Gotta get down on friday!

Heeeej bloggeeeeen! Waddap with you? Med mig är det bra, tror jag. Lite småförkyld fortfarande men det kan man ju i princip vara flera år i sträck. Speciellt nu när jag och Linus smittar varandra fram och tillbaka.

Idag har jag en intervju/möte angående ett hundvaktsjobb i Enskede. Det kommer ju inte vara bra betalt och med tanke på busskort kommer jag ju knappt tjäna någonting alls på det, så vi får se hur det blir med den saken. Vore kul dock med något att sysselsätta sig med på dagarna! Och jag mår illa. Jag kan väl inte vara nervös?

Igår kom jag hem från pojken min igen. Han har vart hemma hos mig förra helgen för att äta middag med familjen och sedan följde jag med honom hem igen och sov 3 nätter där. Mysigt som vanligt men saknar honom så fort jag åker. Jobbigt sånt där. När jag kom hem firade jag, päronen, Nathalie och Joline Johan hemma hos oss med lasagne och budapeststubbe. Yum! Sedan sökte jag fyra jobb så nu har jag 12 att redovisa för arbetsförmedlingen idag. Trodde jag skulle redovisa från och med idag, tydligen var det SISTA dagen idag!! Så måste se till att fixa det innan 22 när kundcenter stänger.

Hoppas ni får en fin dag! Puss.


Superseriösa Emma och jag för ett tag sen!

HEJE!

Tjululu! Lägurt? Med mig är det helt ok, dock lite småförkyld men det är ju inte hela världen.

Igår var jag i stada med Dani, längesedan vi umgicks bara jag och hon som på den gamla goda tiden så det var kul såklart! Vi käkade jättegod asiatisk lunchbuffé på Mongolian Bar på kungsgatan, yummi. Dani triggade mig även att käka en tesked stark sörja som de har på bordet, såklart att jag gjorde det haha. Det blev väldigt starkt efter en stund och det brände i öronen och Dani var minst sagt road! Haha. Väl värt för att få 40 spänn (men jag hade säkert gjort det ändå).

På kvällen fick jag träffa Jubas underbart söta katt Humlan innan vi gick ut på en promenad i höstmörkret. Trevligt att få lite motion och samtidigt träffa Jubaba.

Idag har jag vart hemma och kollat jobb vilket ju var välbehövligt. Och på tal om jobb, Linus kompis som jobbar på K-rauta i Eskilstuna hade sagt att de behöver folk där, och hon är tydligen bra kompis med sin chef! Så Linus skickade CV och betyg till henne så hon skulle lämna det till chefen. Så ni (?) får hålla alla tummar och tår ni har för mig! I annat fall hålla tummarna för alla andra jobb som jag sökt.

Imorgon ska jag till mormor min och hälsa på med mamma och passa på att kika på om mosters dräktiga vovve Jenna har blivit nå tjock. :D

Ha det bäst, PUUUSS!

...

Har gjort bort mig för sista gången. Vissa saker ska man helt enkelt hålla för sig själv.

???

Känns skönt att det löstes.
Märker dock att man inte kan prata med dig om seriösa saker vid de tillfällena.. för då förstår du mig aldrig.
Istället blir du arg.
Snudd på elak nästan den här gången. Återigen ber du om ursäkt.
Får väl ångra mig att jag ens tar upp sånna saker. Hm.
Men men, nu är det ju löst.
Kan dock fortfarande inte låta bli att vara ledsen över det för jag vet inte hur jag ska hantera saker och ting längre..



Jag och vackraste Shira förmiddagsmyste i soffan tidigare idag <3


<3

Hej! Nyligen hemkommen från Linus i Eskilstuna. Vart där sen förra måndagen, så det blev lite längre än förra gången. Vi har mest myst men även festat en smula och så spelade vi biljard igår.

Förra torsdagen så firade vi 3 månader. Han var ute och gjorde lite ärenden och när han kom tillbaka hade han köpt 10 röda rosor, ask med choklad och en stor cola. Snacka om att jag blev rörd. Han tyckte jag förtjänade det. Jag är verkligen himla lyckligt lottad, världens finaste. Får massvis med kärlek och komplimanger och så har vi himla roligt tillsammans. Jag känner mig trygg med honom, precis som det ska kännas. Världens bästa älskling <3

När jag kom hem blev det kycklingspett, jordnötssås och paprika med balsamicovinäger, olivolja, salt och peppar (självklart kall cola med citron till). Så himla gott var det! Önskar nästan att jag hade mer, med den maten så verkar min magsäck få plats med huuur mycket som helst.

Nu är jag supertrött, tur det för imorgon ganska tidigt ska jag och lite peeps svänga förbi Majas nya hus för att checka in det. Har ju inte vart där tidigare fast hon bott där i flera månader! Tror det vankas brunch också? Ska bli trevligt iallafall. Klockan två blir det basinfomöte på arbetsförmedlingen... Tror jag får ladda upp med några koffeintabletter, en liten fågel viskade i mitt öra att hon nästan somnade när hon var på ett...

Ha en fin kväll, PUSS!


RSS 2.0