OCH SÅ VAR DAGEN HÄR! (jag är fett trött haha)



NU ÄR STUDENTEN ÄNTLIGEN HÄR! Jag somnade alldeles för sent så nu är jag alldeles för trött. Men förväntansfull och glad som bara den, och jag blev färdigfixad för längesedan! Ingen idé att stå och småpilla för mycket för då slutar det med att man inte blir nöjd ändå. Snart åker jag iväg för fotografering med min kära klass, sen champagnefrukost i solen, studentlunch, utspring, flak, mottagning och slutligen slutskivan! Fullspäckad dag, I love it. Hoppas folk har en bra dag vad de än gör. Vissa ska iallafall på Spånga Gymnasiums utspring, ser fram emot att ser er där! :D Puss och kram!


Sjung om studentens lyckliga dag!

HEJ!! Jag tar studenten imorgon, HELTOKIGT!! Lite svårt att förstå in fact, det känns så sjukt overkligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt... De här tre åren har gått något sjukt fort alltså, men så man har förändrats som människa. Samtidigt som jag är samma person som jag alltid varit, så har jag utvecklats något enormt på många plan. Jag har skrattat, gråtit, skrikit, varit både glad och ledsen men de här åren har vart så fruktansvärt värdefulla för mig och jag har lärt mig massor. Både av lärare och elever.

Jag har upplevt så mycket, både bra och dåliga saker. Och nu helt plötsligt så tar allting slut och det är dags att bli vuxen på riktigt. Jag är både livrädd men också väldigt förväntansfull. Hur blir livet nu? Nu har jag makten att göra vad jag vill av mitt liv! Jag kan göra vad jag vill om jag bara försöker. Nu ska jag hitta ett jobb, åtminstone ett tillfälligt. Sen ska jag resa. Sen ska jag fortsätta att söka jobb om det första är väldigt tillfälligt. Framtiden känns väldigt stressfull just nu, men jag vet att allt kommer att ordna sig.

FÖRST OCH FRÄMST, så har jag faktiskt en helt fantastisk dag imorgon att se fram emot. Den kommer så jävla kul! Möjligen den roligaste dagen i mitt liv so far. Med underbara människor. Med underbart väder. OH VILKEN DAG ATT SE FRAM EMOT! UNDERBART. Can't wait!


Jag och jordens bästa och finaste Dani på skolavslutningen i tvåan, drygt ett år sen. Och nej, jag menar inte att vi hade skolavslutning "i tvåan".. Ehehe..


När man kan drömma sig bort..



Ligger där och kollar på mig med lilla sängkammarblicken... Skyddar mig mot livets faror och gör så jag kan sova gott om natten. <3

... Jag är inte besatt!


Bwah.

Tänker man efter riktigt noga
Så kommer det här aldrig gå
Och tänker jag efter ytterligare lite
Så är det ju ett stort jävla skämt
Vem fan tror jag att jag är liksom?
Så jävla patetisk.

En bra dag.

Hej barn! Dagen idag började med ett besök med båda np-klasserna på Agria Djurförsäkring som höll föredrag för oss. Väldigt intressant faktiskt, tycker jag! Möjlig arbetsplats in fact, åtminstone ett "så-länge-arbete" så att säga. Vi fick även en goodie bag med djurtermometer, klädroller, hundduk (sån där microfiberduk), vattenflaska, nyckelband och lite broschyrer typ. De bjöd även på fika, woop woop! The fatsos of np got happy.

Efter det åkte en del av klassen till skolan för att måla lakan till studentflaket. Det var skoj och lakanen blev ååååsm. Det kommer bli asskoj på tisdag alltså, oförglömlig dag förhoppningsvis.

Efter det åkte jag, lite boys och lite girls till Hellströms och tog en öl och nachobuffé. Asmys och asskoj! Sen hörde vi när vi satt där värsta dundersmällen, ingen aning om vad det var för något! Rätt scary iallafall, lät som värsta explosionen...

Ikväll ska jag till Emma för det traditionella helgmyset som vi har nästan varje helg, antingen på fredagar eller lördagar. Det blir väl Talang 2011 massa prat och självklart Big Brother som både hon och jag är (pinsamt nog) beroende av.

Ha en fantastisk helg, puss!

Good life.

There's some things in life
That are not meant to be
I'm not meant for you and your'e not meant for me
Here's to our problems
And here's to our fights
Here's to our achings
And here's to you having a good life
From me.


<3

ibland så <3

Idag har jag älskat en stor del av min klass enormt. Vi som kämpade hade grymt kul idag, och vi samarbetade så jäkla bra också. Helt fantastiskt! Skönt att bara vara för en gångs skull, slippa tänka på saker och ting. Och nog fan kan man se på halsen och knäna på mig (och mina kläder som ligger i tvättkorgen nu) att jag har haft mina kämparstunder! Grym dag sammanfattar det. Även om det slutade med att vi blev ganska tvära hela bunten. Men på godtagbara grunder, helt klart.

Snart ska jag pila iväg till filmkedjan, sen blir det filmmys hos käraste Mic. Wunderbar! Och imorgon är det sista lektionen med älskade Owe, sentimental dag blir det i högsta grad..

Ha en underbar kväll.

Hej.

Jag är i skolan.
Vi har allaktivitetsdag.
Lunch.
Alldeles för lång tid sitta och pilla sig i naveln i typ 2 timmar... Kan man inte fortsätta så man får sluta någon gång istället?
Mår fett med illa och svimmar nog när som, lite vatten pörhäps?? Cola. I NEEDZ IT!!!

Aja, åt helvette med mig nu! Ha en bra dag lovers.

Just being.

Hur detta än slutar så är jag glad att jag åtminstone har försökt. För är det inte det viktigaste att man faktiskt försöker? Sen får man väl känna sig hur misslyckad man vill om allt skiter sig, men då kan ingen säga att man är lat för att man inte har försökt.

Mår helkonstigt nuförtiden. Inte fan vet jag varför. Jag krymper, kan knappt äta och känner mig sjukt nere helt utan att veta varför. Självisk idiot som mår såhär med tanke på hur bra jag faktiskt har det. Egentligen är jag ju jävligt tacksam.

BTW! Jag har ju fyllt år! Så nu är man 19 bast. Den onödiga födelsedagen mellan 18 och 20 haha. Men 19 låter faktiskt mycket äldre än 18 tycker jag, så det är väl alltid något. Jag firade födelsedagen med mina bästa; Dani, Jonathan, Emma, Anna, Nadja, Mic, Jelena, Angelica och Jossan. Tyvärr saknades Maja och Julia men de fanns med i tankarna! Fick en fin bakbok, cupcakes-saker, bio-presentkort, en flaska malibu och toblerone, en supersöt rosettring och en rosa klocka, champagneflarra och två inramade bilder på supersexiga Martin från bigbrother. Förjäkla underbara vänner jag har! Så vi satt i solen på min tomt med tårta, kladdkaka, blåbärscupcakes, rabarbermuffins och läsk. Underbar födelsedag!

På morgonen blev jag uppvaktad av mamma och pappa med cola på sängen, lite pengar, underkläder och ett par shorts. Massa grattis på mobilen och facebook fick jag ju också plus det vackra vädret så bättre födelsedag kan man inte önska sig.

Dagen innan firade vi Jelena på hennes pizzeria. Sjukt mysigt att träffa tjejen två dagar på raken, med tanke på att vi ses så sällan! Där pratade vi, skrattade, åt och hade det allmänt mysigt. Och då fick jag lite fint smink av Julia också, gulle! Och igår var jag på Julias skiva, vilket också var grymt kul. Så helgen har vart helt bäst.

Ha en superbra kväll, love.

Varför? Ja, varför inte..

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Vet inte..
Vad tycker du om kärlek? Än så länge tycker jag inte om kärlek, men vi får väl se om det ändras någon gång i livet.
När kramade du någon sist? Vet inte, mamma kanske? ^^
Saknar du någon speciell person? Jag vet inte, kanske undermedvetet? ^^
Har du svårt för att bli kär? Jag blir lätt småförälskad, men svårt att bli riktigt kär.
Är du singel? Could I be any more single?
När fick du senast en komplimang? Jossan sa att hon gillar mina raggningsrepliker, räknas det? xD

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: yez
Hånglat med nån riktigt ful: tror de.. men han kändes väl inte så ful vid tillfället i guess..
Hånglat med fler än 50 pers: Gud nej!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? ne.
Gjort något riktigt dumt? Såklart.
Gjort något du verkligen ångrar? Jorå.
Åkt ambulans? Japp.
Åkt polisbil? Nix.
Gjort nåt olagligt? Antar det? Har ju druckit alkohol som minderårig så..
Fått din mamma att gråta? Bara för att hon har vart orolig för mig.
Slagit ner någon? Nix!
Skämts över dina föräldrar? Mer tyckt att de vart pinsamma kanske.
Sagt jag älskar dig och menat det? Till vänner, familj och så ja :)
Tar du droger? NEJ.
Dricker du? Ibland.
Vilka kläder sover du i? Ett par hotpants ibland med sov tshirt till.
Vad hatar du verkligen? Lök.
Varit kär? Tror de.
Är du ensam nu? Ne, nu kom pappa upp i vardagsrummet, tjiho.
Vill du gifta dig? Det vore trevligt!
Vill du ha barn? Vet inte.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Jag.
Såg dig gråta? De vet jag inte.
Fick dig att gråta? Vet ej.
Du delade en dricka med? Läs svaret ovan. :P
Du gick på bio med? Ja vem kan de ha vart? Minns inte när jag va på bio senast, men någon trevlig kompis var det väl.
Skällde på dig? Patrik skäller på mig bara jag öppnar munnen i princip.
Sa någonting till dig och vad var det? Mami; NU ÄR DET MAT!!!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Nein.
Kramat någon? Ja.
Pussat någon? Katterna?
Köpt någonting? Köpte present idag :)
Sjungit? yes, try n stop me.
Saknat någon? jodå.

JAG HAR:
Digitalkamera? si mamasita
Systemkamera? no mamasita
Telefon på rummet?
Egen dator? yes box
Könssjukdom? hiv, aids, klamydia, gonorre, vårtor osv.
Bra kompisar? Som tur är, ja :)


TrÖtT.

Hejz. Trött trött trött. Jag och Joss åkte till skolan idag, fast vi är lediga. Duktiga barn! Vi fixade lite i fotolabbet, skönt att för en gång skull vara ensamma där. Som vanligt hade vi allsång och var allmänt cp. <3 Vi kom dock inte ner dit utan problem, självklart har massa grejer försvunnit.. Händer bara folk i np alltså! Ohjuste, Joss köpte en cola till mig för att hon fick dåligt samvete för att hon kom sent. Gulliga vänner man har ibland!


Idag har jag köpt en superbh! Man får värsta rattarna av den. Finns på Cubus och har avtagbara band, tjiho precis vad jag letat efter in fact. Kosta 169 mikke billi. Blir jag väckt imorgon ska jag simma med mamma och farmor, mysigt värre va.


Känner att det här inlägg blir konstigt så det är väl lika bra att jag slutar innan jag går för långt. Kisses and hugs!

 


jag med ett av det finaste jag har! <3

(måste fan göra något av min kran, den ser förjävlig ut!!)


Hm.

"Jag är så himla glad just nu"
Jag tror inte ens på min egen lögn så varför skulle någon annan göra det.


Hatar att ha den där jävla vill du ligga med mig låten på hjärnan! Den klistrar sig fast som karlssons superklister och jag vet inte hur man får bort det! Kommer väl sluta med att jag går runt och sjunger den högt på stan utan att tänka på det, och har därmed spridit runt 1000 ligg-inviter. Man får väl hoppas att folk inte tar tillfället i akt!

Imorgon blir det skolan med Josefinfin, men bara i ett par timmar för min del då vi ska jobba ikapp lite på fotokursen så man känner sig lite säkrare på att få godkänt, nu har jag ingen aning om vart jag ligger betygsmässigt... AJA får MVG I RELIGION IALLAFALL! :D

En trött och ledig Marie.

Shalom. Var ju på Jelenas skiva igårkväll. Först satt jag, Nadja, Emma och Julia på dovas och förade lite. Förandet blev dock det enda drickandet för mig på hela kvällen, men det är skönt att kunna vara ute och festa utan att behöva dricka sig berusad tycker jag. Jelenas skiva var iallafall supertrevlig! Mycket folk och kul musik så det var najz. Jag och Emma drog hem redan kvart i 2 för vi var båda jättetrötta. Som tur var sa Emma att hennes pappa hade sagt att han kunde bjuda oss på taxi, så jag var hemma redan kl 2. Hälsa din pappa jättetack från mig om du läser det här Emma!


På söndag fyller jag år och det känns helt bisart. Tiden går sjukt fort! Kommer ihåg när man var liten kotte och hela maj månad kändes som en evighet och man var mer vaken än vad man sov natten till födelsedagen. Jag saknar att vara extalterad och tycka att tiden går i ultrarapid.. Ser egentligen inte så värst mycket fram emot faktumet att just fylla år, ett år äldre men inte fan förändras något. Däremot blir det lite firande med gulliga vänner, och det är ju iallafall något att se fram emot! :)


Kickass people.


Juste man hade en blogg va?

Tjenis penis. Har helt haft olust att skriva här... men nu gör jag det! Tänker inte dra upp allt jag gjort sen senast, 1. för att jag inte orkar skriva allt och 2. för att jag inte kommer ihåg! Men i onsdags hade jag min studentskiva, vilket var heeeelt fantastiskt kul. Vissa saker var ännu mer fantastiskt kul än annat såklart! Vakterna och folket i baren ska vi inte tala om, bland de mest vedervärdiga människor jag någonsin träffat på. Kan summera ihop en lång historia med att orespektabla och otrevliga människor inte hör hemma i serviceyrket.

Jag har tänkt mycket på förhållanden och yadayada på senaste tiden och tänkte därför skriva upp en lista med pro's and con's för att vara singel, fun eyh? Nej inte riktigt, men jag har inget bättre för mig. Och jag går bara efter mig själv, försöker inte leka Amor eller något.

PRO'S

- Är du en person som lätt blir svartsjuk? Singel = slipper svartsjukan!
- Du har mer tid för dina vänner.
- Du har mer tid för tråkiga men viktiga saker som jobb och/eller skola.
- Du kan bre ut dig som fan i sängen.
- Du får inte ditt hjärta krossat.

CON'S

- Faktumet att man faktiskt får ligga ensam i sängen och önska att någon mer var där.
- Kanske saknar känslan av någon som faktiskt älskar dig.
- Du får titta avundsjukt på andra gulliga små par.
- Ingen att regelbundet krama, pussa och hålla hand med.
- Inga mysiga, romantiska hemmakvällar.

Ikväll blir det ESC finalen!! Hur tror ni det går för little Eric Saade? Det känns som om det antingen går skitbra eller skitdåligt. Ska iallafall titta med Emma så det blir myyyys. Imorgon är det fina Jelenas studentskiva och på dagen ska Linda fixa håret på mig! Hoppas ni får en fortsatt bra dag, lejter.

RSS 2.0