End of weekend.

Hej, hur mås det? :)

Nu har jag vart på skansen en hel vecka. På torsdagen var jag + 4 andra och studerade älgarna i sex timmar, och på fredagen studerade vi jordekorrarna. Skönt att ha det avklarat för det blev ju väldigt enformigt.. :P Men jag hade roliga personer med mig så det var tur det! :)

Igårkväll så hade vi familjemiddag hemma, brorsan var hemma på permis och mina äldsta bröder kom också över. Maximus hade vi vart barnvakt till på dagen, men han var också där. :) Vi åt lövbiff med kantarellsås och pommes eller bulgur och så en god sallad. Senare gick jag hem till Julia vi tillsammans med Mic och Nadja tittade på "I Am Legend" med Will Smith som är en riktigt bra film. Så jag hade en riktigt mysig kväll! :)


Idag så har jag mest vart hemma och tagit det lungt och på kvällen så åkte jag med mamma och pappa till IKEA. Mamma köpte en ny matta, nya plädar, lampskärm, "coffeetables" i rött och svart osv. Vi ska förnya vårt gamla datarum så att det blir lite mysigt och hemtrevligt där inne! Mamma har satsat på ett tema i rött och svart och det tror jag blir jättesnyggt.

 

Imorgon är det dags för en till vecka med skansen, minus fredag då vi ska till skolan och skriva prov.. :O Hoppas ni får sova gott och så! ;)


Skansen!





Hihi, I wus happy cuz' I wus on boat! :D

Min synvinkel på Boråsresan ; i bilder.





1;  Efter ca 3 timmars bussfärd hade vi en 45 minuters visit på en rastplats i Ödeshög. Ganska ironiskt att stället hette så, då det verkligen var ÖDE där. ^^ Jag passade på att ta denna fina bild vid soluppgången. Älskar färgerna och hur vissa av bilens konturer fångades på bilden

2; In front; Här posar mina polers Jonathan och Angelica, skittuffa! ;) In the back; Anna, Rasmus och Dani som är lite mindre sugna på att agera coola inför kameran. Klockan var ju trotsallt runt 5 - 6 på morgonen..

3; Angelica verkade iallafall taggad. :D

4; Mitt otroligt ickesociala resesällskap Jonathan. Han lyckades dock roa mig genom sitt sätt att sova på. xD Men eftersom jag ville prata också, så ringde jag Dani som satt på en annan buss och höll mig sällskap i typ 43 minuter. :)

5; En giraffmamma med sin "lilla" bäbis innan de fick springa ut på savannen. Adorable!

6;
En stor och en liten kafferbuffel på savannen. Antagligen en mamma med sitt barn!

7; En riktigt fin elefant med några antiloppolare på savannen.

8; Haha this pic cracks me up! Massa små söta apor bodde här och alla såg ut som så. Men den här var bland de mindre.

9; Råcool gibbonapa! Ett riktigt roligt djur, men dock så ser denne filur lite ledsen ut. :(

10; Söta Diana vid lunchen. :)

11; Galet söta björnar som ser ut att sitta i ett fängelse. Ungarna var hur pluttiga som helst när de slogs och brottades. :)

12; Sum c00l guys, typ ett av världens roligaste arter! (pingviner för er som inte ser det..^^)

13; "Ahmen schyrra, bara 5 minuter till...!"

14; ...Och denna bildsession får avslutas med en bild på min fina vän Joss! :)

 
Imorgon börjar en två veckors-studie på skansen för våran klass där vi ska arbeta med etologi (djurens beteénde) under hela tiden. Bland annat ska vi i grupper göra en etologisk studie där vi ska undersöka och anteckna vad ett visst djur gör inom en viss tidsperiod. Blir nog roligt! :)

Ha en riktigt bra kväll! :)


Nattresa.

Hej folk!

Ett nattinlägg, såhär när det är skolvardag igen? Jo ni ser, att i natt bär det av till borås med alla på spånga gymnasiums naturbrukslinje. Vi ska mötas i skolan senast halv 2, men från och med nu ungefär har den öppet. Så nu har jag suttit vaken här idag. Sov cirka en halvtimme eller så, men that's it. Jag får se om jag kan sova lite på den 6 timmars långa bussfärden...

Annas pappa är snäll och skjutsar oss till skolan, och de kommer väl förbi ungefär kvart i ett. Tur det! Jobbigt att åka kommunalt så här sent. Jag tar med mig kameran så det kommer antagligen upp bilder på söta djur och lite busbilder när folk sover på bussen. ;) Det kommer nog bli kul det här! Hoppas ni har det jättebra, och njut av det förhoppningsvis fina vädret. :)

Puss!


Just want to inform you...

...Att jag såg min ideal-kille igår! (förutom det ljusa håret, men det var jädrigt snyggt det med.) Jag såg honom igår i farsta centrum och han såg typ jättegullig och snäll ut, och inte minst sagt S N Y G G. Verkade vara i min ålder också, dessutom hade han en träningsväska... And we all know what that means. ;)

Puss!


Kolla på vägen när du kör bil.

Jag har inte körkort. Jag har inte ens börjat övningsköra, eller ens anmält mig till körskola osv... Men om jag trots detta VET att man ska titta på vägen när man kör bil så bör ju en körkortsinnehavande billist också veta det?

Idag vid sex-tiden skulle jag möta min bror för att han ville lämna tillbaka diverse saker som tillhörde vårt hushåll (vilket visade sig vara i onödan, men det hör inte till ämnet..^^) så efter lite väntade vid den bestämda platsen så promenerade jag en liten bit närmre. Jag satte mig på en metallsak som löpte längs gångvägen och väntade. Många bilar åkte förbi.

Som folk kanske märker ibland så hittar billister ibland alltid anledningar till att råblänga på oss fotgängare. Det var precis vad denne billist gjorde. Han åkte förbi mig och tittade som han hade käkat blängsylta med tittsås och rätt vad det var så kör han upp på själva mittdelen av vägen som delar av de olika filerna (eller vad man nu säger)! Han kommer snabbt ner dock. Men tänk om det hade kommit en annan bil? Eller om han hade råkat köra för långt? Eller kört in i något? Det kunde ha gått riktigt illa! Så till alla er jackasses som blänger på fotgängare, natur, hus, fågelbajs, gruskorn, älgar, roadkills, äpplen, ica-kassar eller whatever ni nu kollar på... HÅLL ÖGONEN PÅ VÄGEN! Det kan sluta illa för både dig själv, andra människor, djur och förstörs något så är det skattebetalare som får sota för ditt misstag. Blänga på saker får du göra när du går eller har bra kontroll över vad du gör, på motorvägen eller vanlig bilväg så funkar det helt enkelt inte.

(Och ja, jag vet att han kollade på mig. Det var BARA JAG SOM SATT DÄR OCH DET VAR INGEN I NÄRHETEN. Elller så kollade han på den "vackra" skogen. Eller så råkade Johnny Depp springa bakom mig utan att jag visste.)

En sista comment; Jag berättade ovanstående händelse för min papi när jag kom hem, varpå han responderar;
"Men Marie, du måste nog ha byxor på dig!"

Lilla papi, det var rätt roligt sagt. ^^ (jag hade en stor tee och tights på mig, så jag var definitivt inte byxlös^^)

Ha det så bra! :)

Dagens...

Hej! Tänkte slänga ihop en dagens igen, på grund av tid som finns över av dagen. :)

Dagens...

Goda: Cupcake och coca cola.

Köp: Mörka denimleggings, skrivblock och stiftpennor. (sponsored by mami and papi)

Duktigaste aktivitet: Rensa ogräs en timme, så det blev riktigt fint! :)

Klädsel: Först; svarta tights, vita shorts och en svart tubtop och rutiga ballerinor. Heya! Inte så snyggt men vad gör man. När jag rensade; svarta tights, stor tee, adidaströja, mina röda "Koss" (^^) och svarta sneakers.

Låtar: Feeling Good av Muse och 21 Guns av Green Day. (har inte lyssnat på dem idag, men de är för tillfället mina två favoritlåtar.)

Äckligaste: Katternas bevis på uppskattning, d.v.s. två möss och en fågel. Döda. Inte högst upp på min önskelista, men det är väl tanken som räknas...eller? ^^

Middag: Biffstroganoff med ris och gurka. (COLA! <3)

Planer för imorgon: Mami bjuder på lunch för att fira sommarlovets sista dag och så ska jag eventuellt leka med två vänner. :) (Nadja och Mic!)

Bild: Inte tagen idag men I like it alot!



Tagen av: Moi! :)

Ha en fin kväll!


...

Ville bara passa på att dela med mig av att jag är skitsur, förbannad och... arg. Jag kanske är känslig, men då får jag väl vara det då. Men om någon skriver med en, är snäll, rolig och söt och så plötsligt... Blir denne asdryg och dum? Anyways, this person ruined my day. Skithög. Liksom orka bli snudden på elak?

It's a new dawn and a new day and a new life, for me.



...And I'm feeling good!

Listen to it, enjoy it, dig it, know it, feel it, love it! Jag vet att det är en cover, men den är verkligen otroligt bra. Styrkan i musiken, och hans...sexy voice (yeah!) så blir allt så jävla bra. Knarkar Muse på spotify just nu. Love'em! <3

Cupcakes; Det är en baksak!

(leker lite med ord i rubriken! ;D)





Hej good-lookers! :)

Som ni ser, så har yours truly bakat cupcakes igen! Det var så roligt och lyckat förra gången så mina omtyckta små bakverk blev gjorda ikväll igen. :) Jag använde samma recept som förra gången (titta tillbaka några inlägg, så finns hela receptet där! förutom några ändringar.

Istället för hackade jordgubbar så använde jag mig utav färska röda vinbär som min pappa plockade på baksidan. Sedan så hade jag mycket mer röd karamellfärg än förra gången och istället för geléhallon på toppen så garnerade jag med klippta marshmallows! Både far och mor sa att dessa blev ännu godare än förra gången. Själv har jag inte smakat så jag kan inte ge er min åsikt än, men jag återkommer!

Blev de inte söta? :) Vad ska de heta? Ge förslag i kommentatorfältet!

PUSS!


Nu far jag iväg!

Go'kväll alla barn!


Hoppas ni har haft en riktigt bra dag, trots det dåliga vädret. Vad har ni haft för er? Tell me! :)

Själv har jag först ätit mat med mami i farsta centrum. Det blev kinabuffé där jag tog för mig av friterad kyckling, vårrullar, starkt fläskkött, strimlad biff, grönsaker, världens bästa ris och sötsursås. :) Efter det bjuckade mami mig på ett par riktigt billiga, söta och bekväma ballerinisar från Indiska. Eftersom jag var i behov av ett par och sommarsäsongen snart är slut, så var det lika bra att köpa ett par som var billiga, så kan man spendera mer pengar på ett rejält par till nästa säsong!

Sedan träffade jag Dani. :) Vi kollade runt lite i centrum, sedan satt vi och pratade och drack cola (samt en glass för Dani). Sedan promenixade vi i spöregnet med min handduk som regnskydd hem till Anna där vi spelade Buzz! :D Skitakul!

Imorgon förmiddag far jag iväg till årsta-havsbad där Emma har sitt lantställe. Det blir jag, Nadja, Mic, Anna och Emma såklart. :) På torsdag kommer Emmas pojkvän Gustav, Zeus (a friend, old classmate), Marcus (old classmate) samt Gustavs bror Victor. Vi ska grilla på stranden och ha det... ja, bra. ^^ Vi kommer hem någon gång på fredag.

Ha det bra de dagar jag är borta! Puss!

Yes det var självklart fake. x)

Haha om man läser det föregående inlägget så blir man sjuhelsikes irriterad.

Hur the fuck kan sådana bloggare få tusentals läsare? Med tanke på att jag ser typ en miljard sådana över internet så kan man ju tro att det är enough nu? Tydligen inte... Folk fortsätter att dyrka dem och deras liv och matar deras ego till 1000.

De som skriver sådana puckade saker (med en extremt fattig grammatik) borde ju fatta snart att de är dumma i huvudet? Will they ever? Det som är ännu mer märkbart är att de tjänar pengar på att skryta om att de har köpt ett designerplagg och provocera skiten ur internet. Förvånar mig inte om dessa airheads bidrar till att internet kollapsar, ERROR!  Bara för att ni inte kan något annat än att skryta och bråka med folk betyder det inte att ni är bättre än någon annan, capish?!

Och fuck att "EVERYBODY LOVES MEEEE!!!". Get real och inse att du egentligen borde ha världens sämsta självförtroende.. (med tanke på att fyrtioelva "alla älskar mig" bloggare sprutar in restylane i läpparna och har foundation som räcker för ett år i ansiktet........)

Öh, jag är bara lite irriterad. :)

Ha en trevlans kväll!

Mjaou på mig!!!

Heeej Marie-lovers!

Mm aa jag vet att ja inte har bloggat på ett tag. Missed me? Såklart ni har, ni kan ju inte leva utan att få höra om mitt fantastiska liv. Ni önskar att ni hade mitt liv men alla kan inte vara mig, so get a life bitches!! Och alla borde vara blonda för det är den snyggaste färgen fake eller äkta man har roligare som blondin och blondiner är mycket snyggare, fuck brunetter!!

I KNOW YOU LOVE ME!

Funderar på att göra Maries New BFF, skulle ni söka? OFC you would! Och ööh vaddå Paris New BFF? Jag kom på det här själv?!


BAD PÅ TRINNTORP I TYRESÖ MED DANIELA!




Bild 1) Vår lunch! (+ 1,5 liter cola och lite kinder-choklad)
Bild 2) Feet!
Bild 3) Danonino! ;D
Bild 4) Skuuuuuggooor, läbbigt värre!
Bild 5) Badbarn! :D

Vi hade oss en riktigt härlig baddag på Trinntorpsbadet. Härligt havsbad som var sjukt skönt att bada i, samt mysigt sällskap och goda onyttigheter. ;D Lyckad dag!

Idag gick jag upp innan 9 för att vattna buskar 9-11. Skönt att ha det överstökat! Möjligen var detta sista vattningen, om inte möjligen en gång till... Aja. Vilket fall som helst har jag en hel del ogräs att rensa bort innan jag lämnar in arbetsrapporten. Så det ska jag ta hand om ikväll eller möjligen imorgon kväll eller nästa helg.

Nu ropar mamma att det är dags för omelett! Ha en jättebra dag!

Apoliva-tjejen? Läskig?



... Kanske i apotekets reklamfilm, men som synes här är hon ju inte alls läskig.  Hon är tydligen supermodell och har fotats för en rad kända märken, bl.a. Gucci.  Här kan ni ju inte påstå att människan är läskig? ^^

Galet barn?

Är vad du kan kalla mig.

Tog till mig kraft att gå ut och vattna buskar i två timmar, mellan 19.30-21.30. Jag ska rulla upp vattenslangen men hej å hå så ska det krångla och det är ett helt enda virrvarr av hela slangen. Jag drar och jag sliter och efter cirka 10-15 minuter får jag nog. Dessutom hade en hemsk ryggsmärta smygit sig upp i ryggen, och då är jag inte så taggad längre. Muttrar och tjurar för pappa som undrar "varför ingen har tålamod?". Jag har inte tålamod. Speciellt inte när jag får ont i ryggen. Vattningen kan jag ta hand om när jag är på bra humör igen. Imorgon blir det. Tidigt på morgonen eller sena eftermiddagen.

Bilder från idag läggs upp imorgon. Puss.


NEW HEADER.

Som synes så har jag gjort en tillfällig header till bloggen. Ska denna header bestå, eller ska jag joxa ihop en ny? :)

HA DET BÄST, OCH TA HAND OM ER!


PINK DREAMS.

Halluuu!

Idag har jag som sagt ba(r)dat med min kära storebror Johan och min brorsdotter Nathalie. Vi var på ett utomhusbad som heter älvsjö-badet, mysigt värre vill jag lova! :D
Besides that, så har jag efter middagen bakat cupcakes! Nedan följer mitt recept. ;D




CUPCAKES: VANILJ/JORDGUBBSMUFFINS MED ROSA FROSTING OCH GELÉHALLON

MUFFINS : 200 grader i cirka 15 minuter

150 gram smält smör (rumstempererat)

1 ½ dl socker

2 ägg

3 dl vetemjöl

1 tsk bakpulver

1-2 tsk vaniljsocker

Hackade jordgubbar

DO LIKE THIS, MAAAN:

Vispa smör+ socker så pösigt som det går, vispa sedan i 1 ägg i taget. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en separat skål som du sedan vispar i smeten. Blanda sedan i de hackade jordgubbarna med en slev.
Fördela sedan smeten i 12 muffinsformar (eller färre om du vill ha större cupcakes) och skjuts in i ugnen! :D


FROSTING : RECEPT TAGET FRÅN FOKI

300 g florsocker (motsvarar 5 dl)

1 tsk vaniljsocker

60 g mjukt smör

Saft från ½ citron

100 g philadelphiaost

Röd karamellfärg (or which color you may prefer)

AND THAN YOU'LL GO LIKE THIS, HOMIE:

Blanda ihop/vispa florsocker, vaniljsocker, smör och citronsaften. Tillsätt sedan philadelphiaosten och ett par droppar (3 blev bra för mig!) karamellfärg. Bra om frostingen får stelna en stund i kylen.


När muffinsen har svalnat av och frostingen stelnat till en aning (detta för att det inte ska bli så rinnigt) brer du på önskad mängd frosting på muffinsen. Dekorera sedan med några geléhallon - och vips så har du dig ett par riktigt sweet och mumsiga cupcakes! :D







Enjoy your sweets! :D


Puckade idioter.

Det finns allt för många blåsta bloggare. Snygghet och förmåga att roa sig sitter fan inte i hårfärgen, blåsta nollor. Fy vad ni borde skämmas.

Nu ska jag bada med storebror och Nathalie, c'ya later alligator in a while crocodile!

Landet på Tyresö!









Bild 1: Lisa i bilen på väg till landet. :) Vi hade en riktigt fin kattkör i baksätet!

Bild 2: Siggebus och jag myser. (:

Bild 3: "BAAADAAA!" Maximus som blir skjutsad fram och tillbaka av sin farfar.

Bild 4: Christian och pappa; aka spännisar på bild.. x)

Bild 5: En bra bild på Johan!

Bild 6: Maximus igen, denna gång med chips som faster så gärna bjuder på. :)

Bild 7: Sigge på väg hem. Det är lite läskigt att åka bil men det blir bättre av att ligga i mitt knä! :D

RSS 2.0