. Ska bara fila lite på mitt personliga brev så det blir personligt till den annonsen then I'm good to go! Hoppas jag får något snart, för jag kan knappt göra något längre. Blir svårare och svårare att umgås med pojken t.ex då det krävs pengar för att resa dit och leva där liksom. Han tycker jag ska söka jobb i Eskilstuna så vi kan umgås mer, we'll see about that...

Ikväll ska jag vara barnvakt åt min lilla ögonsten Joline, mys! Blir väl dock en ganska kort barnvaktsstund med tanke på att hon är kotte och somnar ganska tidigt. Jag vet dock inte hur länge hennes far blir borta så det blir väl en hel del tv-gloande kan jag tänka mig. Det finns ju varken dator eller internet där.. O.o

Hoppas ni får en fin dag, vad ni än gör. Puss!


Sötaste Jenna!


Videon är int mycket att kolla på men skön låt ändå!



If you got the money
I think it would be funny, oh oh
To take your girl spend a bit of your cash for me
Then she would be happy
No longer lonely, oh oh
And I can take her out the next day for pretty much free


Sov så gott kottar små, medan jag panikfilosoferar hur det ska bli med mitt liv. Pussen!

Just cuz!

HÄJJ! Läget mä är daaah? Med mig är det bara bra, trött som satan dock. Varför vet jag inte, känns som om jag bara sover hela tiden. På dagen idag träffade jag Mic för en promenad i det konstiga vädret. Promenaden blev kort och vi blev trötta, så vi satte oss först på en bänk och nostalgade och skrattade i en halvtimme innan vi gick till henne och spelade kort på hennes baksida.

På kvällen gick vi hem till kära Pipan där hon berättade om hennes, Jubas och Majas 20 dagars luffaräventyr i Grekland. Vi fick se alla bilder och videosnuttar som hon tagit där och de verkar ha haft riktigt kul! Kan bara tänka mig själv, verkade vara helgalet. Måste säga att jag blev jäkligt sugen på en riktig rackarbajsarsemester i något varmt och härligt land med några chompizar.

Imorgon blir det att umgås med Emma och Mic, får se när och vad det blir. Den här veckan ska jag försöka få in mig på Arbetsförmedlingen och sen fila till mitt CV och söka jobb. Har nämligen hittat åminstone ett jag vill söka. Sen så får man ju en hel del hjälp av Arbetsförmedlingen (förhoppningsvis) så vi får se hur det blir med det helt enkelt.


Säger god natt med lite landet-bilder och mina feta lår, PUSS!


Efter en tv-reklam...

"Vad är din önskedröm?"

"Du. Men dig har jag ju redan, så min önskedröm har ju redan gått i uppfyllelse!"


Sommarbild från klipporna på landet


Maheela hala

HEJ! Dagen började i centrum, först med bara (fast egentligen inte så bara!) Mic. Helt plötsligt när vi gick på Åhléns så blev det strömavbrott i HELA farsta centrum!! Sen när jag pratade med Emma så visade det sig att det var strömavbrott på Hemköp i Skarpnäck, var det i hela Stockholm eller? :S

Sen lite senare träffades vi hemma hos mig så där sitter vi nu alla tre. :)) Ikväll blir det nog lite moviecozy hemma hos Emma! Innan det ska jag och den jeppen laga mat tillsammans då vi är föräldrafria bägge två. Efter det drar jag nog till eskilstuna om inget kommer ivägen.

 
Känner mig lite trött på livet just nu...... Ångrar vissa saker som man har gjort, varför skulla jag gå på gymnasiet och slösa bort 3 år av mitt liv på att lära mig saker och att bli allmänbildad?! Och varför ska jag ha katter som jag måste mata hela tiden. Sen är jag trött på att det är sol också, man börjar tröttna. :S Aja gjort är gjort och jag älskar att äta stekt lök.
Peace and love / Marie Bitch

Angel

We are birds
We fly so high, we are falling down
When I dream of you my dream is so fearless
We are people of the planet, we live human lives
We are angels, we're in danger, we are crystal white.


Hej.

Orkar egentligen inte skriva så vet inte varför jag gör det. Har vart på landet i veckan iallafall, which has been awesome. Supahdupah god mat, härligt sommarväder och underbara havsbad i östersjön från klipporna. Åååsm.

Idag var jag hos mormor för att fira henne och moster. Vi grillade hamburgerz and sausagez (åt bah hamburgare dock, anteckna alla carefajses!!) och sen hade moster gjort supergod tårta. Smakade även en bit på hemmagjord budapest, fick med mig receptet hem. Ska pröva att göra det snart, har alltid velat göra det. Ikväll har Emma vart hos mig. Druckit saft, ätit popcorn och lite choklad, sett Life of Brian på dvd och Sweeny Todd på tv. Cozy!

Imorgon hade jag tänkt att dra mig ut i cybervärlden och söka jobb. JAG VET att det är bättre att gå till diverse affärer och caféer personligen och lämna CV men jag har inte kommit så långt än. Säg åt mig att växa upp eller vad ni vill men det är så jag känner just nu. Behöver även komplettera min inskrivning på arbetsförmedlingen, måste bara kolla upp hur jag ska gå till väga... Även om det känns panikartat just nu så KOMMER ALLT ORDNA SIG. Säger det till alla non-believers och även till mig själv innan jag går i graven av stress och brist på självtillit osv. Aja, nu ska jag nog dra datan till sängen en stund och sen shlaggishhhhhhhhhhhh. Godnatt små kottar små.

RSS 2.0