I love cats.

Hej!

Jag älskar verkligen katter. Det är ett fullkomligt underbart djur som ger sina ägare sådan kärlek bara en katt kan ge. Katter visar känslor och tyr sig verkligen till sina familjemedlemmar och blir en trogen vän. Jag har alltid levt med en eller flera katter och kan verkligen inte se mig själv att leva utan katt. Man får så himla mycket tillbaka, bara genom att visa de små luddtrollen lite kärlek! :)

Det är just därför jag inte kan förstå hur någon kan behandla dessa små fantastiska varelser illa. Bara ställa undan en kattmamma med sina ungar som om de vore sopor? Strunta i dem? Försöka få en veterinär att avliva dem bara för att personen inte har tid/inte kan ha kvar katten? Osv... Listan kan göras lång med vad människor kan göra med katter, något som de inte förtjänar. De kommer till detta livet, små, oskyldiga och kräver inget mer än en trygg tillvaro. Vilket de inte alltid nödvändigtvis får.

Det som gör mig så otroligt glad i det hela är att det faktiskt finns människor som gör något åt det här. Jag har kollat runt extremt mycket på katthemmets hemsida som har plats för ungefär 70 katter. Där hjälper personalen dessa felbehandlade katter att återfå tilliten gentemot människor. De behandlas, får kärlek, mat, leksaker, sovplatser med mera. Allt som krävs för att dessa katter ska få en värdig chans! Sedan får de genom katthemmet ett tryggt hem där de förhoppningsvis kan leva lyckliga i resten av sina dagar! :) Att jobba på katthem är säkert inte det mest avbetalda yrket, utan det blir säkert väldigt nära volontärarbete. Så jag ser verkligen upp till dessa människor som arbetar för att våra luddiga små vänner ska få en bättre levnadsstandard!

Kika in på katthemmets hemsida. Är du djurkär som jag så kan jag nästan lova att du kommer bli förälskad i ett dussintal med missar! Finns kattungar/ungkatter tillgängliga när jag flyttar hemifrån så skulle jag definitivt kunna ta mig an en där ifrån. :)

Have a good day!

Kommentarer
Postat av: micmic

så synd om katterna :(

Haha, ja ;P vi får ta det i agusti och så ska vi dansa runt en eld!

2009-07-29 @ 08:43:05
URL: http://michio.blogg.se/
Postat av: micmic

vad är det för jäkla list du har på facebook??!

Alla pratar om den...

2009-07-29 @ 12:47:06
URL: http://michio.blogg.se/
Postat av: micmic

haha, japp :D Det fixar jag på en timma (a)

2009-07-29 @ 12:49:35
URL: http://michio.blogg.se/
Postat av: micmic

ja ;P de säger att du har rangordnat dina vänner....

2009-07-29 @ 15:17:05
URL: http://michio.blogg.se/
Postat av: Nadja

kks är också en bra katthemsida :D:D

2009-07-29 @ 20:53:48
URL: http://nadjas.devote.se
Postat av: micmic

det är bara det jag har hört ;P

haha, det är ändå ingen ide att fråga vem som är etta, alla vet ju att det är KEXI!!!!

2009-07-29 @ 21:19:39
URL: http://michio.blogg.se/
Postat av: Nadja

sv: hahah

den var söt :)

2009-07-30 @ 11:20:21
URL: http://nadjas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0