Vit chokladmousse.

100 g vit blockchoklad (jag tog vanlig med tropical coconut, funkade bra det med)
2 äggulor
3 dl vispgrädde

Smält chokladen i mindre bitar i mikron på högsta värmen, kör 30 sekunder åt gången och rör efter varje omgång tills chokladen är smält. Vispa grädden, men inte så den blir alldeles för hård. Blanda i äggulorna i den smälta chokladen och vänd sedan detta i grädden. Fördela i portionsformar (glas, skålar eller w/e) och ställ in i kylen för att tjocka upp sig, typ. Garnera med what the fuck you want. Superenkelt och supergott!



Jag garnerade mina moussar med hallon, passionsfrukt och florsocker, yumyum!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0